Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
+26
^.^ Swedish Hero
Zagreb16
Steffan
AjLuci
Duje
asteroid
VasilijeM.
Misfit
mm1991sthr
Kruno
Leo
Jasmin
Bebi
Ighor
>>Been<<
Velvet
Mara
Marijo
Belvedere
Tinchey
Goxy
ESCbigFan
The Đole
HaYrOLa
Lunke
Pauly D
30 posters
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 14 / 39.
Stranica 14 / 39. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"
A gde je drustvo danas............. Lunke itd
Belvedere- Broj postova : 180
Gledam cijelo vrijeme, najbolja večer dosada...poslije javim dojmove.
Tinchey- Broj postova : 11902
Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul
DA ! fino je vece u celini.......... ali sam ga pomalo na preskok pratio jer sam simultano gledao Nemacki Izbor , ipak!
Bregovic je odradio posao s Balkanjeros vamos ,
Bregovic je odradio posao s Balkanjeros vamos ,
Belvedere- Broj postova : 180
Sad je još bolje, koliko emocija su unjeli ajme! Fantastično!
Super su izvođače odabrali, predobro, gledam i nemam riječi!
Super su izvođače odabrali, predobro, gledam i nemam riječi!
Kontinent Helia
Evo te kontroverzne situacije gdje je Belen bez gaća.
Kontinent Helia
1. Matia Bazar e Al Jarreau - Speak Softly Love // BILI SU UVJERLJIVO NAJBOLJI! Naježio sam se!
2. Dolcenera e Professor Green - My Life Is Mine // Predivno i prva i druga pjesma Read All About It na talijanskom je bila super!
3. Marlene Kuntz e Patti Smith - The World Became the World // Fantastično, možda se sad vrate u utrku!
4. Gigi D'Alessio con Loredana Berté e Macy Gray - Flame // Njih dvije su si tako pasale, super!
5. Francesco Renga e Sergio Dalma - El mundo // Ovo je bio najsimpatičniji nastup večeri. Htjeli su pjevati hrvatsku verziju.
6. Arisa e José Feliciano - Que serà // Jako lijepo, Arisa na mjestu, ali mi je nešto falilo.
7. Irene Fornaciari, Brian May e Kerry Ellis - I (Who Have Nothing) // Bilo je predobro, jadnica je u jednom trenutku počela plakati.
8. Pierdavide Carone con Lucio Dalla e Mads Langer - Anema e core // Nekako je bilo zaboravljivo, ali lijepo.
9. Eugenio Finardi e Noa - Surrender // Eugenio me ugodno iznenadio.
10. Nina Zilli e Skye - Never Never Never Bilo je dobro, ali se nije osjećala kemija između njih dvije.
11. Noemi e Sarah Jane Morris - To Feel in Love // Jadna Noemi u jednom trenu zaboravila tekst, a Sarah HAIL - KOJI GLAS!
12. Emma e Gary Go - If Paradise Is Half as Nice // Brzo sam zaboravio prvi nastup, ali Wonderful je bio savršen!
13. Samuele Bersani e Goran Bregović - My Sweet Romagna // Ovo sam pola svake pjesme propustio, bilo je ok...pjevali su Ovo je Blakan.
14. Chiara Civello e Shaggy - You Don't Have to Say You Love Me // Ajme ovo je definitivno bio najgori nastup, Chiara ko da nije htjela Shaggyja blizu sebe. Shaggy se obukao ko da je previše popio, Sva sreća bili su prvi pa sam ih izbrisao iz memorije.
Sada se dvije pjesme bore za povratak u natjecanje. Navijam za Irene i Lucia! Može i Marlene Kuntz!
2. Dolcenera e Professor Green - My Life Is Mine // Predivno i prva i druga pjesma Read All About It na talijanskom je bila super!
3. Marlene Kuntz e Patti Smith - The World Became the World // Fantastično, možda se sad vrate u utrku!
4. Gigi D'Alessio con Loredana Berté e Macy Gray - Flame // Njih dvije su si tako pasale, super!
5. Francesco Renga e Sergio Dalma - El mundo // Ovo je bio najsimpatičniji nastup večeri. Htjeli su pjevati hrvatsku verziju.
6. Arisa e José Feliciano - Que serà // Jako lijepo, Arisa na mjestu, ali mi je nešto falilo.
7. Irene Fornaciari, Brian May e Kerry Ellis - I (Who Have Nothing) // Bilo je predobro, jadnica je u jednom trenutku počela plakati.
8. Pierdavide Carone con Lucio Dalla e Mads Langer - Anema e core // Nekako je bilo zaboravljivo, ali lijepo.
9. Eugenio Finardi e Noa - Surrender // Eugenio me ugodno iznenadio.
10. Nina Zilli e Skye - Never Never Never Bilo je dobro, ali se nije osjećala kemija između njih dvije.
11. Noemi e Sarah Jane Morris - To Feel in Love // Jadna Noemi u jednom trenu zaboravila tekst, a Sarah HAIL - KOJI GLAS!
12. Emma e Gary Go - If Paradise Is Half as Nice // Brzo sam zaboravio prvi nastup, ali Wonderful je bio savršen!
13. Samuele Bersani e Goran Bregović - My Sweet Romagna // Ovo sam pola svake pjesme propustio, bilo je ok...pjevali su Ovo je Blakan.
14. Chiara Civello e Shaggy - You Don't Have to Say You Love Me // Ajme ovo je definitivno bio najgori nastup, Chiara ko da nije htjela Shaggyja blizu sebe. Shaggy se obukao ko da je previše popio, Sva sreća bili su prvi pa sam ih izbrisao iz memorije.
Sada se dvije pjesme bore za povratak u natjecanje. Navijam za Irene i Lucia! Može i Marlene Kuntz!
Kontinent Helia
U natjecanje su se vratili Lucio Dalla te Loredana & Gigi D'Alessio. Očito je da su obe pjesme obožavane u publici. Irene, tako sam htio da prođe.
Kontinent Helia
Dosao kuci pre 15-ak minuta, taman stigao na objavu rezultata
Dve najbolje pesme su se i vratile SE SE RESPIRAREEEEEEE!!!
Zao mi je sto nisam gledao nastupe veceras, jer po Tinchey-evim analizama bilo je spektakularno Pregledacu sutra malo youtube da vidim te nastupe, sad nemam snage umoran sam i pomalo pijan hahahahahhaha
Dve najbolje pesme su se i vratile SE SE RESPIRAREEEEEEE!!!
Zao mi je sto nisam gledao nastupe veceras, jer po Tinchey-evim analizama bilo je spektakularno Pregledacu sutra malo youtube da vidim te nastupe, sad nemam snage umoran sam i pomalo pijan hahahahahhaha
Lunke- Broj postova : 9635
HAHAHAHAHAH uživat ćeš!
Kontinent Helia
Veceras ispada jos 2 kandidata, tako da konacno dobijamo 10 finalista Sanrema u glavnoj selekciji!!!
Veceras je takodje finale u kategoriji Giovani, tako da bi vec veceras mogao biti poznat predstavnik Italije na esc-u (naravno zvanicno ce objaviti sutra) ali 80 posto sam siguran da ce opet pobednik giovani-a ici na ESC.
Veceras je takodje finale u kategoriji Giovani, tako da bi vec veceras mogao biti poznat predstavnik Italije na esc-u (naravno zvanicno ce objaviti sutra) ali 80 posto sam siguran da ce opet pobednik giovani-a ici na ESC.
Hayrola, bio bi red da se malo ukljucis ovde!!!
rändajad je napisao/la:Kad počinje ovo večeras?
pa standardno, 20:30
veceras sam tu dajte samo link pliz i ono, sta se desava veceras i tako to...
HaYrOLa- Broj postova : 14400
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
http://www.tvdream.net/popolari/rai-uno-in-diretta-streaming/ klikni na diretta 2HaYrOLa je napisao/la:veceras sam tu dajte samo link pliz i ono, sta se desava veceras i tako to...
Zadnja promjena: rändajad; 17.02.12 22:39; ukupno mijenjano 1 put.
Guest- Gost
Ell i Nikki će proglasit predstavnika Italije u subotu.
Pauly D- administrator
- Broj postova : 12128
Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:
Reklame, inače javite se svi koji prate večeras, ja ću pratiti, jedno rijeme s vama, a onda ću se preeliti na TV, da mogu leći.
Guest- Gost
HaYrOLa je napisao/la:veceras sam tu dajte samo link pliz i ono, sta se desava veceras i tako to...
veras nastupa 12 takmicara, i pevaju pesmu sa jednom poznatim izvodjacem (znas vec i sam kako to ide)...njih 10 polazi u sutrasnje finale.
Inace veceras je finale Giovani konkurencije, njih 4 se bori za titulu!!!
Konacno si dosao, necu da gledam bez tebe! BTW, ovo kasni! #kadjaresimdapratim...
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
HaYrOLa je napisao/la:Konacno si dosao, necu da gledam bez tebe! BTW, ovo kasni! #kadjaresimdapratim...
hahaha ma uvek krene oko 20 do, 15 do
Tu sam ja ne brini se
Gledam i ja, jesu počeli dueti?
Kontinent Helia
evo ga! WoW koji uvod!
Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:
OPENING ACT MRAK! Savršeno!
Guest- Gost
Uvod prelepppppppp
svaka cast!!!
svaka cast!!!
Stranica 14 / 39. • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 26 ... 39
Similar topics
» ITALIJA | Raphael Gualazzi — „Madness of Love“
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Cipar 2012. | Ivi Adamou - "La La Love"
» Ujedinjeno Kraljevstvo 2012. | Engelbert Humperdinck - "Love Will Set You Free"
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo
» Dora 2012. | Nina Badrić - Nebo - 2. dio BAKU
» Cipar 2012. | Ivi Adamou - "La La Love"
» Ujedinjeno Kraljevstvo 2012. | Engelbert Humperdinck - "Love Will Set You Free"
EurosongForum.com :: EUROSONG :: Eurosong nostalgija :: Eurosong 2012. - Azerbajdžan :: 2012. | Zemlje
Stranica 14 / 39.