Eurosong 2012. - Probe
+20
Bilby
^.^ Swedish Hero
>>Been<<
Pantomimicar
asteroid
Lunke
VasilijeM.
HaYrOLa
Kruno
SiXo
Steffan
frozen
AjLuci
Zagreb16
Tinchey
Leo
Marijo
ESCbigFan
Goxy
Pauly D
24 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 3 / 9.
Stranica 3 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Eurosong 2012. - Probe
Predivna je bila. Haljina je lijepa, nemam riječi. Ali danas je Albanija definitivno bila najbolja.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
meni je užasTinchey je napisao/la:Predivna je bila. Haljina je lijepa, nemam riječi. Ali danas je Albanija definitivno bila najbolja.
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Crna Gora === Ahahahha xD Magarac
Island === Preeeeeedobra pozadina i super su pevali... Odlicno
Grcka === Ne svidja mi se pozadina... mogli su nesto manje sareno i kic, al ovako koreografija je ok i nije lose pevala...
Letonija === Super je pevala, a pozadina je mogla malo bolja...
Albanija === Ne volim ovu pesmu al je dobro otpevala i imala efektan nastup sa dobrom upotrebom pozadine i svetlosnih efekata...
Rumunija === Ocekivao sam mnogo, mnogo vise od koreografije (cura je realno stajala u mestu, dizala ruke, pela se na prste i drndala nogom >,>), a pevanje je bilo na mestu...
Svajcarska === Dobro je pevao, mogla je pozadina biti bolja sa jacim efektima...
Belgija === Pesma je dosadna al je sladak nastup bio, onako bas fin ko od Anne prosle godine... nije lose
Finska === Super je pevala, samo ce valjda imat celu haljinu a ne ovako, i mogli bi uklopiti boje haljine i pozadine a ne ovo plavo a ovo tirkizno...
Rank proba (nevezano za pesme)
01.Island
02. Albanija
03. Letonija
04. Finska
05. Belgija
06. Svajcarska
07. Grcka
08. Rumunija
09. Crna Gora
Island === Preeeeeedobra pozadina i super su pevali... Odlicno
Grcka === Ne svidja mi se pozadina... mogli su nesto manje sareno i kic, al ovako koreografija je ok i nije lose pevala...
Letonija === Super je pevala, a pozadina je mogla malo bolja...
Albanija === Ne volim ovu pesmu al je dobro otpevala i imala efektan nastup sa dobrom upotrebom pozadine i svetlosnih efekata...
Rumunija === Ocekivao sam mnogo, mnogo vise od koreografije (cura je realno stajala u mestu, dizala ruke, pela se na prste i drndala nogom >,>), a pevanje je bilo na mestu...
Svajcarska === Dobro je pevao, mogla je pozadina biti bolja sa jacim efektima...
Belgija === Pesma je dosadna al je sladak nastup bio, onako bas fin ko od Anne prosle godine... nije lose
Finska === Super je pevala, samo ce valjda imat celu haljinu a ne ovako, i mogli bi uklopiti boje haljine i pozadine a ne ovo plavo a ovo tirkizno...
Rank proba (nevezano za pesme)
01.Island
02. Albanija
03. Letonija
04. Finska
05. Belgija
06. Svajcarska
07. Grcka
08. Rumunija
09. Crna Gora
Steffan- Broj postova : 1312
01. Crna Gora - pjesma je parada i to je to, ne mijenjam mišljenje poslije ove probe. Rambo je solidno pjevao tj. paradirao.
02. Island- Nastup je dosta moćan, no vokalno su bili slabiji nego inače. Dobar izbor pozadine.
03. Grčka - Eleftheria je vokalno bila dobra i nastup je solidan. Grčka u TOP 10 kao i svake godine. Mogla je bolje plesače uzeti.
04. Latvija - Anmary je dobro izvela pjesmu, iako je sam nastup monoton. Backvokali su solidni, a pjesma je prosječna.
05.Albanija - Ne volim pjesmu nikako! Pjevačica mi je toliko antipatična i mene nije naježila xD. Scena izgleda super, a što se tiće vokalnog dijela bila je najbolja.
06. Rumunjska - Moji favoriti ovog polufinala. Super je sve izgledalo. Vokalno je to bilo odlično. Ajmo Mandiga!
07. Švicarska - Odličan nastup. Pjesma je sama po sebi dobra i bit će upamćena. Efekti su odlični, a vokalno također na visokom nivou
08. Belgija - Dosta smorno je izvela pjesmu. Pjesma kao pjesma je lijepa i nakon moćnog švicarskog nastupa će lijepo izgledat. Scena ok, solidno sve u svemu.
09. Finska - Ne sviđa mi se pjesma jer je previše monotona, ali nastup je vrlo lijep Pernilla je solidno zvučala, ovo bi moglo biti u finalu .
02. Island- Nastup je dosta moćan, no vokalno su bili slabiji nego inače. Dobar izbor pozadine.
03. Grčka - Eleftheria je vokalno bila dobra i nastup je solidan. Grčka u TOP 10 kao i svake godine. Mogla je bolje plesače uzeti.
04. Latvija - Anmary je dobro izvela pjesmu, iako je sam nastup monoton. Backvokali su solidni, a pjesma je prosječna.
05.Albanija - Ne volim pjesmu nikako! Pjevačica mi je toliko antipatična i mene nije naježila xD. Scena izgleda super, a što se tiće vokalnog dijela bila je najbolja.
06. Rumunjska - Moji favoriti ovog polufinala. Super je sve izgledalo. Vokalno je to bilo odlično. Ajmo Mandiga!
07. Švicarska - Odličan nastup. Pjesma je sama po sebi dobra i bit će upamćena. Efekti su odlični, a vokalno također na visokom nivou
08. Belgija - Dosta smorno je izvela pjesmu. Pjesma kao pjesma je lijepa i nakon moćnog švicarskog nastupa će lijepo izgledat. Scena ok, solidno sve u svemu.
09. Finska - Ne sviđa mi se pjesma jer je previše monotona, ali nastup je vrlo lijep Pernilla je solidno zvučala, ovo bi moglo biti u finalu .
Albanija rasturila! Ostalo nije vredno pomena za danas!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Moji komentari:
Crna Gora - Blagi užas za prvi put, Rambo ravan, a plesači (koji su iz mog grada inače ) su pogubljeni. Vokalno je moglo bolje.
Island - Oduševljenje u pravom smislu te reči: vokali izvođača, led ekrani, nastup sve je bilo izvrsno za prvi put!
Grčka - Ok, ništa posebno. Vokalno ravno, a ples viđen 256 i nešto puta.
Letonija - Lepo i dopada mi se retro nota koju su uneli u nastup.
Albanija - Pesmu uopšte ne volim, ali da je Rona pokidala vokalno - JESTE! Samo se nadam da joj neću videti grkljan u toku nastupa.
Rumunija - Pevačica je malo bila previše statična za moj ukus, sve u svemu dobra proba.
Švajcarska - Pravi rok nastup. Vokalno je bilo super, a i sviđa mi se što zelena boja preovladava.
Belgija - Prijatno iznenađenje, veoma lepo otpevano i sviđa mi se scena. Mislim da će Beligija napraviti mali skok na moj listi.
Finska - Veoma bajkovito i toplo. Sviđa mi se nastup i pevanje je bilo na nivou. Mislim da im ove godine opet sledi finale.
Crna Gora - Blagi užas za prvi put, Rambo ravan, a plesači (koji su iz mog grada inače ) su pogubljeni. Vokalno je moglo bolje.
Island - Oduševljenje u pravom smislu te reči: vokali izvođača, led ekrani, nastup sve je bilo izvrsno za prvi put!
Grčka - Ok, ništa posebno. Vokalno ravno, a ples viđen 256 i nešto puta.
Letonija - Lepo i dopada mi se retro nota koju su uneli u nastup.
Albanija - Pesmu uopšte ne volim, ali da je Rona pokidala vokalno - JESTE! Samo se nadam da joj neću videti grkljan u toku nastupa.
Rumunija - Pevačica je malo bila previše statična za moj ukus, sve u svemu dobra proba.
Švajcarska - Pravi rok nastup. Vokalno je bilo super, a i sviđa mi se što zelena boja preovladava.
Belgija - Prijatno iznenađenje, veoma lepo otpevano i sviđa mi se scena. Mislim da će Beligija napraviti mali skok na moj listi.
Finska - Veoma bajkovito i toplo. Sviđa mi se nastup i pevanje je bilo na nivou. Mislim da im ove godine opet sledi finale.
VasilijeM.- Broj postova : 1039
Kontinent Helia
Zemlja: Friday Republic (ex. Denmark of Peace)
Obavijest: BOW DOWN BITCHES!
Albanija i Montenegro su mi najbolje, Latvija, Island i Švicarska nisu loše, Rumunjska me razočarala
asteroid- Broj postova : 4596
Kontinent Helia
Zemlja: Aquilonia
Obavijest:
Izrael- uzas.Mislio sam da samo mrzim ovu pjesmu,al sad je bolesno mrzim.
San Marino- pjesma je odvratna od prvog trenutka kad sam je cuo,al ima dobar glas sta je je.
San Marino- pjesma je odvratna od prvog trenutka kad sam je cuo,al ima dobar glas sta je je.
Zagreb16- Broj postova : 913
San Marino je rasturio danas
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Izrael
San Marino
Cipar
mene San Marino i Cipar osvojili
San Marino
Cipar
mene San Marino i Cipar osvojili
Marijo- Broj postova : 8840
Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede
Zaista slabasna vokalno Kipranka, al je cool koreografija! San Marino je super pevao, ali pesma je komedija.
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Cipar-odlicna koreografija,solidan vokal.Bravo Ivi!
Danska-Sve perfektno bez greske.Ocekivano.
Danska-Sve perfektno bez greske.Ocekivano.
Zagreb16- Broj postova : 913
Izrael-Simpatično.
San Marino-Šta reći? koju posluku porati xD
Kipar-Baš mi se sviđa koreografijaa,a vokalno nije bila lošaa:)
Danska-Standardna Soluna^^
Rusija-Jadni cirkus.
Mađarska-meni su odlično otpjevalii,sviđa mi se:D
San Marino-Šta reći? koju posluku porati xD
Kipar-Baš mi se sviđa koreografijaa,a vokalno nije bila lošaa:)
Danska-Standardna Soluna^^
Rusija-Jadni cirkus.
Mađarska-meni su odlično otpjevalii,sviđa mi se:D
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Izrael - Fantastično izvedeno, jednostavno i slatko.
San Marino - ONA JE BOGINJA! Doslovno ju obožavam. Može u finale
Cipar - Jako loše...ništa mi se pretjerano ne sviđa.
Danska - Preslatko, ali bojim se da nije dovoljno za prolaz.
Rusija - Izgledale su izmoreno, meni nisu bile uvjerljive.
Mađarska - Popravio mi se dojam o pjesmi, dosad njihova najbolja izvedba!
Austrija - Bili su pre! Samo je glupo što im je EBU zabranio one svjetleće kostime. Vjerujem u prolaz.
Moj poredak:
1. San Marino
2. Austrija
3. Izrael
4. Danska
5. Mađarska
6. Rusija
7. Cipar
San Marino - ONA JE BOGINJA! Doslovno ju obožavam. Može u finale
Cipar - Jako loše...ništa mi se pretjerano ne sviđa.
Danska - Preslatko, ali bojim se da nije dovoljno za prolaz.
Rusija - Izgledale su izmoreno, meni nisu bile uvjerljive.
Mađarska - Popravio mi se dojam o pjesmi, dosad njihova najbolja izvedba!
Austrija - Bili su pre! Samo je glupo što im je EBU zabranio one svjetleće kostime. Vjerujem u prolaz.
Moj poredak:
1. San Marino
2. Austrija
3. Izrael
4. Danska
5. Mađarska
6. Rusija
7. Cipar
Kontinent Helia
rusija užas!
cipar podsjeća na xxl iz švedske 2000... uglavnom razočaran skroz
cipar podsjeća na xxl iz švedske 2000... uglavnom razočaran skroz
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Kiparka se s vremena na vreme trese kao epileptičarka, ali sve u svemu je sexy
Babičke ne znaju dal su pošle il došle, treba im GPS da se orijentišu. Mala bakuta i dalje najveći car.
San Marino nisam gledao, danas sam dobar prema sebi i nisam mazohistički nastrojen
Austrijanci u svom elementu. + za šipke i igračice
Danska - stamdardno, klasično dobra Soluna
Izrael - ok su.
Mađarska - Odlično!
Babičke ne znaju dal su pošle il došle, treba im GPS da se orijentišu. Mala bakuta i dalje najveći car.
San Marino nisam gledao, danas sam dobar prema sebi i nisam mazohistički nastrojen
Austrijanci u svom elementu. + za šipke i igračice
Danska - stamdardno, klasično dobra Soluna
Izrael - ok su.
Mađarska - Odlično!
Pantomimicar- Broj postova : 710
Moldavija je bila jako dobra. Baš je energičan nastup.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:Moldavija je bila jako dobra. Baš je energičan nastup.
daj link ne mogu da ih nadjem
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Jedwardi čak i dobro izgledaju, al su pretjerali s fontanom - nepotreban detalj.
Poredak drugog dana probi:
1. San Marino
2. Austrija
3. Izrael
4. Danska
5. Mađarska
6. Moldavija
7. Irska
8. Rusija
9. Cipar
Ove probe potvrđuju da je prvo polufinale puno puno jače.
Poredak drugog dana probi:
1. San Marino
2. Austrija
3. Izrael
4. Danska
5. Mađarska
6. Moldavija
7. Irska
8. Rusija
9. Cipar
Ove probe potvrđuju da je prvo polufinale puno puno jače.
Kontinent Helia
Mene jedan od Jedwarda podseca na jednog forumasa
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Stranica 3 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Eurosong 2012. | Finale
» Eurosong 2012. | I. Polufinale
» Eurosong 2012. | II. Polufinale
» Classic Eurosong 2012.
» Eurosong 2012. | Second Chance
» Eurosong 2012. | I. Polufinale
» Eurosong 2012. | II. Polufinale
» Classic Eurosong 2012.
» Eurosong 2012. | Second Chance
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Diskusije
Stranica 3 / 9.