Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 33 / 44.
Stranica 33 / 44. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Re: Sport
LJUDI , JE L` OVO MOGUCE!!!!????
Da jedna TV stanica kao ESPN napravi ovakvu gresku, i da kaze da je u EVROPSKOJ ZONU KVALIFIKACIJA ZA SP 2014 u Riu, igrala Dzordzija protiv Spanije, i da se mec igrao u Atlanti, a zapravo je igrala Gruzija protiv Spanije i mec se naravno igrao u Tbilisiju!!! Naravno i zastava je pogresna!
Ja ne verujem koliko su Ameri glupi i operisani od svega!!!
Da jedna TV stanica kao ESPN napravi ovakvu gresku, i da kaze da je u EVROPSKOJ ZONU KVALIFIKACIJA ZA SP 2014 u Riu, igrala Dzordzija protiv Spanije, i da se mec igrao u Atlanti, a zapravo je igrala Gruzija protiv Spanije i mec se naravno igrao u Tbilisiju!!! Naravno i zastava je pogresna!
Ja ne verujem koliko su Ameri glupi i operisani od svega!!!
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
jedino što su pogodili je da se gruzija na engleskom piše georgia hahahahaha
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Da, glupi su. ahahahahha
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Ljubomora
Holanđani: Novak je poput lešinara
Holandska novinarka Nikol Lukas u izuzetno uvredljivom tekstu za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića da je "čovek sa koščatom lobanjom, kukastim nosom i crnom kosom, poput lešinara"
Ona je u listu “Trouv” poredeći Đokovića i Federera, o nsšem teniseru pisala negativno. Novakov naglašeni patriotizam pretvoren je u negativnu osobinu, dok je Federer predstavljen kao čovek koji bez puno emocija prolazi kroz neverovatne sportske uspehe, kao čovek koga nacionalnost ni malo ne određuje, Đoković je, po autorki, sušta suprotnost.
Za Federera Nikol smatra da “gotovo nema nacionalnost”, te ističe da je to “poslednje što se može reći za Đokovića”.
Priča o Đokoviću je priča o njegovom poreklu, o zemlji sa lošom reputacijom koja je umnogome uticala na njegov karakter. Novak je imao 12 godina u vreme kada je NATO bombardovao Srbiju, a bombardovanje kasnije zauzima važno mesto u njegovom životu i karijeri – ocenjuje holandska novinarka.
Đoković i njegova vršnjakinja Ana Ivanović možda i jesu bili žrtve NATO bombardovanja, ali je za sve to kriva Srbija, koja je sprovodila etničko čišćenje na Kosovu. Zvog svega toga zapadni mediji često vide Đokovića i na jedan drugi način", veruje Nikol Lukas.
"On potiče iz necivilizovanog dela sveta, njegovi roditelji i navijači ne znaju pravila ponašanja na teniskim stadionima, već sve to liči na fudbalsku publiku. Fotografije na kojima su prikazane njegove pobede najčešće su sa stisnutim pesnicama i grimasama. Sve to je ružno i agresivno.
Jedan holandski novinar ga je nedavno opisao kao čoveka sa “koščatom lobanjom, kukastim nosom i crnom kosom, poput lešinara”. U medijima se pojavilo i mišljenje jednog psihijatra, koji tvrdi da se Đoković posvetio tenisu usled želje za dominacijom", stoji između ostalog u tekstu.
Holanđani: Novak je poput lešinara
Holandska novinarka Nikol Lukas u izuzetno uvredljivom tekstu za najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića da je "čovek sa koščatom lobanjom, kukastim nosom i crnom kosom, poput lešinara"
Ona je u listu “Trouv” poredeći Đokovića i Federera, o nsšem teniseru pisala negativno. Novakov naglašeni patriotizam pretvoren je u negativnu osobinu, dok je Federer predstavljen kao čovek koji bez puno emocija prolazi kroz neverovatne sportske uspehe, kao čovek koga nacionalnost ni malo ne određuje, Đoković je, po autorki, sušta suprotnost.
Za Federera Nikol smatra da “gotovo nema nacionalnost”, te ističe da je to “poslednje što se može reći za Đokovića”.
Priča o Đokoviću je priča o njegovom poreklu, o zemlji sa lošom reputacijom koja je umnogome uticala na njegov karakter. Novak je imao 12 godina u vreme kada je NATO bombardovao Srbiju, a bombardovanje kasnije zauzima važno mesto u njegovom životu i karijeri – ocenjuje holandska novinarka.
Đoković i njegova vršnjakinja Ana Ivanović možda i jesu bili žrtve NATO bombardovanja, ali je za sve to kriva Srbija, koja je sprovodila etničko čišćenje na Kosovu. Zvog svega toga zapadni mediji često vide Đokovića i na jedan drugi način", veruje Nikol Lukas.
"On potiče iz necivilizovanog dela sveta, njegovi roditelji i navijači ne znaju pravila ponašanja na teniskim stadionima, već sve to liči na fudbalsku publiku. Fotografije na kojima su prikazane njegove pobede najčešće su sa stisnutim pesnicama i grimasama. Sve to je ružno i agresivno.
Jedan holandski novinar ga je nedavno opisao kao čoveka sa “koščatom lobanjom, kukastim nosom i crnom kosom, poput lešinara”. U medijima se pojavilo i mišljenje jednog psihijatra, koji tvrdi da se Đoković posvetio tenisu usled želje za dominacijom", stoji između ostalog u tekstu.
Leo- Broj postova : 20353
Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:
http://www.vecernji.hr/sport/vijesti/projekt-rekonstrukcije-gradskog-vrta-osijeku-podrzao-hns-clanak-458200
znači oduševljen! odlično izgleda...veličina sukladna gradu i hrvatskoj.. bravo .. napokon da se nešto pokreće, a nije megalomanski, tipično za hrvate...
znači oduševljen! odlično izgleda...veličina sukladna gradu i hrvatskoj.. bravo .. napokon da se nešto pokreće, a nije megalomanski, tipično za hrvate...
Kontinent Helia
Obavijest:
hmmm opet se ulzae u fudbal , koji nikada nije, niti ce doneti rezultate kao ostali sportovi sa ovih prostora...
fudbalska mafija i dalje ubedljivo vlada!!!
fudbalska mafija i dalje ubedljivo vlada!!!
Lunke- Broj postova : 9635
PADOŠE dosadni makedonci
Kontinent Helia
Obavijest:
čovječe koje zanimljive utakmice danas u kvalifikacijama
definitivno najčudnija mi je što je njemačka vodila 4-0 a onda švedska remizirala na 4-4 hahahahaha
šok mi je da je makedonija dobila srbiju
ostalo zanimljivo mi je kako bosna ide dalje ka prva dva mjesta..
bugari se bude
sjeverna irska remizirala s dosadnim portugalom
khm crna gora dobila ukrajince i to još kod njih lol
oni dosadni grci opet 1-0 i opet se guze kroz kvalifikacije -.-
a definitivno mi je iznenađenje da je mađarska dobila tursku čak 3-1!
slovenci propali skroz
definitivno najčudnija mi je što je njemačka vodila 4-0 a onda švedska remizirala na 4-4 hahahahaha
šok mi je da je makedonija dobila srbiju
ostalo zanimljivo mi je kako bosna ide dalje ka prva dva mjesta..
bugari se bude
sjeverna irska remizirala s dosadnim portugalom
khm crna gora dobila ukrajince i to još kod njih lol
oni dosadni grci opet 1-0 i opet se guze kroz kvalifikacije -.-
a definitivno mi je iznenađenje da je mađarska dobila tursku čak 3-1!
slovenci propali skroz
Kontinent Helia
Obavijest:
Za Crnogorce mi nije nimalo čudno, samo je pitanje vremena kad će se kvalificirate negdje, a ni za Makedoniju, mislim da se Srbija još oporavlja od 3-0 protiv Srbija... osim toga Makedonija je uvijek gadna doma, pogotovo kad je teren u banani. A za Tursku se zna da je propala.
Kontinent Helia
ma da znam al opet ono nisam očekivao da će ih dobit.. fino... hrvatska, crna gora, bih su tu negdje blizu... a još kad se probudi i srbija balkan opet u igri slovenci skroz bezveze..Tinchey je napisao/la:Za Crnogorce mi nije nimalo čudno, samo je pitanje vremena kad će se kvalificirate negdje, a ni za Makedoniju, mislim da se Srbija još oporavlja od 3-0 protiv Srbija... osim toga Makedonija je uvijek gadna doma, pogotovo kad je teren u banani. A za Tursku se zna da je propala.
Kontinent Helia
Obavijest:
HAHAHAHH ovaj Siniša Mihajlović me uvijek nasmije...
http://www.jutarnji.hr/-necu-izvesti-momcad-na-teren-ukoliko-gotovina-izvede-pocetni-udarac--/1067375/
http://www.jutarnji.hr/-necu-izvesti-momcad-na-teren-ukoliko-gotovina-izvede-pocetni-udarac--/1067375/
Kontinent Helia
da čujem leo ili lunke pošto se vi super kužite u to.. daj mi recite ovaj hopman cup po čemu se određuju kojih 8 država se natječe na njemu?
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:da čujem leo ili lunke pošto se vi super kužite u to.. daj mi recite ovaj hopman cup po čemu se određuju kojih 8 država se natječe na njemu?
Iskljucivo zavisi od organizatora turnira...cilj im je da dovedu atraktivne igrace koji bi privukli publiku.
Australija je jedina standardna kao domacin, a uglavnom tu budu i Spanija, Francuska, USA
Ove godine je Srbija prvi nosilac, jer igraju Novak i Ana koji su prvi i dvanesta na svojim listama, a drugi nosioci su Amerikanci sa Venus Vilijams i Dzonom Iznerom.
Verovatno pitas jer ce Dona Vekic zameniti Andreu Petkovic koja se povredila u prvom kolu i ne moze nastaviti takmicenje i sa Tomijem Hasom ce braniti boje Nemacke. Malo je cudno da kao zamena uskoci neko ko nije iz te zemlje, ali ostale Nemice vec igraju na turnirima koji su juce i zvanicno poceli.
Lunke- Broj postova : 9635
aha nisam ja ni znao da će dona igrati već gledam taj cup na eurosportu.u hrvatskoj se i nije rpeviše pričalo o njemu. čak sam vidio da ga je hr jednom i osvojila.. lol.. mislio sam da se po nekom ključu i kriterijima biraju države.. nemam pojma ništa o tome pa zato i pitam
Kontinent Helia
Obavijest:
Poceo je rukometni spetakl
Ajmo Hrvatska i susjedi i laseri
Jao kak se cudno osjecam sto nece biti Balića
Ajmo Hrvatska i susjedi i laseri
Jao kak se cudno osjecam sto nece biti Balića
Jasmin- Broj postova : 5457
Oni_dolaze je napisao/la:jel prati ko skijanje?
Ligety danas prvi, Kostelic 5. , Hirscher nakon prvog mjesta u 1. vožnji tek 16.!
Jasmin- Broj postova : 5457
uvijek a sada i rukometOni_dolaze je napisao/la:jel prati ko skijanje?
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:uvijek a sada i rukomet
ja skijanje jedino i pratim. eh kad se sjetim dana na skijama xD sad mi je žao što sam na moru pa nema snijega
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
šteta što nema janice..ona mi tako fali..uživao sam ju gledati
žao mi što ivica nije dobar kao prije..i što više nema više skijaša naših u drugoj vožnji
žao mi što ivica nije dobar kao prije..i što više nema više skijaša naših u drugoj vožnji
Kontinent Helia
Obavijest:
pa istina. al najjače mi je bilo gledat kad se anja person i janica utrkuju. sjećam se da je anja jednom razbila štap kad je ušla u cilj i bila druga iza janice
alien- Broj postova : 3248
Kontinent Helia
Zemlja: Alienland
Obavijest:
a tek legendarni salt lake city aaaaaaOni_dolaze je napisao/la:pa istina. al najjače mi je bilo gledat kad se anja person i janica utrkuju. sjećam se da je anja jednom razbila štap kad je ušla u cilj i bila druga iza janice
Kontinent Helia
Obavijest:
Stranica 33 / 44. • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38 ... 44
Stranica 33 / 44.