EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.

Join the forum, it's quick and easy

EurosongForum.com
Dobrodošli na forum hrvatske Eurosong destinacije!

Da biste u potpunosti iskoristili sve što nudi naš forum, molimo prijavite se ako ste već član ili se pridružite našoj zajednici, ukoliko to još niste.
EurosongForum.com
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes |

+14
Goxy
Jasmin
Cvjećko
Mara
Marijo
Fonsi
Veronica
Lucas
Tinchey
Leo
Bebi
frozen
Steffan
Kruno
18 posters

Stranica 13 / 18. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

Go down

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Empty Re: Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes |

Postaj by frozen 30.12.11 1:19

hajde dajte više bebi da odigra umara Razz
frozen
frozen

Broj postova : 10692

Kontinent Helia
Zemlja: Voyager
Obavijest:

[Vrh] Go down

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Empty Re: Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes |

Postaj by >>Been<< 30.12.11 1:20

gdje se igra ?
>>Been<<
>>Been<<
moderator

Broj postova : 7012

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.12.11 1:25

Portanija - Babyland 2:4
Bebi
Bebi

Broj postova : 3893

Kontinent Helia
Zemlja: Babyland
Obavijest: AVANGARDA!

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 30.12.11 1:28

Koji je password?! Laughing
Tinchey
Tinchey

Broj postova : 11902

Kontinent Helia
Zemlja: Illumia
Obavijest: Your Soul

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.12.11 1:30

Tinchey je napisao/la:Koji je password?! Laughing
kao i uvijek HSC
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.12.11 1:33

PORTANIJA - ILLUMIA 4-4

p.s. oni su igrali i produžetke koji ne vrijede pa samo da kažemo daj e mara pobijedila 5-4 Smile)

Zadnja promjena: croato; 30.12.11 1:39; ukupno mijenjano 1 put.
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 30.12.11 1:36

croato je napisao/la:PORTANIJA - FAIRYLAND 4-4

p.s. oni su igrali i produžetke koji ne vrijede pa samo da kažemo daj e mara pobijedila 5-4 Smile)

Misliš Illumia. Laughing
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Mara 30.12.11 1:36

Pobedaaa Smile)))
Mara
Mara

Broj postova : 2557

Kontinent Helia
Zemlja: Portanija
Obavijest: /

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.12.11 1:37

marija je pobjedila lea Very Happy
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.12.11 1:38

Ma to je bio Tinchey! Laughing
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.12.11 1:38

lol tinchey ludi

PORTANIJA - ILLUMIA 4-4
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.12.11 1:52

ČETVRTFINALE

VOYAGER - INSOMNIA KINGDOM 1 - 0

javio sam kruni itd...
frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.12.11 4:00

Četvrtfinale

Babyland - Bacchus 6:7
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Tinchey 30.12.11 4:20

AYYY BEBI UMALO! Sad
Tinchey
Tinchey

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by frozen 30.12.11 4:34

e ovako...

molim admina verku da postavi jasna pravila što se tiče ovoga natjecanja...

kada se održava,koliko će biti država, koji sustavi su za koji broj država, ili to samo izmišlja organizator, neka se daju jasna pravila i jasni datumi za određeni dio natjecnaja...

ja i been kao i jasmin i baby smo odigrali ranije četvrtfinale nego što je kruno sve objavio... nije iz zločestoće ili što već jednostavno ja i been se našli slučajno na netu pa odigrali, a baby i jasmin jer ih neće biti nekoliko dana pa rješili su odmah to...

ako je to bilo kakav problem neka kruno kaže i poništi te utakmice i ponovo ćemo igrati...

toliko od mene... da ne bi bilo da ja tu nešto forsam ili što... nešto što je trebalo biti ubijanje vremena ili praktičnost je ispalo veliki problem.. za to se ispričavam ako sam ja i drugi napravili pomutnju u samome natjecanju..

sorry kruno znaš da nije bilo ništa namjerno niti zlonamjerno... eto...

kratko objašnjenje:

- jer smo znali da sam ja 1. u grupi F a been 4. u grupi E i da se ništa po tome pitanju plasmana ne može promijeniti ja i been smo eto bezveze odlučili odigrati četvrtfinale prije negoli su još 2,3 susreta završena i postavljeno sve od strane krune...

- zbog manjka vremena baby i jasmin su odlučili odigrati svoju utakmicu ... također prije nego li je kruno sve postavio

frozen
frozen

Kontinent Helia
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Bebi 30.12.11 4:41

Tinchey je napisao/la:AYYY BEBI UMALO! Sad

Bilo je bas napeto, davao sam sve od sebe Smile Ali sam zadovoljan! Smile
Bebi
Bebi

Kontinent Helia

[Vrh] Go down

Postaj by Kruno 30.12.11 11:51

@Croato, sve 5 Wink
Very good!
Kruno
Kruno

Broj postova : 11595

https://eurosong-hr-forum.forum-nation.com

[Vrh] Go down

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Empty F group | San Patricio

Postaj by Kruno 30.12.11 11:54

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Raspored6

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Poredak6

Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Empty | QUARTER FINAL // Roxberg & Essen |

Postaj by Kruno 30.12.11 12:29

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Qfraspored

Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Empty | Razigravanje od 9. do 12. mjesta // Essen |

Postaj by Kruno 30.12.11 12:51

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Razg912

Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Empty | QUARTER FINAL // Roxberg & Essen |

Postaj by Kruno 30.12.11 12:54

Helia Haxball Championship 4 | Westlife | Haxball minutes | - Page 13 Qfraspored

Čekamo da se odigraju i preostala dva susreta četvrtfinala da bi smo dobili konačni spisak polufinalista!

Rok za četvrtfinale je danas 22:00!

Zadnja promjena: Becher; 30.12.11 14:28; ukupno mijenjano 1 put.
Kruno
Kruno

[Vrh] Go down

Postaj by Leo 30.12.11 13:22

Ja sa Marom u razigravanju Sad
Leo
Leo

Broj postova : 20353

Kontinent Helia
Zemlja: Fairyland
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by HaYrOLa 30.12.11 14:20

Verka ja sam tu, javi se!
HaYrOLa
HaYrOLa

Broj postova : 14400

Kontinent Helia
Zemlja:
Obavijest:

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

Stranica 13 / 18. Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 18  Next

[Vrh]

- Similar topics