♀ | MH 05 | New Gloria
+10
>>Been<<
Pauly D
^.^ Swedish Hero
Kruno
Ighor
Cvjećko
Marijo
Kerber
Leo
pRp@
14 posters
Stranica 2 / 6.
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ♀ | MH 05 | New Gloria
Ighor je napisao/la:Mislim da prava ljepota dolazi iznutra, ono izvana je samo bonus. Ali opet, ima ljudi koji su predivni, a opet iznutra pokvareni... Tako da, nisam siguran da tu postoji neki univerzalan odgovor.
Prijava Idonije dolazi uskoro.
Slažem se ! ! !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Swedish Hero je napisao/la:Ighor je napisao/la:Mislim da prava ljepota dolazi iznutra, ono izvana je samo bonus. Ali opet, ima ljudi koji su predivni, a opet iznutra pokvareni... Tako da, nisam siguran da tu postoji neki univerzalan odgovor.
Prijava Idonije dolazi uskoro.
Slažem se ! ! !
Najbolje bi bilo imati djevojku koja je i lijepa i dobra...
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Pa važnije mi je da je dvjevojka lijepša izvana Možete me nazvati kako želite, ali djevojka može biti dobra iznutra skroz, ali ako mi nije lijepa i ako me ne privlači ništa to.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Pa važnije mi je da je dvjevojka lijepša izvana Možete me nazvati kako želite, ali djevojka može biti dobra iznutra skroz, ali ako mi nije lijepa i ako me ne privlači ništa to.
To sam i ja htio da kažem. Neki, bar ja, ne bih izabrao djevojku koja je extra pametna, a nije lijepa... Mislim, što jest, jest. Naravno, ne volim niti onu koja je glupa, a privlačna.
Kontinent Helia
Obavijest:
Janko_ je napisao/la:Bruno je napisao/la:Pa važnije mi je da je dvjevojka lijepša izvana Možete me nazvati kako želite, ali djevojka može biti dobra iznutra skroz, ali ako mi nije lijepa i ako me ne privlači ništa to.
To sam i ja htio da kažem. Neki, bar ja, ne bih izabrao djevojku koja je extra pametna, a nije lijepa... Mislim, što jest, jest. Naravno, ne volim niti onu koja je glupa, a privlačna.
Pa naravno....
Kerber- Broj postova : 474
Ulisses je napisao/la:Janko_ je napisao/la:
Pa naravno....
Ali ne volim ni ovo
http://image.dnevnik.hr/media/images///normal/Jun2008//60133493.jpg
Koji nivo ružnoće...
Kontinent Helia
Obavijest:
slazem se. ni ja ne volim sta ce im tolike :?:Janko_ je napisao/la:Ulisses je napisao/la:
Pa naravno....
Ali ne volim ni ovo
http://image.dnevnik.hr/media/images///normal/Jun2008//60133493.jpg
Koji nivo ružnoće...
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Bruno je napisao/la:Pa važnije mi je da je dvjevojka lijepša izvana Možete me nazvati kako želite, ali djevojka može biti dobra iznutra skroz, ali ako mi nije lijepa i ako me ne privlači ništa to.
Potpuno se slažem sa ovom izjavom
ja ne voilim nikakve cure!
ja volim rokere s malo duzom kosom
inače,mislim da je prirodno najbolje,nikakve plastike itd,mislim dobro mozda u grudi,al ne pretjerivati,al to samo ako imaš dvojku
ja volim rokere s malo duzom kosom
inače,mislim da je prirodno najbolje,nikakve plastike itd,mislim dobro mozda u grudi,al ne pretjerivati,al to samo ako imaš dvojku
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Hvala.Glow je napisao/la:OMG, fantastičan uvod! O.O
Svaka čast! :-D
Baš mi je drago da su se pokrenule male diskusije.
Nadam se da ćemo izabrati najljepšu.
pRp@- Broj postova : 381
PRIJAVLJENO JE 15 DJEVOJAKA!
Molim sve koji imaju namjeru prijaviti da to učine do sutra 16:00h jer će se deadline skratiti za 2 dana zbog dostatnog broja prijavljenih!
Molim sve koji imaju namjeru prijaviti da to učine do sutra 16:00h jer će se deadline skratiti za 2 dana zbog dostatnog broja prijavljenih!
Zadnja promjena: pRp@; 11.06.10 17:37; ukupno mijenjano 2 put/a.
dajte molim vas.....da je ljepota iz unutra nebiste sad tu slali na Miss ove umjetne starlete i glumice nego časne sestre.....stoga. u ovom slučaju duša nema nikakve veze s ovim izborom i bezveze je uopče spominjat nekakve vrline ako nisu fizičike
Zagreb15- Broj postova : 681
Zagreb15 je napisao/la:dajte molim vas.....da je ljepota iz unutra nebiste sad tu slali na Miss ove umjetne starlete i glumice nego časne sestre.....stoga. u ovom slučaju duša nema nikakve veze s ovim izborom i bezveze je uopče spominjat nekakve vrline ako nisu fizičike
I to je točno.
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Ne kužim zašto svi tu glume.Zagreb15 je napisao/la:dajte molim vas.....da je ljepota iz unutra nebiste sad tu slali na Miss ove umjetne starlete i glumice nego časne sestre.....stoga. u ovom slučaju duša nema nikakve veze s ovim izborom i bezveze je uopče spominjat nekakve vrline ako nisu fizičike
Ljepota je površna i mi smo svi površi i tu nema ništa loše.
Guest- Gost
prijavi se na natjecanje! Pozivamo vas.Artie je napisao/la:Ne kužim zašto svi tu glume.Zagreb15 je napisao/la:dajte molim vas.....da je ljepota iz unutra nebiste sad tu slali na Miss ove umjetne starlete i glumice nego časne sestre.....stoga. u ovom slučaju duša nema nikakve veze s ovim izborom i bezveze je uopče spominjat nekakve vrline ako nisu fizičike
Artie je napisao/la:Ne kužim zašto svi tu glume.Zagreb15 je napisao/la:dajte molim vas.....da je ljepota iz unutra nebiste sad tu slali na Miss ove umjetne starlete i glumice nego časne sestre.....stoga. u ovom slučaju duša nema nikakve veze s ovim izborom i bezveze je uopče spominjat nekakve vrline ako nisu fizičike
slažem se ....ljepota je vanjska i točka
Zagreb15- Broj postova : 681
Nitko nije niti rekao da nije!Zagreb15 je napisao/la:Artie je napisao/la:
Ne kužim zašto svi tu glume.
slažem se ....ljepota je vanjska i točka
Ali pitanje je što ustvari je ljepota, jer je danas taj pojam ozbiljno izvrnut?! Ili se varam?
Wonderlands Miss
Hope Dworaczyk
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
O ukusima ne vredi raspravljati Prijavljujem se jer me zamima ukus vecine
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Čak i polufinale.
Kontinent Helia
Obavijest:
već sam napisala pravilo da se ne otvara više tema za miss i te igre,nego sve u jednu temu i onda napišeš na kojoj se strani nalazi pf npr. itd
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Oke nisam vidio, biti će onda sve ovdje, a ono možeš i izbrisati ako hoćeš, ili ako se može spojiti u jednu!?Veronica je napisao/la:već sam napisala pravilo da se ne otvara više tema za miss i te igre,nego sve u jednu temu i onda napišeš na kojoj se strani nalazi pf npr. itd
Stranica 2 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Stranica 2 / 6.