Ukrajina 2012. | Gaitana - "Be My Guest"
+22
AjLuci
Vinky
mm1991sthr
Jasmin
Bebi
strajker
Veronica
Leo
Misfit
Lunke
Duje
Goxy
Steffan
>>Been<<
Tinchey
^.^ Swedish Hero
Velvet
Belvedere
HaYrOLa
Cvjećko
ESCbigFan
Pauly D
26 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 4 / 6.
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Ukrajina 2012. | Gaitana - "Be My Guest"
Lunke je napisao/la:Tinchey za predsednika!!!
Mwa
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Tinchey je napisao/la:
Koja umjetnička crta, objasni mi molim te.
prvo moras znati da esc nije mtv produkcija i SanRemo ..obe te stvari obozavam...!
Na esc moras imati faktor pesmu ,moras biti originalan, moras imati wwoow nastup ...sve to ona ima..a sto se ticne umetnicke crte... upravo jako dobar aranzman ukloplen sa etno motivom je potpuno novi zvuk na escu , znaci plus inovativnost..nema sumnje da svako ima svoj ukus i treba da se bori da ga drugom objasni/nametne.. ili ne... samo pokusajte ne iz licne prizme da sagledate stvar subjektivno , nego OBJEKTIVNO posmatraj stvar onako kakva su ocekivanja na escu
Ova pesma ce iamti za nekolicinu pasioniranih mtv american dream pobornika napad od ove pesme , ali ogromna vecina pravih fanova, publike koja glasa uopste na escu prvi puta i gleda ovu pesmu tada prvi put i zirija dace veliku podrsku za ovu HIMNICNU UPTEMPO pesmu! koja je sama po sebi vrlo inovativna i prvi put se cuje ovako nesto na escu..ima pobednicki karakter, ne mora pobediti .ali sam vrh zagarantovan.
I to je to umece odabira pesma za esc koju neko ima ili nema! izabrali su najbolje
Maks je bio ok..ali ne treba i on sa boy bendom da uprilici kompletan PRAJD u Baku..njegova pesma bi se izgubila..ovo je sigurna karta za UKR dobice u finalu 9 dvanaestica od ex sssr samo! sta drugo reci!
Belvedere- Broj postova : 180
Belvedere je napisao/la:
prvo moras znati da esc nije mtv produkcija i SanRemo ..obe te stvari obozavam...!
Na esc moras imati faktor pesmu ,moras biti originalan, moras imati wwoow nastup ...sve to ona ima..a sto se ticne umetnicke crte... upravo jako dobar aranzman ukloplen sa etno motivom je potpuno novi zvuk na escu , znaci plus inovativnost..nema sumnje da svako ima svoj ukus i treba da se bori da ga drugom objasni/nametne.. ili ne... samo pokusajte ne iz licne prizme da sagledate stvar subjektivno , nego OBJEKTIVNO posmatraj stvar onako kakva su ocekivanja na escu
Ova pesma ce iamti za nekolicinu pasioniranih mtv american dream pobornika napad od ove pesme , ali ogromna vecina pravih fanova, publike koja glasa uopste na escu prvi puta i gleda ovu pesmu tada prvi put i zirija dace veliku podrsku za ovu HIMNICNU UPTEMPO pesmu! koja je sama po sebi vrlo inovativna i prvi put se cuje ovako nesto na escu..ima pobednicki karakter, ne mora pobediti .ali sam vrh zagarantovan.
I to je to umece odabira pesma za esc koju neko ima ili nema! izabrali su najbolje
Maks je bio ok..ali ne treba i on sa boy bendom da uprilici kompletan PRAJD u Baku..njegova pesma bi se izgubila..ovo je sigurna karta za UKR dobice u finalu 9 dvanaestica od ex sssr samo! sta drugo reci!
Nije inovativno ni originalno, pomalo me podsjeća na Waka Waka jer zvuči naravno kao i svaka druga himna nekog natjecanja, onako puna duha... Ali kakve veze ima objektivnost sa umjetničkom crtom u pjesmi, koju ja i dalje ne mogu dokučiti. I malo mi je sva smušena, zbrčkana pjesma, stvarno se pogubim između deranja, refrena, ne znam šta je šta...nekako sumnjam da će dobit sve 12ice, al dobro. Ja samo govorim kako mi je pjesma očajna, baš je onako, ne znam kako bih ju opisao, već je viđena...na isti kalup rađena. Nije me se pretjerano dojmilo.
Kontinent Helia
okej je pjesma
Duje- Broj postova : 3686
Kontinent Helia
Zemlja: Trau
Obavijest: HSC 93 | Iva Herceg | Mirage
koja analiza... posvetiti analizi sebe bar 10% od ove Gaitanine pesme i ono... bice ti bolje dragi...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Posto je meni bilo upuceno na nekom nemustom jeziku , predpostavljam! ..
onda cu i ja da odgovorim u istom maniru !
Kad nemas sta pametno za reci NEMOJ SPAMATI NA TEMU , jer jedino to i radis! Ovde postoji pp!
Bas bi voleo da cujem ikada od tebe ovde neku pametnu , bas pametnu ...ali necemo to cuti nikada... iako posvecen sebi , sumnjam da si na dobitku! nekako sa negativnim i nadri pametnom stavom koji je uvek nicim izazvan, sve to skupa lici na full gubitnicki stil
nije ni bitno to sve , sem kad neko ima potrebu sebe proglasiti divom , i to ovde,to je onda vrh,
Tko sljedeći napiše nešto nevezano za pjesmu leti šok, pa nećete vi jedni drugima govoriti tko je pametan tko nije dok sam ja tu.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Slazem se sa tobom potpuno!
zasto postoji inace pp! za takve tonove.. ! I uvek kreni od onog ko zapocne to , onak nicim izazvan!
ugodan dan i jos prijatnije vece zelim svima!
zasto postoji inace pp! za takve tonove.. ! I uvek kreni od onog ko zapocne to , onak nicim izazvan!
ugodan dan i jos prijatnije vece zelim svima!
Belvedere je napisao/la:
ajde da se kladimo da nema ove godine zamene i skandala..mogu samo poboljsati pesmu jos kao i svi!
i kako mozes reci da je narodnjak ... pobogu .. ha haaaaaaaaa rekao si to zargonski .......... znam, ali pesma ima x faktor za esc....... i to je to!
Koji x factor ova pjesma ima ?
Ako može u dvije rečenice, a ne u elaboratu.
>>Been<<- moderator
- Broj postova : 7012
Naravno da cu ti reci , samo pod jednim maleckim uslovom ..ako mi kazes zasto si protiv pesme ( ne ubrajam sad to u tvoj ukus, to je sve ok ) u svakom smislu .
S obzirom da je pesma za esc , daj mi objasni sta ne valja bas toliko , da je za tebe aut..da cujem to..onda ces dobiti odgovor bez problema! Dovoljno sam ja rekao , sto si vec citao ..al od tebe nista cuo nisam, sem da ti nepase (pazi sto je OK) i bas se radujem da od tebe nesto cujem onako kriticki sto valja , sto ne valja.... ( ne vidim da to iko ovde radi , a mogli bi nekad) al aj sad ...eminencijo vi ste na potezu !
S obzirom da je pesma za esc , daj mi objasni sta ne valja bas toliko , da je za tebe aut..da cujem to..onda ces dobiti odgovor bez problema! Dovoljno sam ja rekao , sto si vec citao ..al od tebe nista cuo nisam, sem da ti nepase (pazi sto je OK) i bas se radujem da od tebe nesto cujem onako kriticki sto valja , sto ne valja.... ( ne vidim da to iko ovde radi , a mogli bi nekad) al aj sad ...eminencijo vi ste na potezu !
Lepo od Bruna sto je stavio poredak tj rejting listu ...evo cak i to nesto govori !
Pjesma me iritiraaa o.O
ESCbigFan- Broj postova : 1992
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Pesma je užasna.
strajker- Broj postova : 4564
Kontinent Helia
Zemlja: Equestria (ex. Aranna/NV)
Obavijest: I've got the cutest avatar.
Ova je kao neki silovatelj!
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
I sad nek mi neko objasni kako ovo moze biti bolje od Italijanske pesme!!!
Lunke- Broj postova : 9635
Pa ko kaže da jeste?
Bebi- Broj postova : 3893
Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!
Nemojte ljudi, ovo je kvalitetna pesma, ima to nesto, taj X factor za ESC, ona peva ko luda, razbija, aranzman je prekvalitetan, sve je prepre! Ovo pobedjuje u najgoru ruku bice TOP 2! buahahahahaahah
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Nemojte ljudi, ovo je kvalitetna pesma, ima to nesto, taj X factor za ESC, ona peva ko luda, razbija, aranzman je prekvalitetan, sve je prepre! Ovo pobedjuje u najgoru ruku bice TOP 2! buahahahahaahah
ahhaahahhahahahahhahahahahhahahaha
Lunke- Broj postova : 9635
HaYrOLa je napisao/la:Nemojte ljudi, ovo je kvalitetna pesma, ima to nesto, taj X factor za ESC, ona peva ko luda, razbija, aranzman je prekvalitetan, sve je prepre! Ovo pobedjuje u najgoru ruku bice TOP 2! buahahahahaahah
Mislim da nema goreg od 1. mjesta za ovu pjesmu ima tu umjetničku crtu za žiri.
Kontinent Helia
Tinchey je napisao/la:
Mislim da nema goreg od 1. mjesta za ovu pjesmu ima tu umjetničku crtu za žiri.
mislis? ne, ovo je prekvalitetno i za Karnegi hol...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
pa bas ne znam ko ce bolje proci nina zili ili gaitana na ESCU ,
bu ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cisto da se podesetitie , da pratite izbore za ESC !
ajde bas da vidimo !!!
bu ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cisto da se podesetitie , da pratite izbore za ESC !
ajde bas da vidimo !!!
ESCbigFan je napisao/la:Pjesma me iritiraaa o.O
zar je moguce
kako me to ne cudi
Stranica 4 / 6. • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Oskar popularnosti 2012 - Oro,Fairyland - Glasanje traje od 14-28. decembra 2012.
» UKRAJINA | Mika Newton — „Angel“
» Ukrajina 2010. | Alyosha — “Sweet People“
» UKRAJINA (Україна) | Zlata Ognevich — Gravity
» Ukrajina | Maria Yaremchuk - Tick-Tock
» UKRAJINA | Mika Newton — „Angel“
» Ukrajina 2010. | Alyosha — “Sweet People“
» UKRAJINA (Україна) | Zlata Ognevich — Gravity
» Ukrajina | Maria Yaremchuk - Tick-Tock
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 4 / 6.