EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

+26
^.^ Swedish Hero
Zagreb16
Steffan
AjLuci
Duje
asteroid
VasilijeM.
Misfit
mm1991sthr
Kruno
Leo
Jasmin
Bebi
Ighor
>>Been<<
Velvet
Mara
Marijo
Belvedere
Tinchey
Goxy
ESCbigFan
The Đole
HaYrOLa
Lunke
Pauly D
30 posters

Stranica 9 / 39. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Next

Go down

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)" - Page 9 Empty Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

Postaj by Lunke 15.02.12 23:32

Tinchey je napisao/la:Evo ovog mog! I love you Uff danas je gadan. :S

Gadan je on bio i juce ahhahahaahha

Vec vidim da ce NANI NANI biti jako visoko, predvidjam top 3, italijani se prze na ovakve stvari Prinčevi

Ok je, ali ima boljih mnogo
Lunke
Lunke

Broj postova : 9635

[Vrh] Go down

Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)" - Page 9 Empty Re: Italija 2012. | Nina Zilli - "L’Amore È Femmina (Out Of Love)"

Postaj by Tinchey 15.02.12 23:32

Meni je bilo čarobno, ovo kao da je bila neka druga pjesma! Surprised Savršeno! cheers
Sad idu mladi! cheers
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.02.12 23:34

jao pa ovo dvoje su najbolji kod novajlija cheers Dana i ovaj sa siskama!!!

Nisu valjda u duelu nekom???
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 15.02.12 23:35

Da, u duelu. Smile Ajme ovaj klinac ima 15 godina. Surprised NE VJERUJEM! Laughing
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.02.12 23:37

Tinchey je napisao/la:Da, u duelu. Smile Ajme ovaj klinac ima 15 godina. Surprised NE VJERUJEM! Laughing

aaaaa pa dvoje najboljih su u duelu aaaaaaaaaaaaaaa aaaaa koja nepravdaaaaaaaaaaaa Mad Mad Mad

Ali Dana je bolja
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 15.02.12 23:38

A mica se prepala, na početku je bio nesiguran. Sad
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.02.12 23:40

Ja i dalje ne mogu da skapiram zasto dvoje ubedljivo najboljih novajlija stavljeni u isti duel...nije pravedno!!!!

Ranije je pevalo 4, i onda 2 proslo, dva ispalo i to je realnije nego ovako....Dana ce ih pokidati sve
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.02.12 23:46

Dana je razbila ali razbila cheers

Nema sumnje da ce Dana osvojiti Sanremo u Giovani konkurenciji, pa ako je suditi po proslogodisnjem epilogu, ona bi trebala biti predstavnik Italije na evroviziji
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 15.02.12 23:55

ahhhh Matia Bazar standardno dobra I love you

Za sada su mi sve dobre ahhahahahhahah sad ce par onih slabijih pesama Prinčevi
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:12

aaaaaaaaa sok sok sok

Ispala Dana Mad

Najbolja pesma i to ubedljivo, imala 10 posto, ovaj Alesandro cak 90

Nisu mi jasni nikako No Alesandro mi je drugi favorit, ali Dana je bila korak ispred svih
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Pauly D 16.02.12 0:14

Ogromna razlika Surprised

Pauly D
administrator

Broj postova : 12128

Kontinent Helia
Zemlja: Alexandria
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:15

Pauly D je napisao/la:Ogromna razlika Surprised

strasno, a Alesandro imao tremu na pocetku, ima samo 15 godina....ok mu je pesma, i trenutno je najbolji od ovih giovannia, tako da sad navijam za njega iako mi je izbacio Danu Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 16.02.12 0:17

Ovo je bleda slika festivala , muzike SanRema iz devedesetih ! Pa nazalost ni priblizno dobro !
Tek ponesto..jos niti jedne prave pesme nije bilo!
Pricam o pesmama a ne njihovom izgledu!

A i Matia Bazar , ...sta reci .zbiljna ima lepu haljinu ovog puta! Laughing

Nadam se boljim pesmama!
Belvedere
Belvedere

Broj postova : 180

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:20

Ne slazem se, bas ima divnih pesama, poslednjih godina su mi se svidele samo po 3-4, sad ih imam vec 7 fantasticnih Embarassed
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 16.02.12 0:25

ESCbigFan je napisao/la:Nijedna pjesma mi se nije sviđela,ništa posebno juče Very Happy
#sramise

Ja uranio (samo kafa sa mojom Dajanom ništ spetsialne), kakvo je stanje and all? Very Happy

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:26

Emma sad cheers
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 16.02.12 0:27

Pa dobro to je tvoj ukus...ali to definitivno ne stoji ...uzmi i ono kad si imao 5 ili 10 godina ili kolik vec? naprimer SanRemo od 1995 do 2000 ...uzmi taj period pa ces videti o cemu se radi!I ranije nesto! Fuimi di parole...znas kada ce se takva jedna pesma pojavati tog kalibra na SanRemu ... nacekacemo se!
Kvalitet i sve ostalo , koja i kakva imena su bila ! SanRemo je opasno stagniro ,posebno od 2005 na ovamo! I to svi kazu ukljucujuci i strucnu javnost u Italiji!
Jedino sto prati neko novo vreme je tehnoloski iskorak za scenu !
Mada je ona u svakom vremenu nosila svoj pecat i bila na maksimumu!
ni ova dva voditelja mi nisu legla..Pipo Baudo je bio majstor svog zanata , iako stariji ,,..vrh!
Belvedere
Belvedere

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:31

Jao Emma je savrsenaaaaaaaaaaaaaa

Definitvno je zapecatila poziciju br 1 mojih favorita.

EMMA I love you
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:34

Belvedere je napisao/la:Pa dobro to je tvoj ukus...ali to definitivno ne stoji ...uzmi i ono kad si imao 5 ili 10 godina ili kolik vec? naprimer SanRemo od 1995 do 2000 ...uzmi taj period pa ces videti o cemu se radi!I ranije nesto! Fuimi di parole...znas kada ce se takva jedna pesma pojavati tog kalibra na SanRemu ... nacekacemo se!
Kvalitet i sve ostalo , koja i kakva imena su bila ! SanRemo je opasno stagniro ,posebno od 2005 na ovamo! I to svi kazu ukljucujuci i strucnu javnost u Italiji!
Jedino sto prati neko novo vreme je tehnoloski iskorak za scenu !
Mada je ona u svakom vremenu nosila svoj pecat i bila na maksimumu!
ni ova dva voditelja mi nisu legla..Pipo Baudo je bio majstor svog zanata , iako stariji ,,..vrh!

Pa ne mozes tako gledati, drugacija su tad vremena bila.

I ESC je bio miljama bolji ranije nego sad, budimo realni.

Kapiram ja da su najbolja vremena Sanrema bila od 1980 do 2000, tad su i otpevani najveci hitovi Italijanske muzicke scene, koje se i dan danas slusaju. Danas se u svetu prave pesme koje su aktuelne par meseci i gotovo...na zalost takvo je vreme, ne samo u italiji vec svugde!!!

Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Guest 16.02.12 0:41

Ova Emma je super.

Guest
Gost

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 0:46

Upravo se videla pic*a sexy italijanske voditeljke Belen Rodrigez!!! cheers

juce nam dala sisu, danas ovo...bravo za Belen, a ne ova Elizabeta Kanalis Laughing
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Marijo 16.02.12 1:13

Emma najbolja prtim live prijenos na tv-u evo da se i ja malo javim da se zna da pratim Wink
Marijo
Marijo

Broj postova : 8840

Kontinent Helia
Zemlja: Silent Hill
Obavijest: Trkulja do pobjede

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 16.02.12 1:17

ima neko stream.
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Lunke 16.02.12 1:18

HaYrOLa je napisao/la:ima neko stream.

ovde je Randja gledao juce...stisni direta 2

http://www.tvdream.net/popolari/rai-uno-in-diretta-streaming/
Lunke
Lunke

[Vrh] Go down

Postaj by Belvedere 16.02.12 1:36

koliko njih danas ispada ???
to Lunke treba da zna! Aha!

Zadnja promjena: Belvedere; 16.02.12 1:37; ukupno mijenjano 1 put.
Belvedere
Belvedere

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 9 / 39. Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 39  Next

[Vrh]

- Similar topics