EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

+42
Mara
Grofica Lidia
sky7
Ighor
strajker
Jasmin
Belvedere
dannydado
antica89
frozen
Luc
Santander
Gašpar66
VasilijeM.
SiXo
asteroid
^.^ Swedish Hero
Misfit
The Đole
Duje
ESCbigFan
>>Been<<
Velvet
Steffan
MonsterCroatia
Tinchey
KINGDOM_of_HEAVEN
Bebi
Lunke
mujo
vladimir7
Casper
Leo
mm1991sthr
dhatadi
Goxy
Veronica
Vinky
Kruno
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
46 posters

Stranica 11 / 41. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Next

Go down

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - Page 11 Empty Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:03

BRAVOOO BRUNOOO :DDDDDD

Moram se pohvalit i reći da su ovi s HRT-a birali izvođače prema anketi koju sam radio, dakle pošto je Rozga pobjedila njoj su prvoj ponudili Very Happy Kako je odbila išli su po svom odabiru, al su isto gledali na anketu. Very Happy

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - Page 11 Empty Re: Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo

Postaj by Lunke 11.01.12 2:04

Pauly D je napisao/la:Kako su svi počeli odbijat biralo se između klape Intrade i Nine, Bogu fala da su Ninu odabrali Smile

Da li su ovo reci Brune, decka koji sece vene za Jelenom Rozgom???
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:04

Tipično novinarsko napuhavanje, naslov RAT NA ESTRADI -.-

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:06

Lunke je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:Kako su svi počeli odbijat biralo se između klape Intrade i Nine, Bogu fala da su Ninu odabrali Smile

Da li su ovo reci Brune, decka koji sece vene za Jelenom Rozgom???

Hhahahahahhahaha maka san prezime radi nekih razloga Very Happy. Mislim Rozga def naj, al kako ih je odbila mislili su se između KLAPE I NINE, zato kažem Bogu hvala Nina. Smile

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 11.01.12 2:10

a ko je onaj covek sto je bio tamo na TV RTL ? neki sa foruma?
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 11.01.12 2:10

Ja ništa ne vidim na ovoj Bruninoj sličici.. O čemu se radi, ko se buni ?! ?! Very Happy
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:13

HaYrOLa je napisao/la:a ko je onaj covek sto je bio tamo na TV RTL ? neki sa foruma?

Glavni urednik stranice.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:14

>>Been<< je napisao/la:Ja ništa ne vidim na ovoj Bruninoj sličici.. O čemu se radi, ko se buni ?! ?! Very Happy

Nitko se ne buni. Novinari rade skandal iz ničega. Naslov im je RAT NA ESTRADI. Zaskočili Rozgu na odmoru u Portugalu i žena rekla da nije istina da su se dvoumili između nje i Nine pa odabrali ninu jer je urbanija jer su nju prvu pitali i odmah ih je odbila jer joj ESC nije u planu, trenutno se fokusirala na EX-YU tržište. I to je to Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 11.01.12 2:16

Pauly D je napisao/la:

Glavni urednik stranice.

ja msilio to ti. a da ti je Bruno alter ego, buahahahah
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:16

HaYrOLa je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:

Glavni urednik stranice.

ja msilio to ti. a da ti je Bruno alter ego, buahahahah

To mi i je alterego, al ono nisam ja Laughing

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 2:50

HRT JE sinoć poslao objavu svim medijima i obavijestio hrvatsku javnost da je izvođač za Eurosong odabran i da će nas još obavijestiti kad odaberu pjesmu, te da imaju podršku glazbene struke za svoj odabir. Točnije, HRT je u svom službenom priopćenju naveo: "Koncept Dore i sam izbor izvođača podržan je i od Instituta hrvatske glazbene industrije i glazbenih udruga", međutim iz udruga kažu da ih nitko nije kontaktirao. Spomenuta podrška srećom je istinita jer svi smatraju da je Nina vrhunska pjevačica, no o tome ih prije odabira nitko nije pitao.

Kontaktirali smo Milana Majerovića Stilinovića koji je voditelj odjela za odnose s javnošću Instituta hrvatske glazbe, koji je izrazio potporu Nini kao vrhunskoj izvođačici, ali tvrdi da ih o mišljenju nitko nije pitao: "Mi nismo imali veze s odabirom Nine Badrić, iako smo zadovoljni njezinim odabirom, mi smo o tome samo obaviješteni kad je odluka već donesena. Ovo je prvi put da struka nije upitana za mišljenje. Ta odluka je na HRT-u koji ima licencu Eurosonga. Mi nemamo nikakav utjecaj na to. Možemo predlagati, HTV to može prihvatiti ali i ne mora. Nini i HTV-u želimo sve najbolje. Mi smo imali neke ideje kako bi Dora mogla ove godine izgledati, no to nije prošlo. HTV ima pravo organizirati to natjecanje onako kako želi. Nina je u samom vrhu hrvatske glazbe i uvjeren sam da će nas predstavljati najbolje što može".

Majerović Stilinović je dao svoju interpretaciju promjene sistema odabira izvođača i pjesme za Eurosong: "Izbacivanje glasača iz odabira za Eurosong možda znači pojednostavljenje procesa, ali možda je do toga došlo i zbog tuđih dobrih rezultata. U BiH to rade već neko vrijeme, a mi u zadnjih par godina ne prolazimo baš dobro. Ovo je vjerojatno pokušaj traženja konkretnog rješenja, poslati veliku i potvrđenu zvijezdu i biti što učinkovitiji. Meni se čini da je to priča koja će držati vodu". Pitali smo tko će onda biti odgovoran za Ninin eventualan loš plasman: "Dora je HRT-ov projekt. Mi u Institutu bi voljeli da je bilo na televiziji puno hrvatskih izvođača koji bi promovirali svoje pjesme pa da su gledatelji birali najboljeg, ali to nije nešto što mi možemo diktirati. Bez obzira, mi smo s ovim izborom doista zadovoljni".

Razgovarali smo i sa Zvonimirom Bučevićem, izvršnim tajnikom podružnice Hrvatske glazbene unije koji je bio i član žirija Dore proteklih godina: "U zadnje dvije godine sam bio član žirija Dore. Ove godine mi nismo imali nikakve veze s odabirom Nine Badrić za hrvatsku predstavnicu na Eurosongu. Do sad smo bili uključeni u te aktivnosti, skupa s Hrvatskim društvom skladatelja i Hrvatskom diskografskom udrugom. Sad prvi put čujem da je netko već odabran za Eurosong. HTV je u svojim odlukama neovisan. Tri udruge koje sam spomenuo su više savjetodavnog karaktera, naše odluke i prijedlozi nisu njima obvezujući. Nama je samo stalo da se i nas uključi u donošenje tih odluka, pa i kao savjetodavno tijelo. Oni imaju pravo stavljati svoja pravila igre i odlučivati o njima".

"Možda smo prošle godine trebali poslati Jacquesa Houdeka"

Zanimalo nas je Bučevićevo mišljenje o razlozima zbog kojih je HTV iz izbora za Eurosong izbacio i glasače i struku: "Razlog zbog kojega su na HTV-u odlučili isključiti i glasače i nas krije se možda u lošem plasmanu hrvatske predstavnice prošle godine na Eurosongu. Nina Badrić je sigurno izvođač koji Hrvatsku može reprezentativno predstavljati, u kombinaciji s izvrsnom pjesmom. Recept direktnog odabira su jako dobro iskoristili i predstavnici Njemačke, Srbije, Bosne i Hercegovine, pa to možda i nije loša odluka. Ne znam je li trebalo uključivati širi broj ljudi u donošenje takve odluke ili je dovoljno da par stručnjaka da odluči tko je najbolji izvođač i pjesma, to ostavljam njima na HTV-u. Ako se ta odluka pokaže kao dobra i Nina se plasira među prvih deset, onda su imali pravo. I obratno. To je sad na nivou špekulacija".

Bučević je izrazio sumnje u prošlogodišnji odabir: "Prošle godine su Severina, Tonči Huljić i Andrej Babić skupa s publikom odabrali pobjednicu, mi smo samo predložili polufinaliste. Njihova procjena se prošle godine i nije pokazala kao najbolja. Cijela ta priča oko Dore ne ovisi samo o glazbi i kvalitetnoj pjesmi i izvođaču nego i o kombinaciji regionalnih žirija, tj. sistem "ja ću tebi - ti ćeš meni, pa ćemo onda zajedno nekome trećem". Zašto onda u posljednje vrijeme Srbija bolje prolazi? Bučević kaže: "Očito su imali bolje kompozitore i izvođače. Meni nije bio loš naš prošlogodišnji izbor, ali možda je izvođačica Daria Kinzer imala tremu, možda smo s tom istom pjesmom trebali poslati Jacquesa Houdeka", te dodao: "Pretpostavljam da promjena sistema odabira ima veze i s odabirom novog urednika. Raspitivao sam se među ljudima uključenim u Doru što će biti ove godine, da znam hoće li biti potrebe za mojih prisustvom u žiriju, no nitko mi nije imao nikakvu konkretnu informaciju".

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by KINGDOM_of_HEAVEN 11.01.12 15:13

Pauly D je napisao/la:BRAVOOO BRUNOOO :DDDDDD

Moram se pohvalit i reći da su ovi s HRT-a birali izvođače prema anketi koju sam radio, dakle pošto je Rozga pobjedila njoj su prvoj ponudili Very Happy Kako je odbila išli su po svom odabiru, al su isto gledali na anketu. Very Happy

Laughing Laughing Laughing

daj nam reci sta ce biti u 2013 god!? Sastavi neku listu Laughing
KINGDOM_of_HEAVEN
KINGDOM_of_HEAVEN

Broj postova : 126

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 16:07

JELENA ROZGA prokomentirala je s nama odlazak Nine Badrić na Eurosong. Odbila je sudjelovati na ovogodišnjoj Dori, a svojoj kolegici poželjela je sve najbolje. "Pored toga što su me pozvali da sudjelujem na ovogodišnjoj Dori, nije bilo u mojim planovima da se prijavim na natjecanje. Mojoj kolegici Nini želim puno uspjeha i sreće na Eurosongu", rekla nam je Jelena. HRT je ove godine sam odlučivao o hrvatskom predstavniku na Eurosongu, a izbor je pao na Ninu.

Urednica Elizabeth Homsi jučer je za Index objasnila kriterije po kojima je odabrana Badrić. "Kriterij je bio ne ići na izvođače koji su već pobijedili na Dori i koji su bili na Eurosongu, već odabrati urbani glazbeni stil, jakog top recentnog izvođača, kvalitetan i snažan vokal u izvedbi i interpretaciji, a Ninina biografija sama za sebe govori zašto je u sam vrh izbora upravo došla ona", rekla nam je Homsi. Nadodala je i kako nije bilo dvojbe između Rozge i Nine te takve insinuacije smatra slobodnim interpretacijama.

'Urednici s HTV-a pozvali su me još prošle godine da sudjelujem na ovogodišnjoj Dori i predstavljam Hrvatsku na Eurosongu u Bakuu. Ovim putem zahvaljujem i svojoj vjernoj publici koja je glasala za mene u mnogim anketama i predvidjela mi najveći uspjeh. No, tada sam odgovorila da mi je takav poziv velika čast, ali u mojim aktualnim planovima nema Eurosonga jer sam se s cijelim timom fokusirala isključivo na našu regiju. Zato priče da su vijećali između Nine Badrić i mene te se odlučili za Ninu zbog 'urbanoga glazbenog izričaja' nisu istinite. I to je sve što vam imam reći na tu temu, a vi sami shvatite poantu', poručila je za Jutarnji list Jelena Rozga s odmora u Lisabonu.

Početkom prosinca odlučili su tako u Zabavnom programu pozvati sedam izvođača: Jelenu Rozgu, Massima, Miroslava Škoru, klapu Intrade, Tončija Huljića, tj. bend Madre Badessa, Ninu Badrić i Coloniju.'

Rozga ih je prva odbila, a potom su i drugi izvođači počeli odustajati. Na kraju su u izboru ostali samo Nina, Colonia, Miroslav Škoro i klapa Intrade.

Danima se razmišljalo oko ta četiri imena, a najveća se rasprava, navodno, vodila između klape Intrade i Nine. Konačnu odluku o izboru Nine Badrić donijela je osobno urednica Elizabeth Homsi. Kako navodi Jutarnji list, vrlo je znakovito da je Nina svoj zadnji album Nebo izdala u prosincu, pa bilo koja nova pjesma može na Eurosong.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 11.01.12 16:09

omg čemu Škoro??????
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 16:17

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 16:35

Meni omiljena Ninina pjesma, ovo bi ja na ESC u malo boljem aražmanu, s više instrumenata Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 11.01.12 16:35

Bruno postao glavni spamer! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 16:41

HaYrOLa je napisao/la:Bruno postao glavni spamer! Smile

Kakav spammer kad je tema Dora a sve što pišem vezano za Doru? Laughing

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 11.01.12 16:42

HaYrOLa je napisao/la:Bruno postao glavni spamer! Smile
Laughing Laughing

Pa nebo je OK, ali onako...ne bas posebno nesto
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 11.01.12 16:51

Pauly D je napisao/la:

Smile shvatili smo, Jelena je ustupila mesto Nini, ajde sad nas izvestavaj samo o pesmi, kada ce biti izvedena, kad ce ta jubilarna Dora i to... Smile pusti nas vise Rozge
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 20:07

HaYrOLa je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:

Smile shvatili smo, Jelena je ustupila mesto Nini, ajde sad nas izvestavaj samo o pesmi, kada ce biti izvedena, kad ce ta jubilarna Dora i to... Smile pusti nas vise Rozge

Sad je ovo aktualno i o ovome se priča.

Što se tiče pjesme, neki kažu da će bit brza klupska pjesma na engleskom, kao postoji mogućnost za to. Ukoliko je to istina onda nas je Elizabet Holmsi lagala jer je rekla da će odabrat emotivniju pjesmu, a ne znam jel postoji emotivnija disco pjesma, tako da je to za brzu pjesmu vjerovatno laž :S

Dora će bit petak i subotu, najvjerovatnije 3. i 4. ožujka.

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 11.01.12 20:09

Pauly D je napisao/la:Dora će bit petak i subotu, najvjerovatnije 3. i 4. ožujka.
Kad je rok za prijavu?
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 11.01.12 20:11

Nina ce veceras javiti se u Glazbenom showu Dalibora Petka
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.01.12 20:12

Misfit je napisao/la:
Pauly D je napisao/la:Dora će bit petak i subotu, najvjerovatnije 3. i 4. ožujka.
Kad je rok za prijavu?

Kakva prijava?

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 11.01.12 20:13

Pauly D je napisao/la:

Kakva prijava?
Do kad mora bit odabrana pjesma za ESC?
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 11 / 41. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Next

[Vrh]

- Similar topics