Evo kako stojimo kod obžavatelja
+3
>>Been<<
Mr.bobo
Kruno
7 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2010. - Norveška :: 2010. | Hrvatska: Feminnem — “Lako je sve“
Stranica 1 / 1.
Evo kako stojimo kod obžavatelja
Evo kako Feminem stoji kod obožavatelja na you tubeu!
1./39.
15./39.
12./39.
14./39.
6./39.
1./39.
15./39.
12./39.
14./39.
6./39.
Evo svih 39 pjesama:
Re: Evo kako stojimo kod obžavatelja
...hmmm... zanimljivo... treba skočit u Njemačku i Irsku malo... na promociju...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Mr.bobo je napisao/la:...hmmm... zanimljivo... treba skočit u Njemačku i Irsku malo... na promociju...
Trebalo bi malo u zapadne zemlje,jer kod istočnih zemalja ćemo dobiti dosta glasova :pirat:
promocija je preskupa ( košta cca. 100.0000 € ) i logično je da predstavnici Ex-Yu zemalja neće ići dalje od slovenije
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:promocija je preskupa ( košta cca. 100.0000 € ) i logično je da predstavnici Ex-Yu zemalja neće ići dalje od slovenije
Nažalost što je to preskupo.
Cukrov je išao u Sloveniju i dobio 6 bodova,stvarno promocija koja se nije isplatila,no znamo da je slovenski žiri to namjerno napravio. dao nam 0! :sleep:
No Nizozemska je u 2.polufinalu pa može glasati samo u finalu za Srbiju,ako Srbija uđe.Tonnerre je napisao/la:Milan ide u Holandiju. Grrr. Nije zaslužio. ;-)
uopce ne kuzim u cemu je njemacka posebna.... zenska mi je totalno antipaticna i to njeno pjevanje... zavrsit ce negdje oko 18. mjesta, kao sto su i Charlotte Perrelli favorizirali i zavrsila na 18.
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Velvet je napisao/la:uopce ne kuzim u cemu je njemacka posebna.... zenska mi je totalno antipaticna i to njeno pjevanje... zavrsit ce negdje oko 18. mjesta, kao sto su i Charlotte Perrelli favorizirali i zavrsila na 18.
ma neće....
Charlotte je bila totalno isfurana... o pjesmi da ne pričam...
Njemačke pjesma ima ono nešto što te tjera da joj zaplješćeš... Trenutno je na mojoj top listi vrlo visoko rangirana
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Velvet je napisao/la:uopce ne kuzim u cemu je njemacka posebna.... zenska mi je totalno antipaticna i to njeno pjevanje... zavrsit ce negdje oko 18. mjesta, kao sto su i Charlotte Perrelli favorizirali i zavrsila na 18.
ma neće....
Charlotte je bila totalno isfurana... o pjesmi da ne pričam...
Njemačke pjesma ima ono nešto što te tjera da joj zaplješćeš... Trenutno je na mojoj top listi vrlo visoko rangirana
OdLična je Njemačka!
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
ja recimo uvijek navijam za hrvatsku, bez obzira kakva je pjesma, 'lako je sve' mi je nekako prosječna, ali naravno da ću bodriti feminnemke i navijati za nas!
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
...hmmm...moram čuti tu Njemačku 2010... prošle godine su imali fantastičnu pjesmu...
Mrs. Kiss... tako nešto... čak sam mislio da bi mogli i pobijediti...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Miss Kiss Bang BangMr.bobo je napisao/la:...hmmm...moram čuti tu Njemačku 2010... prošle godine su imali fantastičnu pjesmu...
Odlična pjesma s odličnim scenskim nastupom, ali pošto je iz Njemačke, tj. BIG 4, nije dobro prošla :/
Guest- Gost
Mr.bobo je napisao/la:...hmmm...moram čuti tu Njemačku 2010... prošle godine su imali fantastičnu pjesmu...
Miss Kiss je očajni kič... Dobro su prošli da ih ogorčeni gledatelji nisu gađali jajima !
>>Been<<- moderator
Fanovi foruma OGAE Srbija glasali u ESC sistemu,a Feminemke su vrlo visoko završile
https://www.dailymotion.com/video/xdbw4g_ogae-forum-izbor-za-najbolju-pesmu_music?start=51
https://www.dailymotion.com/video/xdbw4g_ogae-forum-izbor-za-najbolju-pesmu_music?start=51
Je li ovo uvjerljivo najgluplja prognoza na svijetu ?!
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Je li ovo uvjerljivo najgluplja prognoza na svijetu ?!
Isuse Poljska 4.?!
Gruzija 2.?! :suspect: :suspect:
Kruno!! je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Je li ovo uvjerljivo najgluplja prognoza na svijetu ?!
Isuse Poljska 4.?!
ajmeee... pa ne moze Kristina iz Slovacke biti 35.
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
hahahahha preloše!Velvet je napisao/la:Kruno!! je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Je li ovo uvjerljivo najgluplja prognoza na svijetu ?!
Isuse Poljska 4.?!
ajmeee... pa ne moze Kristina iz Slovacke biti 35.
pRp@- Broj postova : 381
Similar topics
» Kako se zovete?
» Kako je sve počelo?
» Kako je vaša HSC zemlja dobila ime?
» Print Screen - kako izgleda vaš Desktop?
» Kako je sve počelo?
» Kako je vaša HSC zemlja dobila ime?
» Print Screen - kako izgleda vaš Desktop?
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2010. - Norveška :: 2010. | Hrvatska: Feminnem — “Lako je sve“
Stranica 1 / 1.