EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hot Seat

+30
Pantomimicar
VasilijeM.
Fonsi
Bebi
Vinky
Sammi
The Đole
sandy
Velvet
Lucas
Veronica
frozen
Jasmin
Lunke
Mara
asteroid
Goxy
strajker
Misfit
Nymeria
Kruno
Duje
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Marijo
Leo
Tinchey
>>Been<<
Cvjećko
Pauly D
34 posters

Stranica 3 / 18. Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

Go down

Hot Seat - Page 3 Empty Re: Hot Seat

Postaj by Tinchey 25.03.11 17:06

Very Happy jedva čekam!
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 25.03.11 23:38

Ovo je odlicno . cheers
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 25.03.11 23:45

Ovo će biti mega vruće Laughing Laughing
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 27.03.11 15:18

VEČERAS

22.00 h

Hayrola

Hot Seat - Page 3 2ztd27r

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 27.03.11 15:20

Very Happy !![/url]
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 27.03.11 22:20

A za pola sata nove vruce vesti Laughing Prinčevi

jedva cekam Prinčevi
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 27.03.11 22:23

Boze danas sam apsolutni hit, svuda me ima Smile ahahahahahahah
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 27.03.11 22:24

HaYrOLa je napisao/la:Boze danas sam apsolutni hit, svuda me ima Smile ahahahahahahah

Ako posle ovog ne pobedis na HSC-u onda stvarnoooooooooooo....ima te vise od Safure prosle godine ahhaha Laughing Laughing Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 27.03.11 22:25

Lunke je napisao/la:
HaYrOLa je napisao/la:Boze danas sam apsolutni hit, svuda me ima Smile ahahahahahahah

Ako posle ovog ne pobedis na HSC-u onda stvarnoooooooooooo....ima te vise od Safure prosle godine ahhaha Laughing Laughing Laughing

ahaahahahahahh, to sam bas pomislio, ovo su mojih 5 minuta Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 27.03.11 22:26

Lunke je napisao/la:

Helijska Milka Canic Laughing Laughing
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 27.03.11 22:30

haha omg ovo je ludilo Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 27.03.11 22:34

Lunke je napisao/la:

zafuraaaaaaaaaa Mad

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 27.03.11 22:40

Veronica, ti si pre Rybak nego Lena XD
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 27.03.11 22:43

strajker je napisao/la:Veronica, ti si pre Rybak nego Lena XD

ahhahahahh

Ryba cheers

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 27.03.11 22:46

Hot Seat - Page 3 17cvt3

Hot Seat - Page 3 2j439fs

Hot Seat - Page 3 A1h34w

Hot Seat - Page 3 206ge8jDragi gledatelji i čitatelji dobrodošli u drugo izdanje najskandaloznijeg talk showa Helije. Prošle nedjelje probili smo led i osvojili simpatije mnogih ljudi, večeras je na nama da vas ne razočaramo i ponudimo novu dozu trača, ekskluziva i pikanterija našeg gosta. Večerašnji show otvorit će predstavnica Slovenije na ovogodišnjem Eurosongu, Maja, s pjesmom "No One".

Hot Seat - Page 3 206ge8jOvog tjedna našeg gosta nismo držali u tajnosti, večeras će se na vrućem stolcu pržiti Hayrola.

Hot Seat - Page 3 I2pv2h
Hot Seat - Page 3 NvsljKoje bi promene uveo na HSC-u,i da li smatras da je danas festival manje korumpiran nego inace?
Hot Seat - Page 3 344ca4i Ne razmisljam o stvarima na koje ne mogu da uticem. Korumpiran je i dalje, ali ja vise ne brinem o tome, ponosan sam na svako svoje ucesce, jer ja ili imam pesmetinu ili imam show , hahaha, barem mi nikad nije dosadno. O promenama i inovacijama takodje ne razmisljam, jer to je posao Veronike i Bruna.

Hot Seat - Page 3 NvsljDa li su te ikada privlacile osobe suprotnog pola?
Hot Seat - Page 3 344ca4iJesu , ali to je negde prestalo ubrzo nakon srednje skole. Dugo sam se borio sa tim , jer sam znao negde duboko u sebi da sam peder, ali to nisam zeleo sebi da priznam, ali na kraju sam priznao i zivot mi je od tog trenutka mnogo lepsi.

Hot Seat - Page 3 NvsljŠJe li tvoj prvi sex bio iz ljubavi ili?
Hot Seat - Page 3 344ca4iRetko kome se to dogodi iz ljubavi, a njima kojima se dogodi mogu reci da su pravi srecnici. Ja nisam bio te srece.

Hot Seat - Page 3 NvsljOpisi nam tvoje ljubavne momenta sa Lunketom i kasnije sa Brunom?
Hot Seat - Page 3 344ca4iLunke je jedno predivno stvorenje, pametno, dobrocudno, sa fenomenalnim smislom za humor, jednom recju obozavam ga. Sto se tice Brune, tu nema nikakvih ljubavnih momenata, bar sa moje strane, to je jednostavno sprdnja, sto mi njegov stav `ja sam najlepsi i najzgodniji` omogucava.

Hot Seat - Page 3 NvsljTvoj najveci strah?
Hot Seat - Page 3 344ca4iAvioni i insekti. Svaki put kada udjem u avion, to je pravi haos za one koji putuju sa mnom, barem se oni zabavljaju, ali meni nije ni malo zabavno. Danima pre letenja ne mogu da spavam, a kad avion sleti i kada izadjem iz njega nema srecnije osobe na svetu u tom trenutku. Sto se tice insekata, plasim se cak i malog kucnog mrava, a o ostalim vecim primercima ove populacije da ne pricam. Za divno cudo , oni koji se plase insekata, uvek se svi vise plase insekata koji lete, ali ja se ipak vise uzasavam onih sto `trckaraju`. Na prvom mestu – BUBASVABA!!! Nema dalje!

Hot Seat - Page 3 2h2eh55
Hot Seat - Page 3 Ke69w2Zašto uvijek imaš potrebu i sve komentirati kad te se i ne tiče? Mnogi te zovu Vegeta jer si poput Vegete, u sve se miješaš.
Hot Seat - Page 3 344ca4iKod nas se kaze mirodjija, ili ako cemo da ostanemo u domenu Vegete, onda se kaze Zacin C , hahhahaha. Ovo je forum. Dao sam ti odgovor. Ako ti dajes sebi za pravo da kazes da se ` mene nesto ne tice ` onda i ja im pravo da budem Vegeta , hahahaha.

Hot Seat - Page 3 Ke69w2Kada bi mogao bi li imao seksualne odnose s kim s foruma? Ako da, s kime?
Hot Seat - Page 3 344ca4iOces se samozadovoljavati dok citas ovo, ha? Razocaracu te i reci da nemam seks tek tako, jer mora biti neki dublji odnos. A iz toga proizilazi odgovor da to moze da bude neko sa kim sam blizak, a to nisam ostvario ni sa kim na ovom forumu. Sorry.

Hot Seat - Page 3 Ke69w2Znaju li tvoji roditelji tvoju seksualnu orijentaciju, ako znaju, kako su reagirali?
Hot Seat - Page 3 344ca4iJa sam im jedino dete. Pametan sam sin, lep sam sin, dobar sam sin, ja sam dete sa kojim nikad nisu imali ni jedan jedini problem u zivotu, dobar ucenik, ne drogira se, ne krade...Dete sa kojim su se uvek ponosili i sa kojim ce se uvek ponositi. Volim ih beskrajno , cuvam ih , pazim i mazim... Da li posle svega sto si procitao mislis da bi im smetalo to sto sam peder i da se na to uopste obaziru?

Hot Seat - Page 3 Ke69w2S koliko godina si imao prve seksualne odnose? Koliko je trajao sex?
Hot Seat - Page 3 344ca4iVerovatno ovde svi mislie da sam izgubio nevinost sa 12 godina i da sam seksualni manijak, hahaahah. Sa 20 godina sam imao prvo seksualno iskustvo. Oralni je trajao dugo, a ovaj drugi, ono , nekih 10ak minuta. Mnogo volim seks i zbog toga ga ne upraznjavam sa bilo kim i bilo gde. Ja sam hedonista pre svega.

Hot Seat - Page 3 Ke69w2Misliš li da se sandy pravi pametnija nego li zaista je? Koje je tvoje mišljenje o njoj?
Hot Seat - Page 3 344ca4iNiko se ne moze praviti pametan. Ima ona stara `Razgovor izmedju dvoje ljudi se uvek vodi na nivou glupljeg`, dakle Ili jesi ili nisi pametan, a ako jesi uvek se mozes ponekad malo glupirati. Sto se tice Sandy, ne razmisljam o njoj, tako da nemam ni neko izgradjeno misljenje. Korektna bi bila prava rec u ovom trenutku.

Hot Seat - Page 3 2r3fng2
Hot Seat - Page 3 Sn1kkyZbog čega voliš Tursku,i pjesme istočnjačkog prizvuka?
Hot Seat - Page 3 344ca4iGenetika je cudo. Najvise volim popelektro zvuk sa sa orijentalnim deonicama – HANDE YENER .

Hot Seat - Page 3 Sn1kkyPogodi tko sam ja,a ako pogodiš reci koliko me voliš?
Hot Seat - Page 3 344ca4iNisam vidovit, vidim da zboris na hrvatskom, ali nemam predstavu ko si ti , ma ko god da si volim te puno , hahahahah.

Hot Seat - Page 3 Sn1kkyJesi ikada na HSC-u nekome namjerno dao manje bodova,ili nisi uopće dao?
Hot Seat - Page 3 344ca4iNamerno nikada nikog nisam ignorisao, ali redim nesto drugo, sto nikada nisam krio. Ukoliko se npr. nadju pesme izmedju kojih ne mogu da se odlucim koja je bolja, uvek dam prednost onoj zemlji koja mi je gotivnija u tom trenutku. Ja sam najbolji primer postenog glasanja, primer za to je Elwerstonija, obasipam je 12cama kada zasluzi, a u poslednje vreme bas zasluzuje, a od njih sam doziveo najvece uvrede i psovke na forumu. Kada je glasanje u pitanju , nema postenijeg od mene.

Hot Seat - Page 3 Sn1kkyImaš li dečka? Jesi ikada imao djevojku?
Hot Seat - Page 3 344ca4iTrenutno nemam decka jer mi trenutno samoca najvise odgovara. Pokusao sam skoro pre mesec, dva da ostvarim neku vezu sa jednim momkom ali me veza trenutno gusi. Inace imam problema sa pronalazenjem momka , jer imam prevelike kriterijume u svemu, a sa druge strane sam jedinac, razmazen i volim da mi se ugadja i da sve bude po mom, tako da je za svet bolje da budem sam, ahahahaha.

Hot Seat - Page 3 Sn1kkyKoliko si imao cura/dečkiju do sada?
Hot Seat - Page 3 344ca4iPar devojaka, i to vrlo malo, 2,3, ali seks samo sa jednom. Nije to za mene, ja sam peder, i hvala Bogu da sam na vreme to prizano sebi. Momaka sam imao ne zna im se broj, hahahaha . Salim se, verovatno ce se svi sokirati, ali imao sam do sada 3 momka, i ponosan sam na to, jer je danas veoma tesko naci pedera , barem u Beogradu, mojih godina koji je nije kurva i koji moze da se pohvali sa toliko malim brojem. Bio sam u vezi 3 godine sa jednim momkom, veran sam kao pas, pa je sigurno taj broj zahvaljujuci njemu toliki, necu se praviti svetica, ko zna sta bi bilo da se nisam zaljubio u lepog Crnogorca, hahahah. Ali za sebe mogu da kazem da sam fatalan, sa jedne strane, a sa druge nesrecan, i skoro da sam se pomirio da nikada srece u ljubavi necu imati iako realno mogu da biram sa kime cu biti, ali uvek se zavrsi da mnogima lomim srce, oni se oporave, a ja idem sam kroz zivot. Najbitnije je da sam jednom voleo u zivotu i osetio se voljenim, to sam ostvario, dalje neka bude kako je onaj odozgo rekao

Hot Seat - Page 3 V5zf68
Hot Seat - Page 3 RmobarZašto ste ti, Lunke, Been i Marija oformili klan "pametnjakovića" koji uvijek pametuju protiv klanova, a zapravo čine jedan?
Hot Seat - Page 3 344ca4iStvarno ne vidim da neko od njih troje nesto `pametuje` protiv klanova`. . . Ja sam o klanovima pricao i borio se protiv istih od prvog do 10 HSC-a, i onda me je to smorilo. Sto se tice drugog dela pitanja, meni zaista nije potreban niko, dovoljno sam jak sam po sebi. Ja imam klan i njega cini jedan jedini forumas po imenu Hayrola!

Hot Seat - Page 3 RmobarNedavno sam čuo da si ti zapravo izmislio svu tu priču da si gay, da si stariji od svih ostalih kako bi bio zanimljiviji na forumu? Da li je to istina?
Hot Seat - Page 3 344ca4iMolio bih doticnog izazivaca da kaze gde i od koga je cuo ovo, jer ja kad kazem `nacuo` , ja kazem i od koga , npr. Janko je meni rekao da je Vladan biseks. Zna se i ko je rekao , a zna se i ko je biseks. U svakom slucaju , dragi izazivacu, ako se predomislis , i bude ona prica, `lose sam nacuo`, mozes uvek doci kod mene da ti pokazem , a gde drugde no u krevetu, koliko sam zapravo gay ! p.s Aha, bolece !

Hot Seat - Page 3 RmobarZašto ti i Veronika s vremena na vrijeme druge forumaše, naročito one mlađe, smatrate maloumnim i glupim ljudima koji samo dosađuju po forumu?
Hot Seat - Page 3 344ca4iNe razumem poentu ovog pitanja... Tacno je da pojedine forumase smatram maloumnim i glupim, ma sta glupim , preglupim, a ako pitas zasto, pa zato sto su maloumni i preglupi. A glupost ne bira godine... Evo da ti kazem da i tebe izazivacu smatram , pored toga sto si `glup i malouman` , i kukavicom! Sto se tice Veronike, dovoljno je pametna i samostalna, te u njeno ime ne moram ovde pricati.

Hot Seat - Page 3 RmobarKako bi se ti osjećao u koži, recimo Janka ili Velveta, kojima ti nerijetko govoriš da su patološki lažljivci, poremećeni tipovi i je li ti žao što si to govorio?
Hot Seat - Page 3 344ca4iMeni su gore stvari ovde govorili pa se niko nikada nije pitao kako je meni bilo u trenutku kad su me vredjali na nacionalnoj osnovi, jeb**i majku , porodicu i sve po spisku, vredjali po osnovu seksualne orijentacije itd. , pa sto bi se onda ja zapitao kako je npr. Janku koji je upravo jedan patoloski lazov i koga istina iz tog razloga nikada ne moze da zaboli jer tu stranu svoje licnosti on nema!

Hot Seat - Page 3 RmobarJe li istina da se drogiraš?
Hot Seat - Page 3 344ca4iNe, nikada nisam probao nista od droge. Volim alkohol i cigarete, to su moje jedine droge. A ovo pitanje mi daje slagort da konstatujem da je ovaj izazivac ili bio na teskim drogama ili je tezak, tezak oblik `poslednjeg modela Bozje nakaze`. Ova pitanja su toliko dosadna bila i glupa, nadmasio si sebe...

Hot Seat - Page 3 347cwas

Hot Seat - Page 3 95mslxHayrola, tebe svi poznajemo kao osobu kakva si sada, no nitko ne zna kakav si bio kao mali. Kakvi su bili tvoji tinejdžerski dani? Jesi bio faca ili šmokljan?
Hot Seat - Page 3 344ca4iBio sam isti kao i sada. Uvek sam bio ovan predvodnik, hahaha. Uvek sam se borio protiv necega ili nekoga, hahahaah. Dakle buntovnik , hahahaha. Detinjstvo mi je bilo prelepo, uvek bi se vratio da mogu u te godine.

Hot Seat - Page 3 95mslxJesi li završio fakultet ili si na srednjoj školi? Koje je tvoje zanimanje?
Hot Seat - Page 3 344ca4iZavrsio sam bankarstvo, odsek -Berzanski savetnik. Bavim se totalno nekim drugim poslom.

Hot Seat - Page 3 95mslxŠto misliš o Janku? U prethodnoj emisiji je izjavio je da je i zaplakao zbog tebe?
Hot Seat - Page 3 344ca4iNije plakao zbog mene, vec zbog toga sto je ispao skot prema meni! Nemam nikakvo misljenje o njemu!

Hot Seat - Page 3 95mslxJesi li ikada požalio što si ulazio u svađe s nekim tko ti je poslje postao drag?
Hot Seat - Page 3 344ca4iJa sam milion puta rekao da ja ne ulazim u svadje nikada, vec ostali dolaze sami i nabodu se. Ne secam se da sam usao sa nekim u svadju pa da smo postali kasnije bas dragi jedan drugome. Zagreb16 je najblizi tom tvom pitanju, ali nismo bliski, jednostavno sa njim sam imao najvecu svadju na forumu i sad smo ok. Ali mislim da ne mogu da kazem da smo `dragi` , hahaha.

Hot Seat - Page 3 95mslxZnam da si iskren, sada je vrijeme da to i dokažeš. Tko su po tebi homoseksulaci na forumu, koliko ih je?
Hot Seat - Page 3 344ca4iIzuzmemo devojke i Nemanju i Beena, svi ostali su gay. Oni mi nemaju gay mozak, mozda su i oni otkud znam, ali jednostavno, znate kako, vi ste mladji i ja sam vec sve to prosao. Tako vidim sebe u razlicitim fazama nekada... Npr. Bruno je u fazi `Nikad priznati necu`... najopasnija faza... ako se desi da ne prizna sebi da je gay, do kraja zivota ce glumiti str8 osobu i ostace izfrustrurani peder koji se jebe sa strane, a kuci mu sede jadna zenica i deca... Onda Kruno je npr u fazi `Samo sto se nisam out-ovao` . Takodje opasna faza, jer ga outovanje u tim godinama moze dovesti do toga da skrene u stramputicu i postane gayradodajka. Janko se npr. vec uveliko , ono, znate... hahahahah U svakom slucaju, ja prepoznajem u postovima i razmisljanjima forumasa sve ono sto sam ja nekada radio... I slatki ste mi, jednog dana cete kao i ja , da se smejete sami sebi sto ste to nekad krili...

Hot Seat - Page 3 95mslxZašto voliš isticati svoju seksualnu orijentaciju?
Hot Seat - Page 3 344ca4iZbog toga da bi podrzao druge pedere na forumu da se outuju i da to prodju najbezbolnije. Mnogi forumasi su se meni outovali i drago mi je zbog toga jer su prepoznali to sto radim na pravi nacin.

Hot Seat - Page 3 95mslxJesi li ikada spavao s nekim radi novca?
Hot Seat - Page 3 344ca4iPrema novcu sam indiferentan totalno. To bi i bio odgovor.

Hot Seat - Page 3 206ge8jDragi gledatelji prije nego li završimo s emisijom pogledajmo što su naši izazivači rekli o Hayroli.

Hot Seat - Page 3 RmobarHayrola je besramna osoba, koja će izravno ljudima reći što misli o njima. To može biti negativna ali i pozitivna stvar, ali on stvara dojam kao da uvijek ima loše misli o drugima. Često žuri sa zaključcima i poprilično je samouvjeren. Ponekad pretjeruje sa svojim enormnim egoističnim ispadima i izjavama punim seksualnih aluzija te često naglašava svoju seksualnu orijentaciju (što nije negativno). On zaslužuje svačije poštovanje!

Hot Seat - Page 3 Ke69w2HaYrOLa je jedna ludo zabavna osoba kojoj je često jezik brži od pameti. On je maštovita osoba, ali često tu maštu koristi kako bi smislio neku malicioznu opasku na račun nekog od nas. Ali mi smo navikli na njega i ovaj forum ne bi bio to što jeste bez njegove surove iskrenosti. Mogu reći da je HaYrOLa jedan od rijetkih kome mogu reći neke stvari koje drugima ne mogu, mada i mene nekad malo pogodi neka njegova "primjedba" kao npr. kad je izjavio da Eurosong vole samo gayevi i tetkice. Definitivno najinteligentniji među "starom gardom".

Hot Seat - Page 3 Sn1kkyShowman,mislim da ovo sve govori o njemu...znam da Hayrola nije uopste toliki bauk kao sto ga mnogi smatraju,on se samo zeli zabaviti na svoj nacin...jak na recima,zabavan i jedinstven.Pravi borac i taj sta naumi to i ostvari. Lose strane su mu sto ume da pretera u svojim igricama i ponekad izgubi samokontrolu,ali to je Hayrola,covek koji nikog ne ostavi ravnodusnim...Nema sta,rodjen je da bude zvezda,samo sto to jos mnogi ne znaju .

Hot Seat - Page 3 206ge8jMoji nadraži završilo je i drugo izdanje showa "Hot Seat". Znam da ste tužni, ali za sedam dana dočekat ćemo vas s novom dozom vrućeg sadržaja.

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 27.03.11 22:53

ahahahahah, kod mene u razredu take zovu margarin (dijamant) xD zbog reklame
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 27.03.11 22:53

Boze Hayrola samo Lunke i Been silent
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 27.03.11 22:56

odlično !!
Very Happy

inače meni je Hayrola super, meni je žao što me ne podnosi ali to je njegova stvar Smile
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 27.03.11 23:07

Žuta osoba me plaši.

Inače fin... intervju. :-)

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 27.03.11 23:08

hahahah fino je ovo...inace od mene su zahtevali da promenim 2-3 pitanja jer su bila zauzeta,a cini mi se neko pitanje od tih nije ni bilo...no dobro...bio sam u guzvi oko HSC-a,tako da nisam ni neka specijalna pitanja postavio.

Sto se tice odgovora hahahahaha kralj,vec sam rekao I love you Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 27.03.11 23:09

Ajde ako imaju m**a nek se jave izazivaci Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 27.03.11 23:12

Moja pitanja nisu bila Crying or Very sad

ovaj intervju mi je promjenio cjeli dojam o Hayroli Smile
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 27.03.11 23:13

ODLIČNO!!!!!!!!

Najbitnije je da sam jednom voleo u zivotu i osetio se voljenim, to sam ostvario, dalje neka bude kako je onaj odozgo rekao. Very good!
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by Lucas 27.03.11 23:13

Tinchey je napisao/la:Moja pitanja nisu bila Crying or Very sad

ovaj intervju mi je promjenio cjeli dojam o Hayroli Smile

Very good!
Lucas
Lucas

Broj postova : 3132

Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 27.03.11 23:14

Yxzibit1 je napisao/la:ODLIČNO!!!!!!!!

Najbitnije je da sam jednom voleo u zivotu i osetio se voljenim, to sam ostvario, dalje neka bude kako je onaj odozgo rekao. Very good!

Zaista Very good!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 18. Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 18  Next

[Vrh]