Dokumentarci za preporuku...
+2
Nymeria
frozen
6 posters
Stranica 1 / 1.
Dokumentarci za preporuku...
Evo pošto obožavam dokumentarne filmove pa da otvorim temu... Dakle stavite link, video ili što već za neki dokumentarac za koji mislite da je izvrstan i da ga se treba pogledati!
HOME
Nijedan dokumentarac me nije tako oduševio kao ovaj! Zašto? Sniman je samo iz zraka, narator se ne vidi već samo čuje, soundtrack je izuzetan! Čak je i taj dokumentarac dobio nagradu. Uglavnom, kada je Dan planeta Zemlje - neizostavan je na televizijama. Ja sam ga gledao bar 3x i preporučam svima. Evo, na youtubeu imate cijeli.
Možemo reći da je podijeljen na 3 dijela. Prvi dio govori o Zemlji kako je nastala, što je sve bitno, kako, tko i što utječe na život na Zemlji itd. Nakon toga što su ljudi napravili i učinili od nje, što će se dogoditi itd., a potom i finale u kojemu govori kako se može spasiti itd. Definitivno must see!
HOME
Nijedan dokumentarac me nije tako oduševio kao ovaj! Zašto? Sniman je samo iz zraka, narator se ne vidi već samo čuje, soundtrack je izuzetan! Čak je i taj dokumentarac dobio nagradu. Uglavnom, kada je Dan planeta Zemlje - neizostavan je na televizijama. Ja sam ga gledao bar 3x i preporučam svima. Evo, na youtubeu imate cijeli.
Možemo reći da je podijeljen na 3 dijela. Prvi dio govori o Zemlji kako je nastala, što je sve bitno, kako, tko i što utječe na život na Zemlji itd. Nakon toga što su ljudi napravili i učinili od nje, što će se dogoditi itd., a potom i finale u kojemu govori kako se može spasiti itd. Definitivno must see!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Re: Dokumentarci za preporuku...
Zeitgeist definitivno
http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist:_The_Movie
http://en.wikipedia.org/wiki/Zeitgeist:_The_Movie
Nymeria- Broj postova : 370
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
čuo sam da je to super.ok skida se
Kontinent Helia
Obavijest:
Zeitgest je neoliberalno smeće o urotama i zavjerama. Negledljivo !
Moja preporuka je dokumentarac - "Loše vrijeme". Film govori o jednom ostrvu u Bengalskom zaljevu na kojem borave isključivo prostitutke. Radi se o djevojkama koje su iz raznih razloga odbačene od porodice i jedini način za preživljavanje vide u bavljenju prostitucijom. One rađaju djecu, odgajaju ih zajedno i ne stide se onog šta rade. Film i prati jednu ženu koja se trudi omogućiti svojoj djeci (ima ih troje, od tri različite mušterije) pristojan život.
Film nosi naziv "Loše vrijeme" zbog toga što svakih godinu dana površina otoka se smanjuje uslijed obilnih kiša koje potiču eroziju zemljišta, te će za stotinjak godina u potpunosti nestati.
Emotivno, edukativno, fantastično...
Moja preporuka je dokumentarac - "Loše vrijeme". Film govori o jednom ostrvu u Bengalskom zaljevu na kojem borave isključivo prostitutke. Radi se o djevojkama koje su iz raznih razloga odbačene od porodice i jedini način za preživljavanje vide u bavljenju prostitucijom. One rađaju djecu, odgajaju ih zajedno i ne stide se onog šta rade. Film i prati jednu ženu koja se trudi omogućiti svojoj djeci (ima ih troje, od tri različite mušterije) pristojan život.
Film nosi naziv "Loše vrijeme" zbog toga što svakih godinu dana površina otoka se smanjuje uslijed obilnih kiša koje potiču eroziju zemljišta, te će za stotinjak godina u potpunosti nestati.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
I to sam gledao.
Obožavam filmove ukojim Amerikanci drže lekcije svijetu. U najmanju ruku uvredljivo.
Obožavam filmove ukojim Amerikanci drže lekcije svijetu. U najmanju ruku uvredljivo.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
ima li to gdje za skinuti?>>Been<< je napisao/la:Zeitgest je neoliberalno smeće o urotama i zavjerama. Negledljivo !
Kontinent Helia
Obavijest:
Ja baš smatram da je film jako dobar. Mislim da je dat objektivan prikaz nekih činjenica i da te film stavlja u razmišljanje i može se izvući poruka.>>Been<< je napisao/la:I to sam gledao.
Pantomimicar- Broj postova : 710
Tajna
vrijedi pogledati i isprobati
vrijedi pogledati i isprobati
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Filmovi o povjesti Egipta svi su odlični :
Marijo- Broj postova : 8840