EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

+26
^.^ Swedish Hero
Zagreb16
Steffan
AjLuci
Duje
asteroid
VasilijeM.
Misfit
mm1991sthr
Kruno
Leo
Jasmin
Bebi
Ighor
>>Been<<
Velvet
Mara
Marijo
Belvedere
Tinchey
Goxy
ESCbigFan
The Đole
HaYrOLa
Lunke
Pauly D
30 posters

Stranica 35 / 39. Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Next

Go down

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)" - Page 35 Empty Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

Postaj by Tinchey 19.02.12 3:44

EUGENIO, JAVI SE!!! cheers
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)" - Page 35 Empty Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

Postaj by HaYrOLa 19.02.12 3:45

Lunke je napisao/la:

ko bre to kaze???

ma hoce ali ce morati da je srate za jedno 30-ak sekundi koliko prelazi vec od 3 minuta

pise da jos nije sigurno da ce Nina pevati ovu pesmu, da RAI nije to potvrdio i da ce se to znati ovih dana! mislim, na onom sajtu ESC pise. Al verujem da ce ovo pevati!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 19.02.12 3:59

Jel je ovo stvarno zavrseno??? aaaaaaaaaaaa Crying or Very sad
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 19.02.12 4:00

Lunke je napisao/la:Jel je ovo stvarno zavrseno??? aaaaaaaaaaaa Crying or Very sad

jeste Sad do sledece godine, ako Bog da... Bye!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 19.02.12 4:00

Lunke je napisao/la:Jel je ovo stvarno zavrseno??? aaaaaaaaaaaa Crying or Very sad

o boze idi gledaj reprizu Very Happy Very Happy
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 19.02.12 4:01

HaYrOLa je napisao/la:

jeste Sad do sledece godine, ako Bog da... Bye!

Obavezno...drugi zajednicki pracen Sanremo uspesno obavljen I love you

Gledmo se i sledece godine sigurno!!! Very good!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 19.02.12 4:02

Drago mi je što sam pratio Sanremo ove godine, od ove godine mi to postaje tradicija. Do iduće godine. Bye! Postao sam emocionalno vezan uz neke pjesme. Very Happy
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 19.02.12 4:04

Tinchey je napisao/la:Drago mi je što sam pratio Sanremo ove godine, od ove godine mi to postaje tradicija. Do iduće godine. Bye! Postao sam emocionalno vezan uz neke pjesme. Very Happy

cheers cheers cheers

Inace ove godine je bio miljama bolji od onog prosle godine kada osim Tatangelo, Emme e Mode i Oxe nije bilo neke specijalne pesme!

Ove godine 8 fantasticnih pesama sam imao i sve mi se jako dopadaju Prinčevi

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 19.02.12 4:08

Ninica picika divna si I love you
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 19.02.12 4:10

Evo ga spot cheers

jako lepppppppppppppppppppp

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 19.02.12 4:37

Drago mi je sto je Emma pobedila , za nju sam navijao pored Dolcenera!
Kamol lepo srece da su ove dve otisle na esc!
Nina Zili ako ne promeni pesmu , na esc-u ce proci ocajno!
Belvedere
Belvedere

Broj postova : 180

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 19.02.12 4:39

Jesi ti ozbiljan? Laughing Nisi objasnio zašto, nekako ti je štura ta tvrdnja.
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 19.02.12 5:25

Tinchey je napisao/la:Jesi ti ozbiljan? Laughing Nisi objasnio zašto, nekako ti je štura ta tvrdnja.

pa posto se od vas niko ziv ne nasali da ucini isto , onda iskreno sto bi ja to ovde objasnjavo ..ovde je nekima tesko da citaju duze od dve recenice.
Ja zbilja ne znam ovde ima aktivno jedno 10 do 15 ljudi manje vise i sve je kao slatko , a zapravo daleko od toga da forum funkcionise na pravi nacin tj najbolji nacin, vlada pomalo cudna atmosfera , sve je zatvoreno deluje ko klan ili sekta zargonski receno , naravno!...sve se komentarise pre od sporta, igrica pa nadalje,al kad treba sta reci o escu i pesmama onda je sve pljuvacina bez pokrica ili eventualno neka pohvala..prepirke..nema analize (stari clanovi mogu se i vredjati i napadti nove , al da imse ne uzvrati istom merom , nista manje, nista vise) , pa ovo deluje da i nisu svi pravi fanovi esca! vecina nisu sigurno, bar tako izgleda! Odomacili se ljudi i zatvorili u neki klan ,ako slucajno dodje neko nov i zeli praviti komentae van njihove volje ...ju nedaj boze ... ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa smesno! jel ovo slobodni , javni forum ili privatan strana nekolicine ljudi , nije mi jasno! uopste!

i zasto samo ti nisi solidarna sa ostalima ,i drzis avatar u potpisu i cini mi se jos duje! kad je navodno zabranjen i koci portal! Very Happy Aha!

Zadnja promjena: Belvedere; 19.02.12 5:32; ukupno mijenjano 2 put/a.
Belvedere
Belvedere

Broj postova : 180

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 19.02.12 5:27

U raljama zivota!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 19.02.12 5:41

1. Muško sam
2. Smanjio sam potpis i dobio odobrenje moderatora
3. Ti imaš sve slobode, pa i onu govora i koristiš je. To što ne možeš podnjeti da se netko ne slaže s tobom ili što se ne možeš nositi s činjenicom da ne prepoznaju svi kvalitet ko ti, nije moj problem
4. Tvrdnja da moramo voljeti sve što ide na ESC je apsurdna
5. Ovaj forum nije klan, već je alergičan na ovakve pametnjakoviće poput tebe.
6. Nemaš pojma o glazbi, bolje ti je da šutiš
ODJAVA
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 19.02.12 9:13

ne loše Smile
Ali iz prve me nije baš osvojila
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 19.02.12 9:34

Neutral Nije me osvojila na prvu
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 19.02.12 10:37

Nije mi nešto pjesma.
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 19.02.12 11:58

Lunke je napisao/la:

Obavezno...drugi zajednicki pracen Sanremo uspesno obavljen :heart:

Gledmo se i sledece godine sigurno!!! :y:
Ako bog da možda budem i ja u stanju bolje sve to da popratim. :)) :oops: :D

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by mm1991sthr 19.02.12 14:46

Meni se ne svidja nesto bas, bio im je bolji proslogodisnji predstavnik.. Mislim da ce trenutno ova pisma biti zadnja na mojoj ljestvici! Nadam se da se nece plansirati tako visoko kao ste se je i njihov proslogodisnji predstavnik uspio tako visoko plansirati.. Ipak bolja mi je njihova proslogodisnja pisma! Smile
mm1991sthr
mm1991sthr

Broj postova : 310

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 19.02.12 15:15

mm1991sthr je napisao/la:Meni se ne svidja nesto bas, bio im je bolji proslogodisnji predstavnik.. Mislim da ce trenutno ova pisma biti zadnja na mojoj ljestvici! Nadam se da se nece plansirati tako visoko kao ste se je i njihov proslogodisnji predstavnik uspio tako visoko plansirati.. Ipak bolja mi je njihova proslogodisnja pisma! Smile

Zato ti je Albanija (slučajno) na prvom mjestu.

Very Happy Very Happy

Uglavnom, za sve vas kojima se ne sviđa ova pjesma mogao bih zaključiti da nemate pojma.

>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 19.02.12 15:27

Tinchey je napisao/la:Ajme ovi Talijani kopliciraju više nego Grifinci. Laughing

Ahahahah, aj mašala, neko još ima. cheers

Tinchey je napisao/la:Drago mi je što sam pratio Sanremo ove godine, od ove godine mi to postaje tradicija. Do iduće godine. Bye! Postao sam emocionalno vezan uz neke pjesme. Very Happy

Potpisujem. Smile NAOMI MOJ FAVORIT BILA! <3

>>Been<< je napisao/la:

Normala. Znaš da oni uvijek organizuju najslabije Eurosong jer žele pokazati koliko zapravo više cijene San Remo. I imaju puno pravo na to Very Happy

Ajme to nešto ko i ja. Smile :I'mbad:

Lunke je napisao/la:Prosle godine mi Djole uzeo Annu Tatandjelo, sa dovaj gad Emmu

Kako ste nepravedniiiiiii dusa me boliiiiii Crying or Very sad

Niste joj dozvolili da osvoji i Costa Principi Crying or Very sad

A ja ću ti uzeti Naomi <3

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 19.02.12 16:12

Dosadna pjesma
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 19.02.12 16:50

Tekst, sad sam nasao prevod, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vrh
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 19.02.12 16:53

jbt, kad sve saberem i oduzmem, ovo je najbolja pesma na San Remu i bila (Zilli) ... kakav tekst!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 35 / 39. Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39  Next

[Vrh]

- Similar topics