SFSC 01 | Voyager | REZULTATI
+6
Cvjećko
Veronica
Marijo
Duje
HaYrOLa
frozen
10 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: SFSC 01 | Voyager | REZULTATI
bravo Little M.!! hvala na 12 za Smetanu!
sandy- Broj postova : 3303
Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...
joooj hvala vam ljudii usao sam u top 3 odozadaaa
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Hvala svima, čestitke pobjedniku !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Hvala svima na tolikim bodovima!
Iskreno,nisam očekivao toliko dobar rezultat.
Show je bio izvrstan,sve čestitke croato.
Iskreno,nisam očekivao toliko dobar rezultat.
Show je bio izvrstan,sve čestitke croato.
Nakon svega evo nadam se da ste uživali u ovome natjecanju i rezultatima.
Ono što ja mogu reći je da sam zadovoljan jako pjesmama pogotovo tematskim dijelom za koji sam mislio da nećete poslati nešto dobro jer nikada nismo imali instrumentale previše na forumu u natjecanjima. Jako sam zadovoljan. I pobjednikom naravno! Mislim da tko god da je pobijedio iz top 3 da bi bilo zasluženo.. Jedino mi žao swedisha jer mislim da je zaslužio malko bolje mjesto.. Ali to je moje mišljenje..
Eto što se tiče samog natjecanja nadam se da sam napravio kako i priliči natjecajnu i da ste svi zadovoljni... Valjda će i meni jednom uletiti HSC... to mi je želja samo jedanput ugostiti hehe..
Eto to bi bilo sve od mene.. Kruni predajem palicu organizacije... Siguran sam da će odlično to napraviti... A vama svima puse hahahaha... Šala... pozdravi od Croata
Ono što ja mogu reći je da sam zadovoljan jako pjesmama pogotovo tematskim dijelom za koji sam mislio da nećete poslati nešto dobro jer nikada nismo imali instrumentale previše na forumu u natjecanjima. Jako sam zadovoljan. I pobjednikom naravno! Mislim da tko god da je pobijedio iz top 3 da bi bilo zasluženo.. Jedino mi žao swedisha jer mislim da je zaslužio malko bolje mjesto.. Ali to je moje mišljenje..
Eto što se tiče samog natjecanja nadam se da sam napravio kako i priliči natjecajnu i da ste svi zadovoljni... Valjda će i meni jednom uletiti HSC... to mi je želja samo jedanput ugostiti hehe..
Eto to bi bilo sve od mene.. Kruni predajem palicu organizacije... Siguran sam da će odlično to napraviti... A vama svima puse hahahaha... Šala... pozdravi od Croata
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Zna se ko ima dobar ukus ovdjesandy je napisao/la:bravo Little M.!! hvala na 12 za Smetanu!
Ja opet zadnji, ah šta ćeš, nisam ja kriv što vi ne prepoznajete jednog od najvećih hrvatskih skladatelja ikada.
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Lane moje je ovako ocajno proslo ahahahahaha, samo sam dokazao da niko ne slusa pesme do kraja utata utata... ma kog kraja, moj uvod traje oko pola minuta, gde se ne prepoznaje koja je to pesma , znaci vecina vas ne slusa pesme bez 15 sekundi ...smesno...a zapanjen sam da je Henna onako prosla dobro...
Sve u svemu ocaj zivi! Dzabe i anonimno, nekima je i dalje plasman na 1. mestu...
JEDINO STO JE EKSTRA I VALJA JE , naravno, ORGANIZACIJA!
Sve u svemu ocaj zivi! Dzabe i anonimno, nekima je i dalje plasman na 1. mestu...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
thx ))HaYrOLa je napisao/la:Lane moje je ovako ocajno proslo ahahahahaha, samo sam dokazao da niko ne slusa pesme do kraja utata utata... ma kog kraja, moj uvod traje oko pola minuta, gde se ne prepoznaje koja je to pesma , znaci vecina vas ne slusa pesme bez 15 sekundi ...smesno...a zapanjen sam da je Henna onako prosla dobro...
Kontinent Helia
Obavijest:
Hvala na bodovima, nisam za Innu očekivao ovako, povisoke bodove, jer je pjesma dosta netipična Mogao bi ja Innu na HSC, ima odlične pjesme! Vidimo se kod Krune.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
wiii 4., hvala svima od
a posebno hvala Mariju i Little Monsteru za 12-ice u slobodnom izboru i hvala croatu i Veronici za 12-ice u tematskom izboru
naravno hvala i ostalima
a posebno hvala Mariju i Little Monsteru za 12-ice u slobodnom izboru i hvala croatu i Veronici za 12-ice u tematskom izboru
naravno hvala i ostalima
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
Organizacija je savršena, bannei najbolji ikada kao i kad si organizirao Mistera, jedva čekam da ti organiziraš HSC !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Swedish Hero je napisao/la:Organizacija je savršena, bannei najbolji ikada kao i kad si organizirao Mistera, jedva čekam da ti organiziraš HSC !
thx )))))))))))))))
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» SFSC 01 | Voyager | PRIJAVE
» SFSC 01 | Voyager | DRUGA VEČER (tematski izbor)
» SFSC 01 | Voyager | PRVA VEČER (slobodni izbor)
» HDC 01 | Voyager
» ♂ | MH 06 | Voyager
» SFSC 01 | Voyager | DRUGA VEČER (tematski izbor)
» SFSC 01 | Voyager | PRVA VEČER (slobodni izbor)
» HDC 01 | Voyager
» ♂ | MH 06 | Voyager
Stranica 4 / 4.