HNTM 01 | Wonderland (Lookin' For A Model)
+12
^.^ Swedish Hero
Fonsi
HaYrOLa
Kruno
Veronica
Lunke
Goxy
The Đole
sandy
Misfit
Marijo
Velvet
16 posters
Stranica 4 / 15.
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: HNTM 01 | Wonderland (Lookin' For A Model)
Misfit je napisao/la:I glasa se po ljepoti.HaYrOLa je napisao/la:Ma ajde vazi... Moja je najbolja bila a ispala prva (ne racunam sto si Veronico diskvalifikovao). I ovde se glasa samo po imenima, jer slike su tako male da se ne razaznaje ni pol a ne kako ko izgleda...
Ko ti to rekao ?
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Model ne mora nuzno biti najljepši,nego jednostavno trebala su se objasniti pravila ovog showa,.a ne ovako ispada ovo kao novi izbor za Miss.Smatram da je show loše organiziran i osmišljen,isto tako Cheryl Cole,Megan Fox nisu modeli,i bezveze je šta se vec afirmirane tipa Adirana Lima najteču,trebale su biti skroz nepoznate djevojke,tako da vec se zna pobjedit ce Cheryl Cole i to je to
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Model ne mora nuzno biti najljepši,nego jednostavno trebala su se objasniti pravila ovog showa,.a ne ovako ispada ovo kao novi izbor za Miss.Smatram da je show loše organiziran i osmišljen,isto tako Cheryl Cole,Megan Fox nisu modeli,i bezveze je šta se vec afirmirane tipa Adirana Lima najteču,trebale su biti skroz nepoznate djevojke,tako da vec se zna pobjedit ce Cheryl Cole i to je to
S ovime se slažem
Nepoznate široj masi.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Nezz, ja evo naprimjer na zadnjem glasanju sam dao Cheryl bodove između 1 i 5 tako da ne mislim, bar po meni da poznate cure imaju prednosti! Slažem se samo sa ovime da bi slike trebale biti veće...
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
Veronica je napisao/la:Model ne mora nuzno biti najljepši,nego jednostavno trebala su se objasniti pravila ovog showa,.a ne ovako ispada ovo kao novi izbor za Miss.Smatram da je show loše organiziran i osmišljen,isto tako Cheryl Cole,Megan Fox nisu modeli,i bezveze je šta se vec afirmirane tipa Adirana Lima najteču,trebale su biti skroz nepoznate djevojke,tako da vec se zna pobjedit ce Cheryl Cole i to je to
Pa ja sam to tako i shvatio i izabrao nepoznatu devojku i ispao. I bilo je pravilo da takmicarke ne mogu imati preko 25 godina, a ovde ih ima koje su starije...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Misfit je napisao/la:Nepoznate široj masi.
slike su super itd,samo su kandidatkinje one koje ne odgovaraju kriterijima
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Misfit je napisao/la:Nepoznate široj masi.
slike su super itd,samo su kandidatkinje one koje ne odgovaraju kriterijima
Da, zato su pravila morala jasnije biti postavljena! Sad je gotovo...
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Model ne mora nuzno biti najljepši,nego jednostavno trebala su se objasniti pravila ovog showa,.a ne ovako ispada ovo kao novi izbor za Miss.Smatram da je show loše organiziran i osmišljen,isto tako Cheryl Cole,Megan Fox nisu modeli,i bezveze je šta se vec afirmirane tipa Adirana Lima najteču,trebale su biti skroz nepoznate djevojke,tako da vec se zna pobjedit ce Cheryl Cole i to je to
Pa ja sam to tako i shvatio i izabrao nepoznatu devojku i ispao. I bilo je pravilo da takmicarke ne mogu imati preko 25 godina, a ovde ih ima koje su starije...
i ja sam to tako shvatila,ali eto
mislim da bi drugo izdanje trebalo biti jasnije,s jasnim pravilima
Veronica- administrator
Ma ajde stvarno, ovde se takmice devojke koje su vec bile birane za Miss Helie, Pobednice HSC-a, bile su milion puta voditeljke, samo jos da propevaju (kao ova moja, od muke) i sta ce im uopste da budu NEXT TOP MODEL, kad su vec uspele na raznim poljima Stvaaarnoooo ovi sto su izabrali Cheryl, Limu i sl. samo su gladni da pobede. CUDO NIJE PRIJAVLJENA RIJANA
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pa i adriana i alessandra imaju 29,ne znam,dosta ima tih grešaka,a show je bio dobro zamišljen i sviđao mi se
Veronica- administrator
Ja bih novo izadnje!
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:Ma ajde stvarno, ovde se takmice devojke koje su vec bile birane za Miss Helie, Pobednice HSC-a, bile su milion puta voditeljke, samo jos da propevaju (kao ova moja, od muke) i sta ce im uopste da budu NEXT TOP MODEL, kad su vec uspele na raznim poljima Stvaaarnoooo ovi sto su izabrali Cheryl, Limu i sl. samo su gladni da pobede. CUDO NIJE PRIJAVLJENA RIJANA
potpuno se slažem
Veronica- administrator
Ko je gladan pobjede? Svako je birao curu koja mu je najljepša (svi, ama baš SVI znaju koga ja smatram najljepšom ženom na svijetu, i zašto da izaberem nekog drugog, kad mogu baš NJU?!)
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Djole94 je napisao/la:Ko je gladan pobjede? Svako je birao curu koja mu je najljepša (svi, ama baš SVI znaju koga ja smatram najljepšom ženom na svijetu, i zašto da izaberem nekog drugog, kad mogu baš NJU?!)
Ti nisi bas uracunljiv, da ne kazem neuracunljiv, tako da se ti izuzimas iz opisa `gladan pobede` !
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Djole94 je napisao/la:Ko je gladan pobjede? Svako je birao curu koja mu je najljepša (svi, ama baš SVI znaju koga ja smatram najljepšom ženom na svijetu, i zašto da izaberem nekog drugog, kad mogu baš NJU?!)
slažen se
Meni je Lima prezgodnai prelipa i tu se ne može ništa
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ali ovo nije izbor za najljepšu curu, nego za najboljeg modela.
TO JE RAZLIČITO
TO JE RAZLIČITO
Kontinent Helia
Misfit je napisao/la:Ali ovo nije izbor za najljepšu curu, nego za najboljeg modela.
TO JE RAZLIČITO
Kako god bilo, pobedice ili Lima ili Cheryl. Njih dve da prijavis bilo gde pobedjuju hahahah To je tako cool
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Po meni Lima nit nije model.
Kontinent Helia
Velvet je ovo se lepo zamislio, ali su pojedini, svojim halapljivim ponasanjem sve upropastili. Ja uvek odustanem od svake igre (sem HSC-a) jer sve bude ok dok ne dodju pojedini sa PREDOSADNIM i IZLIZANIM PESMAMA I LIKOVIMA. I ona Brunova igrazvuci ok, ali ce je opet unistiti
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Meni je Cheryl savršena u svakom pogledu A samo slijepim ljudima bar po izgledu nije.
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
težak zadatak
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kakve to veze ima?Djole94 je napisao/la:Meni je Cheryl savršena u svakom pogledu A samo slijepim ljudima bar po izgledu nije.
Kontinent Helia
HaYrOLa je napisao/la:Velvet je ovo se lepo zamislio, ali su pojedini, svojim halapljivim ponasanjem sve upropastili. Ja uvek odustanem od svake igre (sem HSC-a) jer sve bude ok dok ne dodju pojedini sa PREDOSADNIM i IZLIZANIM PESMAMA I LIKOVIMA. I ona Brunova igrazvuci ok, ali ce je opet unistiti
slažem se
isto tako da cheryl je lijepa meni takoder mozda jedna od najljepših na svijetu,ali ovdje ne bi glasovala za nju,jer nije model,ja isto predlažem novo izdanje sa kandidatkinjama koje imaju kriterije za ovaj show,tj. da ne pojevaju glume itd,nego da su to baš pravi modeli i do 25 godina
Veronica- administrator
Misfit je napisao/la:Kakve to veze ima?Djole94 je napisao/la:Meni je Cheryl savršena u svakom pogledu A samo slijepim ljudima bar po izgledu nije.
Rekoh, ovaj nije uracunljiv
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Stranica 4 / 15. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Similar topics
» HNTM 04 | Wonderland (On Top of the World)
» HNTM 03 | Wonderland (Take The Challenge!)
» HNTM 03 | Wonderland (Feel the Vibes!)
» HNTM 02 | Wonderland (Fashion Is My Passion)
» ♀ | MH 21 | Tragurium
» HNTM 03 | Wonderland (Take The Challenge!)
» HNTM 03 | Wonderland (Feel the Vibes!)
» HNTM 02 | Wonderland (Fashion Is My Passion)
» ♀ | MH 21 | Tragurium
Stranica 4 / 15.