EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

+15
Kruno
Lunke
>>Been<<
Goxy
Bilby
Pantomimicar
Mara
HaYrOLa
Tinchey
frozen
Bebi
kodi
Jasmin
Leo
Marijo
19 posters

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 9 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Jasmin 06.05.12 17:38

joj croato znamo svi da nisi tako loš, mučki provokatoru!
Jasmin
Jasmin

Broj postova : 5457

[Vrh] Go down

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 9 Empty Re: The X Factor vol.2 - prijave ždrijeb, komentiranje

Postaj by Goxy 06.05.12 17:39

Jasmin je napisao/la:joj croato znamo svi da nisi tako loš, mučki provokatoru!
ali opet će pokleknut pred JBG Laughing Laughing
Goxy
Goxy

Broj postova : 6382

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 06.05.12 17:43

Goxy je napisao/la:

ahahhahhaaha JBG je najjači tim! Very good!
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 06.05.12 17:43

Goxy je napisao/la:
ahahahaahaha vrištim! Very Happy
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 06.05.12 17:44

Jasmin je napisao/la:joj croato znamo svi da nisi tako loš, mučki provokatoru!
ja sam čuo da ne samo da si prezgodan mm Very Happy već i da super pjevaš! Smile Laughing
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 06.05.12 17:47

croato je napisao/la:ja sam čuo da ne samo da si prezgodan mm Very Happy već i da super pjevaš! Smile Laughing

Bit cu skroman pa cu reci samo da sam sexy Razz
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 06.05.12 17:50

Jasmin je napisao/la:

Bit cu skroman pa cu reci samo da sam sexy Razz
Very Happy Laughing Cool
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 17:52

croato je napisao/la:ja sam čuo da ne samo da si prezgodan mm Very Happy već i da super pjevaš! Smile Laughing

nemoj mi tu mastiti brk Mad ,zabranjujem ti da se uvaljuješ mojim učenicima.Oni su mladi,sramežljivi i pod mojom komandom! Embarassed Very Happy
kodi
kodi

Broj postova : 2493

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 06.05.12 17:54

kodi je napisao/la:

nemoj mi tu mastiti brk Mad ,zabranjujem ti da se uvaljuješ mojim učenicima.Oni su mladi,sramežljivi i pod mojom komandom! Embarassed Very Happy

u karanteni sam , nema ptice ševe za vrijeme showa... mozda samo sutra Razz
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 17:56

Jasmin je napisao/la:

u karanteni sam , nema ptice ševe za vrijeme showa... mozda samo sutra Razz

ne prihvaćamo sad svakojake ulete prije početka showa,kad ćeš bit u finalu diljem Helije će žene nositi grudnjake Jasmine ženi me! i sad razmišljam koliko žena uopće ima Embarassed
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 06.05.12 17:58

kodi je napisao/la:

ne prihvaćamo sad svakojake ulete prije početka showa,kad ćeš bit u finalu diljem Helije će žene nositi grudnjake Jasmine ženi me! i sad razmišljam koliko žena uopće ima Embarassed

neka imam ja svoju ženu, dovoljno je da ona skine grudnjak i odmah bolje pjevam hahahaha Razz iliti pjevam kako ona dirigira Yummie!
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 06.05.12 17:59

Jasmin je napisao/la:

neka imam ja svoju ženu, dovoljno je da ona skine grudnjak i odmah bolje pjevam hahahaha Razz iliti pjevam kako ona dirigira Yummie!

ostavi mi njen kontakt broj Wink da joj objasnim kaj želim od koje pjesme Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 06.05.12 22:22

DIVA X

The X Factor vol.2 - prijave  ždrijeb, komentiranje - Page 9 Divazz

HAYROLA IS A FACTOR
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 07.05.12 0:49

Krunoslava može biti duhovita i na hrvatskom, al ok.
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 07.05.12 0:55

Tinchey je napisao/la:Krunoslava može biti duhovita i na hrvatskom, al ok.

ja ovo ne kapiram ...
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 07.05.12 0:58

HaYrOLa je napisao/la:

ja ovo ne kapiram ...

Ne znam zašto Kruno forsira taj srpski. Eto, to je problem. Misli da je tako smješnije ako napiše rimu travaricu - drugaricu. Nimalo mi se ne sviđa. :S
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 07.05.12 0:58

HaYrOLa je napisao/la:

ja ovo ne kapiram ...

ti samo lijepo pjevaj <Smile to je jedino bitno Very Happy Very Happy
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 07.05.12 1:00

kodi je napisao/la:

ti samo lijepo pjevaj <Smile to je jedino bitno Very Happy Very Happy

moja kampanja je vec krenula! Casovi pevanja, vezba disanja, koreografije! Nemoj sumnjati u mene Smile
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 07.05.12 1:01

Joj Tinchey ti si sad kandidat, nemas vise pravo na prigovore Razz
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by kodi 07.05.12 1:01

HaYrOLa je napisao/la:

moja kampanja je vec krenula! Casovi pevanja, vezba disanja, koreografije! Nemoj sumnjati u mene Smile

da se ne lažemo svjesni smo da je unutar showa prisutan još jedan dvoboj

Diva ili Croato
kodi
kodi

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 07.05.12 1:02

Tinchey, ti si jedan mali miš!
Mačka kolo vodi! Very Happy
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 07.05.12 1:02

Jasmin je napisao/la:Joj Tinchey ti si sad kandidat, nemas vise pravo na prigovore Razz

Boli me ona stvar. Ako im loše pjevam izbacit će me, ako sam im antipatičan izbacit će me - zaključak: izbacit će me. Tako me briga.
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Jasmin 07.05.12 1:03

Ja cu biti seksi odk pjevam, sve ce pi*ke da polude Smile
Jasmin
Jasmin

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 07.05.12 1:03

Tinchey je napisao/la:

Boli me ona stvar. Ako im loše pjevam izbacit će me, ako sam im antipatičan izbacit će me - zaključak: izbacit će me. Tako me briga.

Tinčej ja u tebe vjerujem! I love you
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 07.05.12 1:03

kodi je napisao/la:

da se ne lažemo svjesni smo da je unutar showa prisutan još jedan dvoboj

Diva ili Croato

Mislim da je komentar nepotreban! Ne mozemo uporedjivati Real Madrid i Radnicki iz Simanovaca! Zaista!
HaYrOLa
HaYrOLa

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 40. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

[Vrh]

- Similar topics