Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
+26
^.^ Swedish Hero
Zagreb16
Steffan
AjLuci
Duje
asteroid
VasilijeM.
Misfit
mm1991sthr
Kruno
Leo
Jasmin
Bebi
Ighor
>>Been<<
Velvet
Mara
Marijo
Belvedere
Tinchey
Goxy
ESCbigFan
The Đole
HaYrOLa
Lunke
Pauly D
30 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 36 / 39.
Stranica 36 / 39. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
HaYrOLa je napisao/la:jbt, kad sve saberem i oduzmem, ovo je najbolja pesma na San Remu i bila (Zilli) ... kakav tekst!
ja i dalje sabiram i oduzimam, i dalje imam 7 sjajnih pesama i ne znam na kraju ni koja mi se najvise dopada ahhahahahah
Eh da je Matia Bazar bila u finalu
Lunke- Broj postova : 9635
Đe Nina na esc :O
Trebala je Emma,onda
Trebala je Emma,onda
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ne znam zasto su Italijani uzeli matricu ..biramo goru pesmu za esc , a bolja mora pobediti na festivalu!
Zasto prosto ne ide pobednik kao 1997 Duo Jalise ...pa to je klasa neka ... ili neko jako dobar od "mladih snaga" !
Ide Nina Zili (moze reci imati kakve god hoce) pesma je liht roze! To ne mzoe da se respektuje kao top 3 SanRema ili kao Dolcenera ili sta slicno ..jednostavno pesma drugog reda ide na esc! Neki obavestavaju da ide sasvim druga ili pak ova samo prearanzirana i skracena nesto .
Ako pesma tj izvodjac sam nema energiju na sceni i ako nije cista pozitiva , nema to vise veze sa uspehom na escu ni sa kvalitetom ni sa uptempo varijantama... ljudi i ziri osete energiju koja ima pobednicki karakter nekog i neceg i vecinom to guraju! (Aca Ribak , plebiscit u Evropi ..)
Ama bas u svakoj pesmi osnovnu stvar cini melodija , mozes da imas reci do neba ,ako nema zvuka koji pali u svakom pogledu kod vecine mase dzaba sve! Dal je to balada, brzi ritam..ma sta god..... melodija odradjuje stvar 95 %.
Zasto prosto ne ide pobednik kao 1997 Duo Jalise ...pa to je klasa neka ... ili neko jako dobar od "mladih snaga" !
Ide Nina Zili (moze reci imati kakve god hoce) pesma je liht roze! To ne mzoe da se respektuje kao top 3 SanRema ili kao Dolcenera ili sta slicno ..jednostavno pesma drugog reda ide na esc! Neki obavestavaju da ide sasvim druga ili pak ova samo prearanzirana i skracena nesto .
Ako pesma tj izvodjac sam nema energiju na sceni i ako nije cista pozitiva , nema to vise veze sa uspehom na escu ni sa kvalitetom ni sa uptempo varijantama... ljudi i ziri osete energiju koja ima pobednicki karakter nekog i neceg i vecinom to guraju! (Aca Ribak , plebiscit u Evropi ..)
Ama bas u svakoj pesmi osnovnu stvar cini melodija , mozes da imas reci do neba ,ako nema zvuka koji pali u svakom pogledu kod vecine mase dzaba sve! Dal je to balada, brzi ritam..ma sta god..... melodija odradjuje stvar 95 %.
Belvedere- Broj postova : 180
Belvedere je napisao/la:Ne znam zasto su Italijani uzeli matricu ..biramo goru pesmu za esc , a bolja mora pobediti na festivalu!
Ako pesma tj izvodjac sam nema energiju na sceni i ako nije cista pozitiva , nema to vise veze sa uspehom na escu ni sa kvalitetom ni sa uptempo varijantama... ljudi i ziri osete energiju koja ima pobednicki karakter nekog i neceg i vecinom to guraju!
Ama bas u svakoj pesmi osnovnu stvar cini melodija , mozes da imas reci do neba ,ako nema zvuka koji pali u svakom pogledu kod vecine mase! Dal je to balada, brzi ritam..ma sta god..... melodija odradjuje stvar 95 %.
Zato što te ljude živo zaboli za ESC. Nit to u Italiji ko gleda, nit se u to ulaže. Za prosječnog Italijana je to takmičenje istočnoevropskih banana državica koje se svađaju koja je važnija, veća i bitnija. Šalju pjesme samo zato što ih je EBU lijepo zamolio.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Da , ali da im nije stalo uopste ne bi tu dosli vise.... pogotovo sto znas da oni nisu samo tek tako pozvani ! EBU ne cvetaju ruze znas..ITA ima isto DODATNO participirati novacano (TO SU VELIKA SREDSTVA) ! Tu nema zezanja i pogodjanja! Radi se o malo podcenjivackom stavu u italiji (pa koga briga za njih , iskreno) ... Italijani su mogli bez toga naravno , ali veruj mi i Evropa bez njih...radi se o novcima covece koje sad Italija placa , dodatno!
E sad da se iznenadis malo ..isto tako je EBU pre dve godine prilicno ispod zita ponudio Rusiji da udje u big 5 tj big 6 kao jedina zemlja sa istoka , ali naravno uz uslov da placa participaciju! Trebaju EBU pare , u RUS ih ima sada dovoljno u kontinuitetu!
Rusi odbili , nemaju interes , nisu pre bili vezani za taj sistem i fucka im se za prolaz pesme , aimaju zaledjinu od nekoliko bivsih zemlaja u svakom polufinalu !
E sad da se iznenadis malo ..isto tako je EBU pre dve godine prilicno ispod zita ponudio Rusiji da udje u big 5 tj big 6 kao jedina zemlja sa istoka , ali naravno uz uslov da placa participaciju! Trebaju EBU pare , u RUS ih ima sada dovoljno u kontinuitetu!
Rusi odbili , nemaju interes , nisu pre bili vezani za taj sistem i fucka im se za prolaz pesme , aimaju zaledjinu od nekoliko bivsih zemlaja u svakom polufinalu !
Belvedere, je l ti trebaju baterije mozda za slusni aparat? Imam dobre, alkalne...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Belvedere, je l ti trebaju baterije mozda za slusni aparat? Imam dobre, alkalne...
razumeo sam..srce to ja samo naglasavam fakat bitne stvari!
a baterije mi moz dati trebaju mi za dedin tranzistor , stizem samo reci !
Belvedere je napisao/la:
razumeo sam..srce to ja samo naglasavam fakat bitne stvari!
a baterije mi moz dati trebaju mi za dedin tranzistor , stizem samo reci !
Na tebe su 90te bas ostavile traga vidi se... Gaitana TOP 3 ! Ludilo!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jel to ovaj reko da je pema Nine Zilli drugog reda ahahahahhahahahahahhahaha umirem hahahahhahahahahahahahhahahah
Lunke je napisao/la:Jel to ovaj reko da je pema Nine Zilli drugog reda ahahahahhahahahahahhahaha umirem hahahahhahahahahahahahhahahah
eto to je ono kad kupujes baterije kod Kineza...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jel pjesma Per sempre il ne? o.O
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ESCbigFan je napisao/la:Jel pjesma Per sempre il ne? o.O
Ne zna se :S
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Nee? Bolje bi bio ako jeste da mijenjajuu
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ESCbigFan je napisao/la:Nee? Bolje bi bio ako jeste da mijenjajuu
jezik pregrizla!!!
Lunke je napisao/la:
jezik pregrizla!!!
Pjesma je dosadna,smorenaaa.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
ESCbigFan je napisao/la:
Pjesma je dosadna,smorenaaa.
ma ti si smorena idi slusaj Tojia ili tako nesto
Lunke je napisao/la:
A neću dosadila mi
Oću Alessandraaaa i E' verooo
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Too Lunke!Lunke je napisao/la:
VasilijeM.- Broj postova : 1039
Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!
Ajme ja ne znam ni kako to da staavim u padež. :OLunke je napisao/la:
BTW, Italia ima odličnu pjesmu, za razliku od Norveše koja je poslala najgoru moguću sa MGP. Dalje, posljednji iole dobar entry koji je norveška imala je 2009. koji je upola lošiji od 2008. Kad bi se samo vratili na nešto tako.
A Italija. Oni su savršeni.
Zadnja promjena: rändajad; 19.02.12 23:36; ukupno mijenjano 1 put.
Guest- Gost
preslušo ovu Ninu, među boljim pjesmama koje su dosad izabrane
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Neka ostane ova pjesma savršena je!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Ma pjesma je preprepredobra! Na prvu mi je sjela, obožavam ju.
A sad sam se sjetio tko mi je još bio favorit. Matia Bazar! Kako je to dobra pjesma, tako nabijena emocijama, savršena. Ne znam kako je mogla ispast.
A sad sam se sjetio tko mi je još bio favorit. Matia Bazar! Kako je to dobra pjesma, tako nabijena emocijama, savršena. Ne znam kako je mogla ispast.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
sad mi se jako sviđa
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Tinchey je napisao/la:1. Muško sam
2. Smanjio sam potpis i dobio odobrenje moderatora
3. Ti imaš sve slobode, pa i onu govora i koristiš je. To što ne možeš podnjeti da se netko ne slaže s tobom ili što se ne možeš nositi s činjenicom da ne prepoznaju svi kvalitet ko ti, nije moj problem
4. Tvrdnja da moramo voljeti sve što ide na ESC je apsurdna
5. Ovaj forum nije klan, već je alergičan na ovakve pametnjakoviće poput tebe.
6. Nemaš pojma o glazbi, bolje ti je da šutiš
ODJAVA
ha haaaaaaaaaaaaaaaaaa.. apsurdna je tvoja izjava pod stavkom 4.........kontrolisi se, jer to nikad niko nije izjavio!
tim tonom sta god da si da mi se nisi obratio vise niti jednom na ovom forumu! Ako si musko tako se i ponasaj !
Ovaj forum je zatvoren prilicno jer ga je kontaminirao manji broj osobica sa velikim egom slicnih tebi tako da deluje pored dobrih stvari i krajnje cudno zbog tolikog šrota koje izjavljejes nekada dan za danom!
Shvati da ovde ima ljudi i onih koji ce doci koji su itekako SAMOBITNI i imaju svoje ja i ne trpe nezasluzene uvrede nekog klinca jer je on bogom dan na forumu.
Muzika se manje , vise na ovom mestu za takve laike ali fanove (kao i sve druge) svodi na ukus , a tvoj je skoro nula !
Letonija je woowww... UKR šrot .. ok....... ! Nebitno , ko god mi izrazi subjektivni stav i meni to namece po svaku cenu , ne zanima me! ESC je stvar koja zahteva daleko vise objektivniji pristup pri bilo kojoj analizi ili prognozi.
Dalje, sebe prvo nauci da iskontrolises, a to znaci da ako neko ima drugaciji stav ili ukus od tebe , e onda zapravo to ne znaci da ti treba da penis i histerises i podsmevas po svaku cenu! Kako radis tako ti se vraca! Ja nikog nisam prozvao radi ukusa , ko sta ima nek kaze , zato i sluzi forum! Nemam nameru da po tom pitanju polemisem sa bilo kim ,... pa svakom se nesto dopada nesto ne !
Ali ne znam otkuda ti pravo da druge omalovazavas ako izjave da im se dopada , evo frisak primer UKR ..ma bilo ko!?!
Problem su i tvoji zluradi komentari ili nekih osobica koji ovde manevrisu , ne ocekujuci kontra rezultat u odgovoru na to sto su posejali!
Ovo nije forum ni tvoj ni neke odabrane grupe.Ponasaj se civilizovano bez te lazne grimase dobrice na forumu.Ako si ovde godinima , sve ok..ali nece te to privilegovati da vredjas sto direktno sto indirektno po drugima, posebno ne novijim forumasima.
Zbog tebe i jos par ljudi (dakle ne svih) ovaj forum se pretvara u pomalo dosadno mesto.Ako nema protoka ljudi u spicu sezone , nego je stalno ista ekipa kojoj je (nekima) manje ili vise mod naklonjen , onda se to zove "mali geto"....odabrano drustvance -esc komuna ,... ne daj boze da dodje neko nov , da ih slucajno uznemiri drugacijim stavom ! Jeres!
Pre nego sto sam dosao na ovaj forum ,cuo sam 101 negativan komentar o losoj i polukomemorativnoj atmosferi manje grupe ljudi , ali sam ipak ovde jer nemam obicaj da slusam rekla kazala! Forum je dobar i pregladan..ali ne mozemo se svi slagati , ali onda i bez provokacija i tog zluradog indirektnog podsmeha nabijenog zlom ironijom !
Ja zbog takvih sigurno necu napustiti forum nego slobodno izrazvati svoj stav na svaku temu za koju smatram da mi je bar imalo zanimljiva.Ni cini tri cetiri osobe forum.Ako neko zeli da se necemu zlurado podsmeva , proziva i sta slicno, nek ne zivi u nadi da ce to moci da radi stalno jer je stari forumas , mio adminu! Sve ima granice! A uslovi su za svakog isti i bice isti! I uvek iznad popa ima pop, za neke stvari!
Tako da ne bus ti decec meni prodavao tu vrste magle ovde, "ja sam super cura" - " ti si bzvz lik , nemas pojma , ukusa i bla bla" . To ti svoj šrot i probleme ostavi ispred compa pre nego se ukljucis ovde. Amen!
U tom svetlu najbolje da se jedno drugom vise ne obracamo ni pod tackom razno radi mira i dostojanstva na forumu!
U to svakako spada indirektni podsmeh i vredjanje bez obzira sto nesto nije citirano.To tek ne dolazi u obzir!
Nemam nameru da se srozavam na tvoj nivo prizemne i pausalne polemike koje vodis ovde sada u sezoni niti sa bilo kim ako izabere taj nacin, jer u osnovi to nije moj stil , ni malo!
@ Bruno
Tako da molim Brunu ako mu je stalo do dostajanstva ovog foruma i ako drzi do objektivnosti imalo doticnoj personici ukaze na to da smanji vlastiti dozivljaj na ovom forumu, i da javnu opomenu ili pak shok odavno zasluzeni!
Nisam dosao da u sezoni sa nekim napacenim klincima ovde vodim njima omiljene ludjacke razgovore ili da bi nekog prozivao . Inace van sezone (nekih pola godine) niti jedan esc portal me ne zanima ! Tako da ocekujem da se ovde obezbedi neko elementarno dostojanstvo uslova koji vaze za sve jednako, nista vise , nista manje! Unapred zahvalan!
Iako si ovim elaboratom ušao u konkurenciju za najduži post na forumu IKADA, upozoravam te da je pravilima zabranjeno javno prozivanje bilo koga iz admin/mod tima i da je javno komentarisanje njihovog rada - zabranjeno !
Već smo te jednom bannovali, ako nastaviš vrijeđati opet ćemo !
Već smo te jednom bannovali, ako nastaviš vrijeđati opet ćemo !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Stranica 36 / 39. • 1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39
Similar topics
» ITALIJA | Raphael Gualazzi — „Madness of Love“
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Cipar 2012. | Ivi Adamou - "La La Love"
» Ujedinjeno Kraljevstvo 2012. | Engelbert Humperdinck - "Love Will Set You Free"
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Cipar 2012. | Ivi Adamou - "La La Love"
» Ujedinjeno Kraljevstvo 2012. | Engelbert Humperdinck - "Love Will Set You Free"
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 36 / 39.