Sport
+29
NathanDT1
Veronica
Marijo
Manki
asteroid
alien
jupiter89
Steffan
ballbreaker
Pantomimicar
SkubiŠa
Misfit
Belvedere
mm1991sthr
VasilijeM.
Pauly D
ESCbigFan
The Đole
Vinky
HaYrOLa
Jasmin
KINGDOM_of_HEAVEN
Kruno
>>Been<<
Mara
Lunke
Bebi
Leo
Casper
33 posters
Stranica 21 / 44.
Stranica 21 / 44. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Re: Sport
Čestitke Novaku!
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
Bravo Novak!
Hrvatska u polufinalu malog nogometaaaaaaaaaaaaaa, Jukić nevjerojatan ko stanic hahahahahaha svaka cast
Hrvatska u polufinalu malog nogometaaaaaaaaaaaaaa, Jukić nevjerojatan ko stanic hahahahahaha svaka cast
Jasmin- Broj postova : 5457
jaoooooooooooooooo ne vjerujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kakva tekma!!!!!!!!!! toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooJasmin je napisao/la:Bravo Novak!
frozen- Broj postova : 10692
Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:
Jasmin je napisao/la:Bravo Novak!
Ahahahahha
Novak ocekivano
Mara- Broj postova : 2557
Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /
odlicna atmosfera na kraju tekme , zaista predivno i po meni neocekivano za manje popularan sport u Hrvatskoj!
predivno!!!Jasmin je napisao/la:odlicna atmosfera na kraju tekme , zaista predivno i po meni neocekivano za manje popularan sport u Hrvatskoj!
Kontinent Helia
Obavijest:
Novak ^^. I zasluzio je! Verujem da moze sve to da ponovi i ove godine. On je prosto neverovatan teniser i covek .
Casper- Broj postova : 292
svasta hahahhaa
btw mislim da Ivici je ova sezona gotova
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
Goxy je napisao/la:svasta hahahhaa
Velika šteta.
Siguran sam da bi i ove sezone veliki globus bio njegov, ali to je život.
Najvažniji cilj je zlato na ZOI i nadam se da će ga zdravlje poslužiti još sezonu i pol.
Kruno je napisao/la:
Velika šteta.
Siguran sam da bi i ove sezone veliki globus bio njegov, ali to je život.
Najvažniji cilj je zlato na ZOI i nadam se da će ga zdravlje poslužiti još sezonu i pol.
Ija..nešto su odustajanje spominjali ali nadam se da ne...
Goxy- Broj postova : 6382
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
otpade hirscher u 1/4 ima samo 12 bodova prednosti a čujem da se kostelić vraća ))Goxy je napisao/la:
Ija..nešto su odustajanje spominjali ali nadam se da ne...
Kontinent Helia
Obavijest:
Lunke je napisao/la:Gazi Napoli, gaziiiiiiiii
Kratko i jasno : **************** bolje da ne znas sta pise
Hrvatska ce pokusati dobiti Univerzijadu 2016
Hrvatski sveučilišni sportski savez pokrenuo je inicijativu da se u Zagrebu opet organizira Univerzijada, i to 2016 godine.
Svi oni koji malo dulje pamte, znat će što znači ili što je značila Univerzijada za Zagreb i hrvatski sport generalno 1987. Mislimo da taj novi impuls možemo donijeti sa novom Univerzijadom, ovaj put 2016. godine. Jedan je scenarij da samo Zagreb bude domaćin, drugi je scenarij da budu Zagreb i Rijeka zajedno domaćini i treći scenarij je Zagreb i Ljubljana, što nosi i veliku političku težinu tog događaja jer 2016. nema više Schengena, mi smo Europska unija i to bi mogao biti jedan zaista lijepi projekt, smatra predsjednik Hrvatskoga sveučilišnog sportskog saveza Zrinko Čustonja.
Podsjetio je i na poruku Univerzijeda koju ona nosi. Glavna poruka Univerzijade je ono što smo mi pomalo zaboravili, da je čovjek jedinstvo i tjelesnih komponenti i intelektualnih komponenti i moralnih komponenti. Univerzijada šalje tu poruku, jednu drugačiju poruku. Sport nije profesionalizam i nisu hrpe novca, sport je nešto što čini dobro društvu u cjelini - to je glavna poruka Univerzijade.
U Savezu razmišljaju kako je cijena tog događaja zapravo vrlo mala. Tvrde da postoji sva sportska infrastruktura i kako ne treba nova te da stoga nisu potrebna velika ulaganja. Po njima, u odnosu na ulaganje, dobrobit je ogromna i nemjerljiva
Hrvatski sveučilišni sportski savez pokrenuo je inicijativu da se u Zagrebu opet organizira Univerzijada, i to 2016 godine.
Svi oni koji malo dulje pamte, znat će što znači ili što je značila Univerzijada za Zagreb i hrvatski sport generalno 1987. Mislimo da taj novi impuls možemo donijeti sa novom Univerzijadom, ovaj put 2016. godine. Jedan je scenarij da samo Zagreb bude domaćin, drugi je scenarij da budu Zagreb i Rijeka zajedno domaćini i treći scenarij je Zagreb i Ljubljana, što nosi i veliku političku težinu tog događaja jer 2016. nema više Schengena, mi smo Europska unija i to bi mogao biti jedan zaista lijepi projekt, smatra predsjednik Hrvatskoga sveučilišnog sportskog saveza Zrinko Čustonja.
Podsjetio je i na poruku Univerzijeda koju ona nosi. Glavna poruka Univerzijade je ono što smo mi pomalo zaboravili, da je čovjek jedinstvo i tjelesnih komponenti i intelektualnih komponenti i moralnih komponenti. Univerzijada šalje tu poruku, jednu drugačiju poruku. Sport nije profesionalizam i nisu hrpe novca, sport je nešto što čini dobro društvu u cjelini - to je glavna poruka Univerzijade.
U Savezu razmišljaju kako je cijena tog događaja zapravo vrlo mala. Tvrde da postoji sva sportska infrastruktura i kako ne treba nova te da stoga nisu potrebna velika ulaganja. Po njima, u odnosu na ulaganje, dobrobit je ogromna i nemjerljiva
Belvedere- Broj postova : 180
ova naša martićka nije normalna ušla u finale kuala lumpara po prvi puta a nanizala janković i peng
Kontinent Helia
Obavijest:
croato je napisao/la:ova naša martićka nije normalna ušla u finale kuala lumpara po prvi puta a nanizala janković i peng
Svaka joj čast
Da bar bude Univerzijada
Misfit- Broj postova : 4048
Kontinent Helia
Zemlja: Fabray (ex. Karloville)
Obavijest: HSC96 // Ça Plane Pour Moi
LIONEL MESI, JEDAN JE LIONEL MESI, LIONEL MESIIIII, JEDAN JE LIONEL MESIIIII
Lunke- Broj postova : 9635
Lunke je napisao/la:LIONEL MESI, JEDAN JE LIONEL MESI, LIONEL MESIIIII, JEDAN JE LIONEL MESIIIII
svaka čast..5 golova u jednoj utakmici(iako barcu nikako ne volim) hhh
Vinky- Broj postova : 1976
Kontinent Helia
Zemlja: EurovisionWorld
Obavijest:
Mesi legenda . Apoel kraljevski klub ^^. Senzacija. Zelim da ih RTS prenosi!
Casper- Broj postova : 292
Ljubicic ide u penziju nakon Monte Karla
p.s. nemojte i ovo pod kljuc
p.s. nemojte i ovo pod kljuc
Lunke- Broj postova : 9635
Stranica 21 / 44. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44
Stranica 21 / 44.