Prvi glas Srbije - sezona 2
+3
Bebi
Leo
Lunke
7 posters
Stranica 1 / 1.
Prvi glas Srbije - sezona 2
Juce je zvanicno krenulo finale druge seone prvog glasa Srbije. 13. njih bori se za titulu.
Strucni ziri je ove godine u malo izmenjenom sastavu, tako da je umesto Lene Kovacevic koja je u drugom stanju, dosla Aleksandra Radovic.Georgiev i Mare su ostali na svojim mestima
Ima tu zaista vrhunskih pevaca i ova sezona ce definitivno biti bolja.
Svakako najupecatljivija je bila Nevena Bozovic, koja nas je pre par godina predstavljala na juniorskom evrosongu, gde je uzlea 3 mesto...devojka je fantasticno otpevala "jutro" Jelene Tomasevic
Tu je jos i sargarepica Saska Jankovic, koju ja zbog slicnosti zovem Noemi Ivan Petrovic koji je pevao Andreu Bocelia bio je prosto fenomenalan, ali i mala Sneza koja jednako dobro peva i Niki Minaz i Anu Bekutu
Tu su jos simpaticni pumpadzija koji je zaista sjajan iako je muzicki obrazovan koliko i ja
Bice uzbudljivo, a meda nas je prvi napustio...zaista on mi je kao neki tezgaros i realno je sinoc bio najslabiji
Strucni ziri je ove godine u malo izmenjenom sastavu, tako da je umesto Lene Kovacevic koja je u drugom stanju, dosla Aleksandra Radovic.Georgiev i Mare su ostali na svojim mestima
Ima tu zaista vrhunskih pevaca i ova sezona ce definitivno biti bolja.
Svakako najupecatljivija je bila Nevena Bozovic, koja nas je pre par godina predstavljala na juniorskom evrosongu, gde je uzlea 3 mesto...devojka je fantasticno otpevala "jutro" Jelene Tomasevic
Tu je jos i sargarepica Saska Jankovic, koju ja zbog slicnosti zovem Noemi Ivan Petrovic koji je pevao Andreu Bocelia bio je prosto fenomenalan, ali i mala Sneza koja jednako dobro peva i Niki Minaz i Anu Bekutu
Tu su jos simpaticni pumpadzija koji je zaista sjajan iako je muzicki obrazovan koliko i ja
Bice uzbudljivo, a meda nas je prvi napustio...zaista on mi je kao neki tezgaros i realno je sinoc bio najslabiji
Lunke- Broj postova : 9635
Re: Prvi glas Srbije - sezona 2
Moji favoriti su mi u potpisu.
Nevena ubedljivo najbolja
Nevena ubedljivo najbolja
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Sara Jovanović, moja ljubav! Sva je tako mica mala, preslatka je !
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
A Saška Janković mi liči na Grejs iz serije Vil i Grejs
Kontinent Helia
Bebi je napisao/la:A Saška Janković mi liči na Grejs iz serije Vil i Grejs
ahhah pazi stvarno ahhahahahahha
Mada ona je za mene od kad sam je ugledao i cuo postala srpska Noemi!!!
Devojka iz Novog Pazara, ne znam kako se zove , i Mirna su najbolje.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Leo kako moze ova cetvrta na slici da ti se svidja, toliko me nervira da ne mogu ni ime da joj zapamtim
Hayrola, ispade ti devojka iz NP
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
Mara je napisao/la:Leo kako moze ova cetvrta na slici da ti se svidja, toliko me nervira da ne mogu ni ime da joj zapamtim
Sanja Dimitrijevic je najgora od svoih, ne znam ko moze za nju da glasa uopste Nije zasluzila ni top 13
Ja navijam za Nevenu i Sasku ali mnogo su dobre i Mirna i Sara. eto njih 4 su mi ko bombone, pa nek pobedi ko god
Dal je došla do finala ona cura šta je pjevala "Power of love" na audiciji, studira japanski
?
?
Kruno je napisao/la:Dal je došla do finala ona cura šta je pjevala "Power of love" na audiciji, studira japanski
?
Ispala je u duelima kad je ostalo 26 a 13 islo dalje.
Slab sam na taj tip devojaka kakva je Sanja mada mi je pala na peto mesto nije vise cetvrta
Kontinent Helia
Obavijest:
Zasigurno najbolji nastup u ovom show-u, ali dovoljno da se zavrsi takmicenje
Cak joj je i Dzenifer Hadson cestitala na twitteru
Predivno
Cak joj je i Dzenifer Hadson cestitala na twitteru
Predivno
Nema veze sa ovom temom, ali nemam gde da stavim chat ne radi...ovo sam video i umreeeeeeću koliko je presladaaaaak!
Kontinent Helia
Nadam se da cemo bar nekoga od njih videti na Beosongu...
StRes92- Broj postova : 649
Ja mislim da ipak necemo jer je jako kratko vreme da nesto naprave da bi se prijavili.
Mada bi voleo videti Nevenu i Saru .
Mada bi voleo videti Nevenu i Saru .
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 1 / 1.