Hot Seat
+30
Pantomimicar
VasilijeM.
Fonsi
Bebi
Vinky
Sammi
The Đole
sandy
Velvet
Lucas
Veronica
frozen
Jasmin
Lunke
Mara
asteroid
Goxy
strajker
Misfit
Nymeria
Kruno
Duje
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Marijo
Leo
Tinchey
>>Been<<
Cvjećko
Pauly D
34 posters
Stranica 18 / 18.
Stranica 18 / 18. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Re: Hot Seat
Ne znam kako mogu biti naporan kad jedva napišem 10 postova u tjedan dana. :S
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Gledam ovu emisiju i baš mi se nekako sviđa.
Jedino mi se možda toliko ne dopadaju pitanja koja su uglavnom ista kao i na emisijama koje su već bile.Da preciziram Croato je već gostovao po emisijama i neka pitanja koja su ovdje (ne nužno samo ona koja se tiču mene) su već bila pa je to kao neko vračanje u prošlost.
Pošto je već toliko emisija bilo i toliko se izredalo ljudi i pitanja predlažem uredniku emisije da bude mrvicu kreativniji što se tiče istih.
Sve u svemu lijep intervju.Bilo je lako za čitanje
Jedino mi se možda toliko ne dopadaju pitanja koja su uglavnom ista kao i na emisijama koje su već bile.Da preciziram Croato je već gostovao po emisijama i neka pitanja koja su ovdje (ne nužno samo ona koja se tiču mene) su već bila pa je to kao neko vračanje u prošlost.
Pošto je već toliko emisija bilo i toliko se izredalo ljudi i pitanja predlažem uredniku emisije da bude mrvicu kreativniji što se tiče istih.
Sve u svemu lijep intervju.Bilo je lako za čitanje
kodi- Broj postova : 2493
I ja bih sudjelovaoo. Šteta što više nema talk showovoa
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
to je bilo u zlatno doba kada je bila hrpa showova
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
I kada su bila 2 polufinala na HSCu, po tri spin off igrice redovno i po 20 glasača po nacionalnim izborima, a teme zemalja na Eurosongu imale po 40 stranica.croato je napisao/la:to je bilo u zlatno doba kada je bila hrpa showova
Guest- Gost
kada smo igrali hax, hoi, miss i mister, efsc, hsc je imao 2 polufinala, ja nisam mogao u finale nikako hahaha, nfova milijun, a svaku večer neki show u helia tvrändajad je napisao/la:I kada su bila 2 polufinala na HSCu, po tri spin off igrice redovno i po 20 glasača po nacionalnim izborima, a teme zemalja na Eurosongu imale po 40 stranica.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Stranica 18 / 18. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18
Stranica 18 / 18.