The 2012 UEFA European Football Championship : Prediction Game
+15
Pauly D
Pantomimicar
Lunke
Bilby
Goxy
kodi
Marijo
frozen
Tinchey
Veronica
Kruno
asteroid
HaYrOLa
>>Been<<
Leo
19 posters
Stranica 4 / 16.
Stranica 4 / 16. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: The 2012 UEFA European Football Championship : Prediction Game
Dakle navijamo za remi Španjolaca i Talijana i za našu pobjedu
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Lunke je napisao/la:
A verovatno su autsajderi onda Italija i Spanija Jeste mozda Hrvatska bolja za koju poziciju na listi, ali gledajuci sastav Italijanske reprezentacije, oni na svojoj strani imaju bolje igrace, i visok fudbalski rejting...to naravno ne mora nista da znaci, primer je svakako Danska koja je sokirala holandjane, ali realno gledano favoriti za prolaz iz ove grupe jesu Spanija i Italija dok ce Hrvatska i Irska pokusati da iznenade
Ne znam, meni Italija nikad nije lijepo igrala, nije mi atraktivna kao njihovi klubovi. Baš su mi bleh. Šta će ti razvikani pojedinci kad nemaju ekipu, osim toga sad ih trese kriza i najiskrenije sumnjam da prolaze, mislim da će Irci umjesto njih.
Osim toga smeta mi izraz autsajder upotrebljen za nas, ko da smo prvi put na euru, doslovno.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
SPANIJA - ITALIJA
REZULTAT 1-1
1-1 Asteroid 3 poena
1-0 Ball breaker,Hayrola 0 poena
2-0 Leo,Pantomimicar,Tinchey,Veronica 0 poena
2-1 Bruno,Lunke 0 poena
3-1 Kruno,Nymeria,Been 0 poena
0-1 Kodi 0 poena
1-2 Goxy 0 poena
2-3 Marijo 0 poena
REZULTAT 1-1
1-1 Asteroid 3 poena
1-0 Ball breaker,Hayrola 0 poena
2-0 Leo,Pantomimicar,Tinchey,Veronica 0 poena
2-1 Bruno,Lunke 0 poena
3-1 Kruno,Nymeria,Been 0 poena
0-1 Kodi 0 poena
1-2 Goxy 0 poena
2-3 Marijo 0 poena
Zadnja promjena: Leo; 10.06.12 20:50; ukupno mijenjano 1 put.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
IRSKA - HRVATSKA
REZULTAT 1-3
1-1 Leo,Pantomimicar 0 poena
1-0 Asteroid 0 poena
2-0 Nymeria,Lunke 0 poena
2-1 Been 0 poena
0-1 Kruno,Bruno, Tinchey,Ball breaker 1 poen
0-2 Goxy,Hayrola 2 poena
1-2 Veronica 1 poen
1-3 Kodi 3 poena
2-3 Marijo 1 poen
REZULTAT 1-3
1-1 Leo,Pantomimicar 0 poena
1-0 Asteroid 0 poena
2-0 Nymeria,Lunke 0 poena
2-1 Been 0 poena
0-1 Kruno,Bruno, Tinchey,Ball breaker 1 poen
0-2 Goxy,Hayrola 2 poena
1-2 Veronica 1 poen
1-3 Kodi 3 poena
2-3 Marijo 1 poen
Zadnja promjena: Leo; 11.06.12 8:40; ukupno mijenjano 1 put.
Kontinent Helia
Obavijest:
Najbolji prognozer dosadašnjeg toka Evropskog prvenstva, ukrajinski vepar Fantik, i danas je "prognozirao" rezulate utakmice. Ponuđene su mu najprije porcije servirane u posudama sa španskom i italijanskom zastavom, a nedugo zatim i dvije sa hrvatskom i irskom
Fantik je jeo iz "španske" i "hrvatske" posude, pa bi prema tome - upravo Španija i Hrvatska "trebalo" da pobjede danas.
Fantik je jeo iz "španske" i "hrvatske" posude, pa bi prema tome - upravo Španija i Hrvatska "trebalo" da pobjede danas.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
>>Been<< je napisao/la:Najbolji prognozer dosadašnjeg toka Evropskog prvenstva, ukrajinski vepar Fantik, i danas je "prognozirao" rezulate utakmice. Ponuđene su mu najprije porcije servirane u posudama sa španskom i italijanskom zastavom, a nedugo zatim i dvije sa hrvatskom i irskom
A neriješeno bude bilo kad svinja odluči ne jesti taj dan?
Idiotarije .
kodi- Broj postova : 2493
kodi je napisao/la:
A neriješeno bude bilo kad svinja odluči ne jesti taj dan?
Idiotarije .
Ne, nego jede iz obje, tako je jeo iz poljske i grčke posude.
Kontinent Helia
Lunke je napisao/la:
Irska-Hrvatska 2-0
Malo smo si pogrješili
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HAHAHAHAH Kodi pogodio!
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:HAHAHAHAH Kodi pogodio!
Kodi zna znanje.Ako sam peder ne znači da se ne znam u nogomet
Ubuduće predviđanja stavljam minutu prije utakmice a do onda ih možete otkupiti
Leo je napisao/la:
Moras samo jedan rezultat napisati Ako ne budes ispravio racunacu ove prve da ti ne propadne kolo.
kasno je da ispravljam jer je zavrsilo pa racunaj prve
ballbreaker- Broj postova : 60
Engleska -Francuska 1:1
Ukrajina- Švedska 2:1
Ukrajina- Švedska 2:1
Utakmica 7
Engleska - Francuska (18.00h)
Reprezentacije Engleske i Francuske u ponedeljak od 18 sati na Donbas areni u Donjecku igraju prvu utakmicu prvog kola u okviru grupe D.
Utakmica između Francuza i Engleza predstavlja derbi dana, a oba tima će u prvom kolu tražiti pobedu protiv velikog rivala.
Englezi su na prvenstvo stigli sa novim selektoro Hodžson i u prva dva kola zbog suspenzije neće igrati njihov najbolji igrač Vejn Runi. Francuska nije pobedila na poslednja dva velika takmičenja (EP 2008 i SP 2010), ali ima niz od 21. meča bez poraza.
U ponedeljak se u Donjecku očekuje visoko temperatura (34 stepena), ali Roj Hodžson ne želi da razmišlja o toj činjenici.
„Uslovi će biti isti za oba tima i veoma je važno da ne razmišljamo o vrućini. Nadam se da ćemo igrati onako kako želimo, jer samo tako možemo doći do pozitivnog rezultata“.
Hodžson je otkrio i da uopšte nije razmišljao da u poslednjem trenutku pozove Rija Ferdinanda u tim posle povrede Kejhila. Engleski selektor smatra da će utakmica sa Francuskom biti teška.
"Pred nama je teška utakmica, Francuska već 21. meč ne zna za poraz i poštujemo njihov tim. Ipak moji igrači imaju samopouzdanje i veruju u svoje sposobnosti. Uzbudljiv mesec je iza mene, ali igrači su me brzo prihvatili i osećam se dobro na mestu selektora."
I kapiten Engleske Stiven Džerard je istakao da je atmosfera u timu dobra i da se vrućina mora prihvatiti.
„Ne bih trošio vreme pričom o vručini. Da, teže je igrati, ali nije ništa novo. Zadovoljan sam kako su prošli naši treninzi u Poljskoj i spremni za utakmicu sa Francuskom“, rekao je kapiten Liverpula koji je već sarađivao sa Hodžsonom.
Džerard je najavio i da će njegov tim prekinuti utakmicu ako bude rasističkih ispada sa tribina.
Frenk Lampard rekao je da bi ‘gordi albion’ mogao da napravi uspeh na Evropskom prvenstvu baš kao što je Čelsi osvojio Ligu šampiona.
Engleska - Francuska (18.00h)
Reprezentacije Engleske i Francuske u ponedeljak od 18 sati na Donbas areni u Donjecku igraju prvu utakmicu prvog kola u okviru grupe D.
Utakmica između Francuza i Engleza predstavlja derbi dana, a oba tima će u prvom kolu tražiti pobedu protiv velikog rivala.
Englezi su na prvenstvo stigli sa novim selektoro Hodžson i u prva dva kola zbog suspenzije neće igrati njihov najbolji igrač Vejn Runi. Francuska nije pobedila na poslednja dva velika takmičenja (EP 2008 i SP 2010), ali ima niz od 21. meča bez poraza.
U ponedeljak se u Donjecku očekuje visoko temperatura (34 stepena), ali Roj Hodžson ne želi da razmišlja o toj činjenici.
„Uslovi će biti isti za oba tima i veoma je važno da ne razmišljamo o vrućini. Nadam se da ćemo igrati onako kako želimo, jer samo tako možemo doći do pozitivnog rezultata“.
Hodžson je otkrio i da uopšte nije razmišljao da u poslednjem trenutku pozove Rija Ferdinanda u tim posle povrede Kejhila. Engleski selektor smatra da će utakmica sa Francuskom biti teška.
"Pred nama je teška utakmica, Francuska već 21. meč ne zna za poraz i poštujemo njihov tim. Ipak moji igrači imaju samopouzdanje i veruju u svoje sposobnosti. Uzbudljiv mesec je iza mene, ali igrači su me brzo prihvatili i osećam se dobro na mestu selektora."
I kapiten Engleske Stiven Džerard je istakao da je atmosfera u timu dobra i da se vrućina mora prihvatiti.
„Ne bih trošio vreme pričom o vručini. Da, teže je igrati, ali nije ništa novo. Zadovoljan sam kako su prošli naši treninzi u Poljskoj i spremni za utakmicu sa Francuskom“, rekao je kapiten Liverpula koji je već sarađivao sa Hodžsonom.
Džerard je najavio i da će njegov tim prekinuti utakmicu ako bude rasističkih ispada sa tribina.
Frenk Lampard rekao je da bi ‘gordi albion’ mogao da napravi uspeh na Evropskom prvenstvu baš kao što je Čelsi osvojio Ligu šampiona.
Kontinent Helia
Obavijest:
Utakmica 8
Ukrajina - Švedska (20.45h)
Reprezentacije Ukrajine i Švedske u ponedeljak od 20.45 časova na Olimpijskom stadionu u Kijevu igraju drugu utakmicu prvog kola u okviru grupe D.
Selektor Ukrajine Oleg Blohin nije optimističan uoči utakmice sa Švedskom jer smatra da njegovi napadači nisu u dobroj formi, dok odbrana nije dovoljno čvrsta.
„Izvinite mi zbog tog, ali naš nivo igre nije na željenom nivou na početku šampionata. Naši napadači ne uspevaju da se nađu u gol šansi, dok su odbrani „meki“. Mi nismo favoriti iako smo domaćini, tako da je pritisak ipak na Švedskoj", rekao je Blohin.
Blohin je 1975. godine proglašen za najboljeg evropskog igrača i kaže da je uzbuđen uoči meča sa Švedskom i da je njegov cilj da sa Ukrajinom stigne do četvrtine finala.
Naša prva želja je da prođemo grupu, a posle je sve moguće, setite se rerpezentacije Grčke pre osam godina. Naravno da sam uzbuđen uoči prve utakmice. Ne znam kako ću da spavam, možda ću da gledam video snimke utakmica tokom noći."
U prvoj utakmici prvog kola grupe D u Donjecku se sastaju Engleska i Francuska.
Prva zvezda i najbolji igrač Švedske Zlatan Ibrahimović se nada da će njegov tim izaći na teren sa dva napadača.
„Spreman sam da se podredim timu i da igram na poziciji na koju me pošalje selektor. Mislim da ćemo lakše pobediti sa dva napadača u startnoj postavi“.
Švedska nije favorit u grupi sa Engleskom i Francuskom, ali jeste blagi favorit u prvom meču sa domaćom Ukrajinom.
„Svaki tim na šampionatu može da iznenadi. Ko je očekivao da će Danska da pobedi Holandiju. Zadovoljan sam kako smo igrali u pripremnim utakmicama, u dobroj smo formi i verujem u pozitivan rezultat. Osećam pritisak, ali volim tu vrstu pritiska uoči važnih utakmica, a na Evropskom prvenstvu je svaka važna“.
Ukrajina - Švedska (20.45h)
Reprezentacije Ukrajine i Švedske u ponedeljak od 20.45 časova na Olimpijskom stadionu u Kijevu igraju drugu utakmicu prvog kola u okviru grupe D.
Selektor Ukrajine Oleg Blohin nije optimističan uoči utakmice sa Švedskom jer smatra da njegovi napadači nisu u dobroj formi, dok odbrana nije dovoljno čvrsta.
„Izvinite mi zbog tog, ali naš nivo igre nije na željenom nivou na početku šampionata. Naši napadači ne uspevaju da se nađu u gol šansi, dok su odbrani „meki“. Mi nismo favoriti iako smo domaćini, tako da je pritisak ipak na Švedskoj", rekao je Blohin.
Blohin je 1975. godine proglašen za najboljeg evropskog igrača i kaže da je uzbuđen uoči meča sa Švedskom i da je njegov cilj da sa Ukrajinom stigne do četvrtine finala.
Naša prva želja je da prođemo grupu, a posle je sve moguće, setite se rerpezentacije Grčke pre osam godina. Naravno da sam uzbuđen uoči prve utakmice. Ne znam kako ću da spavam, možda ću da gledam video snimke utakmica tokom noći."
U prvoj utakmici prvog kola grupe D u Donjecku se sastaju Engleska i Francuska.
Prva zvezda i najbolji igrač Švedske Zlatan Ibrahimović se nada da će njegov tim izaći na teren sa dva napadača.
„Spreman sam da se podredim timu i da igram na poziciji na koju me pošalje selektor. Mislim da ćemo lakše pobediti sa dva napadača u startnoj postavi“.
Švedska nije favorit u grupi sa Engleskom i Francuskom, ali jeste blagi favorit u prvom meču sa domaćom Ukrajinom.
„Svaki tim na šampionatu može da iznenadi. Ko je očekivao da će Danska da pobedi Holandiju. Zadovoljan sam kako smo igrali u pripremnim utakmicama, u dobroj smo formi i verujem u pozitivan rezultat. Osećam pritisak, ali volim tu vrstu pritiska uoči važnih utakmica, a na Evropskom prvenstvu je svaka važna“.
Kontinent Helia
Obavijest:
Engleska-Francuska 1-1
Ukrajina-Svedska 1-1
Ukrajina-Svedska 1-1
Kontinent Helia
Obavijest:
Engleska-Francuska 1-2
Ukrajina-Svedska 0-0
Ukrajina-Svedska 0-0
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Kontinent Helia
Obavijest:
Francuska-Engleska 2:1
Ukrajina-Svedska 0:1
Ukrajina-Svedska 0:1
Pantomimicar- Broj postova : 710
Btw kaj je svinja rekla ako je još živa ? da se znam okladiti ?(na suprotno ofc)?
Engleska - Republika Francuska 2:2
Švedska - Ukrajina 3:2
Švedska - Ukrajina 3:2
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Engleska:Francuska 1:0
Ukrajina:Svedska 2:0
Ukrajina:Svedska 2:0
Bilby- Broj postova : 1331
Kontinent Helia
Zemlja: Crolacia
Obavijest:
Francuska-Engleska 1:1
Ukrajina-Svedska 1:2
Ukrajina-Svedska 1:2
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Francuska - Engleska 2:1
Ukrajna - Švedska 2:0
Ukrajna - Švedska 2:0
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Engleska-Francuska 2:2
Ukrajina-Svedska 3:1
Ukrajina-Svedska 3:1
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Engleska-Francuska 2-1
Ukrajina-Svedska 1-2
Ukrajina-Svedska 1-2
Lunke- Broj postova : 9635
Stranica 4 / 16. • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» FIFA World Cup 2010: Prediction Game | REZULTATI
» Helia Haxball Championship 4 | Westlife | The feeling of championship |
» Litva 2010. | InCulto — “East European Funk“
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» HHC 7 ~ Atlantis ~ The CHAMPIONSHIP ~ Preliminary round
» Helia Haxball Championship 4 | Westlife | The feeling of championship |
» Litva 2010. | InCulto — “East European Funk“
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» HHC 7 ~ Atlantis ~ The CHAMPIONSHIP ~ Preliminary round
Stranica 4 / 16.