EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija odustala od Eurosonga

+5
>>Been<<
Tinchey
Marijo
HaYrOLa
frozen
9 posters

Stranica 2 / 3. Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Srbija odustala od Eurosonga - Page 2 Empty Re: Srbija odustala od Eurosonga

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 15:59

Leo je napisao/la:Ako ti se ne svidja ne moras lajkovati Very Happy A sta imas sa njim raspravi licno Very Happy 
Sa njim hvala bogu nemam nista Smile nije moj tip, a ni nivo, jer se ja ne provlacim po parku na Uscu i po javnim WC-ima. Ja to radim na nivou, svila u Hajatu Smile
Sto se tice stranice, nisam lajkovao i necu, jer kao i uvek ocajni ljudi vode celu akciju. Ako se ti ne secas, ja se secam pokusaja protesta 2006 na Trgu, i sl. momenata, dakle ocaj zivi, pokusaj da se upozna jos koji jeb*c, a poenta je Eurosong. No Leo otici ces nadam se jednog dana i ti pa ces se sam uveriti sta se zbiva po `coskovima` Smile
Na stranu to sve, smeta mi sto je tekst napisan kao da ga je pisao njuz net, dakle KOSOVO I EU AMAN, jeste bre vi normalni?! Kakve veze ima ucesce na Evroviziji sa Kosovom i EU, ja sam sokiran. Procitaj komentare na vas tekst i stranicu na B92 ili nekom drugom portalu, sta vam ljudi i obican svet porucuju. Tako da molim te.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 24.11.13 16:13

al stvarno kakve veze eurosong ima s kosovom i EU? lol
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 24.11.13 16:17

HaYrOLa je napisao/la:Sa njim hvala bogu nemam nista :)nije moj tip, a ni nivo, jer se ja ne provlacim po parku na Uscu i po javnim WC-ima. Ja to radim na nivou, svila u Hajatu Smile
Sto se tice stranice, nisam lajkovao i necu, jer kao i uvek ocajni ljudi vode celu akciju. Ako se ti ne secas, ja se secam pokusaja protesta 2006 na Trgu, i sl. momenata, dakle ocaj zivi, pokusaj da se upozna jos koji jeb*c, a poenta je Eurosong. No Leo otici ces nadam se jednog dana i ti pa ces se sam uveriti sta se zbiva po `coskovima` Smile
Na stranu to sve, smeta mi sto je tekst napisan kao da ga je pisao njuz net, dakle KOSOVO I EU AMAN, jeste bre vi normalni?! Kakve veze ima ucesce na Evroviziji sa Kosovom i EU, ja sam sokiran. Procitaj komentare na vas tekst i stranicu na B92 ili nekom drugom portalu, sta vam ljudi i obican svet porucuju. Tako da molim te.
Preskocicu to Laughing 
To nije moj tekst ali je pokusano bar nesto da se uradi. . A sto se tice komentara po sajtovima dnevnih novina,televizija tu komentatrisu samo oni koji mrze sve u zivotu. Very good! 
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:19

croato je napisao/la:al stvarno kakve veze eurosong ima s kosovom i EU? lol
Nema nikakve, OGAE Srbia i taj forum vode ljudi koji nemaju 2 gr mozga kad se skupe. Stvarno njuz.net im nije ravan.
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 24.11.13 16:19

Našim odustajanjem otvorili bismo vrata da se Kosovo prijavi na Pesmu Evrovizije, što i pokušava već nekoliko prethodnih godina, a to bi nam i kao državi izazvalo velike probleme.

omg čemu ovo? pa da EBU hoće Kosovo na Eurosongu primit će ih i to je to. kao da to ovisi o vama -.- to je ista priča kakvu su novine prodavale u Hrvatskoj da ste vi pobjedili u Finskoj kao naknadu što ćete izgubiti Kosovo tj. tada je bilo ono aktualno svi neki pregovori itd. možeš mislit. zamisli kakav je to mozak.. a marijina pjesma bila definitivno najbolja tamo.
-.-
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:27

Leo je napisao/la:Preskocicu to Laughing 
To nije moj tekst ali je pokusano bar nesto da se uradi. . A sto se tice komentara po sajtovima dnevnih novina,televizija tu komentatrisu samo oni koji mrze sve u zivotu. Very good! 
Komentari su veoma realni. Ne mrze nikoga vec ismejavaju TEKST koji je prenesen sa OGAE stranice. Leo ti nemas potrebe da se ljutis na mene, znam koliko ti je tesko palo ovo odustajanje, ali budimo realni, OGAE Srbia je NULA , tekst je nebulozan!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 24.11.13 16:29

HaYrOLa je napisao/la:Komentari su veoma realni. Ne mrze nikoga vec ismejavaju TEKST koji je prenesen sa OGAE stranice. Leo ti nemas potrebe da se ljutis na mene, znam koliko ti je tesko palo ovo odustajanje, ali budimo realni, OGAE Srbia je NULA , tekst je nebulozan!
ako je vaš ogae koma.. onda možeš mislit kako je naš? nije ni reagirao na odustajanje hrvatske jer su se slizali s hrt-om -.-
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 24.11.13 16:31

HaYrOLa je napisao/la:Komentari su veoma realni. Ne mrze nikoga vec ismejavaju TEKST koji je prenesen sa OGAE stranice. Leo ti nemas potrebe da se ljutis na mene, znam koliko ti je tesko palo ovo odustajanje, ali budimo realni, OGAE Srbia je NULA , tekst je nebulozan!
Ja se ni ne ljutim na tebe Laughing 
Dobro danas mi je lakse nije tesko kao juce Laughing 
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:32

croato je napisao/la:Našim odustajanjem otvorili bismo vrata da se Kosovo prijavi na Pesmu Evrovizije, što i pokušava već nekoliko prethodnih godina, a to bi nam i kao državi izazvalo velike probleme.

omg čemu ovo? pa da EBU hoće Kosovo na Eurosongu primit će ih i to je to. kao da to ovisi o vama -.- to je ista priča kakvu su novine prodavale u Hrvatskoj da ste vi pobjedili u Finskoj kao naknadu što ćete izgubiti Kosovo tj. tada je bilo ono aktualno svi neki pregovori itd. možeš mislit. zamisli kakav je to mozak.. a marijina pjesma bila definitivno najbolja tamo.
-.-
Sve si u pravu Croato.

`Našim odustajanjem otvorili bismo vrata da se Kosovo prijavi na Pesmu Evrovizije, što i pokušava već nekoliko prethodnih godina, a to bi nam i kao državi izazvalo velike probleme`

KOJE PROBLEME hahahahah i to velike. Mi imamo probleme za izvoz, Kosovo na ESC je nista naspram npr. Kosovo - realnost - KOSOVO JE NEZAVISNO! Samo sto maloumnom vrhu OGAE Serbia to ne moze uci u glavu, nego nas bruka svojim saopstenjima kao i uvek. Ja sam clan inace OGAE Srbija btw!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:33

Leo je napisao/la:Ja se ni ne ljutim na tebe Laughing 
Dobro danas mi je lakse  nije tesko kao juce Laughing 
Ja znam da je ovo vec preneto doticnim ljudima o kojima pricam i drago mi je zbog toga Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:35

croato je napisao/la:ako je vaš ogae koma.. onda možeš mislit kako je naš? nije ni reagirao na odustajanje hrvatske jer su se slizali s hrt-om -.-
Molim te Croato, vas je mozda sada u rasulu, ali je naspram naseg barem u nekom momentu bio OGRANIZACIJA. Inace, svi znaju u regionu da je vas OGAE pravio najbolje gangbang zurke na primorju kod vas, nasi su trcali tamo ko ludi, dogadjaj godine bio Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 24.11.13 16:35

HaYrOLa je napisao/la:Ja znam da je ovo vec preneto doticnim ljudima o kojima pricam i drago mi je zbog toga Smile
Ako mislis na mene ja im nisam preneo Laughing 
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:36

Leo je napisao/la:Ako mislis na mene ja im nisam preneo Laughing 
Ma jok znam da ti nisi a i da jesi ja bi ti bio zahvalan. Ima ovde jedna osoba koja sve cita i gora je uvlakusa od tebe i pozdrav za nju . Sifra : `spijunka` , prepoznace se Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 24.11.13 16:37

HaYrOLa je napisao/la:Molim te Croato, vas je mozda sada u rasulu, ali je naspram naseg barem u nekom momentu bio OGRANIZACIJA. Inace, svi znaju u regionu da je vas OGAE pravio najbolje gangbang zurke na primorju kod vas, nasi su trcali tamo ko ludi, dogadjaj godine bio Smile
to je istina Very Happy ali ja nisam nikada otišao neda mi se haha.. inače i ja sam član ogae hrvatska.. ali naši imaju sada najbolji party Very Happy u zagrebu Smile to im priznajem. i to je to
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 16:39

croato je napisao/la:to je istina :Dali ja nisam nikada otišao neda mi se haha.. inače i ja sam član ogae hrvatska.. ali naši imaju sada najbolji party :Du zagrebu :)to im priznajem. i to je to
a sad je u Zagrebu? Smile Nisam u toku, znam one pre sto su bili na primorju, nisam isao nikad, ali sam slusao i gledao snimke i slike, ORGIJE!!! Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 24.11.13 18:07

HaYrOLa je napisao/la:a sad je u Zagrebu? :)Nisam u toku, znam one pre sto su bili na primorju, nisam isao nikad, ali sam slusao i gledao snimke i slike, ORGIJE!!! Smile
da prije je bilo na krku i trajao je cijeli vikend.. meni se nije dalo ... sada bude u 11.mjesecu party u hot potu.. gay birc.. i noćni bar. sada je baš bio prošli vikend.. bilo je supeeeeeer Smile
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 18:38

croato je napisao/la:da prije je bilo na krku i trajao je cijeli vikend.. meni se nije dalo ... sada bude u 11.mjesecu party u hot potu.. gay birc.. i noćni bar. sada je baš bio prošli vikend.. bilo je supeeeeeer Smile
pa da , znam da je pre trajalo nekoliko dana, 72h neprestanih orgija po hotelu hahaha ja nisam hteo da idem ja sam smeran momak Smile a sta sad je samo party i to je to? Smile ima li kakvih pikanterija Smile moze li se nac` nesto Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 24.11.13 18:50

HaYrOLa je napisao/la:pa da , znam da je pre trajalo nekoliko dana, 72h neprestanih orgija po hotelu hahaha ja nisam hteo da idem ja sam smeran momak :)a sta sad je samo party i to je to? :)ima li kakvih pikanterija :)moze li se nac` nesto Smile
haha ne znam za pikanterije ali je party super Smile ima se za naći dapače.. vrlo dobra ekipa za razliku od raznoraznih gay disco-a u zgu Very Happy iako sada je otvoren novi gay disco i izgleda predobro..onako šokantno za zagreb općenito.. ja bio u petak prvi put Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 19:02

croato je napisao/la:haha ne znam za pikanterije ali je party super :)ima se za naći dapače.. vrlo dobra ekipa za razliku od raznoraznih gay disco-a u zgu :Diako sada je otvoren novi gay disco i izgleda predobro..onako šokantno za zagreb općenito.. ja bio u petak prvi put Very Happy
Hmmmm Zagreb i Zagrebcani <3
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 24.11.13 21:22

Ja ne mogu vjerovati da idioti poput Babića i slični uspoređuju Eurosong sa natjecanjima iz nogometa... mislim daj molim te, ne možeš uspoređivati sport i kvazi-kulturu, koja realno više ni nema nekog utjecaja na promociju države i ostalo. Što se tiče ovih lajkova na fejsu za povratak Srbije, mislim dragi ljudi ako ste već fanovi znate da je krajnji rok za slanje prijava bio 22.11. tako da i da vi skupite lajkove od milijun ljudi ništa nećete postići.
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 24.11.13 21:28

Tinchey je napisao/la:Ja ne mogu vjerovati da idioti poput Babića i slični uspoređuju Eurosong sa natjecanjima iz nogometa... mislim daj molim te, ne možeš uspoređivati sport i kvazi-kulturu, koja realno više ni nema nekog utjecaja na promociju države i ostalo. Što se tiče ovih lajkova na fejsu za povratak Srbije, mislim dragi ljudi ako ste već fanovi znate da je krajnji rok za slanje prijava bio 22.11. tako da i da vi skupite lajkove od milijun ljudi ništa nećete postići.
Dozvolice se da se neko prijavi i kasnije .Produzeno je do 10 . januara za konacne prijave. I Bugarska razmislja o tome da ipak ucestvuje.
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 24.11.13 21:49

Leo je napisao/la:Dozvolice se da se neko prijavi i kasnije .Produzeno je do 10 . januara za konacne prijave. I Bugarska razmislja o tome da ipak ucestvuje.
Pa ako su odustali zbog financijskih razloga neće se novci stvoriti za mjesec dana, mislim ne razumijem. Koliko ja znam podnošenje prijava je do 22.11. poslije se lako može odustati do određenog datuma.
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 24.11.13 21:54

Tinchey je napisao/la:Pa ako su odustali zbog financijskih razloga neće se novci stvoriti za mjesec dana, mislim ne razumijem. Koliko ja znam podnošenje prijava je do 22.11. poslije se lako može odustati do određenog datuma.
Da ali se isto tako moze i prijaviti u tom periodu jer nisu ocekivali da ce prijaviti ovoliko malo zemalja Very good! 
Nisu odustali zbog finansijskih razloga jer trenutno rukovodstvo nema volje ni zelje da ide na ESC. Tako da im je najlakse bilo reci da je iz finansjskih razloga Very good! 
Leo
Leo

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 24.11.13 22:43

Leo kada ces odustati i ti i tvoji prijatelji Nesa, Misa, Miki i Saki iz OGAE Smile NEMA EUROSONGA!!!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 24.11.13 22:54

Meni su te peticije generalno presmiješne, nebitno koja je tema. Ne znam da je iko ikada išta postigao peticijom.
Što se tiče, odustanka žao mi je, ali preživjećete. Vjerujte mi to uopšte nije toliko strašno, pogledajte recimo nas. Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 2 / 3. Previous  1, 2, 3  Next

[Vrh]

- Similar topics