Jelena Rozga - SPEKTAKL
+4
The Đole
Lunke
HaYrOLa
Pauly D
8 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 1.
Jelena Rozga - SPEKTAKL
Ovako je gorila arena pred 12 000 ljudi.
[Only mods are allowed to see this image]
Pola sata ja sam se probijao da bi uspio uć u arenu. Ovo je noć mog života, atmosfera ludnica, svi smo pjevali u isti glas, svaku pjesmu, nešto savršeno. Atmosfera je bila na vrhuncu na pjesmama "Ostavit ću svitlo" i "Ona ili ja" kada je arena bila u mraku,a svijetlila svjetla upaljača i mobitela, a šljkice puštene s krova arene. Ti kadrovi će biti upotrijebljeni za spot pjesme "Ona ili ja".
Ovo je stvarno bilo nešto savršeno, što nikad više neću doživjet.
[Only mods are allowed to see this image]
Pola sata ja sam se probijao da bi uspio uć u arenu. Ovo je noć mog života, atmosfera ludnica, svi smo pjevali u isti glas, svaku pjesmu, nešto savršeno. Atmosfera je bila na vrhuncu na pjesmama "Ostavit ću svitlo" i "Ona ili ja" kada je arena bila u mraku,a svijetlila svjetla upaljača i mobitela, a šljkice puštene s krova arene. Ti kadrovi će biti upotrijebljeni za spot pjesme "Ona ili ja".
Ovo je stvarno bilo nešto savršeno, što nikad više neću doživjet.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: Jelena Rozga - SPEKTAKL
C,c,c kad Rozga puni arene u Hrvatskoj... Stvarno , kakava li vam je onda muzicka scena...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Reportaža iz novina jednih
Koncert za pamćenje: Jelena 'raspametila' splitsku publiku
11.02.2011 | Pročitajte originalni članak na 24sata.hr
Nakon pjesme 'Karantena' zaredali su se i ostali hitovi, a publika je neumorno pjevala svaku pjesmu. Jedan je to od najvećih koncerata u Splitu posljednjih godina
Jelena Rozga zaludila je Splićane i postala prva pjevačica koja je rasprodala Spaladium Arenu. I ne samo rasprodala, nego su se na dan koncerta prodavale i ulaznice za mjesta iza pozornice, odakle se apsolutno ništa ne vidi!
Rasprodan je bio i parter, pa je ukupno u dvorani bilo više od 12.000 ljudi.
Atmosfera se 'kuhala' danima, a odmah po ulasku u Spaladium, bilo je jasno da se radi o jednom od najvećih koncerata posljednjih godina u gradu pod Marjanom.
Tribine nakrcane do vrha, a u parteru 'čovjek na čovjeku' dočekali su Jelenu ovacijama. Osjećaj je bio kao na koncertima Tine Turner krajem osamdesetih godina. A i Jelena je odmah krenula žestoko, izvedbom starih poznatih hitova. U njima je prošao i prvi dio koncerta, nakon čega je na binu izašla prva Jelenina gošća, special guest star Severina 'Multinacionale'. Publika u transu, a Seve u bijeloj minici. Apsolutni kaos. Iako su iz publike navijali za malo žešće Sevine pjesme, odlučila se za laganice, pa je svoju dionicu zaključila s nježnom 'Virujem u te'.
Možda je to bila poruka novom dečku Milanu, kojeg su svi očekivali na koncertu. Ali Milan se nije pojavio, kako u publici tako ni u VIP zoni. Obzirom na ogroman interes medija, možda se 'Miki' prerušio i smjestio u gornji dio dvorane. Nakon Seve vratila se na binu Jelena. Presvukla se iz svečane crvene haljine za večernje izlaske u minicu s volanima i dugačke crne kožne čizme do koljena 'A sad da vidimo znate li nove pisme, obratila se publici ' Jeeeeeeee, ajmoooooo, zaorilo se iz partera. I krenulo je, prvo 'Karantena', a onda i ostali hitovi s posljednjeg albuma 'Bižuterija'. Jelena je često pozivala publiku da pjevaju s njom. Iako, nije bilo potrebno, mladost u Spaladium Areni većinu pjesama ionako je već znala napamet. Bio je to ukratko koncert za pamćenje, te povrh svega koncert dosadašnje Jelenine karijere.
11.02.2011 | Pročitajte originalni članak na 24sata.hr
Nakon pjesme 'Karantena' zaredali su se i ostali hitovi, a publika je neumorno pjevala svaku pjesmu. Jedan je to od najvećih koncerata u Splitu posljednjih godina
Jelena Rozga zaludila je Splićane i postala prva pjevačica koja je rasprodala Spaladium Arenu. I ne samo rasprodala, nego su se na dan koncerta prodavale i ulaznice za mjesta iza pozornice, odakle se apsolutno ništa ne vidi!
Rasprodan je bio i parter, pa je ukupno u dvorani bilo više od 12.000 ljudi.
Atmosfera se 'kuhala' danima, a odmah po ulasku u Spaladium, bilo je jasno da se radi o jednom od najvećih koncerata posljednjih godina u gradu pod Marjanom.
Tribine nakrcane do vrha, a u parteru 'čovjek na čovjeku' dočekali su Jelenu ovacijama. Osjećaj je bio kao na koncertima Tine Turner krajem osamdesetih godina. A i Jelena je odmah krenula žestoko, izvedbom starih poznatih hitova. U njima je prošao i prvi dio koncerta, nakon čega je na binu izašla prva Jelenina gošća, special guest star Severina 'Multinacionale'. Publika u transu, a Seve u bijeloj minici. Apsolutni kaos. Iako su iz publike navijali za malo žešće Sevine pjesme, odlučila se za laganice, pa je svoju dionicu zaključila s nježnom 'Virujem u te'.
Možda je to bila poruka novom dečku Milanu, kojeg su svi očekivali na koncertu. Ali Milan se nije pojavio, kako u publici tako ni u VIP zoni. Obzirom na ogroman interes medija, možda se 'Miki' prerušio i smjestio u gornji dio dvorane. Nakon Seve vratila se na binu Jelena. Presvukla se iz svečane crvene haljine za večernje izlaske u minicu s volanima i dugačke crne kožne čizme do koljena 'A sad da vidimo znate li nove pisme, obratila se publici ' Jeeeeeeee, ajmoooooo, zaorilo se iz partera. I krenulo je, prvo 'Karantena', a onda i ostali hitovi s posljednjeg albuma 'Bižuterija'. Jelena je često pozivala publiku da pjevaju s njom. Iako, nije bilo potrebno, mladost u Spaladium Areni većinu pjesama ionako je već znala napamet. Bio je to ukratko koncert za pamćenje, te povrh svega koncert dosadašnje Jelenine karijere.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
A da Jelena vrijedi i da je Split obožava pokazuje vam činjenica da su ljudi izdvajali po 100 kn da bi sjedili iza same pozornice odakle se ništa ne vidi!
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Ovo je bilo na kraju nakon što su baloni popadali sa krova arene
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Brunoooooooo nadam se da ces moci da zaspis veceras hahahhaha
Verujem da si odusevljen,to se i meni desilo na koncertu Parnog Valjka pre par meseci ali oni bar imaju hitove i prave pesme za razliku od ove ahhahahahha
Verujem da si odusevljen,to se i meni desilo na koncertu Parnog Valjka pre par meseci ali oni bar imaju hitove i prave pesme za razliku od ove ahhahahahha
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Brunoooooooo nadam se da ces moci da zaspis veceras hahahhaha
Hhahahha. Kako da ne Publika je pokazala svoje
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:C,c,c kad Rozga puni arene u Hrvatskoj... Stvarno , kakava li vam je onda muzicka scena...
Ista kao i naša. Naša je čak i gora.
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:C,c,c kad Rozga puni arene u Hrvatskoj... Stvarno , kakava li vam je onda muzicka scena...
ne znam na koju nasu mislis
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Vladan je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:C,c,c kad Rozga puni arene u Hrvatskoj... Stvarno , kakava li vam je onda muzicka scena...
ne znam na koju nasu mislis
Moglo bi i tako da se formuliše.
Gost- Gost
Aj super, Severini ne bi došlo ni 5 000, samo joj u Srbiji može doći više A Rozga je cool
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
triba san i ja ić ali na kraju ipak nisan
virujen da je bilo pre
virujen da je bilo pre
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Djole94 je napisao/la:Aj super, Severini ne bi došlo ni 5 000, samo joj u Srbiji može doći više A Rozga je cool
pa trenutno u hrvatskoj je rozga broj jedan što se tiče pjesama,ne znam baš dal bi severina mogla u hrvatskoj napuniti arenu neku,splitsku teže čak nego zagrebačku
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Aj super, Severini ne bi došlo ni 5 000, samo joj u Srbiji može doći više A Rozga je cool
pa trenutno u hrvatskoj je rozga broj jedan što se tiče pjesama,ne znam baš dal bi severina mogla u hrvatskoj napuniti arenu neku,splitsku teže čak nego zagrebačku
Naravno da bi mogla napuniti arenu... Ipak, Seve ima respektabilan broj vjernih fanova koji redovno idu na njene gaže i koncerte... Uostalom, ako je Lepa Brena mogla napuniti zagrebačku arenu, ne znam zašto to isti ne bi mogla Severine..
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Vidite nastup Severine i Jelene - Prijateljice <3
[Only mods are allowed to see this link]
[Only mods are allowed to see this link]
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest: