EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

+26
^.^ Swedish Hero
Zagreb16
Steffan
AjLuci
Duje
asteroid
VasilijeM.
Misfit
mm1991sthr
Kruno
Leo
Jasmin
Bebi
Ighor
>>Been<<
Velvet
Mara
Marijo
Belvedere
Tinchey
Goxy
ESCbigFan
The Đole
HaYrOLa
Lunke
Pauly D
30 posters

Stranica 27 / 39. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next

Go down

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)" - Page 27 Empty Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

Postaj by Belvedere 18.02.12 3:10

Lunke je napisao/la:Ja ne verujem...Matia je bre ovde bila najvece ime ubedljivo, sa osvojenim sanremom i jos mnogo zapazenih rezultata na istom!!!

Uostalom pesma je odlicna....OVO JE SKANDALLLLLLLLLLLL

definitivno ne, ima jednu od losijih pesama na ovom festivalu i njena ubedljivo najlosija pesma do sada na SanRemu...pa to je ono ..ljudi je pamte kad je imala prave stvari ..devedesete moj lunke, ti si tad cackao nos ! Very Happy Laughing

Ja navijam za Franceska i Dolcenera ! moze i Emma!
Belvedere
Belvedere

Broj postova : 180

[Vrh] Go down

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)" - Page 27 Empty Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

Postaj by Lunke 18.02.12 3:14

Belvedere je napisao/la:

definitivno ne, ima jednu od losijih pesama na ovom festivalu i njena ubedljivo najlosija pesma do sada na SanRemu...pa to je ono ..ljudi je pamte kad je imala prave stvari ..devedesete moj lunke, ti si tad cackao nos ! Very Happy Laughing

Ja navijam za Franceska i Dolcenera ! moze i Emma!

Jao ti ces da mi pricas da samja cackao nos...znam bre sve njene pesme sa sanrema i ova pesma u ovoj konkurenciji je bila medju boljima svakako, ali ne uci u 10 je stvarno ponizavajuce!!!
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 18.02.12 3:17

Lunke je napisao/la:

Jao ti ces da mi pricas da samja cackao nos...znam bre sve njene pesme sa sanrema i ova pesma u ovoj konkurenciji je bila medju boljima svakako, ali ne uci u 10 je stvarno ponizavajuce!!!

garantovao si cackao nos..jer si bio dete.... ne sumnjam da nisi propratio pored neta sve sto te je zanimalo ..ova pesma je liht roze.... za razliku od Oxe... ovo je zasluzeno ispalo....pa ne moze da se zivi decenijama od stare slave i prestani da nameces protestom i buntom tvoj stav jer nema uporiste ni u cemu sem u tvom ukusu !

laQnoc! a Aleks bese rekli smo ipak ne ide fali mu godina dana!
bolje daj drugu prognuzu ! ak zelis... Very Happy Laughing
Belvedere
Belvedere

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.02.12 3:21

Belvedere je napisao/la:

garantovao si cackao nos..jer si bio dete.... ne sumnjam da nisi propratio pored neta sve sto te je zanimalo ..ova pesma je liht roze.... za razliku od Oxe... ovo je zasluzeno ispalo....pa ne moze da se zivi decenijama od stare slave i prestani da nameces protestom i buntom tvoj stav jer nema uporiste ni u cemu sem u tvom ukusu !

laQnoc! a Aleks bese rekli smo ipak ne ide fali mu godina dana!
bolje daj drugu prognuzu ! ak zelis... Very Happy Laughing

Koji je sad tebi djavo???

GOSPODE BOZE!!!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.02.12 3:25

I IDEMO JOS JEDNOM DA UTVRDIMO GRADIVO

RE RE RESPIRAREEEEEEEEEE cheers cheers cheers cheers cheers

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 18.02.12 3:30

Lunke je napisao/la:

Koji je sad tebi djavo???

GOSPODE BOZE!!!

primetio sam da se ljutis uvek jako Very Happy Laughing kad ostanes bez dovoljno argumenata ... ali dobro nema veze nije mi nista ,hteo sam da ti kazem lepo da kad sve postovis na tu ravan oko ukusa niko ne mora da se slozi , ali ako malo zaceprkas po nekim cinjenicama i slicno dobijes sve ukupno neku drugu sliku.Znas li ti koje je ona - Matija - dobijala ovacije devedesetih ... strasno.. al dobro! shvatio si sta sam hteo nacelno da ti kazem!

Daj prognozu sta mislis ko pobedjuje??? Vrlo je lepo sto neko tako mlad prati SanRemo i toliko se trudi ....to je za cisto deset (10) od tebe ima ovde sta da su cuje , ali eto nekad malo preteras u istrajavanju na svom ukusu , a sto je skopcano sa emocijom , onda nikom nije lako ! OK!!!!

Samo se opusti ! i nemoj se sekirati ako neko nekada nesto negira tj govori suprotno tebi!
Belvedere
Belvedere

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 18.02.12 11:19

Pozdravi iz Tallinna, ja već stigao, uspjeli ste prestići MF. Čestitke. Rezultati su bili super , jedino mi žao Matie, no nema veze. Emma i Noemi <3
I sad čekam ono čuveno " Tere õhtust Euroopa" by Piret Järvis <3

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 18.02.12 12:07

Emma je najbolja I love you
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 18.02.12 12:08

SONO SOLOOOOOOOO PAROLEEEEEEEEE, stalno mi u glavi.... <3

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:04

Kako mi se sviđa ova pjesmaa.Znači ne vjerujem Very Happy

Jel on pobijedio za Giovanne?
ESCbigFan
ESCbigFan

Broj postova : 1992

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 18.02.12 13:22

ESCbigFan je napisao/la:Kako mi se sviđa ova pjesmaa.Znači ne vjerujem Very Happy
https://www.youtube.com/v/v2CBjkXLM5A

Jel on pobijedio za Giovanne?
Ćerto. E vero, rekoh ja, mi pjaće i on pobjedi. Smile

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:27

Aaaaaaaaa. Ne može na evrovozijuuuuu.Ne vjerujem da momak ima 15 god o.O
Aaa predivna pjesmaa <333 Che bellezaaa xD
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 18.02.12 13:27

ESCbigFan je napisao/la:Aaaaaaaaa. Ne može na evrovozijuuuuu.Ne vjerujem da momak ima 15 god o.O
Aaa predivna pjesmaa <333 Che bellezaaa xD
Ma, proguraće ga, kao što su i Maarju za Estoniju. Wink Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:30

Maa kako će? Mora imat 16.god,a nema još Sad
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 18.02.12 13:33

Pa i Maarja bila dijete pa tamo rasturila ESC.

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:37

Aaaaaaa.Oću njega na evrovizijuuuu :DD <333
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 18.02.12 13:37

Ma to je Italija njima ce dozvoliti Very Happy
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:41

Marijo je napisao/la:Ma to je Italija njima ce dozvoliti Very Happy

Aloo Ovako:Morate ga pustiti,jer nećemo poslat nikoga sledeće god Laughing Laughing Laughing
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.02.12 13:41

Pa ne mora da znaci da bi Aleksa isao na ESC i da ima 18 godina...njega je publika stavila na prvo msto, a nagradu novinara je odnela Erica Mu...posto samo ziri odlucuje ko ce na ESC, siguran sam da ce Erica ici, mada bi ja voleo neko iz glavne selekcije!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:43

Lunke je napisao/la:Pa ne mora da znaci da bi Aleksa isao na ESC i da ima 18 godina...njega je publika stavila na prvo msto, a nagradu novinara je odnela Erica Mu...posto samo ziri odlucuje ko ce na ESC, siguran sam da ce Erica ici, mada bi ja voleo neko iz glavne selekcije!

16. Very Happy Aaa možda biiii Very Happy
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.02.12 13:44

ESCbigFan je napisao/la:

16. Very Happy Aaa možda biiii Very Happy

ma nebitno samo sam stavio kao primer 18, mogao sam i 30 Prinčevi

Nece Aleksa siguran sam!!! em zbog godina em ga ziri nece odabrati!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:45

Lunke je napisao/la:

ma ne bitno samo sam stavio kao primer 18, mogao sam i 30 Prinčevi

Nece Aleksa siguran sam!!! em zbog godina em ga zirinece odabrati!

A nikad se ne zna šta očekivati od žirija.Sjetimo se Erica.A da ne kažem,koliko je puta ovo kvalitetnije Wink Music Aha!
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 18.02.12 13:46

Ajme, kokoši jedne!
Iće najbolji, ne sumnjam u njihov žiri.

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 18.02.12 13:47

ESCbigFan je napisao/la:

A nikad se ne zna šta očekivati od žirija.Sjetimo se Erica.A da ne kažem,koliko je puta ovo kvalitetnije Wink Music Aha!

ali ziri je juce najvece ocene dao Erici ne vidim zasto bi sad dali Aleksi!!!
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by ESCbigFan 18.02.12 13:48

Lunke je napisao/la:

ali ziri je juce najvece ocene dao Erici ne vidim zasto bi sad dali Aleksi!!!

Ko zna,ko zna Razz
Ali neće on sigurnoo Sad
ESCbigFan
ESCbigFan

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 27 / 39. Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 39  Next

[Vrh]

- Similar topics