SRBIJA | Nina — „Čaroban“
+32
Lucas
ESCbigFan
Ighor
VT
Duje
Mr.bobo
paraply
Tinchey
Mara
Sammi
sandy
Kruno
Cvjećko
misterdoublem
Jasmin
Andrej87
Fonsi
booth
HaYrOLa
Goxy
Veronica
Velvet
Vinky
Leo
>>Been<<
Lunke
Misfit
asteroid
Marijo
Pauly D
^.^ Swedish Hero
The Đole
36 posters
Stranica 7 / 11.
Stranica 7 / 11. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: SRBIJA | Nina — „Čaroban“
Djole94 je napisao/la:Vladan je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Ne sviđa mi se. Kao pjesma za neki festivalčić, nikako za ESC
Jao jao jao, da li ja to mirišem Srbiju koja nije #1?
Mirišeš I vidiš da sam objektivan
E neka si! I neka je meni Srbija u vrhu! WOOT, toliko sam uzbuđen da ću navijati za naše u maju, hahah, nisam to osetio već dve godine! xD
Gost- Gost
Pa i ja ću navijati naravno, ali mi je daleko od #1, štaviše #15 mi je trenutno. Možda grow-uje
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
ne sviđa mi se :/ uopće
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Ok je pjesma, nego proslih 2. godina.. To je mnogo bolje, moze proc.. Pa, sve mi je ok!
misterdoublem- Broj postova : 135
Sad ozbiljno... Pjesma ima iste osobine kao "Love in rewind" - osvježavajuće, veselo, zabavno.. Cura je prelijepa i stvarno joj stoji ova pjesma Ne znam zašto želite da ESC bude hrpa dance-pop gluparija ?!
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Nisam pratila izbor, sad sam cula pesmu i onako ok mi je, nista posebno... Za ostale 2 ne znam kakve su, ali dobro ovo je definitivno nesto drugacije i bolje nego predhodnih godina
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
ajme ovo je nešto što nikad ne bih očekivao od Srbije, sviđa mi se, baš je solidna pjesma
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
...losa pjesma. ne znam kako sam ju uopce uspio odslusati cijelu
paraply- Broj postova : 8
...a nije tako strašno... e sad da bi to imalo efekta kod šire publike, treba pjevati na engleskom...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Zašto na ovom forumu konstantno hejtovanje, naročito ex-Yu pjesama predstavnica ?
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Zašto na ovom forumu konstantno hejtovanje, naročito ex-Yu pjesama predstavnica ?
...ja ocijenjujem pjesmu i izvođača... e da je sad pjesma Molitva u igri... onda bi nadroibio komplimenata pola strane...
...ovako, sam samo ikren...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Dosadno, bezveze, u istom rangu kao i Love in Rewind
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Nekima bi očigledno bilo super da Eurosong iz takmičenja muzičke raznolikosti preraste u trash-dance-pop paradu s puno curica iz solarijuma, nabildanih latino zavodnika, debilnih stihova i snažnih ritmova !
Upravo takvima, ovo je jedan od najgorih ESC-ova...
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Nekima bi očigledno bilo super da Eurosong iz takmičenja muzičke raznolikosti preraste u trash-dance-pop paradu s puno curica iz solarijuma, nabildanih latino zavodnika, debilnih stihova i snažnih ritmova !
Pa šta pokušavaju s ovim? Mislim neću svoje mišljenje nametati drugima, al' meni je pjesma fakat bezveze.
Taj trash koji spominješ, već je dokazano da Europa taj 'trash' voli, daj bgt ko će glasati za ovu Ninu, u konkurenciji sa recimo Ani Lorak, da učestvuje? I ta trash-dance-pop parada bolje to nego pjevati o svijetu kao Danci, ili pjevati tamo neke pjesme o miru, koje prezentira Izrael, ma ajde živimo u 21. stoljeću, vrijeme takvih pjesama je prošlo; dance rocks
Zadnja promjena: Waka_Waka; 27.02.11 3:36; ukupno mijenjano 1 put.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Nekima bi očigledno bilo super da Eurosong iz takmičenja muzičke raznolikosti preraste u trash-dance-pop paradu s puno curica iz solarijuma, nabildanih latino zavodnika, debilnih stihova i snažnih ritmova !
Pa šta pokušavaju s ovim? Mislim neću svoje mišljenje nametati drugima, al' meni je pjesma fakat bezveze.
Taj trash koji spominješ, već je dokazano da Europa taj 'trash' voli, daj bgt ko će glasati za ovu Ninu, u konkurenciji sa recimo Ani Lorak, da učestvuje? I ta trash-dance-pop parada bolje to nego pjevati o svijetu kao Danci, ili pjevati tamo neke pjesme o miru, koje prezentira Izrael, ma ajde živimo u 21. stoljeću, vrijeme takvih pjesama je prošlo; dance rocks
Zato što nije bit Eurosonga uvijek slati isfurane ukrajinske dame sumnjivih glasovnih i ikakvih drugih kvaliteta koje pjevaju o kojekakvim glupostima. Evropa voli trash ?! Ne bih rekao... Voli ga mala grupica ljudi koja sebi tepa "OGAE" ( čitaj Ogay ) i kojima su stihovi "Lasha Tumbai" bolji od "Moltive". Što se tiče pjesama - svake godine hvala Bogu, imamo čitav niz različitih pjesama, pa svako sebi može pronaći šta mu se sviđa. Bolje pjevati o miru u svijetu, nego o nekim "shady" dama, tajnim kombinacijama, dum tek teku i ostalim ...
>>Been<<- moderator
Been, ne vrijeđaj mi OGAE, ja sam član istog, i vjeruj mi, bar u Srbiji, takvi stihovi nikako nisu bolji od Molitve
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Pesma pocinje da mi bude sve simpaticnija.Ima nesto u sebi.
A i Lena mi je u pocetku bila tek na 16.mestu tek 15 dana pred finale mi je postala apsolutni favorit.
A i Lena mi je u pocetku bila tek na 16.mestu tek 15 dana pred finale mi je postala apsolutni favorit.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
cool je pjesma......još mi nije totalno sjela, al hoće uskoro
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Duje je napisao/la:cool je pjesma......još mi nije totalno sjela, al hoće uskoro
Meni također.
Definitivno mi je u TOP10,trenutno
misterdoublem je napisao/la:
Pjesma za Europu: "Čaroban"
aj please nemoj više bezveze zaspamavati teme,svi to vide kada ulaze na forum i bespotrebno je u svaku temu postati članke sa stranice
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Stranica 7 / 11. • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Srbija 2015.
» VIP Survivor Srbija
» Srbija odustala od Eurosonga
» Srbija 2010. | Milan Stanković - ''Ovo je Balkan''
» SRBIJA (Србија) | Moje 3 — Ljubav je svuda
» VIP Survivor Srbija
» Srbija odustala od Eurosonga
» Srbija 2010. | Milan Stanković - ''Ovo je Balkan''