♀ | MH 15 | Rasmus
+10
Cvjećko
Vinky
Marijo
Jasmin
Kruno
Velvet
Misfit
Leo
Pauly D
Fonsi
14 posters
Stranica 3 / 8.
Stranica 3 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: ♀ | MH 15 | Rasmus
Ja volim zeno poput Rade zato ju i saljem
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Najljepše žene na svijetu:
- Jennifer Lopez
- Nicole Scherzinger
- Cheryl Cole
- Jennifer Lopez
- Nicole Scherzinger
- Cheryl Cole
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Leo je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:
E pa ovo ti se mora sviđati:
http://www.evrovizija.com/uploads/user_uploads/Image/esc_2008/Ukrajina/AniLorak3.JPG
Lepa ali ne za 8-10-12.Ima malo tu izduzenu facu koja mi se ne svidja.
Najlepse zene sveta po meni su
Eva Longoria
Ketrin Zita Dzons
Ana Ivanovic
pa ja sad mislim da je lako zakljuciti kakve zene volim
Pa vidiš, nije ni Eva sva prirodna. Ne vjerujem, bar.
Meni je jedna najljepša: Kelly Brook
http://www.vinch.be/attic/webkit-transform/kelly-brook.jpg
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
I da, ne znam u šta se vi zaljubljujete, ako gledate prirodu. Mislim, volim dobro tijelo, al' neću ni ružnu facu. Ne možete sad reći: unutrašnjost, jer prvo vidite tijelo,pa onda unutrašnjost
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:I da, ne znam u šta se vi zaljubljujete, ako gledate prirodu. Mislim, volim dobro tijelo, al' neću ni ružnu facu. Ne možete sad reći: unutrašnjost, jer prvo vidite tijelo,pa onda unutrašnjost
Pa telo mozes tek da vidis sasvim ako upoznas neciju unutrasnjost,tek onda ce ti to dozvoliti.
Mislim na one devojke koje nisu manekenke,pevacice,glumice itd.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:I da, ne znam u šta se vi zaljubljujete, ako gledate prirodu. Mislim, volim dobro tijelo, al' neću ni ružnu facu. Ne možete sad reći: unutrašnjost, jer prvo vidite tijelo,pa onda unutrašnjost
Pa telo mozes tek da vidis sasvim ako upoznas neciju unutrasnjost,tek onda ce ti to dozvoliti.
Pogrešno si me shvatio. Nisam mislio na seks, nego prvo na šta pogledaš kad vidiš nekog je kako ta osoba izgleda, a ne vidiš odmah kakva je unutrašnjost. Onda ako ti se svidi, i ako se ti svidiš njoj, tek tad prelazite na unutrašnjost, i na viši nivo 'gledanja tijela'
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Leo je napisao/la:
Pogrešno si me shvatio. Nisam mislio na seks, nego prvo na šta pogledaš kad vidiš nekog je kako ta osoba izgleda, a ne vidiš odmah kakva je unutrašnjost. Onda ako ti se svidi, i ako se ti svidiš njoj, tek tad prelazite na unutrašnjost, i na viši nivo 'gledanja tijela'
Pa nisam ni ja mislio na seks.Nego otkud ti znas sta je ispod odece.Moze biti zgodna a ispod ko zna sta.
Pa nekom je necija ruzna faca lepsa nego neka od neke misice ako joj je unutrasnjost lepa .
Kontinent Helia
Obavijest:
Nikad lakse nisam glaso.Obicno bi dao samo mojoj 10 i 12 poene.
Kontinent Helia
Obavijest:
Pa nisam ni ja mislio na seks.Nego otkud ti znas sta je ispod odece.Moze biti zgodna a ispod ko zna sta.
Pa nekom je necija ruzna faca lepsa nego neka od neke misice ako joj je unutrasnjost lepa .
Ne znaš šta je ispod odjeće, al' možeš pretpostaviti. Ako ima neko zavodljivo, privlačno, tijelo, vjerovatno dobro izgleda i ispod odjeće. Al' da bi upoznao unutrašnjost, prvo ti se mora svidjeti spoljašnjost.
Kontinent Helia
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:Leo je napisao/la:
Ne znaš šta je ispod odjeće, al' možeš pretpostaviti. Ako ima neko zavodljivo, privlačno, tijelo, vjerovatno dobro izgleda i ispod odjeće. Al' da bi upoznao unutrašnjost, prvo ti se mora svidjeti spoljašnjost.
Znaci ti pricas samo sa zgodnim devojkama Ne mora znaciti neko ti se svidi tek posle price s njim.Nek je ona lepa hiljadu puta ako ne zna da sastavi pametnu recenicu.
Kontinent Helia
Obavijest:
Znaci ti pricas samo sa zgodnim devojkama Ne mora znaciti neko ti se svidi tek posle price s njim.Nek je ona lepa hiljadu puta ako ne zna da sastavi pametnu recenicu.
Zar si mislio da pričam sa onim koje nisu zgodne?!
I s tim se slažem, al' prvo što te privuče je tijelo, eh sad, ako ti ne sviđa to stone zna sastaviti rečenicu, ti ne moraš ništa imati sa njom, al' će ona tebi ostati sexy. Jel' tako!?
Kontinent Helia
Obavijest:
[quote="Waka_Waka"]
I s tim se slažem, al' prvo što te privuče je tijelo, eh sad, ako ti ne sviđa to stone zna sastaviti rečenicu, ti ne moraš ništa imati sa njom, al' će ona tebi ostati sexy. Jel' tako!? [/quote
Pa odmah je ne gledam istim ocima posle toga kad vidim karakterne osobine.
Leo je napisao/la:
I s tim se slažem, al' prvo što te privuče je tijelo, eh sad, ako ti ne sviđa to stone zna sastaviti rečenicu, ti ne moraš ništa imati sa njom, al' će ona tebi ostati sexy. Jel' tako!? [/quote
Kontinent Helia
Obavijest:
I s tim se slažem, al' prvo što te privuče je tijelo, eh sad, ako ti ne sviđa to stone zna sastaviti rečenicu, ti ne moraš ništa imati sa njom, al' će ona tebi ostati sexy. Jel' tako!?
I to što kažeš... Mada, ostat će ti hot! Al' dobro, skrenuli smo totalno sa teme. Silikoni & Botox vs. priroda. Ovdje većina gleda prirodu, mislim, meni je to skroz glupo. :bounce: Na primjer, ja prvo u bilo koje Miss gledam tijelo, pa onda lice. To samo u Miss, u real-life nije tako. I ako mi je zgodna, logično da će dobiti bodove. ;D
Kontinent Helia
Obavijest:
Zaboga :O
Odlično natjecanje, kasnije glasam
Odlično natjecanje, kasnije glasam
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
glasaoooo
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Miss Rasmus je sudjelovala na prvom contestu.
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Djole94 je napisao/la:sve je super, osim moje zastave xD ako možete da stavljate novu ubuduće srećno svima!
Sorry
Fonsi- Broj postova : 1196
Kontinent Helia
Zemlja: Rasmus
Obavijest: Kad procvatu behari :*
Veronica je napisao/la:Miss Rasmus je sudjelovala na prvom contestu.
Koju je zemlju predstvljala?
Kontinent Helia
Obavijest:
Da, istina, tek sad vidjeh, jbg, ništa diskvalifikacija! Premda nigdje nije pisalo kako se ona zove jer je valjda bila diskvalificirana na prvom natjecanju! Šta da sad radim, da se diskvalificiram pošto je tamo bila diskvalificirana!???
Zadnja promjena: esc4ever4me; 05.08.10 14:50; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Pa zamjeni!esc4ever4me je napisao/la:Da, istina, tek sad vidjeh, jbg, ništa diskvalifikacija!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
Gleek je napisao/la:Pa zamjeni!esc4ever4me je napisao/la:Da, istina, tek sad vidjeh, jbg, ništa diskvalifikacija!
Neki su već glasali, tako da...
Kontinent Helia
Obavijest:
esc4ever4me je napisao/la:Djole94 je napisao/la:sve je super, osim moje zastave xD ako možete da stavljate novu ubuduće srećno svima!
Sorry
np
The Đole- Broj postova : 5600
Kontinent Helia
Zemlja: Republic of Djordje
Obavijest: Suck my cockiness.
Waka_Waka je napisao/la:Gleek je napisao/la:
Pa zamjeni!
Neki su već glasali, tako da...
Da...
Kontinent Helia
Krivo sam vidio, nije bila diskvalificirana!!! Šta da rdim????
Kontinent Helia
Stranica 3 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Stranica 3 / 8.