4. Krug - REZULTATI
+4
Veronica
Leo
^.^ Swedish Hero
Pauly D
8 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2011.?
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
4. Krug - REZULTATI
PJEVAČICE
Polufinalistice su:
Nina Badrić, Tina Vukov, Lana Jurčević & Vesna Pisarović
1. 28.57 %
2. 21.12 %
3. 18.63 %
4. 07.89 % - Doris Teur
5. 07.89 % - Anđa Marić
Nina Badrić
Tina Vukov
Lana Jurčević
Vesna Pisarović
*Iz 4. kruga prošle su tri pjevačice te im se pridružila Nina Badrić.
Polufinalistice su:
Nina Badrić, Tina Vukov, Lana Jurčević & Vesna Pisarović
1. 28.57 %
2. 21.12 %
3. 18.63 %
4. 07.89 % - Doris Teur
5. 07.89 % - Anđa Marić
Nina Badrić
Tina Vukov
Lana Jurčević
Vesna Pisarović
*Iz 4. kruga prošle su tri pjevačice te im se pridružila Nina Badrić.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Re: 4. Krug - REZULTATI
Bezveze, nijedna mi se ne sviđa.
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Nije fer što ima sad više žena nego muškaraca a ni što si naknadno ubacio Ninu Badrić mogo si napravit još jedan krug onda i žena ima što nisu bile: Nikol Bulat,Ivana Marić,Ivana Banfić,Ivana Kovač a pjevača da ne govorim.
Te svi znamo i da TBF nema šta tražit na ESC pa je bio al dobro ajd grupa i nema mnogo.
Te svi znamo i da TBF nema šta tražit na ESC pa je bio al dobro ajd grupa i nema mnogo.
mujo- Broj postova : 65
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
mujo je napisao/la:Nije fer što ima sad više žena nego muškaraca a ni što si naknadno ubacio Ninu Badrić mogo si napravit još jedan krug onda i žena ima što nisu bile: Nikol Bulat,Ivana Marić,Ivana Banfić,Ivana Kovač a pjevača da ne govorim.
Za Nikol nebi nitko glasao, možda neki ljudi i bi, al bi ih bilo 5 najviše, Ivana Banfić nije za Eurosong, a i povukla se iz pjevačke karijere, Ivana Kovač nije za Eurosong, a još nije ni nešto popularna ni voljena .... Polufinalisti su stvarno najbolji od najboljih, to su oni koji imaju šanse na Eurosongu.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:Nije fer što ima sad više žena nego muškaraca a ni što si naknadno ubacio Ninu Badrić mogo si napravit još jedan krug onda i žena ima što nisu bile: Nikol Bulat,Ivana Marić,Ivana Banfić,Ivana Kovač a pjevača da ne govorim.
Za Nikol nebi nitko glasao, možda neki ljudi i bi, al bi ih bilo 5 najviše, Ivana Banfić nije za Eurosong, a i povukla se iz pjevačke karijere, Ivana Kovač nije za Eurosong, a još nije ni nešto popularna ni voljena .... Polufinalisti su stvarno najbolji od najboljih, to su oni koji imaju šanse na Eurosongu.
Pa dobro jest al svi evo znamo da Giboni i Colonia neće na Doru pa su opet prošli u polufinale.
mujo je napisao/la:Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:Nije fer što ima sad više žena nego muškaraca a ni što si naknadno ubacio Ninu Badrić mogo si napravit još jedan krug onda i žena ima što nisu bile: Nikol Bulat,Ivana Marić,Ivana Banfić,Ivana Kovač a pjevača da ne govorim.
Pa dobro jest al svi evo znamo da Giboni i Colonia neće na Doru pa su opet prošli u polufinale.
Ljudi ih vole i žele, ali i imaju šanse u glasovanju, ni Ivana Banfić ni Marić nebi prošle da su bile u konkurenciji s Rozgom ili Frankom npr.
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
da colonia ode ove godine pobjedili bi sigurno jer su iz HRT-a rekli kako zele nešto brzo i na engleskom
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:
Ljudi ih vole i žele, ali i imaju šanse u glasovanju, ni Ivana Banfić ni Marić nebi prošle da su bile u konkurenciji s Rozgom ili Frankom npr.
Jest tako je.
Slažem se da je trebala biti Ivana Marić.
Kontinent Helia
mujo je napisao/la:Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:
Jest tako je.
Ma nema nama do Rozge, ja bi njih il Magazin, kad bi se
Pa da su Sijamski Blizanci otišli na ESC cijelu bi Europu osovjili s onim "Ajajajja" i bili bi 10. barem
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:
Jest tako je.
Da i ja mislim da bi bili dobar izbor.
Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:Bruno je napisao/la:mujo je napisao/la:
Jest tako je.
pa da slažem se ono Ajajajajajajaj je specifično
inače po meni je razlog lošeg plasmana Lijepe Tene taj što je pjesma skelpana na brzinu i nije bila nešto ESC-ovska
Da Huljić sad ide na Doru i da se počnu vec sad spremati on i Vjeka bilo bi to odlično
Veronica- administrator
Nina mi uopće nije za ESC, pjesme mi nisu ništa posebno.
Kontinent Helia
Swedish Hero je napisao/la:Nina mi uopće nije za ESC, pjesme mi nisu ništa posebno.
Da se opet tebi vratim ahhh
sad me podsjetilo--to moram na HSC !!
Veronica- administrator
Veronica je napisao/la:Swedish Hero je napisao/la:Nina mi uopće nije za ESC, pjesme mi nisu ništa posebno.
Pa ta je pjesme i bila na konkursu za Doru ali nije primljena zato što ju je pisala Aleksandra Milutinović.
steta pjesma je odličnaaamujo je napisao/la:Veronica je napisao/la:
Pa ta je pjesme i bila na konkursu za Doru ali nije primljena zato što ju je pisala Aleksandra Milutinović.
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
na HSC ili ESCKruno!! je napisao/la:Trebamo neku bombu poslati na HSC
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:na HSC ili ESCKruno!! je napisao/la:Trebamo neku bombu poslati na HSC
ESC,samo mi se taj HSC mota po glavi
Marijo je napisao/la:steta pjesma je odličnaaamujo je napisao/la:
Da jeste a to je bilo 2007-e kad je većina pjesama bilo užas al to je po meni bzvz bolje bi bilo da ukinu to pravilo da mogu pjesme slati samo kompozitori iz Hrvatske možda bi bilo više dobrih pjesama kad bi pjesme mogli slati i stranci a ionako dosta pjesama pjevačima iz Hrvatske pišu kompozitori iz BiH i iz Srbije.
slazem se upotpunostimujo je napisao/la:Marijo je napisao/la:
steta pjesma je odličnaaa
Da jeste a to je bilo 2007-e kad je većina pjesama bilo užas al to je po meni bzvz bolje bi bilo da ukinu to pravilo da mogu pjesme slati samo kompozitori iz Hrvatske možda bi bilo više dobrih pjesama kad bi pjesme mogli slati i stranci a ionako dosta pjesama pjevačima iz Hrvatske pišu kompozitori iz BiH i iz Srbije.
Kontinent Helia
Marijo je napisao/la:slazem se upotpunostimujo je napisao/la:
U Hrvatskoj trenutno nema nešto dobrih kompozitora iliti skladatelja.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2011. - Njemačka :: 2011. | Diskusije :: Tko bi trebao predstavljati Hrvatsku na Eurosongu 2011.?
Stranica 1 / 2.