MAKEDONIJA | Vlatko Ilievski — „Rusinka“
+14
Lucas
Pauly D
Duje
asteroid
Lunke
HaYrOLa
misterdoublem
Cvjećko
Leo
Velvet
>>Been<<
Misfit
Kruno
mujo
18 posters
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: MAKEDONIJA | Vlatko Ilievski — „Rusinka“
Smaraju čak i Femminemke
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
O Boze, pazi prilog
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Jbte, ovi ljudi su talenti za užasan show ! Ismijavaju ih na svim stranama !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Jbte, ovi ljudi su talenti za užasan show ! Ismijavaju ih na svim stranama !
da li je moguce da ovo gledaju ljud!? Ja sam inace i dalje uporan, ne znam sto, neka cudna sila me vuce da odgledam do kraja, i taman kad pomislim da nema goreg, oni me iznenade novim `skecom` hahaahahaha
Ali uvek mi ostaje uteha da je ipak najgore onima tamo sto sede u publici hahhahaha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Jbte, ovi ljudi su talenti za užasan show ! Ismijavaju ih na svim stranama !
da li je moguce da ovo gledaju ljud!? Ja sam inace i dalje uporan, ne znam sto, neka cudna sila me vuce da odgledam do kraja, i taman kad pomislim da nema goreg, oni me iznenade novim `skecom` hahaahahaha
Ali uvek mi ostaje uteha da je ipak najgore onima tamo sto sede u publici hahhahaha
Ja bi na njihovom mjestu tražio novac natrag...Jbte, ovo je survivor !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Jbte, ovi ljudi su talenti za užasan show ! Ismijavaju ih na svim stranama !
ovo se nikad nece zavrsiti, traje vec 4 sata, duze nego San Remo... a na San remu bar mozes da vidis gospodina Bibera hahaahhha
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Jbte, ovi ljudi su talenti za užasan show ! Ismijavaju ih na svim stranama !
ovo se nikad nece zavrsiti, traje vec 4 sata, duze nego San Remo... a na San remu bar mozes da vidis gospodina Bibera hahaahhha
Hayrola brate,ja gledao svako vece San Remo,a Biberce nisam video nigde
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Jbte, ovi ljudi su talenti za užasan show ! Ismijavaju ih na svim stranama !
Hayrola brate,ja gledao svako vece San Remo,a Biberce nisam video nigde
kako nisi ko mi je rekao onda da je bio?
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Martin, Goran ili Natasa... Inace, katastrofalan show!!!
Lucas- Broj postova : 3132
Kontinent Helia
Zemlja: Fairytale Quarantine
Obavijest: Shiverrrr :*
Od sad će majke djeci govoriti : "Budi dobar ili ću ti pustiti Skopje Fest 2011"
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Od sad će majke djeci govoriti : "Budi dobar ili ću ti pustiti Skopje Fest 2011"
aahahhahahahahaahhahahahaahahhahahhhaahahahahhhhhahahahahahhhaahahahahaahah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Fala Bogu i nebesima, ovo mučenje je završilo.. Da nisam morao pisati članak na stranici, davno bih se poštedio ovog horora !
>>Been<<- moderator
Isuse Jadnicak Ovaj sto je pobedio i nije los toliko, mada je meni Kockar najbolji bio a na kraju 0 poena
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ma daj... Makedonija mi je uvijek bila draga, ali ovo je previše ! Čak su i Ukrajinci bili zanimljiviji...
>>Been<<- moderator
Hahahahah, Been, članak na stranici je GENIJALAN! xDDD
Gost- Gost
Sviđa mi se. Mislio sam da će Makedonci biti gori od Moldavije
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Vladan je napisao/la:Hahahahah, Been, članak na stranici je GENIJALAN! xDDD
hahaha
ja sam u šoku još ! "A pobednik jeee.... Ne ipak idemo čuti trubačku verziju pjesme Ninanajana"...
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Vladan je napisao/la:Hahahahah, Been, članak na stranici je GENIJALAN! xDDD
hahaha
ja sam u šoku još ! "A pobednik jeee.... Ne ipak idemo čuti trubačku verziju pjesme Ninanajana"...
jao daaa... priznaj da ti je tad bilo najgore , jos tih 3,4 minuta produzetka agonije
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Vladan je napisao/la:Hahahahah, Been, članak na stranici je GENIJALAN! xDDD
hahaha
jao daaa... priznaj da ti je tad bilo najgore , jos tih 3,4 minuta produzetka agonije
To je kao kad te vode na vješanje i taman da izbiju onu stolicu, a oni puste Elenu
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Vladan je napisao/la:Hahahahah, Been, članak na stranici je GENIJALAN! xDDD
hahaha
To je kao kad te vode na vješanje i taman da izbiju onu stolicu, a oni puste Elenu
jadnicak
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Ka-ta-stro-fa.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
sviđa mi se ova ideja ruske muzike, kad bi za koreografiju ubacili neke plesače ...
sve u svemu nije baš dobro
sve u svemu nije baš dobro
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
Meni je ovo ok, mislim nije mi odlično, al puno bolje od dosta zemalja što su do sada odabrale. Trebali bi dobit bodova od Rusije ako kojim čudom prođu u finale
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Da su pametni davno bi završili ovu farsu, interno izabrali Kaliopi s nekom njenom pjesmom i otišli do TOP 5
>>Been<<- moderator
HaYrOLa je napisao/la:>>Been<< je napisao/la:Od sad će majke djeci govoriti : "Budi dobar ili ću ti pustiti Skopje Fest 2011"
aahahhahahahahaahhahahahaahahhahahhhaahahahahhhhhahahahahahhhaahahahahaahah
hahaha
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» MAKEDONIJA (Македонија) | Vlatko Lozanoski & Esma Redžepova — Pred da se razdeni (Пред да се раздени)
» Makedonija | Tijana Dapčević - To the sky
» Makedonija 2012. | Kaliopi - "Crno i belo"
» Makedonija 2010. | Gjoko Taneski - ''Jas Ja Imam Silata''
» Makedonija 2015. | Daniel Kajmakoski - Lisja Esenski
» Makedonija | Tijana Dapčević - To the sky
» Makedonija 2012. | Kaliopi - "Crno i belo"
» Makedonija 2010. | Gjoko Taneski - ''Jas Ja Imam Silata''
» Makedonija 2015. | Daniel Kajmakoski - Lisja Esenski
Stranica 3 / 4.