HFF 01 | Fairyland
+13
Sherlock Holmes
malin-d1i1n1
Lunke
>>Been<<
Kerber
Kruno
HaYrOLa
Cvjećko
Leo
Velvet
^.^ Swedish Hero
Veronica
Marijo
17 posters
Stranica 8 / 8.
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: HFF 01 | Fairyland
Čestitke domaćinu, organizacija je odlična !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
♥ Swedish Hero ♥ je napisao/la:Čestitke domaćinu, organizacija je odlična !
Hvala!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Organizacija je bila super
Hvala svima koji su glasovali za mene,pobjedio je eto ne baš toliko razvikan film,sa ne baš poznatim glumcima,najpoznatija kćer Brucea Willisa i Demi Moore-Rumer Willis,a više je poznatija zbog njih nego zbog glume
Zaista veliko hvala svima,eto krnulo me baš,Miss,pa Filmski festival,druga na HSC-u,odličnoo
inače svakako preporučam Sorority Row,nije to neki previše strašan horor,niti previše pametan,ali dobar je,ubojica je naravno netko od koga to ne biste očekivali,a opet bi
Hvala svima koji su glasovali za mene,pobjedio je eto ne baš toliko razvikan film,sa ne baš poznatim glumcima,najpoznatija kćer Brucea Willisa i Demi Moore-Rumer Willis,a više je poznatija zbog njih nego zbog glume
Zaista veliko hvala svima,eto krnulo me baš,Miss,pa Filmski festival,druga na HSC-u,odličnoo
inače svakako preporučam Sorority Row,nije to neki previše strašan horor,niti previše pametan,ali dobar je,ubojica je naravno netko od koga to ne biste očekivali,a opet bi
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Veronica je napisao/la:Organizacija je bila super
Danas sam ga gledao jer je to bio jedini film koji nisam imao kod sebe i nisam gledao(a imam ih oko 1500) i mogu reci da je jako dobar.
Nisam znao da je ona cerka Brusa Vilisa.Kao da sam osecao pa ga stavio u voditelje (valjda nece neko pomisliti da je festival namesten)
Hvala na pohvalama na organizaciji i nadam se jos boljem spektaklu u Horehronii!
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Čestitke :!:
Najbolji film je pobjedio
Ja sam dosta zadovoljan 7.mjestom
Sve pohvale za organizaciju
Čestitke Horehroniji
Najbolji film je pobjedio
Ja sam dosta zadovoljan 7.mjestom
Sve pohvale za organizaciju
Čestitke Horehroniji
Eh, sinoć je izašao novi Hari Poter trejler za sedmi film, šteta što nisam malo pričekao, novi trejler je EPIC!!! ♥
Gost- Gost
inače Dolina Film Festival me potaknuo da pokrenem opet ovu temu,jeste li za to da opet pokušamo organizirati HFF?Ovo drugo izdanje bi se poništilo,a ja bi otvorila HFF 2 kao pobjednica prvog.
Veronica- administrator
DAAAAAAAAAA GO GO VERONICAVeronica je napisao/la:inače Dolina Film Festival me potaknuo da pokrenem opet ovu temu,jeste li za to da opet pokušamo organizirati HFF?Ovo drugo izdanje bi se poništilo,a ja bi otvorila HFF 2 kao pobjednica prvog.
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Daaaaa....meni bas nedostaje,zato sam i napravio licni festival...moj predlog je da se otvori kad se zavrsi festival
Lunke- Broj postova : 9635
da da pričekala bi ja da se završi DFF,a ok otvorit cu ja temu onda
Veronica- administrator
Sto puta da!!!
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
jeste li zainteresirani da ponovno otvorimo filmski festival?išli bi od drugog izdanja,ja ne bi organizirala
Veronica- administrator
Stranica 8 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ♂ | MH 02 | Fairyland
» ♂ | MH 03 | Fairyland
» ♀ | MH 20 | Fairyland
» ♀ | MH 21 | Tragurium
» MF 02 | Fairyland
» ♂ | MH 03 | Fairyland
» ♀ | MH 20 | Fairyland
» ♀ | MH 21 | Tragurium