Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 37 / 41.
Stranica 37 / 41. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
ovo je bila toliko dobra prilika sa ninom... a neke HRT-ovi potezi su totalni fail.
SiXo- Broj postova : 162
Pauly D je napisao/la:Prateći vokali od Darie Kinzer grupa Rivas navodno ide opet i sa Ninom.
Omg.
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nina Badrić uskoro na sud kao i Thompson i Mišo Kovač kao svjedoci o Ivi Sanaderu jer su pjevali u njegovim predizbornim kampanjama.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Pauly D je napisao/la:Nina Badrić uskoro na sud kao i Thompson i Mišo Kovač kao svjedoci o Ivi Sanaderu jer su pjevali u njegovim predizbornim kampanjama.
SiXo- Broj postova : 162
Joj, što su dosadni.. Šta očekuju da će vratiti pare ?!
Pa žena lijepo otpjevala.
"Da ti nebo vrati.."
Pa žena lijepo otpjevala.
"Da ti nebo vrati.."
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Tekst na francuski
Ecoute-moi, je te dis que j’ai tout essayé
Tu es encore dans mes pensées, je sens encore que tu m’appartiens
Et on me dit que tu aimes une autre
Et que tu t’en fous
Je garde le fol espoir que tu retournes
Le ciel rend tout les coups et n’oublie pas les dettes
Nous avons tous des rêves mais le ciel indique le chemin
Le ciel rend tout les coups, quelqu’un la haut regarde tout cela
Tu porteras mes larmes sur ton âme
Je me caherai derrière ces rues froides et mouillées
Pour que personne ne voit jamais
Que tu ne tenais pas à moi
Et on me dit que tu aimes
Et que tu t’en fous
Le ciel rend tout les coups, quelqu’un la-haut voit tout cela
Le ciel rend tout les coups
Quelqu’un la-haut voit tout cela
Tekst na engleski
Listen to me when I say, there's nothing I haven't tried.
You're still in my thoughts, you still feel mine.
And I hear you're in love and people tell me
That you just don't care.
Like I've lost my mind, I still keep hoping for you.
Well heaven settles every debt and remembers everything you owe.
Each of us dreams, but heaven sets the path along which you go.
Heaven settles every debt, someone up above sees it all,
And these tears of mine will weigh heavily on your soul.
I will hide myself behind cold wet streets,
So that no one may ever see
That I meant nothing to you.
Like I've lost my mind,
I still keep hoping for you.
Heaven settles every debt,
Someone up above sees it all,
Heaven settles every debt.
predvod:eurovosion.tv
Ecoute-moi, je te dis que j’ai tout essayé
Tu es encore dans mes pensées, je sens encore que tu m’appartiens
Et on me dit que tu aimes une autre
Et que tu t’en fous
Le ciel rend tout les coups, quelqu’un la haut regarde tout cela
Je me caherai derrière ces rues froides et mouillées
Pour que personne ne voit jamais
Que tu ne tenais pas à moi
Et on me dit que tu aimes
Et que tu t’en fous
Le ciel rend tout les coups, quelqu’un la-haut voit tout cela
Quelqu’un la-haut voit tout cela
Tekst na engleski
Listen to me when I say, there's nothing I haven't tried.
You're still in my thoughts, you still feel mine.
Like I've lost my mind, I still keep hoping for you.
I will hide myself behind cold wet streets,
So that no one may ever see
That I meant nothing to you.
Like I've lost my mind,
I still keep hoping for you.
Heaven settles every debt,
Someone up above sees it all,
Heaven settles every debt.
predvod:eurovosion.tv
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
je socialan text na eng -.-
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Trebala je ona daaaavno napraviti ovu operaciju. Glas joj je SNAŽAN!
AjLuci- Broj postova : 185
Ne znam je li ova dretva pogodna za ono što sam čula sinoć od jedne moje poznanice, inače novinarke nove tv, ali sve jedno ću ovdje napisati, pa neka moderatori, admini, tko li već, prebaci tamo gdje treba.
Naime, u kasnonoćnom razgovoru s jednom novinarkom nove tv, koja izvješćuje iz Splita, doznala sam kako je HRT ponudio Nini Badrić sudjelovanje na Eurosongu u zamjenu da kod svjedočenja u slučaju FIMI MEDIA ne spominje prljave poslove HRTa sa FIMI MEDIJOM. Navodno je Nina Badrić koja je svoje spotove snimala u studiju HRTa, a preko FIMI MEDIJE kao izvršne produkcije njenih spotova, dobivala i do 500.000 HRK po spotu na ruke. Kasnije se taj novac dijelio između ALEKSANDRA KOSTADINOVA i NEVENKE JURAK, a u to sve su uključeni i Maček, Barišić i Pavošević.
Navodno je Ninin menadžer, Danijel Koletić ucijenio Elisabeth Homsi i Aleksandra Kostadinova kako će Nina na suđenju za aferu FIMI MEDIA sve reći o prljavim igricama zabavng programa HRTa ukoliko ne pošalju Ninu u Baku, te ako ne uđe u polufinale. Prije dva dana Sudsko vijeće odobrilo je popis svjedoka u slučaju FIMI MEDIA, među kojima su i estradnjaci, a jedna od njih je i NINA. Prema onome što sam doznao sinoć, Nina bi se na suđenju trebala pojaviti na suđenju nakon Eurosonga. Bit će zanimljivo vidjeti što će Nina reći o svemu ovome. Suđenje inače počinje 16.4.
Zanimljivo u cijeloj priči jest i to kako je prvotni izbor HRTa bio Jelena Rozga koje je ne Eurosong trebala otići s pjesmom koja se trenutno vrti po radiju i tv (kako ja tu štracu ne pratim, tako da ne znam o kojoj je pjesmi riječ, ali mislim da je "Karantena" ili nešto u tom stilu). Nakon što je Huljić doznao kako je Danijel Koletić ugurao Ninu u cijelu priču, pokušao je podmititi Kostadinova, no Kostadinov ga je odbio sa riječima kako se radi o višoj sili, sličnoj onoj koja je kumovala odlasku Ivana Mikulića na Eurosong. Ako se sjećate, Ivanu Mikuliću je direktno Ivo Sanader pomogao da ode na Eurosong tako što je zaprijetio Kostadinovu kako će izgubiti posao, ako Mikulić ne ode u Istanbul. Prisjetimo se: Ivo Sandaer je vjenčani kum Ivanu Mikuliću.
Navodno se Huljić u tu svrhu se zadužio kod srbijanskih kamatara u visini od 100.000€ kako bi podmitio Kostadinova i cijeli projekt "Jelena ide u Baku" izrealizirao. Huljić koji je već ranije imao problema sa srpskim mafijašima, je odmah vratio veći dio novca, a ostatak je uložio u spot za pjesmu nadajući se kako će HRT zbog medijskih pritisaka otpiliti Ninu, te ipak se odlučiti za Jelenu. U toj cijeloj kampanji mu je pokušala pomoći i njegova stara "prijateljica" Ksenija Urličić koja je vršila određene pritiske na Homsi i Kostadinova, no ništa joj nije pošlo za rukom. Homsi je zaprijetila Urličićki zatvorom, jer navodno ta bakica isto ima "krvi na rukama!" i to baš sa Huljićem. Navodno je Huljić Urličićki platio na njen privatni račun 750.000 HRK kako bi "Nostalgija" otišla u Dublin.
U igri oko odlaska na Eurosong bila je i zagrebačka rock grupe DavidiaN kojima je FIMI MEDIA za potrebe predizborne kampanje HDZa uplaćena svota od 1.250.000 HRK, što je potvrdio i HDZa-ov rizničar i visokopozicionirani član Hrvatskog Domovinskog Zavjeta, Milan Baršić. Članovi banda su dio novca prebacili na osobni račun Jadranke Kosor, a dio na račun "Uragana Hlo" (Hloverka Novak Srzić) kako bi osigurali odlazak na Eurosong, te na taj način se pokušali afirmirati na domačoj i balkanskoj glazbenoj sceni. Čuvši to Elisabeth Homsi (koja ne podnosi Hlo) odbija Hloverkin zahtjev da DavidiaN pošalje na Eurosong. Hlo ljuta na Homsi pokušava ju suspendirati, no u obranu Homsi staje Kostadinov koji objašnjava situaciju, te se Hlo smiruje, te pušta da Nina odlazi na Eurosong.
Dale ovo je navodno, nisam napisao ja već naišao nedgje na ovo.
Naime, u kasnonoćnom razgovoru s jednom novinarkom nove tv, koja izvješćuje iz Splita, doznala sam kako je HRT ponudio Nini Badrić sudjelovanje na Eurosongu u zamjenu da kod svjedočenja u slučaju FIMI MEDIA ne spominje prljave poslove HRTa sa FIMI MEDIJOM. Navodno je Nina Badrić koja je svoje spotove snimala u studiju HRTa, a preko FIMI MEDIJE kao izvršne produkcije njenih spotova, dobivala i do 500.000 HRK po spotu na ruke. Kasnije se taj novac dijelio između ALEKSANDRA KOSTADINOVA i NEVENKE JURAK, a u to sve su uključeni i Maček, Barišić i Pavošević.
Navodno je Ninin menadžer, Danijel Koletić ucijenio Elisabeth Homsi i Aleksandra Kostadinova kako će Nina na suđenju za aferu FIMI MEDIA sve reći o prljavim igricama zabavng programa HRTa ukoliko ne pošalju Ninu u Baku, te ako ne uđe u polufinale. Prije dva dana Sudsko vijeće odobrilo je popis svjedoka u slučaju FIMI MEDIA, među kojima su i estradnjaci, a jedna od njih je i NINA. Prema onome što sam doznao sinoć, Nina bi se na suđenju trebala pojaviti na suđenju nakon Eurosonga. Bit će zanimljivo vidjeti što će Nina reći o svemu ovome. Suđenje inače počinje 16.4.
Zanimljivo u cijeloj priči jest i to kako je prvotni izbor HRTa bio Jelena Rozga koje je ne Eurosong trebala otići s pjesmom koja se trenutno vrti po radiju i tv (kako ja tu štracu ne pratim, tako da ne znam o kojoj je pjesmi riječ, ali mislim da je "Karantena" ili nešto u tom stilu). Nakon što je Huljić doznao kako je Danijel Koletić ugurao Ninu u cijelu priču, pokušao je podmititi Kostadinova, no Kostadinov ga je odbio sa riječima kako se radi o višoj sili, sličnoj onoj koja je kumovala odlasku Ivana Mikulića na Eurosong. Ako se sjećate, Ivanu Mikuliću je direktno Ivo Sanader pomogao da ode na Eurosong tako što je zaprijetio Kostadinovu kako će izgubiti posao, ako Mikulić ne ode u Istanbul. Prisjetimo se: Ivo Sandaer je vjenčani kum Ivanu Mikuliću.
Navodno se Huljić u tu svrhu se zadužio kod srbijanskih kamatara u visini od 100.000€ kako bi podmitio Kostadinova i cijeli projekt "Jelena ide u Baku" izrealizirao. Huljić koji je već ranije imao problema sa srpskim mafijašima, je odmah vratio veći dio novca, a ostatak je uložio u spot za pjesmu nadajući se kako će HRT zbog medijskih pritisaka otpiliti Ninu, te ipak se odlučiti za Jelenu. U toj cijeloj kampanji mu je pokušala pomoći i njegova stara "prijateljica" Ksenija Urličić koja je vršila određene pritiske na Homsi i Kostadinova, no ništa joj nije pošlo za rukom. Homsi je zaprijetila Urličićki zatvorom, jer navodno ta bakica isto ima "krvi na rukama!" i to baš sa Huljićem. Navodno je Huljić Urličićki platio na njen privatni račun 750.000 HRK kako bi "Nostalgija" otišla u Dublin.
U igri oko odlaska na Eurosong bila je i zagrebačka rock grupe DavidiaN kojima je FIMI MEDIA za potrebe predizborne kampanje HDZa uplaćena svota od 1.250.000 HRK, što je potvrdio i HDZa-ov rizničar i visokopozicionirani član Hrvatskog Domovinskog Zavjeta, Milan Baršić. Članovi banda su dio novca prebacili na osobni račun Jadranke Kosor, a dio na račun "Uragana Hlo" (Hloverka Novak Srzić) kako bi osigurali odlazak na Eurosong, te na taj način se pokušali afirmirati na domačoj i balkanskoj glazbenoj sceni. Čuvši to Elisabeth Homsi (koja ne podnosi Hlo) odbija Hloverkin zahtjev da DavidiaN pošalje na Eurosong. Hlo ljuta na Homsi pokušava ju suspendirati, no u obranu Homsi staje Kostadinov koji objašnjava situaciju, te se Hlo smiruje, te pušta da Nina odlazi na Eurosong.
Dale ovo je navodno, nisam napisao ja već naišao nedgje na ovo.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Nina kriminalka i njena pisma ! :O
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
koja zavrzlama hahaha
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Pauly D je napisao/la:...ukoliko ne pošalju Ninu u Baku, te ako ne uđe u polufinale...
Ha?
Guest- Gost
Vjerovatno se mislilo finale.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
znaci idemo u finale
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Predviđam 10. mjesto u pf!
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Stranica 37 / 41. • 1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41
Similar topics
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
» Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» Dora 2010
» Dora 2011.
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Hrvatska: Nina Badrić — “Nebo“
Stranica 37 / 41.