EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hot Seat

+30
Pantomimicar
VasilijeM.
Fonsi
Bebi
Vinky
Sammi
The Đole
sandy
Velvet
Lucas
Veronica
frozen
Jasmin
Lunke
Mara
asteroid
Goxy
strajker
Misfit
Nymeria
Kruno
Duje
^.^ Swedish Hero
HaYrOLa
Marijo
Leo
Tinchey
>>Been<<
Cvjećko
Pauly D
34 posters

Stranica 11 / 18. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

Go down

Hot Seat - Page 11 Empty Re: Hot Seat

Postaj by The Đole 28.06.11 0:58

Hahahaha mene je samo Stipe intervjuisao Very Happy
The Đole
The Đole

Broj postova : 5600

Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 28.06.11 2:12

Tinchey je napisao/la:

ohohoho i ti ideš? Very Happy
why not lets goooo Smile ako je ekipa dobra why not Smile upppppsss ii did it again,, tooooooxxxiiiic ..lalala Smile
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 28.06.11 2:14

croato je napisao/la:why not lets goooo :) ako je ekipa dobra why not :) upppppsss ii did it again,, tooooooxxxiiiic ..lalala :)

BIG FAT BASS!

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 28.06.11 2:15

Vladan je napisao/la:

BIG FAT BASS!

Nikad neće biti hit. Embarassed Jel tebe puštaju?
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 28.06.11 2:16

Vladan je napisao/la:

BIG FAT BASS!
Cool
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 28.06.11 2:18

Tinchey je napisao/la:

Nikad neće biti hit. :oops: Jel tebe puštaju?

Ne, debili. :-D Misle da će me neko pošteno izjebati tamo. Bože svašta. Tipična familija iz dvadesetog veka. ;-D

I BIG FAT BASS JE NAJHORNY PESMA OD BRITNI IKADA.

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 28.06.11 2:19

Inače baš sad gledam ful koncert u 1080p, odlučio sam da pogledam pošto neću videti uživo... jebačina. ♥ Pištolji, grenade, bombe, lanci, lisice, majko isusova. ♥

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 28.06.11 2:21

Zašto? Surprised Pa daj nagovori svoje! Ako netko s ovog foruma treba ići onda si to definitivno ti. Wink
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 28.06.11 2:22

Tinchey je napisao/la:Zašto? :o Pa daj nagovori svoje! Ako netko s ovog foruma treba ići onda si to definitivno ti. ;)

Ma ne možeš njima objasniti. :-D Pokušao sam već sve. :-$

Mada, iskreno, ne bih ni preživeo, hahahah! :-D

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 28.06.11 9:03

Ja sam imao 2 intervjua.
Kod Stipe i Hayrole Very Happy
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 28.06.11 13:11

Vladan je napisao/la:

Ma ne možeš njima objasniti. :-D Pokušao sam već sve. :-$

Mada, iskreno, ne bih ni preživeo, hahahah! :-D

hahaha Laughing
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 23.08.11 22:56

Uskoro se vraćamo u novom formatu Smile

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 23.08.11 22:59

Comeback 2

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 23.08.11 23:00

Veronica je napisao/la:Comeback 2

Hahaha, ovog puta ću valjda imat volje za sve što sam zamislio, zapravo ovo što ste do sada gledali ostaje, samo će doći neke nove kategorije uz ovo Smile

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 23.08.11 23:02

Ne zna mislim da si iz ovoga izvukao sve...ne znam uvijek pitanja budu pomalo dosadna kao i odgovori Very good! moj intervju najbolji I love you

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 23.08.11 23:04

Veronica je napisao/la:Ne zna mislim da si iz ovoga izvukao sve...ne znam uvijek pitanja budu pomalo dosadna kao i odgovori Very good! moj intervju najbolji I love you
Baš sam čitala tvoj interviju Smile
Sjetih se kak si mi prije par godina pričala o nekom metalcu? XD
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 23.08.11 23:11

Nymeria je napisao/la:
Veronica je napisao/la:Ne zna mislim da si iz ovoga izvukao sve...ne znam uvijek pitanja budu pomalo dosadna kao i odgovori Very good! moj intervju najbolji I love you
Baš sam čitala tvoj interviju Smile
Sjetih se kak si mi prije par godina pričala o nekom metalcu? XD

Rokeru pobogu xD

i to je bilo bezveze Embarassed

ahahhahahahah

Veronica
administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.09.11 16:57

Hot Seat - Page 11 1rp8aw

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Goxy 11.09.11 17:03

cheers
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 11.09.11 17:19

cheers
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.09.11 17:32

Večeras u 22.h budite uz svoje male Helijske ekrane. Smile

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 11.09.11 17:45

cheers
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Vinky 11.09.11 18:55

Very Happy
Vinky
Vinky

Broj postova : 1976

Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 11.09.11 23:00

Hot Seat - Page 11 17cvt3

Hot Seat - Page 11 2j439fs

Hot Seat - Page 11 A1h34w

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Dragi gledatelji i gledateljice dobrodošli u drugu sezonu vaše omiljene emisije. U ovoj sezoni napravili smo par značajnih promjena. Više neće biti izazivača koji su do sada bili zaduženi za postavljanje pitanja. Od sada sve zasluge idu našem uredničkim timu. Drugu sezonu otvorit će jedna od najvećih glazbenih zvijezda Balkana, Željko Joksimović. Na vama je da sjednete u vaše naslonjače, opustite se i uživate.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Večeras će se na vrućem stolcu pržiti Tinichey.

Hot Seat - Page 11 29li9aq
Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Kako si se odlučio prijaviti na HSC?
Hot Seat - Page 11 344ca4iDa se prisjetim... Pa bili su zimski praznici a Karlo (Misfit) s kim sam si inače super, mi je pričao o ovom forumu, došao sam vidio igru i prijavio se. Ne žalim, ali opet prešlo mi je u naviku i ne mogu odvojiti od toga. Ne kažem da sam ovisan ahahahha..

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Ima li HSC utjecaj na tvoj stvarni život?
Hot Seat - Page 11 344ca4iHAHAHAHAHAHAH Ne znam zašto bi imalo utjecalo, ali ponekad da. Primjerice kada se svađam s nekim (svi će čitati hejtam) osjećam se izrazito nervozno i ljuto. Srećom nema tih situacija tako često. Možda je još utjecalo na moj ukus, to definitivno. Otkad sam ovdje mislim da sam promjenio svoje glazbene vidike. Podnosim glazbu koju prije nisam mogao, a onu koju sam volio prezirem. hahaha Najviše od svega mi je drago što sam upoznao super ljude s kojima mogu razgovarati o glazbi općenito. Sve u svemu jedno dobro i pozitivno iskustvo.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Na koji način biraš pjesme za HSC?
Hot Seat - Page 11 344ca4iPjesme, hmm... Pa u početku sam ih birao po tome koliko sam ih u tom trenutku slušao. Danas je situacija drugačija, danas pokušavam biti što originalniji po tom pitanju. Pokušavam birati pjesme različitih žanrova, mišljenje drugih isto tako utječe. Često odbacujem neke pjesme za koje znam da ne bi uspjele. Mislim to je poprilično logično, igram ovu igru da pobjedim i to ću reći javno, jer da igram iz nekog drugog razloga tada ne bi bilo isto. Kakva bi to igra bila da se igra samo iz zabave.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Jesi li ikada varao ili imao potrebu i želju?
Hot Seat - Page 11 344ca4iNaravno da sam varao, TKO NIJE?! Da varao sam, u početku sam nekima poklanjao bodove, sad se nadam da neću biti kažnjen. Prije sam čak neke pjesme ignorirao jer su iz određene zemlje (primjerice prije su mi išli na živce Dujmo, Strajker, Janko, Duje...). Ali danas se sve to promjenilo, mislim da su moji plasmani danas rezultat mojeg poboljšanja po tom pitanju. Mislim da sam s takvim glasanjem prestao dok sam još bio "anoniman".

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Koja je tvoja omiljena HSC zemlja. Za koju zemlju misliš da stalno reciklira svoje pjesme, a za koju da stalno šalje nešto drugačije?
Hot Seat - Page 11 344ca4iMoja najdraža HSC zemlja je...rekao bih Vennezia ali ne sviđaju mi se uvijek njeni izbori, pa onda mislim da je Equestria. Zašto Equestria? Pa iz jednostavnog razloga što je on valjda jedini koji ne šalje isključivo hitove, mjenja žanrove, pjesme na drugim jezicima itd., a uz to voli ponije. Zemlja koja reciklira bi bila Trau, nemam apsolutno ništa protiv Duje, u zadnje vrijeme smo si dobri, ali od njega nije za očekivati neki pomak od klasičnog popa. Čuda se događaju pa je na prošlom HSCu poslao nešto novo, ide prema boljem. Pusa Duje. :* Dujmo bi bio netko tko šalje drugačije stvari od najvećeg treša do dobrih kvalitetnih pjesama. Al u zadnje vrijeme su mu izbori čudni i pomalo predvidljivi. Još netko tko šalje drugačije je Fairyland ali kod njega nema pretjerano loših izbora. Originalni su još Vennezia, 10 ROM, RUMIA (!!!) i Verka za čije se pjesme ponekad zapitam od kud ih je izvukla.

Hot Seat - Page 11 X2s5ea
Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Nedavno je Vladan otišao s foruma. Što misliš o njemu, jesi li stvarno čitao između redaka izjavu njegovog prijatelja "Banane"? Jesu li admini i većina forumaša s pravom sumnjali u cijelu situaciju?
Hot Seat - Page 11 344ca4iVladana sam od svih forumaša najviše respektirao, daleko najviše. S njim sam mogao podjeliti sve probleme i tajne. Baš sam imao ono razgovore nakon kojih sam se osjećao 3 tone lakši. Kad bih ja bio na njegovom mjestu siguran sam da bi on učinio isto za mene. Naravno da sam čitao između redaka jer se i Banani nakupulo svega u tom trenutku. Na pitanje o većini, ne mogu dati točan odgovor, ali smatram da su malo pretjerali.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5U zadnje vrijeme Croato i Veronica se svađaju, za koga misliš da je u pravu? Misliš li da je Croato nepošten i da vara?
Hot Seat - Page 11 344ca4iIskreno, prvo sam bio na Croatovoj strani jer sam u tom trenutku bio jako naživciran određenim postupcima vodstva. Sada shvaćam da je Veronica u pravu, jer sam primjetio da Croato glasa po imenu. Al ne krivim ga ne ću ni ja njemu dat bodove kad me živcira HAHAHAHAHAHAH.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Nedavno smo čitali kako glavni admin planira izbaciti par forumaša, što misliš tko je i zašto izjavio takvu laž?
Hot Seat - Page 11 344ca4iMislim da je to izmislio netko kome je potpuno dosadno i tko nema pametnijeg posla od širenja laži. Ali mislim da bez obzira na količinu šokova da admini neće nikog izbacivati.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Koja je tvoja omiljena emisija na Helia televiziji?
Hot Seat - Page 11 344ca4iZa sada je Tvrdi Miš, stvarno svaka čast Beenu na tom projektu. Interesantno je i najvažnije od svega zabavno. Novi format je još i bolji.

Hot Seat - Page 11 Nqbs61
Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Koji je tvoj omiljeni forumaš i zašto?
Hot Seat - Page 11 344ca4iDa je Vladan ovdje bio bi on, budući da on nije više s nama onda na njegovo mjesto uskače Đole. Đole je super komunikativn, zabavan imamo dosta zajedničkog za razgovor i on me može nasmijat. Od naših prepirki ko je bolji Nicole ili Cheryl do Xfactora ima puno toga. Stvarno je super. Još mi dragi Goxy, Strajker, Sandy i Verka.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Za koga smatraš da je najpošteniji, a za koga da je najnepošteniji?
Hot Seat - Page 11 344ca4iDobro mislim da se zna koga po pitanju glasanja ne volim. hahahah Mislim da su Alexandria-Fire Kingdom rodbinske veze najsumnjivije. Ali opet možda sam u krivu. Onda dalje, mislim da su ovi mlađi članovi malo "prljavi" primjerice Dujmo, Trau, Nomad... Hax savez koji ima već onaj famozni turnir svakih pet minuta koji je počeo aktivnije međusobno izmjenjivat glasove. Pošteni se znaju to su: Sandy, Mara, Verka, Leo.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Što misliš o radu administratora?
Hot Seat - Page 11 344ca4iOdgovorni su, dobro rade svoj posao. U zadnje vrijeme Bruno se malo postrožio hahaha i njemu mogu zahvaliti svoja 4 šoka. Ali on samo radi svoj posao i respektiram ga zbog toga. Imaju neke sitne propuste ali i dalje su oni naši najdraži admini.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Smetaju li ti ostali gay forumaši?
Hot Seat - Page 11 344ca4iOstali gay forumaši...ne nimalo. Ne znam zašto bi mi smetali hahaha. Oni pridonose našoj maloj (čitaj velikoj) gay zajednici i bez obzira na sve silne svađe mi smo prijatelji. Al tu i tamo znaju naživcirat.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Što misliš o Hayroli?
Hot Seat - Page 11 344ca4iHayrola - U zadnje vrijeme mi se mjenja mišljenje o njemu. On je zapravo super, mislim da je nešto drugo u toj divi neka druga osjećajna strana koju nije još otkrio. Kad sam se outao lijepo mi je ponudio pomoć ako zatreba i zbog toga ga poštujem.

Hot Seat - Page 11 2u5e6iw
Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Ako dečko ejakulira u blizini curinih intimnih područja, ali ne u nju, može li ostati trudna?
Hot Seat - Page 11 344ca4iMislim koliko ja znam spermiji na suhom žive 2 sata, i ne znam kako bi mogli dospjeti do jajnih stanica LOL. Osim toga kakva je to fora ejakulirati van vagine HAHAHAH.
Hot Seat - Page 11 334hr95Ako dečko ejakulira u blizini curinih intimnih područja, ali ne u nju, može li ostati trudna?

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Ako cura nije doživjela orgazam, može li ostati trudna?
Hot Seat - Page 11 344ca4iIako nisam stručnjak za ženski spolni sustav, mislim da se tada doživljava vrhunac. Jajne stanice se pretpostavljam oslobađaju svako malo za vrijeme plodnih dana, stvarno nisam siguran. Iako mislim da ne može ostati trudna.
Hot Seat - Page 11 334hr95Orgazam nema nikakve veze sa mogućnošću trudnoće. Čak i ako nije doživjela orgazam, cura može ostati trudna.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Može li se trudnoća dogoditi za vrijeme oralnog seksa?
Hot Seat - Page 11 344ca4iOtkud ljudima ta pretpostavka, iskreno ne znam ahahahah. Ne da se ne može zatrudnit nego nema teoretske šanse. Dok spolne bolesti možeš dobiti eh čudan je taj svijet.
Hot Seat - Page 11 29cp1c3Ne, kod oralnog seksa nema opasnosti od trudnoće, ali postoji opasnost od zaraze spolno prenosivom bolešću, uključujući i AIDS.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Je li upotreba dva kondoma sigurnija od upotrebe jednog?
Hot Seat - Page 11 344ca4iTu ovisi kakve kondome koristiš, mislim da ne treba pretjerivati sa dva kondoma, ionako znam mnogo ljudi koji ih uopće niti ne korisiti tako da, jedan je za sigurnost dovoljan.
Hot Seat - Page 11 29cp1c3Ne, dva kondoma zapravo pružaju manju zaštitu od jednog. Ukoliko muškarac koristi dva, može se dogoditi da, zbog grebanja jednog o drugi, kondomi puknu. Koristite samo jedan – upravo onako kako je napisano u upotrebi za korištenje.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Koje su tvoje erogene zone?
Hot Seat - Page 11 344ca4iOvako, rekao bi prsa i svi ostali dijelovi spolnog sustava.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Jesi li imao sexualna iskustva, ako nisi kada planiraš?
Hot Seat - Page 11 344ca4iNe nisam, imao sam prilika, ali tada sam se osjećao kao sada (gay) pa mi zapravo nije bilo nešto privlačno sve to. Ali začudo osjetio sam neku požudu, ali postoji još i drugih faktora. Kada mislim, eh. Prvo moram nać nekog, a ja sam poprilična picajzla po pitanju odabira svog tipa dečka. Ne namjeravam imati one-night stand, barem ne trijezan. Želim da bude s osjećajima a ne nešto isprazno. Zato smatram da je bolje probati prvi put negdje sa 17 naviše godina jer si tada zreliji, ono prije smatram preuranjeno i bezveze.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Što te naviše privlači kod osoba istog spola?
Hot Seat - Page 11 344ca4iJoooooj, ima mnogo toga. Ja inače nisam površna osoba pa mi je zato bitan karakter, stav i te stvari. Ali općenito kad vidim nekog tipa prvo primjetim noge (zvuči čudno,da), oči i kosu. Recimo da su to moji fetiši. Kad kažem noge, mislim da muškarac nema krate zdepaste noge, što je danas očito neka vrsta pošasti, nego da ima lijepe duge noge, ma kao vama kod žena u "straight svijetu". Kosa je jako bitna što tamnije to bolje, naravno i kakva mu je frizura, po mogućnosti duža.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Tehnika ili veličina?
Hot Seat - Page 11 344ca4iTehnika, šta ti vrijedi imat velikog kad s njim ne znaš baratat. Hahahahaha.

Hot Seat - Page 11 1zl9oj5Kao što ste mogli i vidjeti u Sex na EX zoni ispod prva četiri pitanja vezana za znanje o sexu mogli ste vidjeti i je li naš Tinichey dao točan/netočan odgovor. Nadam se da ste uživali u otvorenju druge sezone, za sam kraj napuštemo vas uz jednu šalu u stilu pitanja u posljednjoj kategoriji.

Pomozite molim vas, stalno mi na kiti ispod glavića nešto bijelo. U potpisu : Sokol

Odgovor : SOKOLE, OPERI GA!!!

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 11.09.11 23:25

Show <3, Helia TV se popravlja. :-D

Tinchey mene ne voliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 11 / 18. Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18  Next

[Vrh]