Ljetovanje 2010.
+10
Ighor
Pauly D
Leo
^.^ Swedish Hero
Lunke
HaYrOLa
asteroid
Kerber
Kruno
Cvjećko
14 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Ljetovanje 2010.
Waka_Waka je napisao/la:OOMarijaOO je napisao/la:Ajoj meni se ide u Hrvatsku na more, bila sam kao mala ni ne secam se... A imam tamo dosta rodbine ali vecinu ni ne poznajem. Moram sledece godine naci neko drustvo pa idem. Sad sta je tu je, bicu kuci celo leto
A jbg, sad smo kvit
Ti si bila na EXIT-u A ja nisam.
u pravi si, to mi je bilo bolje od odmora.
e da si rekao da zelis da ides, zvala bih te :p
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
OOMarijaOO je napisao/la:Waka_Waka je napisao/la:
A jbg, sad smo kvit
Ti si bila na EXIT-u A ja nisam.
e da si rekao da zelis da ides, zvala bih te
Eh... Daleko. Da je bliže, išao bi ja 100%... A ovako
Ja sam odlučio da sad moram pocrniti. Ten mi je inače onako, srednje, više taman nego bijel, al' opet, tokom zime sad izblijedio... Uzet ću kremu za sunčanje sa 20 zaštitnim faktorom. Gledam sad nešta vrijeme, kaže ne treba biti vani od 1 do 4 popodne, meni to skroz glupo, kad je najbolje ne može...
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:OOMarijaOO je napisao/la:
e da si rekao da zelis da ides, zvala bih te
Eh... Daleko. Da je bliže, išao bi ja 100%... A ovako
Ja sam odlučio da sad moram pocrniti. Ten mi je inače onako, srednje, više taman nego bijel, al' opet, tokom zime sad izblijedio... Uzet ću kremu za sunčanje sa 20 zaštitnim faktorom. Gledam sad nešta vrijeme, kaže ne treba biti vani od 1 do 4 popodne, meni to skroz glupo, kad je najbolje ne može...
Blago tebi, samo kad se ti razumeš u te kreme! xD
Ja ne izlazim iz kuće pre osam uveče, a posle ne dolazim, ahahha! :-D
Gost- Gost
Ja sam se ova dva dana sakrivao doma jer sam tolko pocvrenio pa me bilo sram da me ko vidi još.
Al evo sad sam bolje pa iden vanka večeras tulumarit
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Ja sam se ova dva dana sakrivao doma jer sam tolko pocvrenio pa me bilo sram da me ko vidi još.
Takodje!
Radje cu ostati bela nego se toliko truditi da pocrnim, jer rezultat je samo crvelilo :shock:
Kontinent Helia
OOMarijaOO je napisao/la:Bruno je napisao/la:Ja sam se ova dva dana sakrivao doma jer sam tolko pocvrenio pa me bilo sram da me ko vidi još.
Takodje!
Radje cu ostati bela nego se toliko truditi da pocrnim, jer rezultat je samo crvelilo :shock:
Ma ja slučajno pocrvenio. Na plaži bili od jutra, roštiljali, pili, pušili zabavljali se i ludovali, vratili se navečer, a sutra san nisam leđa osjećao. Hahaha. Još sam se i mazao
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Hahaha ti si jos dobar, ja sam koristila kremu za suncanje kojoj je istekao rok Ne volim leto, bar ne kad je ovoliko toplo, sad sedim u sobi i osecam kao da mi nesto mili po glavi, ko zna mozda mi je prokljucala tecnost u mozgu
Sve mi se nesto cini da cu uhvatiti brata pod ruku i da idemo na neku planinu, tamo je nadam se bolje
Sve mi se nesto cini da cu uhvatiti brata pod ruku i da idemo na neku planinu, tamo je nadam se bolje
Kontinent Helia
OOMarijaOO je napisao/la:Hahaha ti si jos dobar, ja sam koristila kremu za suncanje kojoj je istekao rok Ne volim leto, bar ne kad je ovoliko toplo, sad sedim u sobi i osecam kao da mi nesto mili po glavi, ko zna mozda mi je prokljucala tecnost u mozgu
Hahahaha. Kad je vruće uvijek iman osjećaj da nešto plazi po meni, često nešto i plazi, ali ne uvijek
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
A zanimljivo, vama se od sunčanja zacrveni koža, meni uopće ne, nimalo.
Samo pocrnim, nisam nikad dosad izgorio. Meni na moru brzo dosadi, 3-4 dana mi dosta.
Inače, Marija, da sam na tvom mjestu, ja bih otišao u neki veliki grad, npr. ja živim u BiH, pa bi u Mostar, ili Banja Luku, ili Bihać, i eto tako, u neke gradove velike.
Samo pocrnim, nisam nikad dosad izgorio. Meni na moru brzo dosadi, 3-4 dana mi dosta.
Inače, Marija, da sam na tvom mjestu, ja bih otišao u neki veliki grad, npr. ja živim u BiH, pa bi u Mostar, ili Banja Luku, ili Bihać, i eto tako, u neke gradove velike.
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Waka_Waka je napisao/la:A zanimljivo, vama se od sunčanja zacrveni koža, meni uopće ne, nimalo.
Pa ja i zivim u Novom Sadu sto je drugi grad po velicini u Srbiji, jeste da sad nisam tamo ali uskoro ideeeeem, i onda da se brckam u Dunavu... Hmm... napravicu ja sebi lepo
Kontinent Helia
Joooj..Što mrzim one idiote koji dođu na plažu i onda se namažu maslinovim uljem i stanu se frigati na suncu... Strahota ! Jbte, pa zanju li oni šta je rak kože... Kakva je to ljepota i kakav ten kad zbog toga rizikuješ dehidraciju, rak kože i svašta nešto..
JA sam inače vrlo dosadan kad me nešto boli i onda se dobro čuvam da ne "zagorima"... A ako se to i desi samo krema sa ekstraktom nevena i što više tečnosti... Ništa strašno
JA sam inače vrlo dosadan kad me nešto boli i onda se dobro čuvam da ne "zagorima"... A ako se to i desi samo krema sa ekstraktom nevena i što više tečnosti... Ništa strašno
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ode danas u zg jeje
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» AsiaVision 2010. (Our Sound 2010.)
» Dora 2010