Pokretanje ESC Croatia foruma
4 posters
Stranica 1 / 1.
Pokretanje ESC Croatia foruma
Pozdrav svima.
Ideja koju grupa forumaša ima jeste da se napravi novi forum koji bi bio na domeni esc-croatia.com, što bi bilo najbolje obzirom da se ovaj nalazi na free domeni i hostu. Ovakvi forumi i hostovi mogu preko noći nestati tako da je jako nepouzdana varijanta.
Sa druge strane, takođe želimo da obavestimo sve članove ovog foruma da nam se pridruže i registruju kada budemo pokrenuli ovaj projekat. U principu nama će trebati možda jedan ili dva tjedna da sve sredimo i forum može početi da radi
Bilo bi super da čujemo mišljenje svih ostalih. Naravno, mislim da bi bilo korektno sadašnjim moderatorima ponuditi da također budu moderatori na novom forumu. Ono što je najvažnije jeste da se obavesti što veći broj ljudi odavde kako bi mogli doći na esc-croatia.com
Pišite
Ideja koju grupa forumaša ima jeste da se napravi novi forum koji bi bio na domeni esc-croatia.com, što bi bilo najbolje obzirom da se ovaj nalazi na free domeni i hostu. Ovakvi forumi i hostovi mogu preko noći nestati tako da je jako nepouzdana varijanta.
Sa druge strane, takođe želimo da obavestimo sve članove ovog foruma da nam se pridruže i registruju kada budemo pokrenuli ovaj projekat. U principu nama će trebati možda jedan ili dva tjedna da sve sredimo i forum može početi da radi
Bilo bi super da čujemo mišljenje svih ostalih. Naravno, mislim da bi bilo korektno sadašnjim moderatorima ponuditi da također budu moderatori na novom forumu. Ono što je najvažnije jeste da se obavesti što veći broj ljudi odavde kako bi mogli doći na esc-croatia.com
Pišite
Leonidas- Broj postova : 9
Re: Pokretanje ESC Croatia foruma
yap i napokon da sve pokrenemo i imamo i hr forum
mi vodimo već neke razgovore kako bi se sve pokrenulo kako je leonidas i rekao...
dizajn novoga foruma koji je predstavio je predivan... tako da evo... kroz nekoliko dana ćemo sve znati i taman pokrenuti
a točno si mislim da bivši admini ni ne trebaju biti admini.. pišemo im ja i goxy cijelo vrijeme..pa kada ne žele biti tu ... da bar nekima daju (ne meni) da budu admini i da pokrenemo forum.. dovoljno smo ih molili.. traje to godinu dana.. nitko ništa nije odgovorio... bilo bi okey da otvorimo svoj.. kako je leonidas rekao.. i da napokon bude pozitivna forumska priča..
mi vodimo već neke razgovore kako bi se sve pokrenulo kako je leonidas i rekao...
dizajn novoga foruma koji je predstavio je predivan... tako da evo... kroz nekoliko dana ćemo sve znati i taman pokrenuti
a točno si mislim da bivši admini ni ne trebaju biti admini.. pišemo im ja i goxy cijelo vrijeme..pa kada ne žele biti tu ... da bar nekima daju (ne meni) da budu admini i da pokrenemo forum.. dovoljno smo ih molili.. traje to godinu dana.. nitko ništa nije odgovorio... bilo bi okey da otvorimo svoj.. kako je leonidas rekao.. i da napokon bude pozitivna forumska priča..
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ma zašto njima ponudit? Ne zaslužuju.
Prije godinu i pol dana, pametnome dosta.
Prije godinu i pol dana, pametnome dosta.
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
U redu, ako tako stvari stoje po pitanju admina, mada u svakom slučaju svi će biti dobrodošli da se priključe kao članovi (za početak).
Evo za sve, ovako bi 99% trebalo to da izgleda (pozadina iz Beča):
A rezervna varijanta (pozadina od ove godine):
Ostalo je da se srede neke sitne stvari "ispod haube" koje mogu i u hodu da odradim.
Evo za sve, ovako bi 99% trebalo to da izgleda (pozadina iz Beča):
A rezervna varijanta (pozadina od ove godine):
Ostalo je da se srede neke sitne stvari "ispod haube" koje mogu i u hodu da odradim.
ODLIČNO JE!
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Odlicno izgleda!
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Društvo, pokrenuli smo forum na vlastitoj domeni Pozivamo sve forumaše da nam se priključe
Similar topics
» Pravila foruma
» POSLEDNJIH SAT VREMENA FORUMA....
» EFSC 5 | Reykjavik - Iceland
» EFSC 2 | CROATIA | Zagreb
» EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4
» POSLEDNJIH SAT VREMENA FORUMA....
» EFSC 5 | Reykjavik - Iceland
» EFSC 2 | CROATIA | Zagreb
» EFSC 3 | Germany | Munich | Rezultati str. br. 4
Stranica 1 / 1.