Sport
+19
Nymeria
Casper
Pauly D
frozen
Vinky
Veronica
Goxy
Marijo
The Đole
Bebi
Tinchey
Lucas
Mara
Kruno
>>Been<<
Lunke
Leo
sandy
HaYrOLa
23 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 9 / 40.
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: Sport
Lunke je napisao/la:Veceras startuje nova NBA sezonaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam mislila da su oni odustali
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:
Ja sam mislila da su oni odustali
Pa bio je lockout tako da sezona uveliko kasni ali su postigli sporazum i umesto krajem oktobra, sezona pocinje 2 meseca kasnije
Lunke- Broj postova : 9635
Pobjeda Ivice Kostelića u prvoj superkombinaciji ove sezone!
Po spustu je zaostao skoro 3 sekunde za Beatom Feutzom
Natko Zrnčić-Dim je završio 5., a Tin Široki 29.
Bravo naši
Ivcica lovi veliki globus i ove sezone
Po spustu je zaostao skoro 3 sekunde za Beatom Feutzom
Natko Zrnčić-Dim je završio 5., a Tin Široki 29.
Bravo naši
Ivcica lovi veliki globus i ove sezone
Mislim da će Hirscher ove godine uzet Veliki kristalni globus...Ivica je posvuda i ima super rezultate ali nije doboljno, da mu bar taj Super-G konačno krene. :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Mi na Euro imamo jako zeznutu skupinu...Island, Norveška i Slovenija na prvu izgledaju kao laki protivnici ali to definitivno nisu. :S Nadam se da naši neće podbaciti i očekujem TOP 2 i okršaj s Francuzima.
Kontinent Helia
no way. francuzi i skandinavci su super..naši su sve lošijiTinchey je napisao/la:Mi na Euro imamo jako zeznutu skupinu...Island, Norveška i Slovenija na prvu izgledaju kao laki protivnici ali to definitivno nisu. :S Nadam se da naši neće podbaciti i očekujem TOP 2 i okršaj s Francuzima.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Realno, dugo sam navijao za CRO, ali mislim da je poslije Červara igra Hrvatske pročitana knjiga. Zaustavi Balića i ne razbrani Alilovića, i gotova priča. Favoriti su Francuzi koji su jedna od najboljih rukometnih generacija u historiji. Jednostavno nemaju slabe pozicije.Španci su u strelovitom usponu, standardno dobri Danci koji su uspjeli dovesti mladu generaciju na čelu sa Hansenom, a ne izgubiti kvalitet i Šveđani čija najveća snaga su njihova dva selektora.
Srbija može ponuditi nešto s obzirom na domaći teren. Uz povoljan ždrijeb i standardno sudijsko navlačenje za domaćina možda i do polufinala. Makedonija na krilima Kirila Lazarova može proći grupu i nadati se da ih neće dočekati neko zeznut u nastavku. Njemci - ah, ah, kad se rasula generacija sa Kretschmarom i Fritzom, oni sve više padaju i padaju..
Island igra po principu "toplo-hladno", Slovenci su svoj jedini veći uspjeh ostvarili 2005. kad su bili domaćini ( svi znamo na kakav način ) i ne vidim ih u drugom krugom. Norveška je jaka, sa 6-0 odbranom i mogla bi biti iznenađenje prvenstva.
Rusi na čelu sa Igropulom opet mogu daleko, a mogu i propasti na brzinu. Vidjet ćemo u kakvom je stanju vanjska linija Poljske jer od toga zavisi koliko će moći ići. I naravno, Slawomir Szmal je jako bitan za njih.
Srbija može ponuditi nešto s obzirom na domaći teren. Uz povoljan ždrijeb i standardno sudijsko navlačenje za domaćina možda i do polufinala. Makedonija na krilima Kirila Lazarova može proći grupu i nadati se da ih neće dočekati neko zeznut u nastavku. Njemci - ah, ah, kad se rasula generacija sa Kretschmarom i Fritzom, oni sve više padaju i padaju..
Island igra po principu "toplo-hladno", Slovenci su svoj jedini veći uspjeh ostvarili 2005. kad su bili domaćini ( svi znamo na kakav način ) i ne vidim ih u drugom krugom. Norveška je jaka, sa 6-0 odbranom i mogla bi biti iznenađenje prvenstva.
Rusi na čelu sa Igropulom opet mogu daleko, a mogu i propasti na brzinu. Vidjet ćemo u kakvom je stanju vanjska linija Poljske jer od toga zavisi koliko će moći ići. I naravno, Slawomir Szmal je jako bitan za njih.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
croato je napisao/la:no way. francuzi i skandinavci su super..naši su sve lošiji
Naravno da su lošiji kad je vrijeme izmjena generacija. Osim toga ne znam što onaj Balić još radi ovdje...
Kontinent Helia
Poslednjih nedelju dana samo čtam naslove "mozemo do polufinala", pa onda "Finale bi bilo ostvarenje sna", pa "Cilj otići na olimpijadu" i još raznorazne tekstove koji izgovaraju rukometaši Srbije. Nikad toliko duvanja nisam video, a svi znamo šta se desi kad se odma u startu puca na visoko...DEBAKL!!!
Shvatam ja da je domaći teren, domaća publima u pitanju, ali brate stani na zemlju i reci realno stanje. U grupi sa Danskom i Poljskom, dve reprezentacije koje uglavnom završe u 1/2 finalu velikih takmičenja i sa Slovačkom nije nikako lagano i prvo se treba skoncentrisati na te mečeve, a ne već da misle o polufinalnoj utakmici u Beogradskoj areni.
Neka se malo ugledaju na odbojkaše. Na prvenstvo evrope otišli su u miru, ne obećavajući veliki rezultat, čak su izjavili da bi se trenutnim stanjem u reprezentaciji zadovoljili nekim 6. mestom. A ono malo po malo pa su padali svi redom i na kraju postali prvaci evrope. E tako treba svi da razmišljaju, korak po korak, meč po meč a ne da prvenstvo još nije ni počelo, a oni mi ovamo pričaju o polufinalnom meču i borbi za medalju.
Shvatam ja da je domaći teren, domaća publima u pitanju, ali brate stani na zemlju i reci realno stanje. U grupi sa Danskom i Poljskom, dve reprezentacije koje uglavnom završe u 1/2 finalu velikih takmičenja i sa Slovačkom nije nikako lagano i prvo se treba skoncentrisati na te mečeve, a ne već da misle o polufinalnoj utakmici u Beogradskoj areni.
Neka se malo ugledaju na odbojkaše. Na prvenstvo evrope otišli su u miru, ne obećavajući veliki rezultat, čak su izjavili da bi se trenutnim stanjem u reprezentaciji zadovoljili nekim 6. mestom. A ono malo po malo pa su padali svi redom i na kraju postali prvaci evrope. E tako treba svi da razmišljaju, korak po korak, meč po meč a ne da prvenstvo još nije ni počelo, a oni mi ovamo pričaju o polufinalnom meču i borbi za medalju.
Rukomet je moj omiljeni sport, od ekipnih, a rukometasi najlepsi sportisti... ali mislim da je nama plasman od 5 - 8 mesta preveliki uspeh... ne verujem da mozemo dalje od treceg mesta u grupi...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
I da, kao pobednike vidim samo Francusku, i svako drugi na najvišem stepeniku za mene bi bila senzacija.
I da prvenstvo će biti jako neizvesno. Možda se pobednik već zna ali zato plasman od 2 mesta pa nadalje može biti svakakav.
Danska, Švedska, Norveška, Island, Španija, Hrvatska, Rusija, Srbija, Nemačka, Poljska...
Nikome neće biti lako ni sa Madjarskom i Češkom koje mogu da odigraju sjajno i da pomrse računa svima.
Danska, Švedska, Norveška, Island, Španija, Hrvatska, Rusija, Srbija, Nemačka, Poljska...
Nikome neće biti lako ni sa Madjarskom i Češkom koje mogu da odigraju sjajno i da pomrse računa svima.
EP je meni uvijek dosadnije od OI ili SP. Na tim svjetskim takmičenjima uvijek ima poneka Saudijska Arabija, Angola ili slični kojima pola napada završi u koracima ili u probijanju
Po meni su tri favorita : Francuska, Danska i Španija.
"Drugi šešir" : Švedska, Hrvatska, Norveška
"Treći šešir" : Srbija, Island, Poljska, Njemačka
"Četvrti" : Rusija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija i sl.
Po meni su tri favorita : Francuska, Danska i Španija.
"Drugi šešir" : Švedska, Hrvatska, Norveška
"Treći šešir" : Srbija, Island, Poljska, Njemačka
"Četvrti" : Rusija, Mađarska, Slovačka, Češka, Slovenija i sl.
>>Been<<- moderator
jaoooo sutra startuju dva znacajna takmicenja za mene
Evropsko prvenstvo u rukometu ali i otvoreno prvenstvo Australie u tenisu, poznatiji kao Australian Open. 2 nedelje ne spavanja, noci i noci provedeni gledajuci kako prebacuju lopticu preko mreze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neporocenjivo
Evropsko prvenstvo u rukometu ali i otvoreno prvenstvo Australie u tenisu, poznatiji kao Australian Open. 2 nedelje ne spavanja, noci i noci provedeni gledajuci kako prebacuju lopticu preko mreze aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa neporocenjivo
glupi hrt ne prenosi više ništa od tenisa jedva da i wimbeldon prenese i to kao snimke -.- debili
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
croato je napisao/la:glupi hrt ne prenosi više ništa od tenisa jedva da i wimbeldon prenese i to kao snimke -.- debili
Pa ni RTS nije nista bolji.
Na evrosportu 1 i 2 ce svake veceri od 1 sat posle ponoca biti mecevi iz Australie, dakle 2 meca ce se istovremeno prikazivati tako da mozes da biras sta ti se vise svidja
croato je napisao/la:glupi hrt ne prenosi više ništa od tenisa jedva da i wimbeldon prenese i to kao snimke -.- debili
Nemaju para, bolje to nego da dijele otkaze. Imaš SpTV ionako.
Kontinent Helia
Ja sve to mogu gledati. Lovim digitalni singal iz HR, pa mogu gledati onih 11 kanala. Onda, imam MOJA TV paket, pa od sportskih kanala imam :
arena 1,2,3,4 ( Seria A, La liga, Primera, Euroliga, Asobal...)
eurosport 1,2 ( Bundesliga, tenis, curling itd.)
BHRT ( Engleska premier liga, skijanje itd, )
TV 1 ( Formula 1 )
Stvarno sam prezadovoljan što se sportske ponude tiče
P.S. SpTv je osnovana od strane HOO i vrlo im je opskurna ponuda live prijenosa.
arena 1,2,3,4 ( Seria A, La liga, Primera, Euroliga, Asobal...)
eurosport 1,2 ( Bundesliga, tenis, curling itd.)
BHRT ( Engleska premier liga, skijanje itd, )
TV 1 ( Formula 1 )
Stvarno sam prezadovoljan što se sportske ponude tiče
P.S. SpTv je osnovana od strane HOO i vrlo im je opskurna ponuda live prijenosa.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:P.S. SpTv je osnovana od strane HOO i vrlo im je opskurna ponuda live prijenosa.
Znam, meni se sviđa jer se emitira na nacionalnoj razini i jer prenosi manje praćene sportove.
Kontinent Helia
Stranica 9 / 40. • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 9 / 40.