Chat
+22
Lunke
Vinky
The Đole
Misfit
malin-d1i1n1
Mara
HaYrOLa
asteroid
Nymeria
Leo
Marijo
pRp@
>>Been<<
Pauly D
Ighor
Velvet
Kerber
^.^ Swedish Hero
Kruno
MarijOoo
Cvjećko
Veronica
26 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Chat
Ah, ja ništa ove smajlije ne prepoznajem, nemojte mi zamjerit ako hoću da stavim neki osmjeh, a stavim neku tužnu facu... Niš ne kontam. :/
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Ah, ja ništa ove smajlije ne prepoznajem, nemojte mi zamjerit ako hoću da stavim neki osmjeh, a stavim neku tužnu facu... Niš ne kontam. :/
Pa pise ti koji je koji.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Gleek je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Ah, ja ništa ove smajlije ne prepoznajem, nemojte mi zamjerit ako hoću da stavim neki osmjeh, a stavim neku tužnu facu... Niš ne kontam. :/
Pa pise ti koji je koji.
Ma kad hoću ovako da stavim, ovaj LOL smajli izgleda kao neki obilčni, poput : | ... Ne pripoznajem.
Kontinent Helia
Obavijest:
Meni su bili bolji stari smiley.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
>>Been<< je napisao/la:Meni su ovi superiška ! Evo mi favorita : i
Ovaj drugi bio i prije.
Moji:
Kontinent Helia
Obavijest:
Meni su super ove natpisi ispod avatra(moderator,admin,vip,... )
A,najdraži smajlići su mi :
:?: :!:
A,najdraži smajlići su mi :
:?: :!:
>>Been<< je napisao/la:Ja sam na dežuri...
Ja neću biti više, dajem otkaz!
Možda počnem opet raditi kad nam krenu plate isplaćivati, ovo u nas je FORUM PEVEC !!!
Hahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Izgleda da se forum pretvorio u diskac. Svi samo plesu
Kontinent Helia
Gleek je napisao/la:Izgleda da se forum pretvorio u diskac. Svi samo plesu
Naša plesačica --> je glavni smajlić na forumu
>>Been<< je napisao/la:Angleina Jolie po drugi put stigla u BiH !
Ooooo.
Pa sve sam zvijezde kod vas
Kruno!! je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Angleina Jolie po drugi put stigla u BiH !
Ooooo.
hoće anige da snima film o ženama u ratu u BIH, pa dolazi po "materijal"
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:
Ooooo.
hoće anige da snima film o ženama u ratu u BIH, pa dolazi po "materijal"
Pa,mislim da je to pametna odluka,jer na toj temi može puno toga snimiti i zaraditi
trebala doci na brijune,al odustala zbog velike medijske zainteresiranosti te jer joj nisu mogli jamčiti sigurnost.inače htjela je gledati predstavu kralj lear,te razgovarati sa radom šerbedzijom o angazmanu na tom filmu,inače nudi mu glavnu ulogu,isto tako u beogradu (navodno) će razgovarati sa filipom gajićem,zetom od rade šerbedzije,isto tako o angazmanu na filmu.
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Rade Šerbedžija, on će da glumi u HP relikvije Smrti, can't wait!
A tu Anđelinu ne gotivim baš...
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Rade Šerbedžija, on će da glumi u HP relikvije Smrti, can't wait!
ima nekakvu malu ulogu,inače jel ti ideš na ovaj HSC?
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Vladan je napisao/la:Rade Šerbedžija, on će da glumi u HP relikvije Smrti, can't wait!
ima nekakvu malu ulogu,inače jel ti ideš na ovaj HSC?
Da, mala, svega dve-tri scene...
Ne idem, nemam zvuk na kompjuteru još (fali neki čip na matičnoj), ne mogu da preslušavam pesme.
Gost- Gost
Kaj je otkazala?Veronica je napisao/la:trebala doci na brijune,al odustala zbog velike medijske zainteresiranosti te jer joj nisu mogli jamčiti sigurnost.inače htjela je gledati predstavu kralj lear,te razgovarati sa radom šerbedzijom o angazmanu na tom filmu,inače nudi mu glavnu ulogu,isto tako u beogradu (navodno) će razgovarati sa filipom gajićem,zetom od rade šerbedzije,isto tako o angazmanu na filmu.
Kontinent Helia
Gleek je napisao/la:Kaj je otkazala?Veronica je napisao/la:trebala doci na brijune,al odustala zbog velike medijske zainteresiranosti te jer joj nisu mogli jamčiti sigurnost.inače htjela je gledati predstavu kralj lear,te razgovarati sa radom šerbedzijom o angazmanu na tom filmu,inače nudi mu glavnu ulogu,isto tako u beogradu (navodno) će razgovarati sa filipom gajićem,zetom od rade šerbedzije,isto tako o angazmanu na filmu.
Pa jest... Kod nas se tom dolasku uopće ne pridaje značaj.. Jedino jedan portal ide i slika, ostali kradu njihove slike... Prošli put kad su bili Brad rekao : "Na odmoru smo, molimo vas da nam date privatnosti" i novinari se okrenuli i otišli Ne treba baš biti naporan
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Zato i dolaze, kod nas ih pojedu. Kod nas domace zvjezde stalkaju kao ludi, a kamoli strane.>>Been<< je napisao/la:Gleek je napisao/la:
Kaj je otkazala?
Pa jest... Kod nas se tom dolasku uopće ne pridaje značaj.. Jedino jedan portal ide i slika, ostali kradu njihove slike... Prošli put kad su bili Brad rekao : "Na odmoru smo, molimo vas da nam date privatnosti" i novinari se okrenuli i otišli Ne treba baš biti naporan
Kontinent Helia
Kao što i vidite u potpisu, vreme je da unesemo malo zabave dok ne počne nova Evrovizijska sezona!
Gost- Gost
Vladan je napisao/la:Kao što i vidite u potpisu, vreme je da unesemo malo zabave dok ne počne nova Evrovizijska sezona!
Kontinent Helia
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
» Chat
» HHC 7 ~ Atlantis ~ Chat
» Helia Haxball Championship 03 | Fairyland | Chat
» Helia Haxball Championship 02 | FairytaleRasmusQuarantine | Untouchable | Chat
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 19 / 40.