Svedska | Sanna Nielsen – Undo
+10
>>Been<<
Veronica
asteroid
Lanica
Leo
Lunke
frozen
Tinchey
Marijo
HaYrOLa
14 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 7 / 8.
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Svedska | Sanna Nielsen – Undo
Pa iz priloženog se vidi da reflektor nije mogla niti da vidi , a jojjj PLAVUŠE ! Sretno joj bilooooooo ! Sana će da se lupi s tabanima po guzi večeras i put svoje Švedske će da krene ! !
madagaskar40- Broj postova : 1023
Kontinent Helia
Zemlja: Korumpijana
Obavijest:
ja ne vidim sta je ona zeznula, zena peva pa rastura. od jednog reflektora koji se okrece u pogresnom smeru pravite slona, isto kao i kad su pricali za loreen da ce flopnuti jer se zagrcnula vestackim snegom pa je sve oduvala. smarate. Ako ne pobedi Koncita, nek pobedi Sanna !
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Par puta je zazvučala ko bečki dječak u ranom pubertetu. :'D
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
pa nema ni minimalne sanse da ta pjesma ne prođe, de dobro je ljudi
Jasmin- Broj postova : 5457
ja nemam pojma o čemu govorite... žena je razvalila i to predobro! sada sam još više uvjeren u njen top3! izvrsno je odradila.. odličan nastup! sanna toliko jednostavno, a toliko dobro!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Ma mala uopće nije imala greške Hay dali si oprao uši ??? Razvalila je u očajnom pjevanju barem u zadnjoj probi !
Kontinent Helia
Obavijest:
Pa bolje pjeva bradata pjevačica iz Autrije nego ona ! ! !
Kontinent Helia
Obavijest:
Taman da ju je otpjevala Marija Kalas, dok se oko nje kovitla kolo slatkih bebica u bijelim haljetcima, ova pjesma će i dalje biti shit. Kad malo bolje razmislim, sva tragedija Eurosonga u zadnjih desetak godina stane otprilike u tri minute Šveđankinog mjakukanja.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
madagaskar40 je napisao/la:Pa bolje pjeva bradata pjevačica iz Autrije nego ona ! ! !
Bradata zena je na probama odrzala javni cas vecini sto se tice pevanja i ponasanja na sceni
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:
Bradata zena je na probama odrzala javni cas vecini sto se tice pevanja i ponasanja na sceni
*Čekam Beenov odgovor* :'D
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
hayrola dobro zboriš... been pjesmice ala portugal su odavno prahistorija prebaci se u novo stoljeće
Kontinent Helia
Obavijest:
Tinchey je napisao/la:
*Čekam Beenov odgovor* :'D
Ne vidim razlog za čekanje.
Ja nemam problem sa bradatim ženama. Moje mišljenje o takvoj pomami je da je to nešto bizarno i vrlo ružno.
Svi, pa i ja imamo pravo da o tome zauzmemo stav. Uostalom, teško da je Conchitin pravi razlog za puštanje brade to što se kao žena osjeća lijepo sa dlakama po licu. Više bih rekao da je to ovo privlačenje pozornosit medija, i regrutiranje gej lobija da glasa, u čemu je, čini mi se, itekako uspjela.
>>Been<<- moderator
croato je napisao/la:hayrola dobro zboriš... been pjesmice ala portugal su odavno prahistorija :)prebaci se u novo stoljeće
Ako je novo stoljeće reciklaža Loreen i mjaukanje do boga milog, onda neka hvala. Bolje mi je u prahistoriji.
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:Taman da ju je otpjevala Marija Kalas, dok se oko nje kovitla kolo slatkih bebica u bijelim haljetcima, ova pjesma će i dalje biti shit. Kad malo bolje razmislim, sva tragedija Eurosonga u zadnjih desetak godina stane otprilike u tri minute Šveđankinog mjakukanja.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
svi nekako idu do glasača.. conchita osim izvrsnog glasa i izvrsne izvedbe traži i gay lobi koji je na eurosongu izuzetno jak. pametna conchita.. dižem joj kapu..
reciklaže ima oduvijek...
uživaj u prahistoriji
reciklaže ima oduvijek...
uživaj u prahistoriji
Kontinent Helia
Obavijest:
Upravo o tome govorim.
Conchitar, dakle, budaleše s tom bradicom zaradi glasova i dobrog rezultata. To nema veze s njenim iako bradatim, svejedno krhkim ljudskim pravima koja su obrijana, ovaj, hoću reći, pogažena kritikama pojedinih hrabrih medija na račun jednog vrlo upitnog trenda na tv ekranima.
Conchitar, dakle, budaleše s tom bradicom zaradi glasova i dobrog rezultata. To nema veze s njenim iako bradatim, svejedno krhkim ljudskim pravima koja su obrijana, ovaj, hoću reći, pogažena kritikama pojedinih hrabrih medija na račun jednog vrlo upitnog trenda na tv ekranima.
>>Been<<- moderator
Kakav gay lobi . Valjda bi Finska tralalajka od prosle godine otisla malo dalje od dna finalne lestvice
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
finska pjesma je toliko loša da nije uopće za podržait juLeo je napisao/la:Kakav gay lobi . Valjda bi Finska tralalajka od prosle godine otisla malo dalje od dna finalne lestvice
Kontinent Helia
Obavijest:
trend ? ahahaha
kako je meni fora kada strejteri vide nešto drugačije od "uobičajenog".. odmah se boje kao da će sami postati gej i trendi hahahahahahahahhahahahaha ...
kako je meni fora kada strejteri vide nešto drugačije od "uobičajenog".. odmah se boje kao da će sami postati gej i trendi hahahahahahahahhahahahaha ...
Kontinent Helia
Obavijest:
pa rekao sam ! Da odlično pjeva !HaYrOLa je napisao/la:
Kontinent Helia
Obavijest:
Čekaj. Jel on gej, jel on on ili je ona. I ako je ona, jel ona ona gej ili je strejt.. Bojim se da ovdje imamo veliku dilemu.
Šalu na stranu.
To je, dakle, trend, pomama, prilično uspješan pokušaj zarade na publicitetu. Nema to veze s njenom/njegovom orjentacijom, niti sa bilo čime drugim.
Drago mi je da smo se tu složili, i sad možemo dalje
Šalu na stranu.
To je, dakle, trend, pomama, prilično uspješan pokušaj zarade na publicitetu. Nema to veze s njenom/njegovom orjentacijom, niti sa bilo čime drugim.
Drago mi je da smo se tu složili, i sad možemo dalje
>>Been<<- moderator
Austrija je i meni jedna od favorita ! Ali Švedska je čisti pjesmuljak ! Molim Vas recite mi po čemu je ona tako dobra da ju dižete u nebesa ! Evoo da usporedimo Crnu Goru i Švedsku , Nizozemsku i Švedsku , Azerbajđan i Švedsku , Sloveniju i Švedsku , Maltu i Švedku , Austriju i Švedsku , Mađarsku I Švedsku ...
Kontinent Helia
Obavijest:
Pa napisao sam da je bradata žena ! Što i je ! Kako se predstavlja ! Ali da ima odličnu pjesmu IMA definitivno jedan ili jedna od favorita ! ! !Bravo za BRADATU ŽENU !
Kontinent Helia
Obavijest:
madagaskar tebi nije dobra kao i beenu pola europe i meni je hahahahaha... što ja znam zašto mi je dobra sviđa mi se i to je to.. ima ono nešto:) jest da je balada.. ali dobra balada
Kontinent Helia
Obavijest:
Gdje je ovo od balade bolje je Mario otpjevo NISAM VIŠE DEVICA !
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 7 / 8. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Švedska 2015.
» Švedska | Loreen - "Euphoria"
» ŠVEDSKA | Eric Saade — „Popular“
» ŠVEDSKA (Sverige) | Robin Stjernberg — You
» Švedska 2010. | Anna Bergendahl — “This Is My Life“
» Švedska | Loreen - "Euphoria"
» ŠVEDSKA | Eric Saade — „Popular“
» ŠVEDSKA (Sverige) | Robin Stjernberg — You
» Švedska 2010. | Anna Bergendahl — “This Is My Life“
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 7 / 8.