Eurosong 2011. u Berlinu! - Komentari, diskusije
+11
Pauly D
Cvjećko
Leo
Ighor
Sherlock Holmes
Davor22
^.^ Swedish Hero
Mr.bobo
pRp@
>>Been<<
Velvet
15 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2010. - Norveška :: 2010. | Diskusije
Stranica 1 / 4.
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Eurosong 2011. u Berlinu! - Komentari, diskusije
Zavrsilo je finale Eurosonga 2011. u kojem je pobjedu odnijela Lena s pjesmom "Satellite".
Velvet- Broj postova : 4623
Kontinent Helia
Zemlja: Wonderland
Obavijest: HSC 163 // SHTG
Re: Eurosong 2011. u Berlinu! - Komentari, diskusije
Uhh...Gotovo je gotovo !
Šta reći na Eurosong u Norveškoj osim : NE PONOVILO SE ! Organizacija je zaista bila "na nivou"... Pored ogromnog propusta kada su Bebi Dol smjestili na zadnje mjesto, pa sve do ovog sigurnosnog debakla sa Španjolskom... Vrlo neprofesionalno !
Što se tiče pobjednika, ja PREZADOVOLJAN ! Djevojka je simpatična, pjesma vesela i zabavna... Bravo !
Vukašin je dobro prošao koliko su nam crne prognoze bile
Šta reći na Eurosong u Norveškoj osim : NE PONOVILO SE ! Organizacija je zaista bila "na nivou"... Pored ogromnog propusta kada su Bebi Dol smjestili na zadnje mjesto, pa sve do ovog sigurnosnog debakla sa Španjolskom... Vrlo neprofesionalno !
Što se tiče pobjednika, ja PREZADOVOLJAN ! Djevojka je simpatična, pjesma vesela i zabavna... Bravo !
Vukašin je dobro prošao koliko su nam crne prognoze bile
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
jeee... ich liebe LENAAA!!! uuuu
<3
<3
pRp@- Broj postova : 381
...ja definitivno nisam zadovoljan pbjednicom...
...pjesma je loša...
...bilo je barem 15 boljih...
...sve mi je nekako čudno ove godine...
...tko zna što se tu sve petljalo... ali loše se otpetljalo...
...pjesma je loša...
...bilo je barem 15 boljih...
...sve mi je nekako čudno ove godine...
...tko zna što se tu sve petljalo... ali loše se otpetljalo...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Baš mi se i ne sviđa pobjednik, glasanje je bilo JAKO, JAKO, JAKO, JAKO, JAKO, JAKO, JAKO, JAKO PREDVIDLJIVO ! ! !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Predobra je pobjednica i pjesma je predobra
Davor22- Broj postova : 7
Izrael je podbacio, što je još jednom dokazalo moju tezu da je ovaj Eurosong tražio nešto novo. Ali, nisam nezadovoljan (kao prošle godine kada je dobio Rybak, a ne Regina; ili one nesretne 2006. kada je Hari rasturao).
Jeste da sam radije želio u Ankaru, ali i 2. mjesto je izvrsno, ali Berlin je isto super :-D Lena je otjpevala dobro, malo je usporila tako da se njen "čudni" engleski nije baš uočavao. Pjesma je pjevna, vesela, za malo mlađu populaciju, ali sve u svemu... zadovoljan sam. Lena je slatka, draga i cijeli je nastup takav. Berlin... može :-D
Isto, svaka čast svim ostalima, pogotovo Turskoj i Rumunjskoj. Žao mi je Izraela... Francuzi, Srbi i Rusi su odlično odradili svoj posao i na tome im čestitam, a ostalo... nema prevelikih iznenađenja... jedino, malo su mogli manje isticati ono blokovsko glasovanje :-D
Sve u svemu, zadovoljan sam... svih 25 pjesama bilo je super, uživao sam, glasovanje me malo razočaralo jer je već nakon prvih 10 zemelja bilo očito da idemo u Njemačku, nadao sam se malo većoj borbi s Turskom, ali opet, sve u svemu zadovoljan sam :-D
Jeste da sam radije želio u Ankaru, ali i 2. mjesto je izvrsno, ali Berlin je isto super :-D Lena je otjpevala dobro, malo je usporila tako da se njen "čudni" engleski nije baš uočavao. Pjesma je pjevna, vesela, za malo mlađu populaciju, ali sve u svemu... zadovoljan sam. Lena je slatka, draga i cijeli je nastup takav. Berlin... može :-D
Isto, svaka čast svim ostalima, pogotovo Turskoj i Rumunjskoj. Žao mi je Izraela... Francuzi, Srbi i Rusi su odlično odradili svoj posao i na tome im čestitam, a ostalo... nema prevelikih iznenađenja... jedino, malo su mogli manje isticati ono blokovsko glasovanje :-D
Sve u svemu, zadovoljan sam... svih 25 pjesama bilo je super, uživao sam, glasovanje me malo razočaralo jer je već nakon prvih 10 zemelja bilo očito da idemo u Njemačku, nadao sam se malo većoj borbi s Turskom, ali opet, sve u svemu zadovoljan sam :-D
Sherlock Holmes- Broj postova : 39
Ja sam prezadovoljan pobjednicom, ona je simpatična, a pjesma mi se sve više sviđa! Hvala Bogu da ne idemo u Tursku, pjesma mi je dobra, ali mislio sam da neće tako dobro završiti. Samo bi htio da su Island, Gruzija, Irska i Albanija bili više, ali sve u svemu, odlično je bilo, meni super, bolje nego prošle godine kada se pobjednik znao, a sad je bilo više favorita pa je bilo super! Ja sam prezadovoljan! Lena
Ighor- Broj postova : 1444
Kontinent Helia
Zemlja: Idonia
Obavijest: Danza Kuduro!
Moji favoriti su bili
1.Nemacka (1)
2.Turska (2)
3.Azerbejdzan (5)
4.Rumunija (3)
5.Grcka (8 )
Tako da sam ja vise nego zadovoljan rezultatima 55.Evrovizije.Jedino mi je krivo sto se Hrvatska nije nasla u finalu kao i Slovacka i sto Belorusija i Izrael nisu ostvarili bolji plasman u finalu.Sto se tice moje zemlje nadao sam se da moze u top ten barem zbog nastupa jer je pesma bezveze al se ispostavilo da je osvojila 13.mesto i to samo zbog dijaspore i bivsih republika.Samo ne znam gde im se zaturio taj jedan poen sa Kipra
1.Nemacka (1)
2.Turska (2)
3.Azerbejdzan (5)
4.Rumunija (3)
5.Grcka (8 )
Tako da sam ja vise nego zadovoljan rezultatima 55.Evrovizije.Jedino mi je krivo sto se Hrvatska nije nasla u finalu kao i Slovacka i sto Belorusija i Izrael nisu ostvarili bolji plasman u finalu.Sto se tice moje zemlje nadao sam se da moze u top ten barem zbog nastupa jer je pesma bezveze al se ispostavilo da je osvojila 13.mesto i to samo zbog dijaspore i bivsih republika.Samo ne znam gde im se zaturio taj jedan poen sa Kipra
Zadnja promjena: Leo; 30.05.10 9:12; ukupno mijenjano 1 put.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Prezadovoljan sam, glasao sam za nju, i drago mi je što je pobijedila. Zaslužila je pobjedu, svi se na onom ESCu lože na nekakve balade, i nekakve visoke glasove (vokalno visoke) - (Portugal, Malta, Rusija... Sve na isti kalup), jedino su Grčka, Njemačka, Rumunija, Turska imale odličan nastup, i sasvim su zaslužile ovaj plasman koji su dobile.
Lena je najjača, ona ne vjeruje...
Do I have to sing again?!
Ma najbolja je pobijedila! Brravo Njemačka, bravo Lena
Lena je najjača, ona ne vjeruje...
Do I have to sing again?!
Ma najbolja je pobijedila! Brravo Njemačka, bravo Lena
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Leo je napisao/la:Moji favoriti su bili
1.Nemacka (1)
2.Turska (2)
3.Azerbejdzan (5)
4.Rumunija (3)
5.Grcka (8 )
...mogao si listu staviti prije finalnig rezultata...
...ovako izgleda ko klišej...
...sad sam se sjetio nadodati...
...da već dugo nije tako loša pjesma izabrana za pobjednicu...
Mr.bobo- Broj postova : 165
Najbolji je pobjedio.
Hvala Bogu da je bar nešto pozitivno izašlo iz ovog esca.
Hvala Bogu da je bar nešto pozitivno izašlo iz ovog esca.
Guest- Gost
O majko moja ko onim dosadnim Grcima da onoliko bodova... Mene bilo sram kad sam vidio da su iz BiH dobili 5 bodova...
Fuj !
Fuj !
>>Been<<- moderator
>>Been<< je napisao/la:O majko moja ko onim dosadnim Grcima da onoliko bodova... Mene bilo sram kad sam vidio da su iz BiH dobili 5 bodova...
Fuj !
Bar su bili veseli XD
Guest- Gost
>>Been<< je napisao/la:O majko moja ko onim dosadnim Grcima da onoliko bodova... Mene bilo sram kad sam vidio da su iz BiH dobili 5 bodova...
Fuj !
Slažem se, grozno !
^.^ Swedish Hero- Broj postova : 9012
Kontinent Helia
Zemlja: Svérigeland
Obavijest: Sverige i mitt hjärta!
Takodje se slazem. Srbija 10 poena Grckoj? Boze gde ja zivim.
Gost- Gost
Organizacija najbolja do sada, zaista odlična! Djelovi kada su bila glasovanja su bili zanimljivi i videa ona i sve za razliku od prošlih godina kada smo u Srbiji gledali narodne plesove-
Ovo je za mene najbolji Eurosong, pozornica nije najbolja, ali je na nivou!
Pobjednička pjesma savršena, moj favorit, moj drugi favorit čiju pjesmu obožavam je na drugom mjestu, Turska, i moj Safura 5.
Ovo je za mene najbolji Eurosong, pozornica nije najbolja, ali je na nivou!
Pobjednička pjesma savršena, moj favorit, moj drugi favorit čiju pjesmu obožavam je na drugom mjestu, Turska, i moj Safura 5.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Moji favoriti su završili 4. i 3.
DANSKA I RUMUNJSKA
DANSKA I RUMUNJSKA
Ne razumijem zašto vam se Grčka ne sviđa?! Meni je sasvim OK.
Mislim da je Velika Britanija zaslužila bolje mjesto, mislim, ipak zadnji...
Mislim da je Velika Britanija zaslužila bolje mjesto, mislim, ipak zadnji...
Cvjećko- Broj postova : 11296
Kontinent Helia
Zemlja: Lightland
Obavijest:
Neslužbeno, ali će najvjerovatnije ovako biti.
Finale = BIG 4 (pobjednik njemačka) + drugoplasirana Turska + 20 polufinalista
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
I ja sam tu čuo.Bruno je napisao/la:Neslužbeno, ali će najvjerovatnije ovako biti.
Ali čekajtee, možda Italija bude član top 5 pa će onda ona bit
Guest- Gost
Ali kako smo pobogu dali 12 bodova Cipru u polufinalu, nije mi jasno :shock: :shock:
10 Safuri u PF, a u finali 0 :shock: :shock:
Potplaćen naš žiri
Potplaćen naš žiri
Pauly D- administrator
Kontinent Helia
Obavijest:
Bruno je napisao/la:Ali kako smo pobogu dali 12 bodova Cipru u polufinalu, nije mi jasno :shock: :shock:
Potplaćen naš žiri
žiri je totalno čudno glasovao... BiH ni u finalu ni u polufinalu ne daje ni boda Belgiji ??
strahota !
Ali ja se još ne mogu načuditi kako je moguće da BiH iz Njemačke ( blizu 50 000 ljudi ) ne dobije ni jednog jednog boda, ni u polufinalu, ni u finalu.. .
>>Been<<- moderator
Što se tiče Turske... da tako je... prema pravilima će ići BIG4 i Turska direktno jer je drugoplasirana u ovom slučaju. Za Italiju ne znam, ali nisam siguran da će se Italija vratiti, a i ako se vrati.... bit će to velik presedan da maknu Turke.
Sherlock Holmes- Broj postova : 39
Stranica 1 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Eurosong 2011: diskusije, vjesti...
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Finale - diskusije, prognoze i ostalo
» Eurosong 2011. - Kladionice
» Eurosong 2011.: Probe
» Eurosong 2011: Vaš Scoreboard
» Finale - diskusije, prognoze i ostalo
» Eurosong 2011. - Kladionice
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2010. - Norveška :: 2010. | Diskusije
Stranica 1 / 4.