EFSC 14 | GERMANY ~ Munich ~ RESULTS at 19h
+13
Veronica
Leo
Jasmin
Velvet
Duje
Fonsi
Goxy
^.^ Swedish Hero
sandy
Kruno
Cvjećko
Marijo
frozen
17 posters
Stranica 8 / 8.
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: EFSC 14 | GERMANY ~ Munich ~ RESULTS at 19h
Velvet je napisao/la:Prijave cu otvoriti sutra
Jedan od najboljih organizatora.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Odlična organizacija! Nezadovoljan sam plasmanom, ali kad skužim da pola ljudi nije uopće poslušalo pjesmu, dobro je...
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
jel se ja mogu prijaviti za sljedeću?
podravac- Broj postova : 81
naravnopodravac je napisao/la:jel se ja mogu prijaviti za sljedeću?
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Fonsi je napisao/la:Odlična organizacija! ...
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
cestitke pobjedniku, i hvala svima na bodovima
Jasmin- Broj postova : 5457
mogu odabrati bilo koju državu ili?croato je napisao/la:naravnopodravac je napisao/la:jel se ja mogu prijaviti za sljedeću?
podravac- Broj postova : 81
Da, odabereš pjesmu i izvođaća iz neke države i onda prijaviš tu državu. Ali ako je država zauzeta, moraš neke drugu.podravac je napisao/la:mogu odabrati bilo koju državu ili?croato je napisao/la:naravnopodravac je napisao/la:jel se ja mogu prijaviti za sljedeću?
Naravno, prijaviš se kada se otvori tema
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
užassss, ako Radio nije bila najbolja pjesma, onda stvarno
neću gledati glasovanje tko god da mi je dao bodove.. hvala
kako vam samo nije dosadila ova Franka i uvijek isti....aj
neću gledati glasovanje tko god da mi je dao bodove.. hvala
kako vam samo nije dosadila ova Franka i uvijek isti....aj
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Fonsi je napisao/la:Odlična organizacija! Nezadovoljan sam plasmanom, ali kad skužim da pola ljudi nije uopće poslušalo pjesmu, dobro je...
Meni lično je to najgori švedski glazbenik
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Odlična organizacija! Nezadovoljan sam plasmanom, ali kad skužim da pola ljudi nije uopće poslušalo pjesmu, dobro je...
Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Kontinent Helia
Fonsi je napisao/la:Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Upravo to!
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Mislim da bismo trebali napraviti peticiju za kažnavanje Lightlanda jer se već par puta dokazalo da on ne sluša pjesme, a to je po meni varanje.Velvet je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Upravo to!
Admini šta kažete?
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Misfit je napisao/la:Mislim da bismo trebali napraviti peticiju za kažnavanje Lightlanda jer se već par puta dokazalo da on ne sluša pjesme, a to je po meni varanje.Velvet je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Upravo to!
Admini šta kažete?
Iduća dva kruga ne smije igrati EFSC!
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Mislim da bismo trebali napraviti peticiju za kažnavanje Lightlanda jer se već par puta dokazalo da on ne sluša pjesme, a to je po meni varanje.Velvet je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Upravo to!
Admini šta kažete?
Meni je žao, ali drugačije se protiv ovoga ne može...
Kontinent Helia
Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Mislim da bismo trebali napraviti peticiju za kažnavanje Lightlanda jer se već par puta dokazalo da on ne sluša pjesme, a to je po meni varanje.Velvet je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Upravo to!
Admini šta kažete?
Pa nije on rekao da tako glasa, rewkao je samo da mu je to najgori švedski pjevač.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Mislim da bismo trebali napraviti peticiju za kažnavanje Lightlanda jer se već par puta dokazalo da on ne sluša pjesme, a to je po meni varanje.Velvet je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
Upravo to!
Admini šta kažete?
Pa nije on rekao da tako glasa, rewkao je samo da mu je to najgori švedski pjevač.
Da, ovo mu nije prvi put da tako nešto izjavljuje, a nismo glupi- znamo čitati između redova!
Kontinent Helia
jedino da dobije zabranu igranja na iduca 2-3 efsc-a
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Fonsi je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Odlična organizacija! Nezadovoljan sam plasmanom, ali kad skužim da pola ljudi nije uopće poslušalo pjesmu, dobro je...
Jel ti ocjenjuješ glazbenika ili pjesmu??? Pretpostavljam da zbog glazbenika nisi pjesmu ni htio poslušat...
WTF? Nisam rekao da nisam slušao pjesmu, nego da njega ne volim. Ne može mi se svidjeti pjesma izvođača kojeg ne volim, kad mi ne odgovara on.
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Odlična organizacija! Nezadovoljan sam plasmanom, ali kad skužim da pola ljudi nije uopće poslušalo pjesmu, dobro je...
WTF? Nisam rekao da nisam slušao pjesmu, nego da njega ne volim. Ne može mi se svidjeti pjesma izvođača kojeg ne volim, kad mi ne odgovara on.
Ne slažem se, ja ne volim Anastaciu pa je jednom prilikom dobila od mene ja mislim 6 bodova i čak me zastupala!
Kontinent Helia
Fonsi je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:Fonsi je napisao/la:Odlična organizacija! Nezadovoljan sam plasmanom, ali kad skužim da pola ljudi nije uopće poslušalo pjesmu, dobro je...
Ne slažem se, ja ne volim Anastaciu pa je jednom prilikom dobila od mene ja mislim 6 bodova i čak me zastupala!
To je pitanje karaktera, ja prosto ne mogu voljeti pjesmu onog koga ne volim. I šta ti sad hoćeš? Bodove od mene za Olu? Tip mi se ne sviđa, i ne sviđa mi se ni njegova pjesma, end of story. BTW, ajde, kad ste se svi nadigli, dokaži da nisam slušao pjesme
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4
» EFSC 2 | CROATIA | Zagreb | RESULTS!
» EFSC 08 | Azerbaijan | Baku
» EFSC 10 | Crna Gora | Podgorica | Rezultati
» Helia Second Chance 2011
» EFSC 2 | CROATIA | Zagreb | RESULTS!