ESC 2014. - tema prva
+16
SiXo
Lanica
VasilijeM.
Tinchey
Leo
Winston Strike
Marijo
Goxy
Pauly D
frozen
alien
ESCbigFan
Cvjećko
Veronica
HaYrOLa
asteroid
20 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 6 / 6.
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ESC 2014. - tema prva
Leo je napisao/la:To nisu resetke.Na njima su led ekrani
LED ekrani su iza...
Jesu resetke, tj neonske sijalice, koje su oformljene u kaFez...
Ja sam vam bar covek iz prve ruke...
StRes92- Broj postova : 649
meni se nimalo ne sviđa ova pozornica -.-
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
komentar našeg divnog "pisma" prijatelja .. morao sam
Bok svima! Sta mislite tko ce pobijediti?! Mogla bi dobiti lako Armenija, jer je glavni favorit na kladionici i na 1. je vodecem mjestu.. Tako je bila proslogodisnji favorit na kladionici Danska pa je pobjedila na Eurosongu 2013. i po meni je zaluzeno pobjedila i tada mi je bila glavni favorit za pobjedu! Pozz svima!
Moguci pobjenik Eurosonga 2014.: Armenija (Glavni favorit na kladionici i na 1. je vodecem mjestu na kladionici!)
Bok svima! Sta mislite tko ce pobijediti?! Mogla bi dobiti lako Armenija, jer je glavni favorit na kladionici i na 1. je vodecem mjestu.. Tako je bila proslogodisnji favorit na kladionici Danska pa je pobjedila na Eurosongu 2013. i po meni je zaluzeno pobjedila i tada mi je bila glavni favorit za pobjedu! Pozz svima!
Moguci pobjenik Eurosonga 2014.: Armenija (Glavni favorit na kladionici i na 1. je vodecem mjestu na kladionici!)
Kontinent Helia
Obavijest:
Ne može da pisma albanska pisma da pobidi pisma, jer je baladna pisma, a on ne voli pisme koje su baladne pisme, već voli vesele pisme.
Albanija najbolja pisma.
Albanija najbolja pisma.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Predivna je pozornica. <3
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
izašao spot za undo
Kontinent Helia
Obavijest:
sve je ok osim one rešetke stvarno ne znam čemu toTinchey je napisao/la:Predivna je pozornica. <3
Kontinent Helia
Obavijest:
Been dao čak 3 Sanni :O
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Rusija ima jako dobar nastup, mogli bi u top 3 u polufinalu unatoč sveopćem nepodnošenju pjesme. :'D
Kontinent Helia
MALO SI razmišljam. po pravilniku eurosonga .. - na esc može nastupati svaka država koja ima televiziju bla bla .. i u jednom odjeljku piše da ima dvoranu sa potrebnim standardima i kapacitetima.. sad se ja pitam imaju li zaista crna gora, san marino ili andora dvoranu za 20 000 ljudi i mogućnost možebitne organizacije eurosonga???
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:MALO SI razmišljam. po pravilniku eurosonga .. - na esc može nastupati svaka država koja ima televiziju bla bla .. i u jednom odjeljku piše da ima dvoranu sa potrebnim standardima i kapacitetima.. sad se ja pitam imaju li zaista crna gora, san marino ili andora dvoranu za 20 000 ljudi i mogućnost možebitne organizacije eurosonga???
ESC se ne treba održavati u dvoranama sa kapacitetom od 10-20 tisuća gledatelja. Osim toga sve tri države imaju stadione. A i da održe (ako ikad) ESC u dvorani sa 1000 sjedala ili manje, ne bi bio problem.
Kontinent Helia
mislim da nije tako postoji pravilo koliko mjesta mora biti itd... i da je jedno od uvjeta da se uopće dopusti državi da sudjeluje na eurosongu.. provjerit ću
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:mislim da nije tako postoji pravilo koliko mjesta mora biti itd... i da je jedno od uvjeta da se uopće dopusti državi da sudjeluje na eurosongu.. provjerit ću
U tom slučaju ponavljam - imaju stadione. A može se i šator postaviti, to je bila jedna od mogućnosti ove godine.
Kontinent Helia
croato je napisao/la:MALO SI razmišljam. po pravilniku eurosonga .. - na esc može nastupati svaka država koja ima televiziju bla bla .. i u jednom odjeljku piše da ima dvoranu sa potrebnim standardima i kapacitetima.. sad se ja pitam imaju li zaista crna gora, san marino ili andora dvoranu za 20 000 ljudi i mogućnost možebitne organizacije eurosonga???
CG bi ESC organizovala na Jazu hahahahahaha
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
meni je ljepši kao conchita nego tom
btw. prošle godine ukrajinka pjevala na povišenom ... i sada ove godine puno njih koristi istu foru
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:
btw. prošle godine ukrajinka pjevala na povišenom ... i sada ove godine puno njih koristi istu foru
Pa ako ćemo ko je tu koga, onda su svi definitivno kopirali Nadine Beiler.
Kontinent Helia
http://www.dr.dk/tv/se/det-store-show/det-store-show-bag-kulissen#!/
kratki dokumentarac ili što već (oko 55min) o ovogodišnjem eurosongu iza kulisa... nastavljaju što su uveli šveđani
kratki dokumentarac ili što već (oko 55min) o ovogodišnjem eurosongu iza kulisa... nastavljaju što su uveli šveđani
Kontinent Helia
Obavijest:
Zanimljivo je da su Nadine i Tom bili finalisti u SuperStaru...
Ona pobedila, on runner up...
Jesu kopirali sami sebe, ali je postolje iz 2011, mnogo veće, nego ovogodišnje...
Sve u svemu, Beč je najizvesniji, aka, okupljanje stare Yuge kod okupatora...
Još kad bi neko od nas pobedio...
Toj sreći ne bi bilo kraja...
Jesu kopirali sami sebe, ali je postolje iz 2011, mnogo veće, nego ovogodišnje...
StRes92- Broj postova : 649
StRes92 je napisao/la:Zanimljivo je da su Nadine i Tom bili finalisti u SuperStaru...
i onda na kraju Končitica uruči eurovizijski pehar i obaspe dlakavim poljupcima
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Ne znam gdje da stavim (jer nema još niš otvoreno za 2015.) pa ću ovdje stavit; novi logo za ESC!!!
http://www.eurovision.tv/page/news?id=eurovision_song_contest_logo_evolves
Iskreno meni je pre, više nema onih bezveze iščupanih rubova, slova su ujednačenija i nekako uglađenija, a najbolje od svega zastava u srcu je pomaknuta pa ima neku dimenziju. <3
http://www.eurovision.tv/page/news?id=eurovision_song_contest_logo_evolves
Iskreno meni je pre, više nema onih bezveze iščupanih rubova, slova su ujednačenija i nekako uglađenija, a najbolje od svega zastava u srcu je pomaknuta pa ima neku dimenziju. <3
Kontinent Helia
Stranica 6 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Eurosong 43
» Eurovision In Concert 2014.
» ESC 2014. lista favorita
» HRT ne ide na Eurosong 2014. godine
» Simulator 2014
» Eurovision In Concert 2014.
» ESC 2014. lista favorita
» HRT ne ide na Eurosong 2014. godine
» Simulator 2014
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2014. - Danska :: 2014. | Diskusije
Stranica 6 / 6.