Gruzija 2012. | Anri Jokhadze – "I’m Jocker"
+14
mm1991sthr
ESCbigFan
Misfit
Kruno
Duje
Leo
Steffan
HaYrOLa
Belvedere
Velvet
Goxy
Pauly D
Tinchey
>>Been<<
18 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Gruzija 2012. | Anri Jokhadze – "I’m Jocker"
Eurosong 2012. - Gruzija - Anri Jokhadze - I'm A Joker
Dobra je pisma, ali nije najbolja od svih onih koji se natjecu na ovogodisnjem Eurosongu.. Nisam gledao gruzijski izbor! Prije nego sto sam cuo ovu pismu bila je zadnja, pa je zbog toga trenutno zadnja na mojoj ljestvici ali mislim da ce za nekoliko mista malo povise skociti na mojoj ljestvici..
Dobra je pisma, ali nije najbolja od svih onih koji se natjecu na ovogodisnjem Eurosongu.. Nisam gledao gruzijski izbor! Prije nego sto sam cuo ovu pismu bila je zadnja, pa je zbog toga trenutno zadnja na mojoj ljestvici ali mislim da ce za nekoliko mista malo povise skociti na mojoj ljestvici..
mm1991sthr- Broj postova : 310
Baš mi je divaastično najmnogopunije od srca #nikako drago da ti se i ova pisma svidjela! <3
Guest- Gost
Ja imam utisak da ce Gruzija biti ta koja ove godine menja pesmu kompletno!
To me ne bi zacudilo!
A inace ako se to ne desi , nemoj da se neko zavarava da ovo ne bi nikako moglo u finale...5 ex sovjeta ima u II pf....da li neko poznaje operaciju sabiranja? !
..to znaci vidimo se u finalu ... naravno ne mora da znaci , ali nije iskljuceno uopste!
mnoge dobre pesme ce izvisiti i ovaj esc ce biti shok za shokom! kad se budu koverte otvarale ...dakle 6 sovjeta (citaj UKR je vec u finalu i najmanje jos tri od 6) + 5 yugovica ( citaj SRB je vec u finalu i najmanje jos dve od 5) = 11 zemalja medjusobno usagleseni , po strani ostaje 8 od kojih su tu SWE i NOR ..(ne lezi vraze ) verovatno su obe u finalu, tu je i TUR (nesto ne verujem da ce omanuti ovaj put)! to je vec 5 zemalja prilicno sigurnih! + jos 5! iz ova dva bloka... mozda neko jos zaluta u tih 10 ko je van bloka ali tesko ! (HOL, POR,MAL,BUL (Desislava),SLV)
To me ne bi zacudilo!
A inace ako se to ne desi , nemoj da se neko zavarava da ovo ne bi nikako moglo u finale...5 ex sovjeta ima u II pf....da li neko poznaje operaciju sabiranja? !
..to znaci vidimo se u finalu ... naravno ne mora da znaci , ali nije iskljuceno uopste!
mnoge dobre pesme ce izvisiti i ovaj esc ce biti shok za shokom! kad se budu koverte otvarale ...dakle 6 sovjeta (citaj UKR je vec u finalu i najmanje jos tri od 6) + 5 yugovica ( citaj SRB je vec u finalu i najmanje jos dve od 5) = 11 zemalja medjusobno usagleseni , po strani ostaje 8 od kojih su tu SWE i NOR ..(ne lezi vraze ) verovatno su obe u finalu, tu je i TUR (nesto ne verujem da ce omanuti ovaj put)! to je vec 5 zemalja prilicno sigurnih! + jos 5! iz ova dva bloka... mozda neko jos zaluta u tih 10 ko je van bloka ali tesko ! (HOL, POR,MAL,BUL (Desislava),SLV)
Belvedere- Broj postova : 180
Ovo i nemam živaca slušat.
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Nakon one prošlogodišnje fantazije oni sad šalju ovo???
Ne mogu da verujem da neko ko ima karijeru iza sebe (a vele da je popularan i priznat u Gruziji) može sebi da dozvoli nešto ovako
Starhogrozmatično
Ne mogu da verujem da neko ko ima karijeru iza sebe (a vele da je popularan i priznat u Gruziji) može sebi da dozvoli nešto ovako
Starhogrozmatično
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
da je jos malo gore bilo bi ilegalno
Zagreb16- Broj postova : 913
Pa vala i sad je na granici legalnosti
SkubiŠa- Broj postova : 58
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
meni je ovo dobra pesma taman za top 30
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
Humorna melodrama. Top 42
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Uplaših se da će ovo proći xD
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» GRUZIJA | Eldrine — „One More Day“
» Gruzija 2015.
» Gruzija 2010. | Sofia Nizharadze - ''Shine''
» Gruzija | Mariko Ebralidze and The Shin - Three Minutes to Earth
» GRUZIJA | Eldrine — „One More Day“
» Gruzija 2015.
» Gruzija 2010. | Sofia Nizharadze - ''Shine''
» Gruzija | Mariko Ebralidze and The Shin - Three Minutes to Earth
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 2 / 2.