Kaladont
+5
alien
Tinchey
asteroid
Leo
StRes92
9 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Kaladont
NGIFLBMFLA (čovjek se napio sa ne može pričat, hahahaha )
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Oni_dolaze je napisao/la:NGIFLBMFLA (čovjek se napio sa ne može pričat, hahahaha )
Hahahaha... Kad bi se gadjali tramvajima od BG-a do ZG-a... xDDDDDDDDDD
alkohOL
StRes92- Broj postova : 649
a da za promjenu pišeš riječi koje za svršavaju na neke normalnije slogovove? ahhahaha
Kontinent Helia
Obavijest:
Oni_dolaze je napisao/la:a da za promjenu pišeš riječi koje za svršavaju na neke normalnije slogovove? ahhahaha
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Na svu sreću pa na slog 'ak' nema ni jedne druge riječi osim one što si ju ti naveo.
-AKuzativ
-AKo
-AKropola
-AKi (kao Aki Rahimovski)
-AKvamarin
-AKvarij
-AKtualno
-AKord
-AKon
-AKademija
-AKcija
i tako dalje
-AKuzativ
-AKo
-AKropola
-AKvamarin
-AKvarij
-AKtualno
-AKord
-AKon
-AKademija
-AKcija
i tako dalje
Kontinent Helia
Obavijest:
Oni_dolaze je napisao/la:Na svu sreću pa na slog 'ak' nema ni jedne druge riječi osim one što si ju ti naveo.
-AKuzativ
-AKo
-AKropola
-AKvamarin
-AKvarij
-AKtualno
-AKord
-AKon
-AKademija
-AKcija
i tako dalje
Pa nisam ja kriv sto sam trenutno okupiran tom materijom pa mi samo takvi pojmovi padaju na pamet...
Digosmo dževu zbog sitnice...
Pa ovde smo ljudi da bi se zabavili...
Uživajte u životu dok nam ne proreknu novi datum smaka sveta...
StRes92- Broj postova : 649
Zemljaninu, moja sorta vanzemljske inteligencije nije zlonamjerna.
Samo ukazujem na greške. I ja sam trenutno okupiran ekonomijom pa ne pišem stručne termine koje će razumjeti samo oni koji se bave ekonomijom. A i nije pošteno napisat taku neku riječ koja završava na nekakav slog gdje bi ti trebao rječnik staroarmenskog nereformiranog pisma a nađeš riječ s tim početnim slogom. Ja osobno ne znam ni jednu riječ koja počinje sa ns, a upišem u gugl i dobijem nešta što je na drugom jeziku, a mislim da to nije poanta ove igre da moraš kopat po interentu da nađeš riječ sa eto ns. Zato kad pišeš riječ, napiši neku gdje postoji veća mogućnost da se igra nastavi dalje, a ne neka gdje će trebati tri svjetlosne godine da je se sjetiš ili da je pronađeš
Sa štovanjem
vanzemaljac
Samo ukazujem na greške. I ja sam trenutno okupiran ekonomijom pa ne pišem stručne termine koje će razumjeti samo oni koji se bave ekonomijom. A i nije pošteno napisat taku neku riječ koja završava na nekakav slog gdje bi ti trebao rječnik staroarmenskog nereformiranog pisma a nađeš riječ s tim početnim slogom. Ja osobno ne znam ni jednu riječ koja počinje sa ns, a upišem u gugl i dobijem nešta što je na drugom jeziku, a mislim da to nije poanta ove igre da moraš kopat po interentu da nađeš riječ sa eto ns. Zato kad pišeš riječ, napiši neku gdje postoji veća mogućnost da se igra nastavi dalje, a ne neka gdje će trebati tri svjetlosne godine da je se sjetiš ili da je pronađeš
Sa štovanjem
vanzemaljac
29. siječanj 2013
20:26
20:26
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.