////////
5 posters
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: ////////
HaYrOLa je napisao/la:
Pa i trebao si. Bilo je zezanje na pocetku ja sam se smejao. E onda kada si poceo da me pravis budalom, e pa ne moze. Rekao sam ti ko moras i kakav biti da mene pravis budalom.
Ok
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Prva je dosla Lanica i prozvala mene verovatno pod tvojim uticajem ,ja o tome nisam nista ovde pisao
Kakvim mojim uticajem jesi ti normalan, ja nigde nisam pisao o ovome. Niti je ona. Ti si eno tamo pise CRVENIM SLOVIMA VELIKIM NAPISAO POMAGAJ VERKA NAPADAJU MEEEEE DA LAZEEEEEM a niko napisao nije nista ni pomenuo te. ti si meni tamo pisao nicim izazvan, ja sam napisao ne obracaj mi se.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Kakvim mojim uticajem jesi ti normalan, ja nigde nisam pisao o ovome. Niti je ona. Ti si eno tamo pise CRVENIM SLOVIMA VELIKIM NAPISAO POMAGAJ VERKA NAPADAJU MEEEEE DA LAZEEEEEM a niko napisao nije nista ni pomenuo te. ti si meni tamo pisao nicim izazvan, ja sam napisao ne obracaj mi se.
prva je lanica napisala jadan si ja bih te banovala zbog toga sto si uradio hayroli ,a ja sam za verku napisao to mnogo kasnije,idi malo bolje vidi
Kontinent Helia
Obavijest:
Napravili ste od HAX-a, od zabave jedne haos... Zavere, pretvaranja, ping sobe, ma haos. znaci toliko ste stvorili pritisak da je ono tamo doci , aaaaaa samo pobedicu te pobedicu te pobedi ga, ovaj namesta ping, ovaj je pod tudjim imenom, ovaj ono... jbt
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Lanica je napisao/la:Mi se samo šalili, bože Leo.
Pa prvo me on napadne tamo i onda ovde i ti i on .Sta bi ti pomislila ?
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
prva je lanica napisala jadan si ja bih te banovala zbog toga sto si uradio hayroli ,a ja sam za verku napisao to mnogo kasnije,idi malo bolje vidi
Covece, imamo dokaze protiv tebe. Dakle sta spominjes nju sada, sta skreces sa teme, aloooo. Jos i ti i jasmin mene danas pravite ludim i kao POMERA SE POMERA SE BIO JE I DANAS KAD SMO IGRALI DOK TI NISI BIO TU. A covek evo lepo napisao da je bio u bolnici. Gospode Boze.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Covece, imamo dokaze protiv tebe. Dakle sta spominjes nju sada, sta skreces sa teme, aloooo. Jos i ti i jasmin mene danas pravite ludim i kao POMERA SE POMERA SE BIO JE I DANAS KAD SMO IGRALI DOK TI NISI BIO TU. A covek evo lepo napisao da je bio u bolnici. Gospode Boze.
pa ja nisam ni rekao da je on bio u sobi jer nije sigurno Ali neko jeste ,pitaj ga da li je i sinoc bio u sobi kad se neko pojavio pod njegovim imenom
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Pa prvo me on napadne tamo i onda ovde i ti i on .Sta bi ti pomislila ?
Ma ko te napada, iz aviona se vidi da se devojka sprdala, ja tebi nista pisao nisam sem NE OBRACAJ MI SE. I onda si poceo da kenjas i seres, zoves Verku kukas molis , LAZES , dakle ponvaljam, LAZES DA SAM TE NAPAO DA SI TI MONKEY NA FORUMU. Jbg, znam da ti je fetis da budes bezgresan, bezporocan i sve to, ali jbg, ljudsko si bice. Izgubio si i nevinost pre braka, pa ces popiti verovatno i prvu rakiju uksoro, pa mozda i zapaliti koju... polako... samo se opusti.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Leo je napisao/la:
pa ja nisam ni rekao da je on bio u sobi jer nije sigurno Ali neko jeste ,pitaj ga da li je i sinoc bio u sobi kad se neko pojavio pod njegovim imenom
JASMIN JE REKAO DANAS JE BIO KADA SMO IGRALI DOK TI DIVA NISI BIO TU. Sta me briga za juce. Nikad ne bi pomislio da si ti, dok nisam video isti ping, nacin na koji on igra (isto kao ti) i sto je najbitnije, NISTE SE POMERALI U ISTO VREME KADA STE U TERENU OBOJE! CAO ZDRAVO!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Ma ko te napada, iz aviona se vidi da se devojka sprdala, ja tebi nista pisao nisam sem NE OBRACAJ MI SE. I onda si poceo da kenjas i seres, zoves Verku kukas molis , LAZES , dakle ponvaljam, LAZES DA SAM TE NAPAO DA SI TI MONKEY NA FORUMU. Jbg, znam da ti je fetis da budes bezgresan, bezporocan i sve to, ali jbg, ljudsko si bice. Izgubio si i nevinost pre braka, pa ces popiti verovatno i prvu rakiju uksoro, pa mozda i zapaliti koju... polako... samo se opusti.
Kako god...
Kontinent Helia
Obavijest:
dajte recite jel dobra ona rakija šta Nikolić proizvodi, tomovača lol?
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
JASMIN JE REKAO DANAS JE BIO KADA SMO IGRALI DOK TI DIVA NISI BIO TU. Sta me briga za juce. Nikad ne bi pomislio da si ti, dok nisam video isti ping, nacin na koji on igra (isto kao ti) i sto je najbitnije, NISTE SE POMERALI U ISTO VREME KADA STE U TERENU OBOJE! CAO ZDRAVO!
Nisam ja diva,ti si
Ma cao zdravo kad me obuzme djavo
Kontinent Helia
Obavijest:
Uvijek neke gluposti oko haxa,koje stvaraju tenzije na forumu.Nek ovo bude posljednji turnir na malo duze vremena
Bit će tako bolje za sve
I da na forumu Leo nije Monkey,a ni obrnuto.
Bit će tako bolje za sve
I da na forumu Leo nije Monkey,a ni obrnuto.
Veronica- administrator
- Broj postova : 13596
Ovo su klasicni odgovori kad je neko uhvacen u lazi `KAKO GOD...` i naravno hvatanje za najnebitniju stvar u recenici , odnosno izbegavanje sustine. Leo , ovo ti nije trebalo.
@Verka - to niko nije ni rekao, samo da je danas leo igrao pod imenom Mr. Monkey. Eto. i slazem se sto se Hax-a tice, ovo je preslo u ludilo.
@Verka - to niko nije ni rekao, samo da je danas leo igrao pod imenom Mr. Monkey. Eto. i slazem se sto se Hax-a tice, ovo je preslo u ludilo.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Ovo su klasicni odgovori kad je neko uhvacen u lazi `KAKO GOD...` i naravno hvatanje za najnebitniju stvar u recenici , odnosno izbegavanje sustine. Leo , ovo ti nije trebalo.
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
[Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
leo jel ti iko rekao da svi baš zgodan
Manki- Broj postova : 1176
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:[Only mods are allowed to see this image]
Kontinent Helia
Obavijest:
MrMonkey je napisao/la:leo jel ti iko rekao da svi baš zgodan :D:D
Posto hayrola kaze da sam monkey pa da stvarno budem
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
Posto hayrola kaze da sam monkey pa da stvarno budem
Prestani da lazes. Dakle prestani. Da ne otvorim usta sada i svoje screenshotove da vide ljudi ko je zapravo ko.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Prestani da lazes. Dakle prestani. Da ne otvorim usta sada i svoje screenshotove da vide ljudi ko je zapravo ko.
pa jel si rekao malopre da sam bio monkey na haxu
Kontinent Helia
Obavijest:
Leo je napisao/la:
pa jel si rekao malopre da sam bio monkey na haxu
Da. A ti si ovde napravio pricu i izvrnuo moje tvrdnje.
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Da. A ti si ovde napravio pricu i izvrnuo moje tvrdnje.
Eto izvinjavam ti se ali ja sam to tako shvatio u onom chatu na haxu
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
EurosongForum.com :: MREŽA :: Forum Graveyard :: Chat
Stranica 2 / 3.