Feminnem u Oslu ....
+12
Leo
robert matulja
PrincessCaro
pRp@
^.^ Swedish Hero
Cvjećko
Kruno
Mr.bobo
>>Been<<
Velvet
Veronica
Pauly D
16 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2010. - Norveška :: 2010. | Hrvatska: Feminnem — “Lako je sve“
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Feminnem u Oslu ....
AlterBoy je napisao/la:Odlične su uživo. ;-)
Videćemo još nastup...
Da,slažem se
Super su zvučale.
Trebamo vidjeti prve probe,onda čemo moći govoriti koliko je tko dobar.
Azerbajđžan, Hrvatska i Slovačka....imaju najviše šansi....al tu su i Grčka, Armenija, Izrael...tako da...iako ove godine je eurosong puno lošiji od prošle....što se tiče pjesama.... :evil: :cyclops:
robert matulja- Broj postova : 1
Eh ima još vremena.AlterBoy je napisao/la:Hrvatska pala na sedmo mesto na kladionicama.
Dok vide probu, bit ćemo i prvi. Hihihi.
Guest- Gost
jel baš pala ili dijeli 4 ili peto? jer uvijek bi bili na sedmom ali dijelili smo zapravo neko drugo
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
PalaVeronica je napisao/la:jel baš pala ili dijeli 4 ili peto? jer uvijek bi bili na sedmom ali dijelili smo zapravo neko drugo
Guest- Gost
sjajne su! ja sam jednostavno odusevljen
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Evo kako je nastup Femminemki vidio poznati irski komentator koji piše tekstove i na portalu allkindsofeverything
"VERY shakey today, a couple of wrong and bum notes, messy camera work. I love this song, but this presentation is just not working for me. It needs to be a lot tigher vocally and visually. Still likely to qualify though."
Nadam se da režiser neće upropastiti nastup !
"VERY shakey today, a couple of wrong and bum notes, messy camera work. I love this song, but this presentation is just not working for me. It needs to be a lot tigher vocally and visually. Still likely to qualify though."
Nadam se da režiser neće upropastiti nastup !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Bruno je napisao/la:Što predviđate našim predstavnicama u Oslu?
Trenutno su na kladionicama 4., a mnogi vole i podržavaju našu pjesmu. Iako je i ja obožavam, imam ružan predosjećaj da nećemo proći, jer svake godine jedan od favorita iznenadi ne prolaskom, a ja se bojim da bi to mogli biti mi
Bruno,...imao si "istinski loš predosjećaj"
Ou, tko bi rekao da je Hrvatska ovako nisko
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Pa nije Hrvatska 15 vec 13.Ova tabela ne valja!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Pa nije Hrvatska 15 vec 13.Ova tabela ne valja!
Pa to ti je redosled nastupanja. ;-) Piše da je 13.
Gost- Gost
Znam da je to redosled nastupanja ali gore u rubrici pise place,a nigde ne pise stvaran plasman.AlterBoy je napisao/la:Leo je napisao/la:Pa nije Hrvatska 15 vec 13.Ova tabela ne valja!
Pa to ti je redosled nastupanja. ;-) Piše da je 13.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
ali meni su ovi skandinavci apsolutno fascinantni.. uvijek trube o nekoj "balkanskoj solidarnosti" i kako to nije fer, a oni ne zaboravljaju jedni drugima podijeliti visoke bodove... kao i ovi sa Kavkaza...
Strašno !
Strašno !
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:ali meni su ovi skandinavci apsolutno fascinantni.. uvijek trube o nekoj "balkanskoj solidarnosti" i kako to nije fer, a oni ne zaboravljaju jedni drugima podijeliti visoke bodove... kao i ovi sa Kavkaza...
Strašno !
Ma
Očekivao sam više bodova iz Skandinavije.
Za 12 bodova iz Slovenija sam bio gotovo siguran
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2010. - Norveška :: 2010. | Hrvatska: Feminnem — “Lako je sve“
Stranica 3 / 4.