studentski život...
+12
alien
Leo
Marijo
frozen
Tinchey
Goxy
Lunke
Jasmin
Mara
Bebi
Kruno
kodi
16 posters
Stranica 4 / 5.
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: studentski život...
croato je napisao/la:ajme..ne znam kaj si gore birao.švedski što i nije neki jezik za rad..osim ako odeš tamo ili pov.umjetnosti di ćeš s time dobit posao nikad a namučit se ko mazga.moguće da si s mojom sestričnom na grupi onda NA POV.umjetnosti
Pa švedski sam odabrao jer mi fali germanski jezik na izbor, a njemački na toj razini ne mogu učiti (uzimam ga iduće godine). Inače na skandinavistici se uče i danski i norveški tako da teško da je neprofitabilno. Povijest umjetnosti mi nudi širok odabir posla, od novinara, do znanstvenika, rada na terenu, kustosa... Osim toga namjeravam se zaposlit izvan struke. Ovo mi je više za dušu. Nego, kako ti se zove sestrična!?
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Meni je pov. umjetnosti užasan predmet bio. Imao sam ga u 4 razredu. Jednostavno mi nisu išli te skupture, crte, linije i ostalo.. A najjače mi je bilo, kad smo učili boje i onu podjelu boja, a prof pita kako je nastala smeđa boja, a ja pametan joj kažem smeđa boja je osnovni produkt ljudskog tijela (govno)
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Mara je napisao/la:
Cela moja treca godina
Ako je to tebi bilo u trećoj, a meni u prvoj, šta će tek onda meni bit u trećoj, ako doguram uopće do nje
Kontinent Helia
Obavijest:
Oni_dolaze je napisao/la:Meni je pov. umjetnosti užasan predmet bio. Imao sam ga u 4 razredu. Jednostavno mi nisu išli te skupture, crte, linije i ostalo.. A najjače mi je bilo, kad smo učili boje i onu podjelu boja, a prof pita kako je nastala smeđa boja, a ja pametan joj kažem smeđa boja je osnovni produkt ljudskog tijela (govno)
HAHAHAHAHAHA, mah da istina je. Međutim većina toga što mi radimo je toliko banalno da sam se začudio. Ono što se ne smije raditi kod analize djela je srati i srati o metaforama i o tome na što nas podsjeća nešto, eto to sam naučio (uz još mali milijun pojmova).
Kontinent Helia
JA OBOŽAVAM UMJETNOST! mi u srednjoj imali 4 godine i meni je to bilo wow... volio bih da sam i to studiraoOni_dolaze je napisao/la:Meni je pov. umjetnosti užasan predmet bio. Imao sam ga u 4 razredu. Jednostavno mi nisu išli te skupture, crte, linije i ostalo.. A najjače mi je bilo, kad smo učili boje i onu podjelu boja, a prof pita kako je nastala smeđa boja, a ja pametan joj kažem smeđa boja je osnovni produkt ljudskog tijela (govno)
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Pa da na početku bude banalno, a onda sve dosadnije i dosadnije (bar meni), jedino mi je bila zanimljiva umjetnost starog egipta i mezopotamije, a ostalo Mislim, svaka čast tim građevinarima i slikarima što su radili objekte, crteže i ostalo, al' sigurno prilikom gradnje/crtanja/slikanja nisu razmišljali o tome da će ih netko nekada analizirati
I sjećam se, netko je odgovarao, i bila je riječ o nekim ovalima na slici, ali naravno taj netko nije znao, i ja opet pametan kažem, pa profesore, nema tu ovala, vjerovatno je čovjek bio gladan da je i njih pojeo
Ili kad sam odgovarao (a to su bile muke žive), pitanje je bilo što znaš o slikarstvu nečega, reko sve najbolje
a to je kod nas bilo za bolju ocjenu. Što više sereš i pričaš bolja ocjena.
I sjećam se, netko je odgovarao, i bila je riječ o nekim ovalima na slici, ali naravno taj netko nije znao, i ja opet pametan kažem, pa profesore, nema tu ovala, vjerovatno je čovjek bio gladan da je i njih pojeo
Ili kad sam odgovarao (a to su bile muke žive), pitanje je bilo što znaš o slikarstvu nečega, reko sve najbolje
Tinchey je napisao/la:
Ono što se ne smije raditi kod analize djela je srati i srati o metaforama i o tome na što nas podsjeća nešto, eto to sam naučio (uz još mali milijun pojmova).
a to je kod nas bilo za bolju ocjenu. Što više sereš i pričaš bolja ocjena.
Kontinent Helia
Obavijest:
Falio mi 1 bod za prolaz iz fizike .
1 jebeni bod.
baš divan poklon za rođendan
1 jebeni bod.
baš divan poklon za rođendan
kodi- Broj postova : 2493
Tinchey je napisao/la:
Pa švedski sam odabrao jer mi fali germanski jezik na izbor, a njemački na toj razini ne mogu učiti (uzimam ga iduće godine). Inače na skandinavistici se uče i danski i norveški tako da teško da je neprofitabilno. Povijest umjetnosti mi nudi širok odabir posla, od novinara, do znanstvenika, rada na terenu, kustosa... Osim toga namjeravam se zaposlit izvan struke. Ovo mi je više za dušu. Nego, kako ti se zove sestrična!?
Biće nešto od nas kulturologa kad nas uvale da budemo kustosi u nekoj vukojebini, Šipovo ili tako neko mesto
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
U muzeju punim vampiraa
Kontinent Helia
Obavijest:
Sad su praznici.
Za dva dana se upoznajem sa Tincheyem irl. Can't wait
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Cvjećko je napisao/la:Sad su praznici.
jel kao dejt ili...???
Lunke- Broj postova : 9635
Da, silovaću ga. Shhh, nemoj mu reći.Lunke je napisao/la:
jel kao dejt ili...???
Kontinent Helia
Obavijest:
kaže engleska profa osmislite svoju uslugu i prezentirajte ju. reko sad ćeš vidit i naravno naša usluga bješe Alien osiguranje, a nakon malo polemika, izjava bješe da su alieni izmišljotinja. možete mislit tragedije
Kontinent Helia
Obavijest:
Profesorka lajkuje moje slike i statuse na fejsu, morao sam i ja da uzvratim xD
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Ulizivanje ftw! Uvijek upali.Bebi je napisao/la:Profesorka lajkuje moje slike i statuse na fejsu, morao sam i ja da uzvratim xD
Kontinent Helia
Obavijest:
Idu ispitni rokovi
Ne znaš što je dan, a što noć, a 10 kolegija čekaju da se polože o.O
Mene najiskrenije briga za ispite.
Kontinent Helia
Kruno je napisao/la:Idu ispitni rokovi
a ja kukam da mi je 4 previše hahah
Kontinent Helia
Obavijest:
to su kolokviji ne ispiti.. stisni kruno i sve bude ok...
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:to su kolokviji ne ispiti.. stisni kruno i sve bude ok...
Nekima su već počeli ispitni rokovi, a neki imaju ispite za vrijeme redovne nastave.
Kontinent Helia
Jel možda zna neko gdje mogu naći bilo šta o studiranju u BiH, kako se tamo upisuje i kakav je postupak s nama iz drugih država? Tražim sad po forumima i sl, al ništa pametno ne nalazim :S
Kontinent Helia
Obavijest:
po forumima? a da jednostavno nazoveš neki faks i pitaš?Oni_dolaze je napisao/la:Jel možda zna neko gdje mogu naći bilo šta o studiranju u BiH, kako se tamo upisuje i kakav je postupak s nama iz drugih država? Tražim sad po forumima i sl, al ništa pametno ne nalazim :S
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:po forumima? a da jednostavno nazoveš neki faks i pitaš?
i po forumima i po njihovim stranicama od fakulteta. ma de skup je poziv, hahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Danas mi je izasao raspored za letnji semestar:
Utorak: 08:00 - 14:00
Sreda: 12:00 - 20:00
Cetvrtak: 14:00 - 21:00
Petak: 09:00 - 19:00
U proseku 8 sati dnevno... Divno zar ne?
Utorak: 08:00 - 14:00
Sreda: 12:00 - 20:00
Cetvrtak: 14:00 - 21:00
Petak: 09:00 - 19:00
U proseku 8 sati dnevno... Divno zar ne?
Steffan- Broj postova : 1312
Prosjek iz srednje ti se pretvara u bodove (dakle maksimalno 50 poena). Radiš prijemni ispit iz minimalno 2 predmeta, te se bodovi koje "osvojiš" na prijemnom dodaju uz prosjek iz srednje i pravi se lista, a to da li ćeš upisat' zavisi od broja studenata koji odabrani fakultet prima. I moraš uraditi minimalno 50% prijemnog da bi mogao se upisat', a takođe dređeni broj učenika sa najviše bodova dobija 'besplatno' školovanje.Oni_dolaze je napisao/la:Jel možda zna neko gdje mogu naći bilo šta o studiranju u BiH, kako se tamo upisuje i kakav je postupak s nama iz drugih država? Tražim sad po forumima i sl, al ništa pametno ne nalazim :S
Eto.
Guest- Gost
Stranica 4 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 4 / 5.