EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4

+9
^.^ Swedish Hero
Veronica
Misfit
Leo
Kruno
Fonsi
Lunke
Velvet
Duje
13 posters

Stranica 5 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 Empty Re: EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4

Postaj by Duje 28.09.10 22:27

Leo je napisao/la:Hvala Nemacka.Ja sam prezadovoljan drugim mestom!!!

trećim, ja sam dobio bodove od više država Wink
Duje
Duje

Broj postova : 3686

Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage

https://www.facebook.com/duje.skender

[Vrh] Go down

EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 Empty Re: EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4

Postaj by ^.^ Swedish Hero 28.09.10 22:28

Čestitam pobjedniku, pjesma je meni među 4 najdraže i najbolje pjesme, ali slažem se da je glupo to što šalje svjetske hitove, a svi ostali "obične" pjesme. Po tome mi je jedino ne zasluženo, ali inače SVAKA ČAST, 1. PUT DA JE POBJEDILA NEKA PJESMA KOJA JE STVARNO PREKVALITETNA !
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Broj postova : 9012

Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!

[Vrh] Go down

Postaj by sandy 28.09.10 22:29

Švicarska 4. nije loše, hvalaaaa Albania na 12 I love you cheers
i hvala svima na bodovima Very Happy
sandy
sandy

Broj postova : 3303

Kontinent Helia
Zemlja: Vennezia
Obavijest: ...

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 28.09.10 22:34

Jedino je pozitivno što idemo u London Very Happy
Misfit
Misfit

Broj postova : 4048

Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi

http://mrkarlo.tumblr.com/

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 28.09.10 22:35

I Albanija i Španjolska nezasluženo ovako loše.
Misfit
Misfit

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 28.09.10 22:38

hvala svima na bodovima Very Happy
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 28.09.10 22:38

♥️ Swedish Hero ♥️ je napisao/la:Čestitam pobjedniku, pjesma je meni među 4 najdraže i najbolje pjesme, ali slažem se da je glupo to što šalje svjetske hitove, a svi ostali "obične" pjesme. Po tome mi je jedino ne zasluženo, ali inače SVAKA ČAST, 1. PUT DA JE POBJEDILA NEKA PJESMA KOJA JE STVARNO PREKVALITETNA !

upravo to stvarno bezobrazno i bezveze ako se mene pita ja cu odsad takve pjesme ignorirati bez obzira koliko mi dobre bile Razz

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by Misfit 28.09.10 22:40

Veronica je napisao/la:
♥️ Swedish Hero ♥️ je napisao/la:Čestitam pobjedniku, pjesma je meni među 4 najdraže i najbolje pjesme, ali slažem se da je glupo to što šalje svjetske hitove, a svi ostali "obične" pjesme. Po tome mi je jedino ne zasluženo, ali inače SVAKA ČAST, 1. PUT DA JE POBJEDILA NEKA PJESMA KOJA JE STVARNO PREKVALITETNA !

upravo to stvarno bezobrazno i bezveze ako se mene pita ja cu odsad takve pjesme ignorirati bez obzira koliko mi dobre bile Razz
A dobro nemreš reć da je Lily manje poznata od Leone Razz
Misfit
Misfit

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 28.09.10 22:42

Veronica je napisao/la:
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Čestitam pobjedniku, pjesma je meni među 4 najdraže i najbolje pjesme, ali slažem se da je glupo to što šalje svjetske hitove, a svi ostali "obične" pjesme. Po tome mi je jedino ne zasluženo, ali inače SVAKA ČAST, 1. PUT DA JE POBJEDILA NEKA PJESMA KOJA JE STVARNO PREKVALITETNA !

upravo to stvarno bezobrazno i bezveze ako se mene pita ja cu odsad takve pjesme ignorirati bez obzira koliko mi dobre bile EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 49847

Ja to ne mogu, ja kada vidim Leonu moram joj dati namanje jedan bod jer nema pjesme koja mi bar malo nije dobra. EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 229388
Pogotovu za Run kad mi je to najdraža pjesma od Leone.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Veronica 28.09.10 22:46

Little Monster je napisao/la:
Veronica je napisao/la:

A dobro nemreš reć da je Lily manje poznata od Leone Razz

kako uzmeš ja smatram da je leona poznatija,uostalom j sam od lily poslala namjerno pjesmu koja nije hit,dok je ovdje poslan jedan od njenih njvećih hitova

Veronica
administrator

Broj postova : 13596

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 28.09.10 22:48

Veronica je napisao/la:
Little Monster je napisao/la:
A dobro nemreš reć da je Lily manje poznata od Leone EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 49847

kako uzmeš ja smatram da je leona poznatija,uostalom j sam od lily poslala namjerno pjesmu koja nije hit,dok je ovdje poslan jedan od njenih njvećih hitova

Slažem se.
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 28.09.10 22:49

Very Happy
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 28.09.10 23:05

Hvala svima na bodovima Smile

Malo me je izenadila ova pobjeda.
Pjesma je poznata,no bile su već poznate pjesma tipa "Mambo" itd. Smile

Nisam siguran dali ću moći biti domačin 4.EFSC-a pošto mi je baka jako bolesna,...
vidjet ću sutra,pa ću onda reći.
Još jednom hvala.
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 28.09.10 23:08

Kruno!! je napisao/la:Hvala svima na bodovima EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 547202

Pjesma je poznata,no bile su već poznate pjesma tipa "Mambo" itd. EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 547202

Nisam siguran dali ću moći biti domačin 4.EFSC-a pošto mi je baka jako bolesna,...
Još jednom hvala.

Ja bi baš volio da ti budeš domačin i da vidim kako ti to radiš. Prošlo je dosta vremena od HSCa kojrg si ti organizirao. EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 178345 EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 229388
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 28.09.10 23:22

Kruno!! je napisao/la:Hvala svima na bodovima Smile

Pjesma je poznata,no bile su već poznate pjesma tipa "Mambo" itd. Smile

Još jednom hvala.

reci baki da joj želim da joj što prije bude bolje Smile
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by ^.^ Swedish Hero 28.09.10 23:33

DujeTrogir je napisao/la:
Kruno!! je napisao/la:Hvala svima na bodovima EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 547202

Pjesma je poznata,no bile su već poznate pjesma tipa "Mambo" itd. EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 547202

Još jednom hvala.

reci baki da joj želim da joj što prije bude bolje EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 547202

Svci joj želimo. EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 178345 EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4 - Page 5 229388
^.^ Swedish Hero
^.^ Swedish Hero

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 28.09.10 23:40

Little Monster je napisao/la:I Albanija i Španjolska nezasluženo ovako loše.
slazem se ne mogu vjerovat da sam opet medu zadnjima to mi je jedna od bolji albanskih pjesama Mad
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 29.09.10 1:31

Tablice I love you

Bravo!
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Duje 29.09.10 12:48

Waka_Waka je napisao/la:Tablice I love you

Bravo!

hvalaaa cheers
Duje
Duje

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 29.09.10 16:19

Otvaram prijave za 4.EFSC Wink
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 5 / 5. Previous  1, 2, 3, 4, 5

[Vrh]

- Similar topics