Big Brother 2011
+20
Goxy
The Đole
Kruno
Ighor
strajker
leolord
Velvet
Misfit
Nymeria
Marijo
Mara
Jasmin
Veronica
Tinchey
Duje
Cvjećko
>>Been<<
HaYrOLa
Pauly D
Lunke
24 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 20 / 41.
Stranica 20 / 41. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Re: Big Brother 2011
>>Been<< je napisao/la:
Pa nije smeće.. To je jedan superzabavni reality show, a svi koji tarlakaju i moraliziraju kako je to društveno opasno i pogrešno navečer jedva čekaju i gledaju reprizu do 3 sata...
ili se prijave u slicni
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
**** bi ti Kruncek dao da udjes tamo...
Sumnjam...
Ne mogu ja biti na jednom mjestu(u izolaciji) tako dugo i daleko od svoga doma.
Kruno je napisao/la:
Sumnjam...
Ne mogu ja biti na jednom mjestu(u izolaciji) tako dugo i daleko od svoga doma.
ti umires za svetlima pozornice
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Realno, u taj BB su uveli najveću bagru koju su mogli. Ja samo gledam nedeljom, kad je ispadanje, i nadam se da će neko od 'zaljubljenih' ispasti
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
>>Been<< je napisao/la:
Pa nije smeće.. To je jedan superzabavni reality show, a svi koji tarlakaju i moraliziraju kako je to društveno opasno i pogrešno navečer jedva čekaju i gledaju reprizu do 3 sata...
Mene frendovi zezaju na temu BB-a,kao da gledam čak i live stream i tako to,..,a ja svega par puta to gledao
Joj.. Pa meni nije zanimljivo gledati kako se svi vole, kako se igraju pantomime i pogađanja, i kako su svi normalni i prosječni. Daj nam brate, cirkusa, smijeha, intriga, pokvarenih karaktera, glupih i pametnih ljudi. To se gleda i podiže gledanost.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Kruno je napisao/la:
Glazbene pozornice
isto ti je to
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
meni je soraja prije bila odvratna...sad se popravila i baš mi je cool
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:meni je soraja prije bila odvratna...sad se popravila i baš mi je cool
Meni je Duško presmiješan
Pita ga Nikola:
-Znaš ti ovu pjesmu,kniga mog života?
-Duško : Pa kako ide?
-Nikola : knjiga mog života sad se piše,to je knjiga velika i draga
-Duško : A,to je pjesma?
Boze, koji razgovor izmedju Duleta i Radojke
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
Ma kakva Radojka, hoćemo Marijaninog muža sa bokserom da uđe
Ma kakva Radojka, hoćemo Marijaninog muža sa bokserom da uđe
>>Been<<- moderator
Radojka do pobjede!
Zašto je Radašin u BB-u?
Zašto je Radašin u BB-u?
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kruno je napisao/la:Zašto Nikola izaziva Brendona?
Zato što je Brendon iritantna, samodopadna, arogantna i bezobrazna seljačina koja je jučer izula opanke, uskočila u cipele i misli da je boga uhvatila za bradu... Odvratan je !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Zato što je Brendon iritantna, samodopadna, arogantna i bezobrazna seljačina koja je jučer izula opanke, uskočila u cipele i misli da je boga uhvatila za bradu... Odvratan je !
Ovi stanari su totalno bzvz i ovaj Vladimir je toliko glup,,,
Soraja je jedini ukucanin o kome imam konstantno dobro misljenje od 1. dana!!! SORAJA DO POBEDE
Novi ukucani su mi ok , iako se lozim na CG-orce , ovaj Vladimir mi je iritantan, Brendon mi je super lik za VB, ali nedovoljno dobar folirant, Antonija mi je ok, od svo troje i najbolja , ali je neprimetna
Novi ukucani su mi ok , iako se lozim na CG-orce , ovaj Vladimir mi je iritantan, Brendon mi je super lik za VB, ali nedovoljno dobar folirant, Antonija mi je ok, od svo troje i najbolja , ali je neprimetna
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Soraja je jedini ukucanin o kome imam konstantno dobro misljenje od 1. dana!!! SORAJA DO POBEDE _____________________________________________
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Ovaj Vlada je jedan od onih glasnih ljudi koji su zapravo toliko mentalno zakinuti da jedino znaju galamiti i prosipati fazone tipa : "Aha..Vozi", "Nastavit ćemo ovo u četrir oko i sl."
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Ovaj Vlada je jedan od onih glasnih ljudi koji su zapravo toliko mentalno zakinuti da jedino znaju galamiti i prosipati fazone tipa : "Aha..Vozi", "Nastavit ćemo ovo u četrir oko i sl."
A ja se ponadao da je neka faca..letece on ukoliko vec sl. nedelje
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
[Only mods are allowed to see this link]
UPOZORENJE : Šizofrenija je teško psihičko oboljenje koje zahtjeva hitnu i neodgodivu medicinsku pomoć jer može rezultirati agresivnim i suicidalnim manifestom !
Ovaj Vladmir je definitivno potvrdio da mu nisu sve ovce na broju pa bi bio red da BB produkcija razmisli o njegovoj daljnjoj budućnosti u BB kući.. Ovako se obraćati jednoj djevojci zbog neke gluposti može samo pravi šizofrenik i luđak.
UPOZORENJE : Šizofrenija je teško psihičko oboljenje koje zahtjeva hitnu i neodgodivu medicinsku pomoć jer može rezultirati agresivnim i suicidalnim manifestom !
Ovaj Vladmir je definitivno potvrdio da mu nisu sve ovce na broju pa bi bio red da BB produkcija razmisli o njegovoj daljnjoj budućnosti u BB kući.. Ovako se obraćati jednoj djevojci zbog neke gluposti može samo pravi šizofrenik i luđak.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:[Only mods are allowed to see this link]
mene je bilo sramota da gledam
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 20 / 41. • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41
Similar topics
» Big Brother Forum | Wonderland
» Dora 2011.
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» X Factor // 2011-2012
» SWT / RTH Awards 2011