EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sport

+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

Sport - Page 9 Empty Re: Sport

Postaj by Lunke 25.12.11 15:11

Veceras startuje nova NBA sezonaaaaaaaaaaaaaaaaaa I love you cheers cheers cheers
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 25.12.11 16:25

Lunke je napisao/la:Veceras startuje nova NBA sezonaaaaaaaaaaaaaaaaaa I love you cheers cheers cheers

Ja sam mislila da su oni odustali Laughing
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 25.12.11 16:29

Mara je napisao/la:

Ja sam mislila da su oni odustali Laughing

Pa bio je lockout tako da sezona uveliko kasni ali su postigli sporazum i umesto krajem oktobra, sezona pocinje 2 meseca kasnije Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 07.01.12 22:32

Ivek 7. starta Smile
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 08.01.12 13:42

Naši kauboji se popravljaju Very Happy ?
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 08.01.12 16:20

Ivica 2. u Adelbodenu Very Happy
4. postolje u sezoni cheers
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 13.01.12 17:03

Pobjeda Ivice Kostelića u prvoj superkombinaciji ove sezone!
Po spustu je zaostao skoro 3 sekunde za Beatom Feutzom Very Happy

Natko Zrnčić-Dim je završio 5., a Tin Široki 29.
Bravo naši Very good!

Ivcica lovi veliki globus i ove sezone Smile
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.01.12 17:47

U nedelju startuje evropsko prvenstvo u rukometu cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 13.01.12 18:48

Mislim da će Hirscher ove godine uzet Veliki kristalni globus...Ivica je posvuda i ima super rezultate ali nije doboljno, da mu bar taj Super-G konačno krene. :S
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 13.01.12 19:03

Mi na Euro imamo jako zeznutu skupinu...Island, Norveška i Slovenija na prvu izgledaju kao laki protivnici ali to definitivno nisu. :S Nadam se da naši neće podbaciti i očekujem TOP 2 i okršaj s Francuzima. Smile
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 13.01.12 19:31

Tinchey je napisao/la:Mi na Euro imamo jako zeznutu skupinu...Island, Norveška i Slovenija na prvu izgledaju kao laki protivnici ali to definitivno nisu. :S Nadam se da naši neće podbaciti i očekujem TOP 2 i okršaj s Francuzima. Smile
no way. francuzi i skandinavci su super..naši su sve lošiji Sad
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 13.01.12 20:00

Realno, dugo sam navijao za CRO, ali mislim da je poslije Červara igra Hrvatske pročitana knjiga. Zaustavi Balića i ne razbrani Alilovića, i gotova priča. Favoriti su Francuzi koji su jedna od najboljih rukometnih generacija u historiji. Jednostavno nemaju slabe pozicije.Španci su u strelovitom usponu, standardno dobri Danci koji su uspjeli dovesti mladu generaciju na čelu sa Hansenom, a ne izgubiti kvalitet i Šveđani čija najveća snaga su njihova dva selektora.

Srbija može ponuditi nešto s obzirom na domaći teren. Uz povoljan ždrijeb i standardno sudijsko navlačenje za domaćina možda i do polufinala. Makedonija na krilima Kirila Lazarova može proći grupu i nadati se da ih neće dočekati neko zeznut u nastavku. Njemci - ah, ah, kad se rasula generacija sa Kretschmarom i Fritzom, oni sve više padaju i padaju..

Island igra po principu "toplo-hladno", Slovenci su svoj jedini veći uspjeh ostvarili 2005. kad su bili domaćini ( svi znamo na kakav način ) i ne vidim ih u drugom krugom. Norveška je jaka, sa 6-0 odbranom i mogla bi biti iznenađenje prvenstva.

Rusi na čelu sa Igropulom opet mogu daleko, a mogu i propasti na brzinu. Vidjet ćemo u kakvom je stanju vanjska linija Poljske jer od toga zavisi koliko će moći ići. I naravno, Slawomir Szmal je jako bitan za njih.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 13.01.12 20:23

croato je napisao/la:no way. francuzi i skandinavci su super..naši su sve lošiji Sad

Naravno da su lošiji kad je vrijeme izmjena generacija. Osim toga ne znam što onaj Balić još radi ovdje...
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.01.12 21:21

Poslednjih nedelju dana samo čtam naslove "mozemo do polufinala", pa onda "Finale bi bilo ostvarenje sna", pa "Cilj otići na olimpijadu" i još raznorazne tekstove koji izgovaraju rukometaši Srbije. Nikad toliko duvanja nisam video, a svi znamo šta se desi kad se odma u startu puca na visoko...DEBAKL!!!

Shvatam ja da je domaći teren, domaća publima u pitanju, ali brate stani na zemlju i reci realno stanje. U grupi sa Danskom i Poljskom, dve reprezentacije koje uglavnom završe u 1/2 finalu velikih takmičenja i sa Slovačkom nije nikako lagano i prvo se treba skoncentrisati na te mečeve, a ne već da misle o polufinalnoj utakmici u Beogradskoj areni.

Neka se malo ugledaju na odbojkaše. Na prvenstvo evrope otišli su u miru, ne obećavajući veliki rezultat, čak su izjavili da bi se trenutnim stanjem u reprezentaciji zadovoljili nekim 6. mestom. A ono malo po malo pa su padali svi redom i na kraju postali prvaci evrope. E tako treba svi da razmišljaju, korak po korak, meč po meč a ne da prvenstvo još nije ni počelo, a oni mi ovamo pričaju o polufinalnom meču i borbi za medalju.

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 13.01.12 21:24

Rukomet je moj omiljeni sport, od ekipnih, a rukometasi najlepsi sportisti... ali mislim da je nama plasman od 5 - 8 mesta preveliki uspeh... ne verujem da mozemo dalje od treceg mesta u grupi...
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.01.12 21:25

I da, kao pobednike vidim samo Francusku, i svako drugi na najvišem stepeniku za mene bi bila senzacija.

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 13.01.12 21:29

I da prvenstvo će biti jako neizvesno. Možda se pobednik već zna ali zato plasman od 2 mesta pa nadalje može biti svakakav.

Danska, Švedska, Norveška, Island, Španija, Hrvatska, Rusija, Srbija, Nemačka, Poljska...

Nikome neće biti lako ni sa Madjarskom i Češkom koje mogu da odigraju sjajno i da pomrse računa svima.
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 13.01.12 21:33

EP je meni uvijek dosadnije od OI ili SP. Na tim svjetskim takmičenjima uvijek ima poneka Saudijska Arabija, Angola ili slični kojima pola napada završi u koracima ili u probijanju Very Happy

Po meni su tri favorita : Francuska, Danska i Španija.

"Drugi šešir" : Švedska, Hrvatska, Norveška

"Treći šešir" : Srbija, Island, Poljska, Njemačka

"Četvrti" : Rusija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija i sl.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 14.01.12 21:58

Ofocijalna pesma evropskog prvenstva u rukometu...Ogi Radivojevic

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.01.12 3:43

jaoooo sutra startuju dva znacajna takmicenja za mene cheers

Evropsko prvenstvo u rukometu ali i otvoreno prvenstvo Australie u tenisu, poznatiji kao Australian Open. 2 nedelje ne spavanja, noci i noci provedeni gledajuci kako prebacuju lopticu preko mreze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neporocenjivo I love you
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 15.01.12 3:54

glupi hrt ne prenosi više ništa od tenisa Sad jedva da i wimbeldon prenese i to kao snimke Sad -.- debili
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.01.12 3:56

croato je napisao/la:glupi hrt ne prenosi više ništa od tenisa Sad jedva da i wimbeldon prenese i to kao snimke Sad -.- debili

Pa ni RTS nije nista bolji.

Na evrosportu 1 i 2 ce svake veceri od 1 sat posle ponoca biti mecevi iz Australie, dakle 2 meca ce se istovremeno prikazivati tako da mozes da biras sta ti se vise svidja Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 15.01.12 3:56

croato je napisao/la:glupi hrt ne prenosi više ništa od tenisa Sad jedva da i wimbeldon prenese i to kao snimke Sad -.- debili

Nemaju para, bolje to nego da dijele otkaze. Wink Imaš SpTV ionako. Wink
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 15.01.12 4:07

Ja sve to mogu gledati. Lovim digitalni singal iz HR, pa mogu gledati onih 11 kanala. Onda, imam MOJA TV paket, pa od sportskih kanala imam :

arena 1,2,3,4 ( Seria A, La liga, Primera, Euroliga, Asobal...)
eurosport 1,2 ( Bundesliga, tenis, curling itd.)
BHRT ( Engleska premier liga, skijanje itd, )
TV 1 ( Formula 1 )

Stvarno sam prezadovoljan što se sportske ponude tiče Smile

P.S. SpTv je osnovana od strane HOO i vrlo im je opskurna ponuda live prijenosa.
>>Been<<
>>Been<<
moderator

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 15.01.12 4:18

>>Been<< je napisao/la:P.S. SpTv je osnovana od strane HOO i vrlo im je opskurna ponuda live prijenosa.

Znam, meni se sviđa jer se emitira na nacionalnoj razini i jer prenosi manje praćene sportove. Smile
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next