♂ | MH 02 | Fairyland
+10
Marijo
Pauly D
Kruno
Jasmin
sandy
Cvjećko
Veronica
Lunke
Misfit
Leo
14 posters
Stranica 10 / 10.
Stranica 10 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ♂ | MH 02 | Fairyland
pa onda jel organiziran ili ne ...
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Vinky je napisao/la:pa onda jel organiziran ili ne ...
Ma organizuj.....nema vise vremena za gubljenje!!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:Vinky je napisao/la:pa onda jel organiziran ili ne ...
Ma organizuj.....nema vise vremena za gubljenje!!!!
Slazem se!
Jasmin- Broj postova : 5457
Ajme, je*i ga! Kako sam tako glup?! Haha pa sam sam sebe ukopao... Ahhhhh ! a tako mi je malo falilo... 2 boda! Jebiga! Ovo mi se sad vraca,jer sam na HSC-u pobjedio jednom za 1 bod, a jednom za 2 boda... E stvarno! Nema ovo smisla xD ma salim se cestitam pobjedniku, na kojeg sam sad uzasno ljubomoran haha... Hvala onim 12-kama, Sverigeland, Alexandria i ja mislim da je Rasmus bio. Hvala dvjema zemljama koje su glasale u pocetku, 10-ke, mislim da su Wonderland i Evilland. Eto, hvala i svima ostali... Ajme, kako sam smotan hahaha !
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Ajme, je*i ga! Kako sam tako glup?! Haha pa sam sam sebe ukopao... Ahhhhh ! a tako mi je malo falilo... 2 boda! Jebiga! Ovo mi se sad vraca,jer sam na HSC-u pobjedio jednom za 1 bod, a jednom za 2 boda... E stvarno! Nema ovo smisla xD ma salim se cestitam pobjedniku, na kojeg sam sad uzasno ljubomoran haha... Hvala onim 12-kama, Sverigeland, Alexandria i ja mislim da je Rasmus bio. Hvala dvjema zemljama koje su glasale u pocetku, 10-ke, mislim da su Wonderland i Evilland. Eto, hvala i svima ostali... Ajme, kako sam smotan hahaha !
Da si mi dao 7 a ne 10 pobedio bi
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Ajme, je*i ga! Kako sam tako glup?! Haha pa sam sam sebe ukopao... Ahhhhh ! a tako mi je malo falilo... 2 boda! Jebiga! Ovo mi se sad vraca,jer sam na HSC-u pobjedio jednom za 1 bod, a jednom za 2 boda... E stvarno! Nema ovo smisla xD ma salim se cestitam pobjedniku, na kojeg sam sad uzasno ljubomoran haha... Hvala onim 12-kama, Sverigeland, Alexandria i ja mislim da je Rasmus bio. Hvala dvjema zemljama koje su glasale u pocetku, 10-ke, mislim da su Wonderland i Evilland. Eto, hvala i svima ostali... Ajme, kako sam smotan hahaha !
Haha
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Stranica 10 / 10. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» HFF 01 | Fairyland
» ♀ | MH 08 | Fairyland
» ♂ | MH 03 | Fairyland
» ♀ | MH 20 | Fairyland
» ♀ | MH 21 | Tragurium