EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hayrolin Dvougao

+27
Casper
Bebi
Vinky
Ighor
Lucas
Goxy
Velvet
Kruno
Nymeria
frozen
sandy
strajker
Jasmin
Tinchey
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Misfit
Duje
asteroid
>>Been<<
Cvjećko
Lunke
Mara
Marijo
HaYrOLa
Pauly D
31 posters

Stranica 25 / 40. Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

Go down

Hayrolin Dvougao - Page 25 Empty Re: Hayrolin Dvougao

Postaj by HaYrOLa 03.11.11 0:39

JOS 3 EMISIJE DO KRAJA OVE SEZONE!

SALJITE NA PP IME HELIJCA KOJEG ZELITE DA VIDITE U JEDNOJ OD TE TRI EMISIJE!

NAKON DRUGE SEZONE KRECE TRECA POD NAZIVOM

HELIJSKI DVOUGAO

KOJA CE BITI TAKMICARSKOG KARAKTERA

NESTO ULTRA ZANIMLJIVO I DINAMICNO

LOVE, DIVA
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 03.11.11 0:41

Mene žele svi cheers

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 03.11.11 10:16

Nisam bas ocekivao da ce vam toliko biti zanimljiv intervju Laughing
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Nymeria 03.11.11 12:07

Zanimljiviji je Hayrola nego gosti. (općenito govorim) Very Happy
Nymeria
Nymeria

Broj postova : 370

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 03.11.11 15:47

JAO LEO mi je totalni car!!! vrh svih ljudi ovdje <3 Smile Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 03.11.11 15:52

croato je napisao/la:JAO LEO mi je totalni car!!! vrh svih ljudi ovdje <3 Smile Very Happy

I love you
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 03.11.11 20:44

Nisam htela da napijem Lea, nego samo da proba alkohol, ipak je to bio moj 18. : ))
A kako je to bilo, ja ne mogu da se setim? Cini mi se da si skontao prvo po mom osmehu i onda si refleksno nesto odgurnuo casu i ispolivao se... Jel tako bilo? Very Happy Very Happy Very Happy

Inace super intervju, bas sam se slatko nasmejala Smile
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 03.11.11 20:47

Mara je napisao/la:Nisam htela da napijem Lea, nego samo da proba alkohol, ipak je to bio moj 18. : ))
A kako je to bilo, ja ne mogu da se setim? Cini mi se da si skontao prvo po mom osmehu i onda si refleksno nesto odgurnuo casu i ispolivao se... Jel tako bilo? Very Happy Very Happy Very Happy

Inace super intervju, bas sam se slatko nasmejala Smile

S obzirom da ste se smejale celo vece nisam po tome nego po mirisu koji definitivno nije bio miris djusa Laughing I onda je bilo puj puj od mene pa ode na majicu,sva sreca crnu Laughing
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 04.11.11 1:33

SVE JE LAZ, SAMO PUSTA LAZ
(Malo Merlina nije na odmet Smile )

LAZ BR. 1.

Ako se slučajno pokušate baviti svojim poslom, ispriječiti se personalnom mrcvarenju npr. Lea, e onda se bezobrazni, drski, konj, idiot, imbecil, samodopadan, odvratan i glup. Dakle, prodavanje svakog dostojanstva, šutnja na nazivanje jednog momka, jednog čovjeka "amebom", "budalom", "kretenom" i kakvim sve ne pogrdnim imenima, te ulizivanje dotičnoj do ruba intestinalnih organa za varenje, cijena je kojom ćete kupiti dobre odnose s Divom.

Pomenutog dana kada je Been `stitio` Lea, i izbrisao moje posteve, reagovao sam na brisanje posteva u kojima nije bilo VREDJANJA, vec samo normalnog pitanja DA LI SE SME PONISTITI NACIONALNO FINALE I IZABRATI NOVI PREDSTAVNIK UKOLIKO JE GLASALO VISE FORUMASA! Pored mene, to je pitalo jos nekoliko forumasa, i Been je izbrisao sve posteve. Moja reakcija je bila najnormalnija, sa tonom ljutnje, jer se po ko zna koji put gledalo kroz prste. Vredjanje Lea, doticni Been nikada nije sprecavao i brisao, a ja sam svaki put kada sam vredjao bio spreman da snosim posledice. Doticni ne spominje kada me je zvao i sam da NAPADAM i PROVOCIRAM izvesnog ATASEA kako bi doticnog izbacio sa foruma! O cemu se radi? Dvostruki arsini! Idemo dalje!

LAZ BR. 2

Poštujuću svoj princip da se ljudima koji su ljuti, u afektu ne raspravljam uljudno sam odgovorio dotičnoj otkud mi "pravo", te stavio pozdrav "Ćao" kao znak da je komunikacija u stilu "Ja te tužim, ja ti sudim", za mene završena. Ali, za mog bivšeg formuskog prijatelja to je bio tek okidač za paljbu uvreda i prostakluka koje sam, valjda kao zahvalu za praktički dugogodišnje zalaganje za Divu, dobio u samo nekoliko poruka. Tako je Been za samo nekoliko minuta doznao i da je, iznad svega - "bezobrazan", a kad sam rekao da uvažena Diva taj nivo komunikacije može sačuvati za nekog od onih koji joj svakodnevno podnose izvještaj, počelo je dramatično - "Hvala.. Doviđenja" plačipizdarenje koje je valjda trebalo označiti da su dobri odnosi sada prošlost. Eto, tako vam je sve počelo, dragi moji. Potrudite se da budete pošteni, svima izađete u susret, spriječite linč, a onda nagazite na krivog i postanete sve najcrnje i najgore na cijelom svijetu.

Jos jedan pokusaj izvrtanja istine, sto je za dotinog i te kako svojstveno. BEZOBRAZLUK je bio i vise nego ocigledan, jer kada neko, ko ima moc da obrise posteve, ne bi li uklonio propust odredjenog dragog mu forumasa, i na vase pitanje ZASTO, odgovori nadobudnim tonom `MOZE MI SE` `DOVIDJENJA` `CAO` - u prevodu : ODJEBI, NEMOCAN SI, dovoljno govori o osobi sa druge strane zice. Naravno, u `Tvrdom misu` je sve to predstavljeno tako pateticno i `ja fin i uljudan, on divljak i prostak`. Kako neko ko vam napise tuznim tonom da ste razocarani i da ne mozete da verujete da neko ko je do tog momenta bio za vas olicenje postenja i pravednosti, bez mrlje, moze da radi mimo pravila i pritom vas BEZOBRAZNIM tonom mrsne, moze da bude zlo nevidjeno ?

LAZ BR. 3

Krenimo redom - Croato, Lucas, Leo, Vladan, Jasmin, Fonsi, Đole iz Beograda, samo su dio forumaša kojima je iskusno i mudro oko forumske Dive pronašlo mane. Svi ti forumaši su prošli kroz isti onaj sistem, isti obrazac koji trenutno doslovno proživljava Leo. Uglavnom se radi o sramoćenju, javnom iznošenju privatnih podataka, snebivanju, zgražanju i ismijavanju nad svakom sitnicom iz nečijeg života, a onda se Diva definitivno raspojasa pa počne nekažnjeno stigmatiziranje forumaša kao "kretena", "maloumnika","ameba", "paramecijusa", "seljaka" "budala" i sličnih "krasnih" persona.

Croato - u vise navrata odlazio - NIKADA ZBOG MENE. Zna on to i sam, ali da pojasnim tebi Been, posto je ovo notorna laz. Sto se tice slucaja `Tesla` - ni u kom momentu nisam vredjao Croata, iznosio njegov prvi ves u javnost, vec je bilo obrnuto. Croato me je i sam izvredjao najcrenje u onom `oprostajnom pismu`. Sto se tice Tesle, samo sam reagovao na nesto na sta bi i svako reagovao ko je iz Srbije. Isto tako kada je svojevremeno jedan forumas reagovao na ime moje zemlje.

Lucas - Da li smes ista da kazes o iznosenju privatnih stvari o njegovom zivotu? Sram te bilo!

Jasmin - Jednom smo se posvadjali na Hax-u i to je bilo to. Nikada coveka nisam vredjao niti iznosio stvari iz privatnog zivota, niti ga ismejavao. Rekao mi je tada sta je imao i ja njemu, i to je to.

Djole - Sam znas sta si pricao za doticnog i na Hax-u i preko PP-a. Mislim da je doticni vise puta mene vredjao vise i gore nego ja njega. Branila sam se, kao sto se i on branio, ali moj odnos sa njim je i vise nego cist, zna on , znam ja. Sto se tebe tice, ne verujem da bi smeo da kazes sve ono sto si rekao meni, jer urpavo bi leteo sa foruma za takav recnik. Ja njega nikada vredjao vise nisam nego on mene (on meni da ce me ubiti jer sam peder, ja njemu da je seljak koji zeli da bude urban - vrhunac svadje). Dakle ni ovde ne bi smeo da se javis.

Fonsi - nisam upoznat zasto je on na spisku, sa covekom nikada nisam imao kontakt na forumu. Ne znam da je otisao sa foruma, sa njim sam imao kontakata na Hax-u, i jedini sukob je oko ponistavanja razultata kada ga je Verka pobedila - takodje u Hax sobi, koja nema veze sa forumom. Bio sam protiv jer je isti takav mec meni racunat (poraz od Marija). I to je to. Ne znam sto si stavio doticnog na spisak, kao ni mnoge ovde.

Leo - Sve sam mu rekao u lice. Ali sve. Kao i on meni. I savest mi je cista. Jedini koga sam vredjao a da sam preterao, priznajem. Ali mi nije ostao duzan i zahvalan sam mu na tome. A ti zivi sa tvojim dvostrukim misljenjem o njemu u sebi i javno i mirno spavaj. Nebo i zemlja!

LAZ BR 4

Ono što je fascinantno je ta logika po kojoj su svi , sem njega i par mu dragih osoba koje je uzeo u zaštitu ovog mjeseca, loši, zli, nenormalni ili u najmanju ruku latentni gayevi. Svi su krivi, svi su loši, osim odabranih i nepogriješivih forumaša predvođenih Divom, all mighty. Pjesnički rečeno - moja mala, moderatorska duša je čista, ali savjest nije. Nije mi čista savjest jer sam danima branio Divin način komunikacije perući ga i pretvarajući ga u "njegov stil". Kriv sam ! Tri puta mea culpa ! Kriv sam jer sam zatvarao oči, preskako postove sa vanserijskim uvredama za Lea,Vladana, Lucasa, Jasmina i koga sve ne. Sada sam se ja našao na meti, sada ja tražim razumijevanje mada možda ni sa ljudskog ni sa moralnog stajališta nemam pravo na to. Vrijeme je da se pospem pepelom jer sam vjerovao da je neko, za koga sam trebao znati da će me kad-tad izvrijeđati u samo par sati, zanimljiva osoba i dobar forumaš.

Nije ti smetalo da pljujem sve te ljude i jos mnoge kada si me zvao u emisiju u vise navrata i sam to hteo? Koga lazes ti? Zasto ovde nisi nabrojao Bruna, Veronicu i jos neke, koje sam vredjao zaista u tvojim intervjuima? Ti preskakao moje uvrede? Pa ti si ih SAM OBJAVLJIVAO! Licemeran si ! Ovo je vrh licemerstva! Covek koji je trazio da vredjam i napadam (npr. Atase) i sam u vise navrata jedva cekao da objavi MOJA VREDJANJA (Intervjui u kojima sam pljuvao Veronicu, Bruna, Vladana...) sada prica o nekom kajanju jer je preskako moje posteve i sittio me? Kad si me zastitio? NAjbannovanija sam osoba na forumu? Zna se kako se stiti, onako kako su zasticeni bili pojedini koji nikada nisu bili bannovani zbog mnogo vecih prekrsaja, a znas i sam koji su i kako su ovde opstajali? Sramota! Ko je mene stitio kada su me nazivali pogrdnim imenima, kada su me vredjali na nacionalnoj i verskoj osnovi ( o seksualnoj da ne pricam) , kada su deljeni moji licni podaci, ime, prezime, kada mi je preceno na FB-u? Sram te bilo jos 1000 puta za sve ove neistine koje si upakovao u ovakve jadne price!!!

LAZ BR. 5

Ako me pitate da li bih ponovio sve što se desilo, odgovor je definitivno potvrdan. Ponovo bih stao u stranu Leu koji je, ma šta ko od nas mislio o njemu, iznad svega kulturan i normalan momak. Ponovo bih obrisao Divine pljuvačke postove koji idu daleko ispod pojasa, daleko ispod ljudskog dostojanstva i forumskih pravila. Ponovo bih digao glas protiv uvreda poput one "Bezobrazan si" kakve ne doživljavam niti od ljudi koji mi znače puno više od njega. Biću ono što sam bio u dvije godine ovog, i još godinu dana onog prijašnjeg foruma, pa šta ko mislio i ma koliko se neko trudio da to promijeni.

Opet laz. Nikada nisi obrisao moje pljuvacke posteve u kojima sam Lea nazivao `pogrdnim imenima` !!! Eno ih stoje po celom forumu. Izbrisao si post u kome pitam DA LI JE DOZVOLEJNO TO STO JE URADIO SA IZBOROM PREDSTAVNIKA! I to je jedina istina! Nemoj lazima Been opravdavati svoje greske. Bio si bezobrazan tog dana, bio si bezobrazan i svih narednih. Konstantne provokacije gde god se pojavim Ne spominjem te, ne konstatujem, a ti si me samo izazivao, od kada ne pricamo?! I sta si mislio, da cu da cutim i trpim? Rekao sam ti i ponovicu, moj nivo nisu lazi i izvrtanje prica, sto je ova emisija koju si napravio ! Mogu da stanem iza svake svoje reci , napisane na forumu, preko pp-a ili u Hax sobi. A zapitaj se sam da li mozes i ti?

_________________________________________________________________________________________

DA ZAKLJUCIM.

Ukoliko sam ja izvor, razlog ili sta vec svega loseg na ovom forumu, zelim da se to jasno i glasno kaze. Nema potrebe da sedim ovde. Nema potrebe da me iko trpi (ne iko, ogromna vecina). Nema potrebe da iko odlazi zbog mene sa foruma. Pa to je smesno. Ceo ovaj pateticni lazni teks je smesan. On nije ni naveo razloge zbog kojih odlazi. Ja ne posedujem forum. Forum nije moj. I sto je najgore, sve se desilo u Hax sobi. Koliko jadan neko moze biti i bez svog JA , da ode sa foruma zato sto mu smeta JEDNA osoba!? Mekusac? Ne , to nije Been. Smatram da ovde postoji drugi razlog njegovog odlaska, ubedjen sam u to, ali ne zelim da dosipam ulje na vatru. Na kraj krajeva, kao sto rekoh, nisam razumeo zasto odlazi... I zasto su svi ovi otisli... Evo , ja pozivam sve, pa i Been-a. Dakle sve koji su ovde spomenuti, da lepo javno napisu da li su otisli zbog mene sa foruma, i ja nemam problem da to resim po kratkom postupku. Ja nikada nisam bio zlo, kako me nazva Been, niti cu biti. Daleko od toga da sam najbolji, ali nisam najgori. Eto, izvolite i napisite sve sto imate, bilo ko. Ja sam spreman da odem, ako je zaista tako kako Been tvrdi. Evo pozivam Lea, Lucasa, Jasmina, Djoleta, Croata, Beena, Veronicu, Bruna, Fonsija, ma sve koji su ovde pomenuti ili nisu, neka kazu , i lako cemo. Ne zelim vise da mi ikada neko prebaci i uperi prstom u mene i kaze : TI SI KRIV TI SI ZLO TI SI OTERAO CEO FORUM! Ne znam kako mene ne oterase sve salve uvreda i pretnji koje sam ovde pretrpeo. Mozda zato sto ovo ovde ne dozivljavam tako licno i ozbiljno.

I jos nesto Been... Rece da si oduvak ocekivao da ces i ti jednog dana biti izvredjan i napadnut sa moje strane... E vidis ja to nikada nisam mislio. I nikada nisam pomislio da ces se ovako poenti. U tome je velcina onog mog RAZOCARANJA. I u tome je razlika izmedju mene i tebe. Ti si ocekivao lose , a ja ne. Ti si mene video tako, ja tebe ne. Cemu onda dvogodisnji dobri odnosi? Kakav je to ondos koji ti gradis sa nekim? Lazan! Kad mislis lose o nekom a sa njim se lizes? Licemeran! E to je razlika dragi moj Been izmedju mene i tebe!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 04.11.11 1:47

------------

Zadnja promjena: croato; 04.11.11 2:45; ukupno mijenjano 1 put.
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 04.11.11 1:53

Znam za taj napad na Hax-u, cuo sam, ja u tome nisam ucestvovao. Tebe nikada nisam napao zbog Tesle (lepo sam napisao da ne mogu da verujem da si TI kao obrazovana i pametna osoba to napisao) , vec sam se svadjao sa drugima (Sandy) zbog Tesle. Kako si ti to licno shvatio, a znao si sta mislim o tebi, i napisao ono odvratno pismo u kome si me izvredjao kao niko, nisam hteo da ti se izvinim.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 04.11.11 1:56

Što se tiče mene ja mogu reći da sam dugo, ali dugo trpio vrijeđanja svakakva većinom optužbe za varanje i dogovaranje bodova sa Sammi. Nije bilo rezultata (u odrđeenom razdoblju) da moji i njeni glasovi nisu bili pod povećalom. Upravo zbog toga mnogi su me izbjegavali. Ja s rijetko kime pričam na forumu, tu su jedini Been i Veronica, kada bi ponekad nešto bzv popričao s nekim svi bi rekli, oh pa ti nisi tako loš kako pričaju blabla, jesi li ti taj koji je širio neke laži o meni ne znam i ne mogu reći, ali tvoje javno pisanje kako sam varalica je sigurno utjecalo na tuđa mišljenja.

Imali smo fazu dobrih odnosa, ali i loših, stvarno loših. Npr. Sammi koja je moja rodica ne ide na forum često kao i prije, ne piše puno, potpuna razlika od prijašnjeg foruma gdje je bila sasvim normalan član kao i svi drugi, jedan od glavnih razloga si ti i period kad si nas optuživao oko glasovanja. Trenutno smo u dobrim odnosima, barem s moje strane, a mislim i tvoje. O tebi sam često mijenjao mišljenja, trenutno mišljenje je pozitivno. U tvoje svađe s drugima ne želim ulazit jer ne znam situacije niti ih želim znati. Nisam zlopamtilo da pamtim loše stvari kako bi se kasnije osvećivao, neke stvari sam zapamtio, ostale mi u sijećanju, mnoga vrijeđanja sam zaboravio jer eto, bilo pa prošlo, važna je sadašnjost i budućnost Smile

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 08.11.11 19:20

Hayrolin Dvougao - Page 25 Jeffreestarlargemsg1226

DVOUGAO 6

``SASVIM DRUGACIJE`` sa NYMY

NE PROBAVAJTE KOD KUCE

PLASISM SE CRVENOG POVRCA!
MAJKA ME JE POSLALA KOD PSIHOLOGA PSIHOLOGA!
KOSOFILKA SAM PA STA - SAMPON MI JE NAJBOLJI PRIJATELJ!
ZUMBA GIRL NYMY PREPORUCILA ZUMBU I DIVI!
OBOZAVAM DA VODIM DEBATE AL NE VIDIM NISTA INTERESANTNO U TOME!?
SVE SAM PROBALA SEM DROGE!
NYMERIA RESAVA PROBLEM GRCKE I EU!
ZBOG BRUNA PIJEM KAFU KOJU DELI SDP!
PREZIVELA SAM VEC 6 SMAKA SVETA!

SVE OVO I JOS MNOGO TOGA + PREMIJERA PESME BBR NOVI BEOGRAD ZA HSC 81

SREDA 9. NOVEMBAR 2011.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 08.11.11 23:06

JEEEJ! Nymerijica! cheers
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.11.11 0:40

NIKAKO NE PROPUSTITE `HAYROLIN DVOUGAO`

UPDATE!

NYMYNI SEKSI SAVETI :ORGAZAM POMOCU SAMPONA
DA LI STE UPRAZNJAVALI FOOTJOB?
KO JE JOCA DROCA I PO CEMU JE ONA POSEBNA?
KOJIM SEKSUALNIM VESTINAMA JE NYMY PODUCILA DIVU?

NIJE VAM DOVOLJNO?

BUDITE UZ NAS U SREDU 9.NOVEMBRA 2011.

NE PROPUSTITE!!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 09.11.11 21:59

Hayrolin Dvougao - Page 25 Jeffreestarlargemsg1226

DVOUGAO 6

``FOOTJOB``
by Nymeria

Postovana Helio, dobro vece. Dobrodosli u jos jedan `Hayrolin dvougao`. Ovonedeljnog gosta izabrali ste vi, a i da niste, njeno gostovanje je bilo neizbezno. Moja vecerasnja gosca je Nymeria, koju od miloste zovem Nymy.

*

Pozdrav Nymeria, dobro dosla ti meni konacno u goste. Znas li da su mnogi trazili bas tebe da vide u Dvouglu. Izgleda si bas zanimljiva forumasima. Da li te to iznenadjuje i sta mislis ti zasto svi zele bas tebe kod mene u gostima?

- Iznenađuje me s obzirom na to da većinu mojih postova zaobiđu. Vjerojatno jer me baš ne poznaju.

Moram ti priznati da su neki tvoji postovi i komentari , cak i za mene, sokantni, uvrnuti i ponekad morbidni. Drugaciji si lik od svih na forumu i posebna. Jesi li zaista takva ili se samo trudis biti drugacija?

- Ne trudim se biti drugačija. I nisam morbidna.

Delujes kao mracan lik. U kom si ti fazonu?

- Nisam mračan lik. Vesela sam u biti većinu vremena. Jedino što imam dosta uvrnuti smisao za humor, pa ljudi često ne razume moje šale.

E tu se slazem, bas je uvrnut. Kako tvoja okolina reaguje na tebe?

- Hhaha, ponekad moram objašnjavat to što kažem. Ipak, u većini slučaja ljudi shvate šalu i smiju se.

Ides li ti kod psihijatra, obzirom da si mi jednom rekla da si se vratila sa rehab-a, ako se secas?

- Ne sjećam se kad sam to napisala, ali istina je da sam jedno vrijeme išla kod psihologa. Nije bio neki specijalni razlog. Naime, ne volim crveno povrće i majka je odlučila da moram kod psihologa zbog toga.

Ovo prvi put cujem?! Da li si ustanovila zasto imas averziju prema paradajzu npr.? Na sta te prvo asocira paradajz?

- Nisam ustanovila zašto, prosto mi je odvratno. Hmmm, na one crvene loptice što imaju u igraonicama.

Ajme, a nikada nisi pozelela da stavljas te crvene loptice u usta? Mene uvek teraju na to. Mada ja svasta volim da stavljam u usta. Tako bi ih grizla i grizla. Od cega jos ima osecaj gadjenja?

- Ne, mama mi je rekla da ne stavljam male stvari u usta. Hahahahahhaha Pingvini su mi gadni.

Ahahaha, ni ja ne volim male stvari trpati u usta, hahahaah . Ajme, pingvini?! Oni su tako slatki! A bas danas citam o nekim gay pingvinima u Kanadi. A koje zivotinje su ti sweet? Slepi misevi?

-Hhahahahahah gay pingvini? Simpatično.Nisam baš neki obožavatelj životinja. Više ih volim na tanjuru (samo neke). Recimo, možda ovnovi. Slijepi miš je jedna fantastična igra,kad sam ju igrala kao mala uvijek bi se udarila u neki ćošak.

Aaa? WTF! Nemoj Nymy molim te, jednom sam bila bannovana zbog govora mrznje , sad treba da mi natovarsi na vrat ove iz udruzenja za zastitu zivotinja, hahahah! Ajmo sad na zenske temice! Kao dve damice, moramo malo popricati i o kozmetici i ulepsavanju. Ja nigde ne idem bez full sminke. Koliko ti vremena posvecujes svojoj lepoti i koje preparate koristis?

- Tu i tamo stavim rumenilo i sjajilo za usne, ali to ako idem na rođendane ili neke izlaske. Najviše vremena i pažnje posvećujem kosi. Perem ju sa više šampona hahahahahhahaha.

Hm...Je l` pranje kose sa vise razlicitih sampona istovremeno cini neki poseban ugodjaj kosi? Teach me Nymy, please!!! Muku mucim sa mojom rozedo kosom.... Zasto to radis? Tako ti dosla neka faza ili zaista ima neka fora sa tim `vise sampona`?

- Čini, čini. To su male tajne velikih majstora. hahhahaha Ne mješam šampone. Isperem kosu, pa onda drugi stavim hahah Došla mi je neka faza.

A sta postizes time? Utice li na mozak?

- Orgazam.

Ajmeeee, nisam znala, moracu da probam. A Nymy, imas li momka?

- Ne.

Pa i sta ce ti kad samponom sebe dovodis do orgazma, hahahahaha! A imas li simpatiju? Juris li momke?

- Imam simpatiju. Jurim jednog momčića već pol godine hahahahaha

I ne da se? Sta mislis, oces li ga osvojiti i sta te je kod njega privuklo?

- Imam osjećaj da je aseksualan. Naravno da ću ga osvojit. Privlačan mi je. Poseban je lik. Ima neke svoje priče.

Ah da ti odma kazem, ti koji su ti na pocetku izjasnjeni kao aseksualni, ispostavi se uvek kasnije da su gay-evi. Sta mislis o gay ljudima?

- Nije se on izjasnio kao aseksualni. To sam ja zaključila. Nemoj me plašit. Gay ljudi su ok. Nisam homofob. Tko hoće neka bude gay, tko ne neka ih pusti na miru.

A jesi mu ti saopstila da ti se on svidja? Zna li on? Pa i ako je gay, sta ima veze, mozete biti najbolje drugarice, hahahaha!

- Ne, al sam mu davala prilično jasne signale. Pretpostavljam da zna. Imam ja najbolju frendicu hahaha Al dečka nemam.

Sestro ja cu ti ga nadjem. Evo moj bivsi muz. Lunke. Svidja li ti se on? On se lepo izjasnjava o tebi uvek.

- O, sad smo na sestro? hahah to je lijepo. Zgodnički je Lunkić, ali je u našim godinama razlika je prevelika sada. Ma daj? Ne sjećam se da sam igdje na forumu pročitala neki komentar o sebi. Osim da random glasam hahahahhaa

Kazem ti u poverenju sestro, rekao mi je. Kako provodis svoje slobodno vreme i imas li neki hobi?

- Slobodno vrijeme provodim čitajući i na kompjuteru. Hobi su mi zumba i debata.

Sto bas zumba? Pomaze li to? Mislim na sagorevanju masti. Je li tesko?

- Zumba je sad u žiži. Svi plešu zumbu. Pomaže, čudno da ti ne ideš na zumbu neki su komentirali da bi ti baš trebalo. hahahahhahaha šalim se Nije teško kad naučiš koreografiju

Ahahhaha, usurpadoro! Kakve debate volis i sa kim ih vodis i gde?

- Ne vidim kako je ovo interesantno

Ne razumem?

- Debate. Teze su svaki put drugačije, debatiram s ostalim debatantima iz Rijeke i Zagreba uglavnom i to na županijskim i državnim natjecanjima te na turnirima.

Aha, ok... A Nymy, pusis li, pijes, drogiras li se?

- Ne pušim, ne pijem, ne drogiram se. Probala sam sve osim drogiranja.

Sta te je privuklo da probas duvan i alkohol, a sta odbilo da ne probas drogu?

- Družila sam se s ljudima koji su pušili i pili, pa sam i ja probala pušit jednu cigaretu, nije mi se sviđalo i nisam više pušila. Što se tiče alkohola, tu i tamo na zdravicama, aperitivima na svadbi i na doceku nove.

Ajme ti ides na svadbe??? Delujes mi kao lik koji prezire takve manifestacije?!

- Ja obožavam takve manifestacije hahhaa Jest, pit, pjevat i plesat. :DDDD

Pa da, najesti se jeste kul, al srce moje moramo paziti na vitku liniju i stas! Ajmo malo na formuske price. Ko ti na forumu prija kao sagovornik ili uopsteno ko ti je simpatican lik, ako takav neki postoji?

- Hhahaha postoji. Tinchey, Marijo, Kruno, Croato su mi onako najsimpatičniji i najviše mi odgovaraju kao sugovornici. Prije sam si super bila i s Bruno, Verkom i Jankom, al otkad ne visim na MSN-u nismo u kontaktu.

Ekipa forumasa koju si navela je bas raznolika. Sa Tinchey te mogu povezati, sa Jankom takodje, ali npr. sa Marijom ne mogu. Kruno je perverznjak, hahhaha. Ko te nervira na forumu, sa kim nikada ne bi volela sesti i popricati u real life-u?

- Kako s Jankićem, a s Marijom ne? Nitko me ne nervira.

E sad neces da kazes, mora da ima bar jedan forumas koji te s` vremena na vreme iznervira bar malo. Znas sta , sve sam ocekivala ali da ce Nymy da se izjasni kao LEO 2, to nisam...

-Pa nisam ja u doticaju toliko s forumašima, kao Leo. Neke stvari me iritiraju na općenitoj bazi. Poput nježnih dušica koje odlaze nakon par grubih riječi. Onih koji se protive proračunatosti na HSC-u, a pritom sami imaju tablice i grafove ko je kome, kada i po kojim uvjetima dao koliko bodova i znaju zašto drugi njima nisu dali bodove i drugi se uroćuju protiv njih...

Ohoho, lepo si to rekla Nymy, djasvi mi se! A sta mislis ko je najveci prevarant u Heliji sto se tice glasanja na HSC-u?

- Ne znam. Ne zamaram se ja time preveć. Vjerojatno oni koji druge optužuju za urote, klanove, dogovaranje, random glasanje.

Hm... tebe je bas juce Janko, tj. Cvjecko zakacio da glasas random? Milsis li ovde na njega?

- Vjerojatno zato što je on poslao pjesmu koju sam ja prijavila, a ja joj nisam dala bodove jer mi se nije sviđala prvih 10-15 puta. Počela mi se sviđat kada sam ovaj petak vidjela na youtubu kako Neymar pleše na tu pjesmu. Ne mislim da glasa random, ali mislim da si proračuna kako bi on mogao proći bolje. Uvijek glasam među zadnjima, ako ništa barem bi to trebalo ukazivat na to da pjesme stvarno preslušam. I ne pamtim koje su pjesme bile na HSC-u.

Hajmo sada malo o ozbiljnim temama? Sta mislis kako ce se ova kriza u Grckoj okoncati i koliko ce se to odraziti na EU? Vidis li Grcku u EU i dalje ili ne?

- Ti znaš da ja imam 14 godina? Vjerojatno će iskemijat francuzi i njemci nešto da grčka izađe iz krize. Koliko znam grčku ne mogu izbacit iz eurozone, pa ako ne prihvati/dobije financijsku pomoć postoji mogućnost da je izbace iz EU pa iz eurozone.

Ajmeeeeee, imas 14 godina??? Sto mi to sad kazes kad te pitam o EU-u? Trebala si me upozoriti na to jos kod onog duvana i droge?!?! Ja sam sokirana!!! Jesi ti sigurna da imas samo 14 godina???

- Jesam, jesam. Zašto si šokirana? To škodi za lice. Moraš čuvat lice da ne dobiješ bore.

Ajme meni, delujes bar 10 godina starije kroz pricu. Za seks onda da te ni ne pitam, hhahahaha!?

- Sad je to više manje oke, al za 10g. mi to nemoj reć hahahahahaha Ma kakav crni seks, niš do braka.

Ajme Nymy, nista do braka. Garantiram da ces za koju godinu biti prava sexualna revolucionarka, hahahaha! Pricate li o sexu u skoli, znas li neke svoje vrsnjake koju su ga vec upraznjavali. Mi smo ovde u Heliji imali neke primere da su nevinost gubili sa 12, 13 godina...Bar oni tako tvrde...

- Hhahahhahhahahaha. Ne bih ti znala reći, trenutno me seks ne zanima toliko. Pričamo u školi o seksu, recimo, sad nam je footjob fora. hahhahaha Hmm, znam jednu curu koja se seksala negdje s 11, zovemo ju Joca Droca hahahahha vjerojatno većina laže da se seksala s 12,13 godina. Nije to kul hahahha

Aaaaa? Footjob? Teach me? Sta je to, hahahahaha! Joca Droca!? Sa 11 godina? Je l` radila ona taj footjob, sta je to?

- Drkanje sa stopalima hahhahaha Nije Joca Droca radila footjob. Koliko je pričala ona je više pripadnik blow joba hahahahahahha

Ajme Nymy, ja si sebi ne mogu izdrkat stopalima? Kako to?

- Ma ne sam sebi. Partner ti drka sa stopalima. Isto kao i rukama. Primi ti pišonju i gore dolje hahaha.

Ajme Nymy, umrela bi a za ovo znala ne bi da se nismo upoznala. Hvala ti, odamh cu to probati sa deckom, ukoliko vec veceras. Idemo sad malo jos na politiku. Koju politicku frakciju podrzavas u HR i zbog cega?

- SDP, neki dan su djelili kavu na Cvjetnom.

Podrzavas SDP jer su delili kafu? WTF? Mora te jos nesto privalciti kod njih sem te kafe!

- Pa da se Bruni šlihtam. hahahahha

Nisam znala da se Bruncek bavi politikom, hahahahaha. E sta sve taj nece probati u zivotu. A reci mi kakva ti je Jadranka Kosor?

-Brunchy je svestran <3 hahhaha Oke je Jaca. Nije ni ona bez putra na glavi, ali ne bi puno političara dalo pohapsit svoje stranačke kolege (npr. Sanader, Polančec)

Cool je Kosorka. Da li mislis da ima zivota na Marsu i ocekujes li dolazak vanzemaljaca?

- Možda ima primitivnih oblika života. Ne očekujem dolazak vanzemaljaca niti vjerujem da postoje.

A verujes li u Boga?

- Da.

A sta mislis o 21.12.2012.?

- Bože mili, preživjela sam već 5-6 smaka svijeta, valjda ću i taj.

A bre? Kakve smakove sveta si prezivela?

- Ma daj, pa svaki mjesec netko najavi neki smak svijeta. Onda ih odgađaju.

A ti jedva cekas smak sveta ili sta?

-Ne hahahahhahaa Ne vjerujem da će doći do smaka svijeta u takvom obliku kakvom ga najavljuju.

Sta bi volela da budes kad porastes?

- Teta u vrtiću. hahhahahaha a ne znam, nešto s programiranjem.

Ajme nemoj samo teta Boga ti, think about children, hahhahaha! Nymy, hvala ti, nasmejala si me do suza. Postovani gledaoci to je bilo to za veceras sto se tice Nymy. Morate priznati da je bas drugacija, a eto i naucili ste nesto novo, probajte si taj footjob, a ako vam ne ide, uvek se mozete kao Joca Droca zabaviti uz blow, hahhahaha. A sada velika premijera pesme predstavnice BBR Novi Beograd za Helia Song Contest 81 u Horehroniji. Velikim aplauzmom pozdravite Kim Kardashian!!! Pesma se zove `Turn it up` i ne zaboravite glasati za nas na HSC81! Do sledece srede uzivajte uz novi hit presexy Kim, ljubi vas i voli vasa Diva H.

KIM KARDASHIAN - TURN IT UP
BIVSA BEOGRADSKA REPUBLIKA NOVI BEOGRAD
HELIA SONG CONTEST 81

HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 09.11.11 22:29

SDP <3 Nymeria <3

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 09.11.11 22:43

Nymeria super intervju Very Happy
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 09.11.11 22:55

Ovo je bio jedan od najboljih intervjua ! Very Happy
Nymeria I love you
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 10.11.11 0:11

Zanimljivo. Šaljivo. Poučno. :-P
Ma super je Nymeria...

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by strajker 10.11.11 0:33

- Teta u vrtiću. hahhahahaha a ne znam, nešto s programiranjem.

ovo ja upisah, pa smo spomenuli programiranje na samo 15 minuta... 5 kad smo to radili u command prompt s nekim glupostima, a 10 dok smo pričali o predmetima s razrednim lol...

Super intervju inače Very Happy
strajker
strajker

Broj postova : 4564

Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 10.11.11 0:54

awww verbeniaaaa <3 bila mi super na cscu i sad mi je Smile
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 10.11.11 11:13

Nymeria odlican intervju cheers
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 10.11.11 14:17

AAAAAA Super intervju!!! Konačno neki sugovornik dorastao Divi! Fantastiskajaksjaksjaka!!! Nymerijica! I love you
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 10.11.11 14:21

Tinchey je napisao/la:....Fantastiskajaksjaksjaka!!! .....
Ovo je zasjenilo ostatak komentara... :-D :heart:

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 25 / 40. Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics