AnonymousHSC | Portanija
+11
Lunke
strajker
Leo
Cvjećko
Veronica
HaYrOLa
^.^ Swedish Hero
frozen
Misfit
Marijo
Mara
15 posters
Stranica 9 / 10.
Stranica 9 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: AnonymousHSC | Portanija
Lunke je napisao/la:Djole94 je napisao/la:Čestitam Lunke! Ako je forum pravedan, pobjeđuješ i na HSC Hvala svima na 2. mjestu
Tako je bre.....idemo bre svi u Park Princeva da pravimo dvostruku ludnicuuuuuuuuuuu
pa moja zastava te uvela u finale,vidiš da sam ti je skinula za finale,pa kako ti misliš pobjediti bez nje?
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Lunke je napisao/la:
Tako je bre.....idemo bre svi u Park Princeva da pravimo dvostruku ludnicuuuuuuuuuuu
pa moja zastava te uvela u finale,vidiš da sam ti je skinula za finale,pa kako ti misliš pobjediti bez nje?
ma jeste sad su svi zasluzni za njegovu pobedu. Pomirite se da je njegova lepota i to sto je frajer bez mana nagnalo ove helijske p.... da glasaju za SEXy Lunkea
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pa Verkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sto si zlaaaaa...pozajmi mi zastavu i u finalu,,,,ti se zadovolji drugim mestom ovog puta
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Pa Verkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sto si zlaaaaa...pozajmi mi zastavu i u finalu,,,,ti se zadovolji drugim mestom ovog puta
nema šanse,prvo i prvo ahhahaa al ajde vidjet cu još
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pa Verkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sto si zlaaaaa...pozajmi mi zastavu i u finalu,,,,ti se zadovolji drugim mestom ovog puta
Veronicu od sad zovemo Verka Dozivotna
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:Lunke je napisao/la:Pa Verkaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....sto si zlaaaaa...pozajmi mi zastavu i u finalu,,,,ti se zadovolji drugim mestom ovog puta
ako ne pobjedim porazbijat cu sve izloge prvo u horehroniji pa u bbr-u jer tamo idem sa premijerkom
sad se pazite!!
Do pobede --- Horehronia!
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
ako ne pobjedim porazbijat cu sve izloge prvo u horehroniji pa u bbr-u jer tamo idem sa premijerkom
sad se pazite!!
Toooooooooooooooo!!! anarhija!!! ajde videcu da organizujem Drugu Gay paradu u BBR Novi Beograd dok bude bio samit
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
sad se pazite!!
Toooooooooooooooo!!! anarhija!!! ajde videcu da organizujem Drugu Gay paradu u BBR Novi Beograd dok bude bio samit
ajde moze da prebijem pola bbr nb
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
Veronica homofobu!!!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Veronica je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:
Veronica homofobu!!!
ma ajde šta to je sad moderno
ja sam dosad bila za gay prava al idim ja popularnije ovo druge a ja sam uvijek in
Veronica- administrator
HaYrOLa je napisao/la:Marija je napisao/la:hahahaha... Cestimam Lunke! Ja nisam ni znala da si pobedio, slucajno je sve tako ispalo, to sam videla kad sam sve zavrsila
Mora se priznati da je i ljubavnica Marija imala udela u ovoj pobedi, s toga je pozdravimo aplauzom!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Marija je napisao/la:HaYrOLa je napisao/la:Marija je napisao/la:hahahaha... Cestimam Lunke! Ja nisam ni znala da si pobedio, slucajno je sve tako ispalo, to sam videla kad sam sve zavrsila
Mora se priznati da je i ljubavnica Marija imala udela u ovoj pobedi, s toga je pozdravimo aplauzom!
ljubavnice slušaj hsc pjesme i glasuj
Veronica- administrator
Ajde bre Maro...ako budes bila vredna i odma glasas...Lunke ce da ti priredi iznenadjenje veceras
Lunke je napisao/la:Ajde bre Maro...ako budes bila vredna i odma glasas...Lunke ce da ti priredi iznenadjenje veceras
Jaoooooooooooooj!!! Sta da radim??? Verka ajde mi daj na PP spisak finalista pa cu glasati!!!
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Marija je napisao/la:Lunke je napisao/la:Ajde bre Maro...ako budes bila vredna i odma glasas...Lunke ce da ti priredi iznenadjenje veceras
Jaoooooooooooooj!!! Sta da radim??? Verka ajde mi daj na PP spisak finalista pa cu glasati!!!
jel ti poslao netko vec negdje sam pričitala da ti šalju
Veronica- administrator
Hvala svima, ja sam zadovoljan. Najviše sam iznenađen sa sedmicom iz Aquilonije, zar je to moguće ????
Čestitke Dolini Prinčeva i Lunkeu, stvarno si zaslužio tu pobjedu iako mi je pjesma bezveze. Sve čestitke !
Čestitke Dolini Prinčeva i Lunkeu, stvarno si zaslužio tu pobjedu iako mi je pjesma bezveze. Sve čestitke !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Swedish Hero je napisao/la:Hvala svima, ja sam zadovoljan. Najviše sam iznenađen sa sedmicom iz Aquilonije, zar je to moguće ????
sve je moguće moj heroju
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
ćestitam nisam bas zadovoljan plasmanom ali nema veze
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Trece mesto odlicno.Sutra cu da vidim glasove jer sam sad stigao kuci.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Hvala svima puno! Četvfrto mjesto... Nemam šta reći! Dosta visok plasman za nepoznatu pjesmu! To mi nešto govori!
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Sad sam pregledao glasanje i hvala svima koji su glasali za mene.
Drago mi je da je moja 10-ka pobedila i da je moja 12 Rasmus tako dobro plasiran jer nisam ocekivao.
Drago mi je da je moja 10-ka pobedila i da je moja 12 Rasmus tako dobro plasiran jer nisam ocekivao.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Zbog organizacije HSC-a,Dolina nije u stanju da organizuje i anonimni HSC,na kojem je nas JT osvojio prvo mesto...Financijska sredstva su usresredjena na HSC,a anonimni prepustamo drugima da organizuju....toliko od mene pozzz
Lunke je napisao/la:Zbog organizacije HSC-a,Dolina nije u stanju da organizuje i anonimni HSC,na kojem je nas JT osvojio prvo mesto...Financijska sredstva su usresredjena na HSC,a anonimni prepustamo drugima da organizuju....toliko od mene pozzz
ima sad ovaj drugi anomnimni i većina je za njega pa onda ni ne treba ovaj...valjda
Veronica- administrator
Stranica 9 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Stranica 9 / 10.