JELENA ROZGA U AZERBAJDŽAN?
+11
^.^ Swedish Hero
Lunke
Tinchey
Marijo
Leo
asteroid
Vinky
HaYrOLa
>>Been<<
Lucas
Pauly D
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2012.?
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: JELENA ROZGA U AZERBAJDŽAN?
Hahaha... Kakva fama oko jedne polovne, nadri-pjevačice
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Hahaha... Kakva fama oko jedne polovne, nadri-pjevačice
Meni je ona solidna,ok. Al ni meni nije jasno zasto svi misle da bi ona pobedila na evroviziji,ja mislim da ne bi ni u finale.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ajme, pa ić će ona 100%, čim kaže da e vidit još ako bude dobra pjesma itd, sad apeliram na HRT da ne budu glupi i da ju odaberu interno!
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Hahaha... Kakva fama oko jedne polovne, nadri-pjevačice
Nit je polovna nit je nadri-pjevačica šta god to značilo hahahahahhaa. Ima savršen glas, visoki, može sve pjevat, a to je rekao i Tonči koji je stručnjak Ajde Rozga idi na Eurosong da mogu umrit
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja ću se sad borit i napravit promociju to veću mogu, dati sve od sebe da Rozga ode na ESC.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Goxy je napisao/la:
ahahahhahahahahahaha, sinko, di ti zivis
ovo ce se dogodit ZNACI NIKAD!
ne znači...ima ljudi u hrv koji su spremni uložit u svoju promociju
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Vinky je napisao/la:
ne znači...ima ljudi u hrv koji su spremni uložit u svoju promociju
pa ne znam
msm takvi sa tvojim opisom su ionako rijetki a tesko da ih je briga za ESC
a kamo srece...
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Istina je da je Jelena bila 8 puta na dori i imala odlične pjesme u većini slučajeva bolju od pobjedničke.
Mislim da bi sa njom imali veliku podršku od Balkana i dijaspore
Mislim da bi sa njom imali veliku podršku od Balkana i dijaspore
U intervjuu izjavila.
Neodlučni ste povodom ponude za nastup na Eurosongu?.
-Zvao me je Tonči Huljić tim povodom – on i supruga Vjekoslava bi, naravno, pisali pesmu. Razmišljam još uvek - veliki je teret predstavljati svoju zemlju u Evropi a ja bi htela da se vratim sa dobrim plasmanom, pogotovo zbog toga što u poslednje vreme ne prolazimo baš dobro. Imam mnogo dogovorenih nastupa do kraja godine, to mi je prioritet.
http://www.nadlanu.com/pocetna/vodic/muzika/Jelena-Rozga-Beogradski-koncert-ce-biti-za-pamcenje.a-119885.136.html
Neodlučni ste povodom ponude za nastup na Eurosongu?.
-Zvao me je Tonči Huljić tim povodom – on i supruga Vjekoslava bi, naravno, pisali pesmu. Razmišljam još uvek - veliki je teret predstavljati svoju zemlju u Evropi a ja bi htela da se vratim sa dobrim plasmanom, pogotovo zbog toga što u poslednje vreme ne prolazimo baš dobro. Imam mnogo dogovorenih nastupa do kraja godine, to mi je prioritet.
http://www.nadlanu.com/pocetna/vodic/muzika/Jelena-Rozga-Beogradski-koncert-ce-biti-za-pamcenje.a-119885.136.html
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Jelena je i ovdje izjavila kako se boji na Eurosong, to je prava osoba za Hrvatsku, netko kome je stalo do rezultata
Hahahah al rekla je: ' Hahaha, ja sam već sad na Eurosongu kako svi pišu hahahha'
https://www.youtube.com/watch?v=SJZ3ZLYsEh8
Hahahah al rekla je: ' Hahaha, ja sam već sad na Eurosongu kako svi pišu hahahha'
https://www.youtube.com/watch?v=SJZ3ZLYsEh8
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Exkluziv Tabloid
Jelena Rozga danas najavljuje novi veliki projekt. Nagađate li o čemu je riječ? (više u 18:00)
danaaaaaaas bas me zanima
ovo sam kopirao sa njihove stranice
Jelena Rozga danas najavljuje novi veliki projekt. Nagađate li o čemu je riječ? (više u 18:00)
danaaaaaaas bas me zanima
ovo sam kopirao sa njihove stranice
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Ako joj neko ne napravi ekstremno dobru pesmu ( ali ne po Hrvatskim arsinima) a bude cura odabrana na bilo koji nacin , mislim da jepuuukkllllaaa !
Sa ovim sto je do sada pevala nema kapacitet za Evropski vrh.A posto se vi tek borite da udjete u finale i to trecu godinu za redom , mislim da to mozda i nece biti toliki problem jer cete imati podrsku od dve zemlje sa ex yu prostora u ma kom da ste polufinalu,jedino ako bas bude totalno losa pesma pa drugi ne glasaju za nju!
Definitivno kriza dobrih kompozitora u CRO!
Sto puta ponavljam nemojte da saljete vase slagercice sa Hrvatske obale u zapadni i istocni svet koga to moze tamo izuti iz cipela ,realno nikog.
Sa ovim sto je do sada pevala nema kapacitet za Evropski vrh.A posto se vi tek borite da udjete u finale i to trecu godinu za redom , mislim da to mozda i nece biti toliki problem jer cete imati podrsku od dve zemlje sa ex yu prostora u ma kom da ste polufinalu,jedino ako bas bude totalno losa pesma pa drugi ne glasaju za nju!
Definitivno kriza dobrih kompozitora u CRO!
Sto puta ponavljam nemojte da saljete vase slagercice sa Hrvatske obale u zapadni i istocni svet koga to moze tamo izuti iz cipela ,realno nikog.
KINGDOM_of_HEAVEN- Broj postova : 126
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Jelena Rozga - SPEKTAKL
» Glazbene novosti 2.
» Azerbajdžan 2015.
» Azerbajdžan | Sabina - "When the music dies"
» Upoznajmo zemlju domaćina - Azerbajdžan!
» Glazbene novosti 2.
» Azerbajdžan 2015.
» Azerbajdžan | Sabina - "When the music dies"
» Upoznajmo zemlju domaćina - Azerbajdžan!
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2012.?
Stranica 3 / 3.