EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ljetovanje 2010.

+10
Ighor
Pauly D
Leo
^.^ Swedish Hero
Lunke
HaYrOLa
asteroid
Kerber
Kruno
Cvjećko
14 posters

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

Go down

Ljetovanje 2010. - Page 3 Empty Re: Ljetovanje 2010.

Postaj by Mara 17.07.10 16:13

Waka_Waka je napisao/la:
OOMarijaOO je napisao/la:Ajoj meni se ide u Hrvatsku na more, bila sam kao mala ni ne secam se... A imam tamo dosta rodbine ali vecinu ni ne poznajem. Moram sledece godine naci neko drustvo pa idem. Sad sta je tu je, bicu kuci celo leto Sad

A jbg, sad smo kvit Smile

Ti si bila na EXIT-u Very Happy A ja nisam.

Very Happy Very Happy Very Happy u pravi si, to mi je bilo bolje od odmora.

e da si rekao da zelis da ides, zvala bih te :p
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 17.07.10 16:37

OOMarijaOO je napisao/la:
Waka_Waka je napisao/la:

A jbg, sad smo kvit Smile

Ti si bila na EXIT-u Very Happy A ja nisam.

e da si rekao da zelis da ides, zvala bih te Razz

Eh... Daleko. Da je bliže, išao bi ja 100%... A ovako Crying or Very sad

Ja sam odlučio da sad moram pocrniti. Ten mi je inače onako, srednje, više taman nego bijel, al' opet, tokom zime sad izblijedio... Uzet ću kremu za sunčanje sa 20 zaštitnim faktorom. Wink Gledam sad nešta vrijeme, kaže ne treba biti vani od 1 do 4 popodne, meni to skroz glupo, kad je najbolje ne može... Wink
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Gost 17.07.10 16:39

Waka_Waka je napisao/la:

e da si rekao da zelis da ides, zvala bih te Razz

Eh... Daleko. Da je bliže, išao bi ja 100%... A ovako Crying or Very sad

Ja sam odlučio da sad moram pocrniti. Ten mi je inače onako, srednje, više taman nego bijel, al' opet, tokom zime sad izblijedio... Uzet ću kremu za sunčanje sa 20 zaštitnim faktorom. Wink Gledam sad nešta vrijeme, kaže ne treba biti vani od 1 do 4 popodne, meni to skroz glupo, kad je najbolje ne može... Wink

Blago tebi, samo kad se ti razumeš u te kreme! xD
Ja ne izlazim iz kuće pre osam uveče, a posle ne dolazim, ahahha! :-D

Gost
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 17.07.10 16:42

Ja sam se ova dva dana sakrivao doma jer sam tolko pocvrenio pa me bilo sram da me ko vidi još. Embarassed Very Happy
Al evo sad sam bolje pa iden vanka večeras tulumarit Very Happy

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 17.07.10 17:07

Bruno je napisao/la:Ja sam se ova dva dana sakrivao doma jer sam tolko pocvrenio pa me bilo sram da me ko vidi još. Embarassed Very Happy

Takodje!
Radje cu ostati bela nego se toliko truditi da pocrnim, jer rezultat je samo crvelilo :shock:
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 17.07.10 17:09

Bruno je napisao/la:Ja sam se ova dva dana sakrivao doma jer sam tolko pocvrenio pa me bilo sram da me ko vidi još. Embarassed Very Happy

Takodje!
Radje cu ostati bela nego se toliko truditi da pocrnim, jer rezultat je samo crvelilo :shock:

Ma ja slučajno pocrvenio. Na plaži bili od jutra, roštiljali, pili, pušili zabavljali se i ludovali, vratili se navečer, a sutra san nisam leđa osjećao. Hahaha. Još sam se i mazao Very Happy

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 17.07.10 17:13

Hahaha ti si jos dobar, ja sam koristila kremu za suncanje kojoj je istekao rok Wink Ne volim leto, bar ne kad je ovoliko toplo, sad sedim u sobi i osecam kao da mi nesto mili po glavi, ko zna mozda mi je prokljucala tecnost u mozgu Very Happy
Sve mi se nesto cini da cu uhvatiti brata pod ruku i da idemo na neku planinu, tamo je nadam se bolje Smile
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 17.07.10 17:15

OOMarijaOO je napisao/la:Hahaha ti si jos dobar, ja sam koristila kremu za suncanje kojoj je istekao rok Wink Ne volim leto, bar ne kad je ovoliko toplo, sad sedim u sobi i osecam kao da mi nesto mili po glavi, ko zna mozda mi je prokljucala tecnost u mozgu Very Happy
Sve mi se nesto cini da cu uhvatiti brata pod ruku i da idemo na neku planinu, tamo je nadam se bolje Smile

Hahahaha. Kad je vruće uvijek iman osjećaj da nešto plazi po meni, često nešto i plazi, ali ne uvijek Laughing Laughing

Pauly D
administrator

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Cvjećko 17.07.10 17:47

A zanimljivo, vama se od sunčanja zacrveni koža, meni uopće ne, nimalo.

Samo pocrnim, nisam nikad dosad izgorio. Very Happy Meni na moru brzo dosadi, 3-4 dana mi dosta.

Inače, Marija, da sam na tvom mjestu, ja bih otišao u neki veliki grad, npr. ja živim u BiH, pa bi u Mostar, ili Banja Luku, ili Bihać, i eto tako, u neke gradove velike. Smile
Cvjećko
Cvjećko

Broj postova : 11296

Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 17.07.10 22:16

Waka_Waka je napisao/la:A zanimljivo, vama se od sunčanja zacrveni koža, meni uopće ne, nimalo.

Samo pocrnim, nisam nikad dosad izgorio. Very Happy Meni na moru brzo dosadi, 3-4 dana mi dosta.

Inače, Marija, da sam na tvom mjestu, ja bih otišao u neki veliki grad, npr. ja živim u BiH, pa bi u Mostar, ili Banja Luku, ili Bihać, i eto tako, u neke gradove velike. Smile

Pa ja i zivim u Novom Sadu sto je drugi grad po velicini u Srbiji, jeste da sad nisam tamo ali uskoro ideeeeem, i onda da se brckam u Dunavu... Hmm... napravicu ja sebi lepo Wink
Mara
Mara

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by >>Been<< 18.07.10 2:15

Joooj..Što mrzim one idiote koji dođu na plažu i onda se namažu maslinovim uljem i stanu se frigati na suncu... Strahota ! Jbte, pa zanju li oni šta je rak kože... Kakva je to ljepota i kakav ten kad zbog toga rizikuješ dehidraciju, rak kože i svašta nešto..

JA sam inače vrlo dosadan kad me nešto boli i onda se dobro čuvam da ne "zagorima"... A ako se to i desi samo krema sa ekstraktom nevena i što više tečnosti... Ništa strašno Smile
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Velvet 18.07.10 12:12

ode danas u zg Very Happy jeje
Velvet
Velvet

Broj postova : 4623

Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG

https://www.facebook.com/profile.php?id=1557283279&amp;amp;v=

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 3 / 3. Previous  1, 2, 3

[Vrh]

- Similar topics