Taj ludi Eurosong
+8
booth
Goxy
Duje
Lunke
Pauly D
The Đole
Tinchey
>>Been<<
12 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 1 / 1.
Taj ludi Eurosong
Evo jedne teme u kojoj ćemo postavljati video klipove, slike i prepričavati sve ono čemu smo se nezaustavljivo smijali dok smo gledali Eurosong. Dakle, najsmiješniji nastupi, najveći lapsusi, najgluplji nastupi i sl. Uglavnom, cilj je da se nasmijemo i da se lagano zagrijavamo za predstojeći Eurosongić Pa da ja počnem ...
Nije li ovo UVJERLJIVO najužasniji voditeljski par modernog Eurosonga, a o "izlijevima nježnosti" koje možete vidjeti na videu, zaista nema potrebe govoriti. Voditeljica ima izgovor engleskog kao prosječan albanski emigrant. "Aj vil nau puš d batn"
Nije li ovo UVJERLJIVO najužasniji voditeljski par modernog Eurosonga, a o "izlijevima nježnosti" koje možete vidjeti na videu, zaista nema potrebe govoriti. Voditeljica ima izgovor engleskog kao prosječan albanski emigrant. "Aj vil nau puš d batn"
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Re: Taj ludi Eurosong
Ajme njih sam obožavao! Do the catwalk and push the button!!!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Najgori voditelji i organizacija otkako gledam ESC.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Meni su bili najkomičniji, najzbunjeniji i najluđi
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
E a zasto se u poslednje 2 godine pravi ogroman razmak u publici.tako da dvorana ne izgleda potpuno puno iako jeste,a i atmosvera je 7 puta gora...
Najbolje je kad su svi tu blizu izgleda krcato,jos sa onim zastavama kad masu,ma milina je pre bilo gledati....Moskva i Oslo totalni promasaj po meni sto se ti ce toga
Najbolje je kad su svi tu blizu izgleda krcato,jos sa onim zastavama kad masu,ma milina je pre bilo gledati....Moskva i Oslo totalni promasaj po meni sto se ti ce toga
Lunke- Broj postova : 9635
ovo je naj hahhaha
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
>>Been<< je napisao/la:Evo jedne teme u kojoj ćemo postavljati video klipove, slike i prepričavati sve ono čemu smo se nezaustavljivo smijali dok smo gledali Eurosong. Dakle, najsmiješniji nastupi, najveći lapsusi, najgluplji nastupi i sl. Uglavnom, cilj je da se nasmijemo i da se lagano zagrijavamo za predstojeći Eurosongić Pa da ja počnem ...
o francuskom da i ne govorim
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Bas sam neki dan odgledao prvo polufinale tog Eurosong. Na pocetku Natalija se zbunila i nekoliko puta "pour vote" dok se nije setila da treba u papir da pogleda da vidi sta pise. A sto se tice njih dvoje kao voditeljskog para - najgori ikada. Mislim da su Ivan i Alsou trebali voditi i polufinala.
booth- Broj postova : 51
Djole94 je napisao/la:Najgori voditelji i organizacija otkako gledam ESC.
Gost- Gost
Duje je napisao/la:ovo je naj hahhaha
pre
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Meni je ova pjesma, i nakon 5 godina, jedan od najsimpatičnijih na Eurosongu. Da, bezveze je i tekst i aranžaman, ali nastup i cijela tematika su toliko slatki da je to nenormalno
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:
Meni je ova pjesma, i nakon 5 godina, jedan od najsimpatičnijih na Eurosongu. Da, bezveze je i tekst i aranžaman, ali nastup i cijela tematika su toliko slatki da je to nenormalno
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ajme, da, ta 2009. mi je bila užasna, prvo voditelji u polufinalima, ne znaš dal vode il se drpaju tamo na pozornici, onda ono prenemaganje, pa užasne koverte (bolje mi je kad su od papira, prave). Voditelji u finalu mi isto nisu bili nešto, pogotovo kod glasanja, onaj Ivan je neprestano isto ponavljao 'Now, let's go to...' -> i tako stalno.
Po meni najbolji Eurosong ikad je onaj u Helsinkiju, tamo mi se sve posložilo, odlične pjesme, voditelji, scena (po meni najljepša od svih), glasanje, pobjednica, baš sve.
Drugi najdraži Eurosong je onaj u Beogradu, pjesme su isto bile super, voditelji, jedino rezultat koji je bio predvidljiv.
Voditelji, najbolji Jana i Miko u Finskoj, a odmah poslije njih Jovana i Željko u Beogradu. Baš su savršeno pričali engleski i stvarali atmosferu, i jedni i drugi.
I, da, slažem se s onim šta je netko rekao, onaj prazan prostor u sredini dvorane, ne kužim čemu ono, izgleda baš jadno.
Po meni najbolji Eurosong ikad je onaj u Helsinkiju, tamo mi se sve posložilo, odlične pjesme, voditelji, scena (po meni najljepša od svih), glasanje, pobjednica, baš sve.
Drugi najdraži Eurosong je onaj u Beogradu, pjesme su isto bile super, voditelji, jedino rezultat koji je bio predvidljiv.
Voditelji, najbolji Jana i Miko u Finskoj, a odmah poslije njih Jovana i Željko u Beogradu. Baš su savršeno pričali engleski i stvarali atmosferu, i jedni i drugi.
I, da, slažem se s onim šta je netko rekao, onaj prazan prostor u sredini dvorane, ne kužim čemu ono, izgleda baš jadno.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Neko je rekao da se ova voditeljica iz Moskve ponaša kao da je popila bocu vodke prije showa
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Neko je rekao da se ova voditeljica iz Moskve ponaša kao da je popila bocu vodke prije showa
Haha, možda, tko zna, njima je to kao dobar dan.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Da ne bude da se samo smijemo ljudima okolo.. Evo malo i kad je Jugoslavija pripremala Eurosong. Naime, ove dvije ljupke Španjolke otvorile su Eurosong i to na najgori mogući način.
I onda se pitate zašto smo 18 godina čekali da nekoj Ex-YU zemlji povjere organizaciju.
I onda se pitate zašto smo 18 godina čekali da nekoj Ex-YU zemlji povjere organizaciju.
>>Been<<- moderator
UBEDLJIVO NAJ DOGADJAJ ESC-a ... Danin pad!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:UBEDLJIVO NAJ DOGADJAJ ESC-a ... Danin pad!
Baš je žestoko opi*dila
>>Been<<- moderator
Silivia, luđakinja
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Similar topics
» Eurosong 43
» Classic Eurosong